Najdi forum

Splash Forum ‘Teorije zarote’ Človeški "fetusi" v hrani,pijačah, zdravilih, kremah…

Človeški "fetusi" v hrani,pijačah, zdravilih, kremah…

Okej, si bom vzela čas za tole:
V tvojih odgovorih je bilo nesorazmerno veliko žaljivk, to pač ni način, da bi v debato pritegnil ljudi, ker kvalitetna debata brez nestrinjanja po mojem mnenju ne obstaja.
Pa tudi tisto “čenčanje” o tem, kaj folk tu rajši bere in obdeluje, je bilo tudi tako tendenciozno, da me je prijelo, da bi šla raje o pranju brisač in kuhanju goveje juhe debatirat – bi imela več od tega. Ampak ja, vidva sta se čisto fajn počutila, ko sta se malo iz ljudi tukaj norca delala, a ne? Obenem sta pozabila, da sta na Starševskem čveku, kjer se zbira tako pisana množica ljudi, da je nemogoče pričakovati, da bodo zagrabili za točno tisto temo, ki je tebi pomembna. Mislim, imaš ljudi, ki delajo po šihtih, ki so lahko izredno obremenjujoči (fizično in/ali psihično), in se sem pridejo sprostit, zabavat, počvekat… Mogoče sta zgolj na napačnem forumu, pa vama zato manjka zainteresirane javnosti?
Meni osebno je forum v zabavo, spletišče, ki ga obiščem popolnoma prostovoljno, in na njem se samovoljno odločam, kaj bom napisala, koliko, kdaj, komu… No, saj razumeš.
Redko odprem novo temo, hkrati pa nikogar ne čakam – pridem pogledat, če me kakšna tema pritegne, komentiram, pa še to zelo po navdihu, trenutni inerciji, in ga ni junaka, ki bi me prepričal, da bi na tem forumu karkoli morala (s predpostavko, da so mi osnove bontona in civilizacijskih norm jasne, seveda). Zato na ukaz ne bom odgovarjala, razlagala, še manj, da bi se pred kom (v tem primeru pred popolnimi neznanci) zagovarjala, polagala računov, ali bila tiho. Istočasno tega ne pričakujem niti od drugih – niti od tebe, tako da ni absolutno nobene potrebe po predvidevanju, da bi bilo po moje najboljše, če utihneš. Ni ti treba – kolikor bodo tvoje objave iz tega ali onega razloga zame neberljive, jih vedno lahko preskočim, če bi postal vsiljiv (pa mislim, da nisi tak), pa forum omogoča tudi opcijo blokade.
Nad popolnostjo sem “obupala” pa nekje v zgodnjih najstniških letih, tako da je že dooolgo ne iščem in ne pričakujem več.
[/quote]

Lepo, hvala, da ste si vzela čas za obrazložitev.

Moram pa sam povedati, čeprav sem to že omenil.
Take in drugačne teme so tiste, ki so pomembne in to resnično zelo pomembne tako za človekovo duhovnost kot tudi ostalo dostojanstvo in telesno nedotakljivost.
Omenil pa sem tudi delno, kar tudi sami omenjate, da ljudje potrebujejo sprostitev zaradi tega ker so že od drugje izčrpani in jih težke teme še bolj izčrpajo in ravno v tem je tudi srž problema. Zakaj? Zato, ker je sistem tako grajen in tako deluje, da ko ljudje zaključijo s svojimi obveznostmi se jim pozornost izklaplja, zaradi pomanjkanja energije in tako niso več sposobni se ukvarjati s pravimi problemi, ki jim in jim bodo dihali in jih grizli za “ovratnike” .

Tisto malo časa ko jim ostane bi radi imeli, kaj veselega in srečnega, zadovoljivega in ne negativnih misli. No to vedo tudi te, ki tako striktno držijo sistem v rokah. Vedo, da če ljudem ostaja energija, da pričnejo razmišljati takrat pa tudi opažati.

Ker to tudi sam vem, da je tako in ker se vedno najdejo ljudje, tudi tam, kjer se pa le najde kdo, da si vzame čas za takšne razmisleke , da pa le te debate prekinejo, češ dejte nehat s takimi negativnimi dejmo se raje zabavati ali raje pogovarjati kaj bolj zabavnega. S tem pa še tisto malo iskrico možnosti, da bi se kje kaj razjasnilo ali zdanilo ugasnejo in grozodejstva gredo lahko naprej brez zadržkov.

Ker gre vse tako daleč in že leta opažam prave konstruktivne plane kako so se uresničili in se še naprej sem pa eden izmed tistih, ki tudi pritisne malo bolj in ne glede na utrujenost ljudi.
Če je nekaj potrebno razrešiti je treba in ne da se zamahne z roko, češ mi ni do tega, sem utrujen itd. Ja kdo pa potem bo kaj storil če ne ti sam? Razumete?
Če si res toliko utrujen, da ne zdržiš pač ne. Ampak verjetno pa mnogi najdejo kakšen ostanek energije pa namesto, da bi ga usmerili v to ga rajši v zabavo in ignoriranje nepomembnih zadev.
Ko pa teče čas, pa se najdejo, da pričnejo robantiti nad državo kaj počne, kako je težko v službah, kako služb ni, kaj se dogaja z otroci, kaj se dogaja s partnerstvi in ker gre vse k “hudiču” kot se reče potem tulijo na druge, da nič ne storijo in ne opozorijo.

Ampak opozarja se opozarja le, da to ni sprejeto kot bi moralo biti in bi zato bili hvaležni. Tiste, ki opozarjajo se uničuje in zatira z nepotrebnimi besedami in stavki ne poglablja pa se v samo bistvo.

Če sem forsiral, da se tema prebira je to zato, kor sem že dejal, da nisem popoln in očitno ne znam na drugačen način zagotoviti ustrezne pozornosti pri ljudeh.
Pa tudi meni zmanjkuje energije in so zadeve tako velike, da so večkrat prevelike zame, ampak shit zakaj bi dopustil pa bil tiho, če vem, če vidim, če opazim.

Ne samo zaradi sebe in svojega potomstva ampak tudi zaradi drugih.
In ne nič se ne počutim dobro in verjetno se tudi LudiD ne ampak se bori proti temu kot se zna in takšen kot je, prav tako pa jaz saj drugače sploh ne gre. Umetnih ljudi in igralcev je pa polno ampak to ni resnica temveč laž.

Evo tudi retorika mi ne gre sploh ne danes sploh pa ne iz izčrpanosti gnunih dejstev, ki jih ljudje nočejo videti pa vendar se moramo potem s temi posledicami takimi in drugačnimi srečevati v svojih življenjih pa čeprav bi lahko bilo drugače.

Kajpavem….. če bom direkt napisala, bom spet nesramna 😛

Pač lahko DK, ane.

Drugače pa nima veze, kdo je prijavljen, IP-ji so dostopni, vseeno pa ne vem, na podlagi česa bi se ti izpostavljal s postopki proti meni, glede na to, da nisem zapisala niti ene laži?

Takih, kot si ti, se ljudje ne smejo bati, in to je point.
Ti si samo škodljivec, teoretik zarot, primerno omejen in zabit, zato ne nabijaj, ker nimaš niti najmanjšega razloga, da bi kogarkoli na forumu lahko obtožil neprimernega in žaljivega obnašanja. Vesel bodi, da si sploh še gor.

Brez veze zapravljat cajt oporekat debilom. Oziroma v tem primeru enemu, ker sta to ista oseba. Pač napiši mu da je debil, večjega truda vreden ni.
[/quote]

Ne, tadva nista ista oseba, niti slučajno ne.

Sej to….. vse je postalo totalno izrojeno in bolno, za kozlat, prav boleče je gledati, kaj so kretenčiči naredili iz foruma.

Kje je tisti ki ju trolla z analcem ko ga rabis.

Sedaj ste iz normalne, teme, naredili teorijo zarote.
Kdo je kdo me ne zanima, zanima me tema.
Dokazi. Argumenti.

Ni dokazov, ni argumentov. Blodnje debila, to je vse.

Od druge minute naprej

https://www.youtube.com/watch?v=KZUzBsKe0Cs&feature=emb_logo

sej ne govorim jaz, gospod Stanley Plotkin govori.
Kdo je on?
Če kdo ve, on ve!
Dejstvo.
Stanley Alan Plotkin (rojen 12. maja 1932 [1] ) je ameriški zdravnik, ki je svetovalec proizvajalcev cepiv, kot je Sanofi Pasteur , pa tudi biotehnoloških podjetij, neprofitnih organizacij in vlad. V šestdesetih letih je imel ključno vlogo pri odkrivanju cepiva proti virusu rdečk , medtem ko je delal na inštitutu Wistar v Filadelfiji . Plotkin je bil član aktivne raziskovalne fakultete Wistar od leta 1960 do 1991. Danes je poleg zaslužnega imenovanja v podjetju Wistar še zaslužni profesor pediatrije na univerzi v Pensilvaniji . Njegova knjiga, Cepiva ,[2] [3] je standardni sklic na to temo. [4] [5] Je urednik pri Klinični in cepilni imunologiji , ki ga objavlja Ameriško združenje za mikrobiologijo v Washingtonu, DC .

Lepo, hvala, da ste si vzela čas za obrazložitev.

Moram pa sam povedati, čeprav sem to že omenil.
Take in drugačne teme so tiste, ki so pomembne in to resnično zelo pomembne tako za človekovo duhovnost kot tudi ostalo dostojanstvo in telesno nedotakljivost.
Omenil pa sem tudi delno, kar tudi sami omenjate, da ljudje potrebujejo sprostitev zaradi tega ker so že od drugje izčrpani in jih težke teme še bolj izčrpajo in ravno v tem je tudi srž problema. Zakaj? Zato, ker je sistem tako grajen in tako deluje, da ko ljudje zaključijo s svojimi obveznostmi se jim pozornost izklaplja, zaradi pomanjkanja energije in tako niso več sposobni se ukvarjati s pravimi problemi, ki jim in jim bodo dihali in jih grizli za “ovratnike” .

Tisto malo časa ko jim ostane bi radi imeli, kaj veselega in srečnega, zadovoljivega in ne negativnih misli. No to vedo tudi te, ki tako striktno držijo sistem v rokah. Vedo, da če ljudem ostaja energija, da pričnejo razmišljati takrat pa tudi opažati.

Ker to tudi sam vem, da je tako in ker se vedno najdejo ljudje, tudi tam, kjer se pa le najde kdo, da si vzame čas za takšne razmisleke , da pa le te debate prekinejo, češ dejte nehat s takimi negativnimi dejmo se raje zabavati ali raje pogovarjati kaj bolj zabavnega. S tem pa še tisto malo iskrico možnosti, da bi se kje kaj razjasnilo ali zdanilo ugasnejo in grozodejstva gredo lahko naprej brez zadržkov.

Ker gre vse tako daleč in že leta opažam prave konstruktivne plane kako so se uresničili in se še naprej sem pa eden izmed tistih, ki tudi pritisne malo bolj in ne glede na utrujenost ljudi.
Če je nekaj potrebno razrešiti je treba in ne da se zamahne z roko, češ mi ni do tega, sem utrujen itd. Ja kdo pa potem bo kaj storil če ne ti sam? Razumete?
Če si res toliko utrujen, da ne zdržiš pač ne. Ampak verjetno pa mnogi najdejo kakšen ostanek energije pa namesto, da bi ga usmerili v to ga rajši v zabavo in ignoriranje nepomembnih zadev.
Ko pa teče čas, pa se najdejo, da pričnejo robantiti nad državo kaj počne, kako je težko v službah, kako služb ni, kaj se dogaja z otroci, kaj se dogaja s partnerstvi in ker gre vse k “hudiču” kot se reče potem tulijo na druge, da nič ne storijo in ne opozorijo.

Ampak opozarja se opozarja le, da to ni sprejeto kot bi moralo biti in bi zato bili hvaležni. Tiste, ki opozarjajo se uničuje in zatira z nepotrebnimi besedami in stavki ne poglablja pa se v samo bistvo.

Če sem forsiral, da se tema prebira je to zato, kor sem že dejal, da nisem popoln in očitno ne znam na drugačen način zagotoviti ustrezne pozornosti pri ljudeh.
Pa tudi meni zmanjkuje energije in so zadeve tako velike, da so večkrat prevelike zame, ampak shit zakaj bi dopustil pa bil tiho, če vem, če vidim, če opazim.

Ne samo zaradi sebe in svojega potomstva ampak tudi zaradi drugih.
In ne nič se ne počutim dobro in verjetno se tudi LudiD ne ampak se bori proti temu kot se zna in takšen kot je, prav tako pa jaz saj drugače sploh ne gre. Umetnih ljudi in igralcev je pa polno ampak to ni resnica temveč laž.

Evo tudi retorika mi ne gre sploh ne danes sploh pa ne iz izčrpanosti gnunih dejstev, ki jih ljudje nočejo videti pa vendar se moramo potem s temi posledicami takimi in drugačnimi srečevati v svojih življenjih pa čeprav bi lahko bilo drugače.
[/quote]

Sorry, ampak bitke si je treba izbirati, in jaz svojih ne bijem na forumu.
Pa zelo podpiram kritično mišljenje, zdrav skepticizem, ohranjanje sposobnosti objektivne presoje, ampak na silo ne gre.
Lahko se v svoji želji, da bi ljudem odprl oči, prekolješ na pol, pa če človek na to ne bo pripravljen, ne boš dosegel absolutno nič, razen da boš slej ko prej naletel na odpor.
Poleg tega nikoli ne veš, koliko se je nekdo z določeno tematiko že ukvarjal, pa se je odločil, da o tem tukaj ne bo debatiral. Marsikdo ravno zato, ker pogosto ni publike, ki bi znala voditi konstruktivno debato, ampak zaradi določenih likov tukaj zaide v ogabno prepucavanje, podtikanje in žaljenje, namesto da bi ljudi oplemenitil in opremila z novim znanjem.
Poleg tega tudi tema, ki jo omenjaš, za določene ljudi ni nova in je zato izgubila tisto prvo šokantnost, zato ne trznejo tako, kot so mogoče takrat, ko so se prvič soočili z njo.
Te razumem v želji, da bi se več ljudi angažiralo v boju za skupno dobro, ampak ne moreš pa ljudem očitati, če se tega (iz bilokaterega razloga) ne grejo.
Ker aktivizem na silo nima smisla, to moraš imeti v sebi.
Se sama tudi zavzamem za določene stvari, že leta delujem na določenih področjih s polja človekovih pravic, in takrat nimam zadržkov pri tem, da se izpostavim – ko je bil med zakone o obrambi vpisan 37.a člen, nas je pozno zvečer pred parlamentom protestiralo celih 32 (ja, toliko malo, da nas je lahko preštel tudi policist nižjega čina 😉), pa zato nisem nikomur očitala, da mu je vseeno… Vsak po svoji vesti.
Ne želi si spreminjati ljudi, ko boš dovolj prepričljiv, ti bodo sledili sami od sebe.

Pa lahko noč.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

neučakana
ok.
Btw-uradno nisem tu.
Če nisem nevaren, zakaj mi sploh pišeš pol tu.
Sej niti moja tema ni.
Vsaj na moji temi piši, kaj človeku kakaš po temi?
Ali je premalo mojih tem, misliš da bi moral še več tem objavljat?
Potrudil se bom.

In kje je hrana, pijača, kozmetika?

Poleg tega je to zopet zavajanje, saj ne žanjejo zarodke kar po vrsti, ampak uporabljajo celice tistega ki so ga uporabili takrat ko so razvili cepivo.

Sorry, ampak bitke si je treba izbirati, in jaz svojih ne bijem na forumu.
Pa zelo podpiram kritično mišljenje, zdrav skepticizem, ohranjanje sposobnosti objektivne presoje, ampak na silo ne gre.
Lahko se v svoji želji, da bi ljudem odprl oči, prekolješ na pol, pa če človek na to ne bo pripravljen, ne boš dosegel absolutno nič, razen da boš slej ko prej naletel na odpor.
Poleg tega nikoli ne veš, koliko se je nekdo z določeno tematiko že ukvarjal, pa se je odločil, da o tem tukaj ne bo debatiral. Marsikdo ravno zato, ker pogosto ni publike, ki bi znala voditi konstruktivno debato, ampak zaradi določenih likov tukaj zaide v ogabno prepucavanje, podtikanje in žaljenje, namesto da bi ljudi oplemenitil in opremila z novim znanjem.
Poleg tega tudi tema, ki jo omenjaš, za določene ljudi ni nova in je zato izgubila tisto prvo šokantnost, zato ne trznejo tako, kot so mogoče takrat, ko so se prvič soočili z njo.
Te razumem v želji, da bi se več ljudi angažiralo v boju za skupno dobro, ampak ne moreš pa ljudem očitati, če se tega (iz bilokaterega razloga) ne grejo.
Ker aktivizem na silo nima smisla, to moraš imeti v sebi.
Se sama tudi zavzamem za določene stvari, že leta delujem na določenih področjih s polja človekovih pravic, in takrat nimam zadržkov pri tem, da se izpostavim – ko je bil med zakone o obrambi vpisan 37.a člen, nas je pozno zvečer pred parlamentom protestiralo celih 32 (ja, toliko malo, da nas je lahko preštel tudi policist nižjega čina 😉), pa zato nisem nikomur očitala, da mu je vseeno… Vsak po svoji vesti.
Ne želi si spreminjati ljudi, ko boš dovolj prepričljiv, ti bodo sledili sami od sebe.

Pa lahko noč.
[/quote]

Veš, samo ena beseda samo en stavek lahko nekomu odpre oči in ni važno kje je zapisan.
Tudi pokaže morda ne pa so se mu vseeno odprle oči in ni več slep za nekaj kar je bil.
In v tem je poanta mojega pisanja. Ne glede na to, da tisoč ljudi skomigne z rameni in jih sto pokaže svoj grdi obraz v besedi pa vseeno naletim tudi na prave odzive. Če pa čakam in nič ne ukrenem pa je odziv tudi tak.

Bi pa demantiral tisti kar praviš, da ljudem ne morem očitati nečesa. Ravno nasprotno.
Ravno njim lahko, ker ko živim svoje življenje se na vsakem koraku drugi vtikajo v mojega prav tako pa ljudje sistematično delujejo in sestavljajo prav tako pa podpirajo sistem. ker se ta mene preko njih, saj se me dobesedno drugi “dotikajo” pa je edino logično, da to njim očitam. Ne očitanje bi bilo na mestu, da bi sam s seboj imel borbe in samo sam pri sebi ne bi pa te vsebovale zunanjega sveta. Če pa se sam ne dotikam drugih pa vseeno se drugi mene povsod in mislijo, da imajo pravico meni določati kako naj živim, kaj bom počel, kako bom počel in to na vsaki razini in brez omejitev in celo do samih skrajnosti tako v mojem življenju kot življenju moje družine pa vsekakor mi daje pravico, da se borim nazaj za svoje življenje in za življenja, ki jih morda tudi sam s svojim delovanjem lahko ščitim kolikor znam in zmorem.

Da pa bom sam molčal in bil neaktiven med tem ko me drugi napadajo pa ni vrlina živega človeka ampak prej morda človeka, ki je bil živ pa ni več.
Ne želim biti mrtvec dokler to nisem in s tem, ko kažem svojo bit na svetu to tudi dajem vedeti, tako sebi kot drugim pa če jim to odgovarja ali pa ne. Kajti nekateri so zelo veliki eksperti pri pohojanju tujih svoboščin svoje pa niti ene ne bi dopustili, da je pohojena in jim odvzeta.

Tudi sodišča dajejo sodbe v imenu ljudstva in če je ljudstvu vseeno kaj v imenu njih sodijo in kako potem naj ljudstvo tudi odgovarja za tisto, kar se v njihovih imenih počne in ne , da se izgovarja, da nima nič s tem. Plačuje in podpira gnusobo in grozodejstva, pa naj še sliši in prebere ko je najbolj utrujeno kaj počne drugim in sebi. Če sam tega ne opazi bo pa kdo drug povedal, ker nekdo mora.
Nekdo živ mora povedati in mora dati glas pravi besedi in podporo življenju.

Veš, samo ena beseda samo en stavek lahko nekomu odpre oči in ni važno kje je zapisan.
Tudi pokaže morda ne pa so se mu vseeno odprle oči in ni več slep za nekaj kar je bil.
In v tem je poanta mojega pisanja. Ne glede na to, da tisoč ljudi skomigne z rameni in jih sto pokaže svoj grdi obraz v besedi pa vseeno naletim tudi na prave odzive. Če pa čakam in nič ne ukrenem pa je odziv tudi tak.

Bi pa demantiral tisti kar praviš, da ljudem ne morem očitati nečesa. Ravno nasprotno.
Ravno njim lahko, ker ko živim svoje življenje se na vsakem koraku drugi vtikajo v mojega prav tako pa ljudje sistematično delujejo in sestavljajo prav tako pa podpirajo sistem. ker se ta mene preko njih, saj se me dobesedno drugi “dotikajo” pa je edino logično, da to njim očitam. Ne očitanje bi bilo na mestu, da bi sam s seboj imel borbe in samo sam pri sebi ne bi pa te vsebovale zunanjega sveta. Če pa se sam ne dotikam drugih pa vseeno se drugi mene povsod in mislijo, da imajo pravico meni določati kako naj živim, kaj bom počel, kako bom počel in to na vsaki razini in brez omejitev in celo do samih skrajnosti tako v mojem življenju kot življenju moje družine pa vsekakor mi daje pravico, da se borim nazaj za svoje življenje in za življenja, ki jih morda tudi sam s svojim delovanjem lahko ščitim kolikor znam in zmorem.

Da pa bom sam molčal in bil neaktiven med tem ko me drugi napadajo pa ni vrlina živega človeka ampak prej morda človeka, ki je bil živ pa ni več.
Ne želim biti mrtvec dokler to nisem in s tem, ko kažem svojo bit na svetu to tudi dajem vedeti, tako sebi kot drugim pa če jim to odgovarja ali pa ne. Kajti nekateri so zelo veliki eksperti pri pohojanju tujih svoboščin svoje pa niti ene ne bi dopustili, da je pohojena in jim odvzeta.

Tudi sodišča dajejo sodbe v imenu ljudstva in če je ljudstvu vseeno kaj v imenu njih sodijo in kako potem naj ljudstvo tudi odgovarja za tisto, kar se v njihovih imenih počne in ne , da se izgovarja, da nima nič s tem. Plačuje in podpira gnusobo in grozodejstva, pa naj še sliši in prebere ko je najbolj utrujeno kaj počne drugim in sebi. Če sam tega ne opazi bo pa kdo drug povedal, ker nekdo mora.
Nekdo živ mora povedati in mora dati glas pravi besedi in podporo življenju.
[/quote]
Midva nisva na isti valovni dolžini.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

zavajanje

1minuta 45 ova študija govori o 76 fetusov.
Pobačeni normalno razviti fetusi z tri meseca eni tudi več.
Katere organe ste uzeli iz teh fetusov?
Hipofiza (Hipofiza je žlezda sa unutrašnjim lučenjem i predstavlja najvažniju endokrinu žlezdu. Ima glavnu ulogu u proizvodnji mnogih hormona, a zadužena je za upravljanje i kontrolu rada svih ostalih žlezda u organizmu. Hipofiza je glavna ili centralna žlezda.

Pljuča, koža, ledvice, slezena, srce, jezik.
Ti dejansko ne razumeš angleščine.
https://www.youtube.com/watch?v=KZUzBsKe0Cs

Midva nisva na isti valovni dolžini.
[/quote]

Če bi bila se ne bi pogovarjala kar se. Seveda nisva še zdaleč ne.
Ker kar vi pišete je, kar počno drugi že ves čas in zato je stanje kot je.
Ljudje, ki jim je vse uničeno, ki jim je vse odvzeto nimajo moči kazati svoje nelagodje , sam pa nisem te vrste ljudi. Sam pa vem, da je moje življenje ničvredno, če mu ne dam sam vrednosti in ne da bo vredno šele ko mu bodo drugi po njihovih pravilih in ocenah dali vrednost.
Ne vidim poante, da bi se navezoval na vsako vašo besedo zato tudi povem drugače in se vam tudi zato zdi, da nismo na enaki valovni.
Prvič ste ženska kot pravite drugič pa sem jaz moški in že tu ne bova skupaj, ker pa sem še v nekaterih sferah zelo drugačen kot drugi in to vem ne , da samo omenim tako pa potem sploh ne moremo biti na isti razini dokler ne prisluhnete.
Ker ni važno ali kdaj boste ali ne, vas bo v to prisililo dogajanje okoli vas in drugi. Takrat pa bo jasno, da nisem jaz bil izven nerazumevanja ampak morda vi. To ni žaljivo ampak opozorilo,ki pa mu bodo sledila prava doživljanja in bodo bolela tako mene kot vas same.

Ti ne razumeš angleščine zabitek, je že bilo pokazano večkrat. Slovenščine pa tudi ne. Povedano ti je bilo da ne žanjejo zarodkov za vsepovprek, ampak so uporabili abortirane zarodke takrat ko so razvijali katerokoli cepivo že. In še vedno uporabljajo celice tistih zarodkov iz katerih so razvili cepivo.

Ti ne razumeš angleščine zabitek, je že bilo pokazano večkrat. Slovenščine pa tudi ne. Povedano ti je bilo da ne žanjejo zarodkov za vsepovprek, ampak so uporabili abortirane zarodke takrat ko so razvijali katerokoli cepivo že. In še vedno uporabljajo celice tistih zarodkov iz katerih so razvili cepivo.
[/quote]

Bravo ste celo nekje prebrali dva stavka ali poslušali dve minuti nekega pogovora, govora.
Še enkrat bravo, pravkar ste “doktorirali”.

No hvala kaj si potrdil. To mi full pomeni.
Kako se kaže, nije govno, nego ga je pas posro.
Dobar si.

Ja, potrdil sem da si zabit. Ni bilo težko.

Sedaj pa sam sebe negiraš.
Freak.

Edini ki stalno sam sebe redno negira si ti debil. Morda zato ker sloveački ne gre ravno najbolje, a?

Pobačene fetusne stanice koje se koriste u kozmetičkim kremama

https://www.washingtontimes.com/news/2009/nov/3/aborted-fetus-cells-used-in-anti-aging-products/

Neocutis confirms on its web
site that it does not directly use the originally donated fetal tissue to produce PSP®, but
rather, it uses proteins derived from cultured fetal skin cells grown from the dedicated
cell bank.

Zadeva je podoibna kot pri cepivih.

In potem se izgovarjajo, da se gre za zdravljenje. Za kremo se gre za faco ne pa zdravljenje

Neocutis confirms on its web
site that it does not directly use the originally donated fetal tissue to produce PSP®, but
rather, it uses proteins derived from cultured fetal skin cells grown from the dedicated
cell bank.

Zadeva je podoibna kot pri cepivih.
[/quote]

Nikol se ne gre , nikol se ne gre dej zbudi se.

New Report

Close