Človeški "fetusi" v hrani,pijačah, zdravilih, kremah…
Posnetek pa je že dal pod tepih.
Veš Darwin kak to funkcionira?
Toti pacijent, računa na ljudsko površnost in da ne bodo pogledal posnetka in zaklučili sami, ker že gre na to karto da so ljudje površni (kaj je delno tudi točno, delno zato ker niso vsi).
In tak pol zasmetil temo, v upanju da ne bojo videl, ukapiral, dojel.
MOja dolžnost je da omenim, ko nekaj takega pride v tak “cenjen” časopis, pomeni da je zadeva zelo večja kot je želijo prikazat, voda u grlo mora bit da prifde tam
od 2016 so se marsikatere zadeve odprle, sej zato se dogaja to kaj se dogaja, osinje gnezdo se je uznemirilo. (farmacija), no samo da omenim farmacija je le paravan..
Da ne delam zmedo, toti je sam sebe negiral, pol je priznal, pa spet negiral. Ja neznam jesam li ja Ludi ili on?
Ti dam svoj nick?
2016 omenjam z razlogom
In February 16, 2016, the Higher Regional Court of Stuttgart (OLG) re-evaluated the first ruling, judging that Dr. Bardens did not meet the criteria since he failed to provide proof for the existence of the measles virus presented in one publication, as asked by Dr. Lanka in his announcement. Therefore, Dr. Lanka does not have to pay the prize money.
https://learninggnm.com/documents/Lanka_Bardens_Trial_E.pdf
Ne, ne imaš kar prav. Točno tako je. Sej pravim, da sem že nekaj časa nazaj izvedel za te gnusne zadeve, ki jih počno. Alex Jones, sicer “glumac” največji in tudi željan zaslužka je mislim, da letel z YT ravno zato, ker je naredil tako “frko” iz tega, ker so “preveč” pokazali in takrat je bil potem rom pom pom, ker ne moreš tega kar tako prikriti, sploh pa sem omenjal nekatere videe, ki so prišli na “plano”. Od takrat se je tudi povečala svetovna “gonja” s cenzuro in ostalimi uzadevami ter razna nova pravila na soc omrežjih. Ker prej so lahko počeli to brez kakršnegakoli zanimanja potem pa je bil “hudir” ko se je razvedelo in so se ljudje začeli spraševati in šokirati kaj dejansko se dogaja. In prav imaš seveda ne more kar vse priti na tak “cajtng” , je pa seveda do danes to že pod “preprogo” milijarde verjetno delajo “čudeže” v glavah in mnenjih ter sodbah.
Je mi bil pa tudi “viralen” intervju z žensko , medicinsko sestro al babico, ki je toliko let izvajala neke naloge pa sploh ni vedela kaj počne. Potem pa so ji predstavili kaj dejansko je počela in zakaj in kako so nagovarjali nosečnice, da naj splavijo pa čeprav je bil otrok zdrav se ji je pa skoraj “odpeljalo” in se je opravičevala, da ni vedela, da ji je žal in da nikdar ne bi tega počela kar je in da je bila zavedena.
Ven so prišli tudi videi na skrivaj posneti pogovora z direktorico bolnišnice pri večerji v restavraciji,ko se je lepo izpovedala, ko je mislila, da se gre za posel kako in kaj se počne.
In pa seveda glede na plače, ki so jih imeli kot zaposleni je njihovo imetje presegalo stokratnike tega v dejanskem stanju imetja zasebne lastnine, ker je bil največji zaslužek v tem. In zato se govori, da so ti fetusi, tkiva, deli,organi zlata jama v tem biznisu.
Sej pravim še Jones je letu ne dolgo potem z YT pa je prej še hujše ljudi napadal in trosil tako zarote kot teorije zarote potem se je pa nehalo. Stopil pravim na žulj.
hvala na ideji, sej lahko rečem da neznam brat, a kamoli se podpisat, brez podpisa ni nič, seveda tudi usno se ne strinjam.
Zaglupljuju narod, a evo meni govore da sam ja glup. I to ne vem kdo je toti kaj mi je z apetami, al mali prst bi dal da je eden od teh plačenikov.
Stotine pronađenih fetusa odvezeni su u mrtvačnicu, a u vezi čitavog slučaja provodi se istraga. Vjeruje se kako su mrtve bebe došle iz bolnice, ali zašto bi bile bačene u šumu, još uvijek je nepoznato.
https://net.hr/danas/svijet/rusija-u-sumi-pronadjeno-cak-248-ljudskih-fetusa/
Toliko razkužila, kot smo letos porabili, bi moralo uničiti vse viruse na tem planetu!
Pa samo v oceanih je v letošnjem letu svojo pot končalo 1,56 miljard zaščitnih mask, ki uničujejo življenje v morju…
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2020/12/14/u-okeanima-zavrsilo-156-milijardi-zastitnih-maski
[/quote]
Na koncu bomo uničili le sebe, saj je človek najhujši virus.
Kaj pa je človekova narava?
[/quote]
Bi ti lahko drugače razložil pa tudi o teh zadevah, ki so v tej temi omenjene, ker moram drugače povedati kako sem izvedel zanje kot pa je prava resnica in živa resnica. Ampak potem bi bilo še več napadanja z debilnostjo itd. Ker to kar so danes ljudje prvotnemu človeku ni podobno bitje.
Bi ti lahko drugače razložil pa tudi o teh zadevah, ki so v tej temi omenjene, ker moram drugače povedati kako sem izvedel zanje kot pa je prava resnica in živa resnica. Ampak potem bi bilo še več napadanja z debilnostjo itd. Ker to kar so danes ljudje prvotnemu človeku ni podobno bitje.
[/quote]
Podoba je odsev človeškega uma.
Mogoče človeški um ni iz tega planeta, ker prezira življenje.
Podoba je odsev človeškega uma.
Mogoče človeški um ni iz tega planeta, ker prezira življenje.
[/quote]
Človek ko ni bos na zemlji ni zemljan. Zemljan je pravo bitje, ki je na zemlji, človek pa to ni. Ko zemljan ni na zemlji ni več to kar je bil. Ko ni kar je bil pa postaja takšen kot si ga opisal.
Tu sem že omenjal nekaj okrog bosih nog vendar pa obširno ne. Elektromagnetizem je povsod okrog nas in mi smo del tega elektromagnetnega sistema ampak le ko smo povezani z njim. Zato se na tak grd način “igrajo” s frekvencami in našo percepcijo. “Elita” dobro ve o bosih nogah, lahko si imel celo priložnost videti kraljevo družino boso na ceremoniji javnost se je pa spraševala kaj je zdaj to, da so bosi. Vedo, ljudje pa so pozabili iti nazaj “domov”.
Obstaja beseda pri nas nogavice, pa vendar kot sem že mnogokrat dejal ljudje berejo skupaj in ne vidijo ter ne izvedo pomena. Noga in vice so. Kaj pa so vice, kje se vice omenja pa ne mislim kot humor, kot vic ampak vice? Zato je noga vice. Tudi ko imaš samo nogavice na sebi je tvoja statika nečista in ni pravi tok pretoka, ker ga nogavice spremenijo.
Če razumeš delovanje lahko opaziš, daje vse važno in da ima vse svoj pomen ter način delovanja. Sedaj je pa skoraj cel svet na neprevodnikih, ki pa so čevlji z gumenim podplatom in ta preprečuje stik z zemljo pravemu zemljanu. Ko je ta stik izgubljen je izgubljen stik s pravo naravo tako pa tudi z zdravo pametjo in samim zdravjem.
Bose noge so idealne v naravi ali doma.
Drugje ali pa v proizvodnih obratih pa nevarne.
Človek poskuša preseči odvisnost od narave in ustvariti svoj navidezen svet, kjer bo vse idealno.
Mogoče bodo naslednji rodovi človeške vrste obstajali le še kot virtualna resničnost.
Človek bo ustvaril vesolje v vesolju.
Bose noge so idealne v naravi ali doma.
Drugje ali pa v proizvodnih obratih pa nevarne.
Človek poskuša preseči odvisnost od narave in ustvariti svoj navidezen svet, kjer bo vse idealno.
Mogoče bodo naslednji rodovi človeške vrste obstajali le še kot virtualna resničnost.
Človek bo ustvaril vesolje v vesolju.
[/quote]
Takih proizvodenj sploh ne bi bilo, če bi se obdržale bose noge in tako bi imeli vsi delo in vsako delo bi bilo cenjeno. Kako pa je sedaj pa verjetno veš