Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Club Prima (Nikal)

Club Prima (Nikal)

Pozdravljeni!
Razmišljam o potovanju z agencijo Club Prima (Nikal) v Turčijo (Kapadokija). V ceno 288e naj bi bilo vključeno prevoz, nastanitev, zajtrk, večerja in 5 izletov. Prosim vse, ki ste potovali v omenjeno destinacijo z omenjeno agencijo, da poveste kako ste bili zadovoljni. Cena mi je sumljivo nizka za vse našteto. Hvala za odgovore.

Mi smo bili letos v Kapadokiji od 28.4.do 4.4.2019. Potovanje je bilo čudovito, hoteli čudoviti samo hrana v Kapadokiji je kar začinjena . V Antaliji glede hrane ni problema. Potovanje je bilo na bazi polpenziona. Doplačati smo morali tri izlete, ki niso všteti v ceni v znesku 120€. Imeli smo čudovitega našega vodiča Davida. Vreme ni bilo kaj prida. Toplo priporočam.
Lp

Pri vas se pa svet, elivira, nazaj vrti! Kdaj ste bili? Meseca aprila in to od 28. aprila do 4. aprila 2019? Res??

Menda ta Nikalova potovanja subvencionira turška vlada, da privabijo čim več turistov. Kar jim, glede na zasedenost teh izletov, nedvomno uspeva. Spotoma turiste peljejo še v trgovine z usnjem, preprogami … in je še nekaj dodatnega zaslužka, saj nekateri kar kaj kupijo, seveda pa ni nujno.
Poznam par ljudi, ki so bili na različnih Nikalovih izletih in v glavnem so bili vsi zadovoljni. Veliko vidiš in bivaš v odličnih hotelih za zelo ugodno ceno.

ja, res je tako…poceni so v bistvu zato, ker se pričakuije, da ljudje zapravijo največ na usnjenih izdelkik in tepihih…ampak jz sem bila zadovoljna…lani v Likiji, letos gremo v kapadokijo…
sej tistih izletov ne rabiš plačat, če ne želiš…mišljeno une dodatne..

New Report

Close