Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek CoCa Cola

CoCa Cola

Torej,zanima me. Zadnjič sem popila eno Coca Colo po zelo zelo dolgem času,nočem jo pit ker naj bi (tko jst mislim) vsebovala kofein. In če spiješ eno coca colo (0,33l) je kot bi spil eno kaco,espresso. In gledam,zanč na pločevinko in piše na moje veliko presenečenje “aroma kofeina”. Torej,to je samo aroma,ali je pravi kofein?

Torej,coca cola ne vsebuje kofeina ampak samo aromo kofeina?
Težko verjamem,glede na to da so v 60ih dajali notr kokain dobesedno.

Ali Coca Cola vsebuje kofein,pravi kofein ali ne?

https://i.postimg.cc/130S3pMv/cocaCOLA.jpg

koga briga.

Najdla sem! Ne ni aroma,zavajajo. Je kar kofein. Ne bom je več pila. Pazim koliko kofeina spijem,ker ni dobro za srce.

Je kofein v Coca Coli res aroma?

Kupi Zero, spij kozarec n dan, ne vec, ker umetna sladila tudi skodijo, je pa ta brez kofeina.

ali pa pij cockto, ki je brez kofeina. Jaz vsako jutro eno cockto free, 2 deci ob kavi, njam! Nenormalno mi paše zjutraj. Velika kava, cockta, veliko vode, to imam dovolj tam do 12h, 13h., potem pa kosilo.

Ja,cockta je super. Mi je všeč. nasplošno pijač z mehurčki (sprite,schweeps,fanta,coca cola..itd) ne piijem. Se zelo izogibam,jih nisem navajena. Ampak zdjle si me spomnla na cockta Lime. Uff,všeč mi je 🙂

Uau, če te pri kokakoli najbolj skrbi kofein in ne ogromne količine sladkorja, oziroma pri cocacoli zero velike količine sladil vprašljivega izvora – potem pa res skrbiš za zdravje ja.

Odgovor na objavo uporabnika
Casla, 17.05.2022 ob 13:23

Uau, če te pri kokakoli najbolj skrbi kofein in ne ogromne količine sladkorja, oziroma pri cocacoli zero velike količine sladil vprašljivega izvora – potem pa res skrbiš za zdravje ja.

Cocacola vsebuje hepaticide 🙂

New Report

Close