Čokoholičarka
Pred cca 15-20 leti smo v Avstrijo (Klagenfurt), ne vem v katere trgovine, hodili po fasngo, med drugim smo vedno kupili tudi eno čokolado, ki pa mi še danes ne gre iz glave.
In sicer ta velika mlečna kokosova čokolada, pakirana v svetlo oranžen ovitek, mislim da je bila na ovitku narisana tudi polovica kokosovega oreha. Vsak košček je imel v notranjosti tudi majhno kroglico narejeno iz kokosove moke.
Čokolada je bila tako dobra, da sem tisti čas jedla samo to, ko smo šli v šoping sem je nakupila najmanj 10 kosov. Potem sem se je preobjedla, zdaj pa sem se spomnila nanjo in mi nekaj dni že ne gre iz glave. Kaj bi jo jedla spet… je pa res da je nisem videla nikjer v Sloveniji kjer nakupujem (Tuš, Špar, mrkator, Lidl).
A mogoče kdo od vas ve za katero čokolado gre? Jo je kje videl? Kaj bi dala da jo ponovno odkrijem..
jo lahko kupiš na netu: http://www.austriangrocery.com/warenkorb
Đizs, ženske, na tej čokoladi piše GOLD!!! Meni je moj, pred milijon leti, razlagal, kakšno kopalnico ima njegov oče, ločen, v drugi državi, se je spomnil samo počitnic tam … Da je gromozanska … Sem prišla tja, sem se skoraj valjala od smeha. V otroških očeh stvari izgledajo čisto drugačne … SKRATKA, Bensdorp čokolada je meni pred “100! leti bila carska, pa sem jo zadnjič enkrat poskusila, se mi ni zdela nič posebnega … Kaj čmo, takrat sem šla sem in tja v tujino in dobila kaj posebnega, zdaj imamo že doma čez glavo vsega, nič posebnega… mogoče, če bi mi kačo dali za pojest, al pa kakšne kobilice :-))), pa še to ne vem, če bi me pretreslo … sem že preveč drugega skoz dala, da bi me še hrana lahko pretresla :-)))