Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ČOKOLADA…

ČOKOLADA…

“Čokolada, ti si moja mala čokolada,
vroča, sladka, divja, mlada,
v objemu tvojem zdaj gorim………….”

Halo………………….a ste zaspančkali?????????????

A pol rata nutella?
😉
Sp

a-a…čokolado papcam, pa češnje…super kombinacija…upam, da mi ne bo slabo :))))))))

češnje in čokolada?
To pa je kombinacija za čreva strgat!
😉
Sp

A maš rad nutelo?

jaz pa trenutno čokoladne piškotke……njamsi……..

Imam,sam mi na dlesnih pusti en tak čuden občutek oz okus.
😉
Sp

Buš širši ku višja!
Btw: vse v redu ne,glede tistega včeraj?
😉
Sp

??? Sej bi ti rekla, da pol pa jej Kinder lado…….ampak mislim, da je ne delajo več:)))))))))

Počutim se bolje…….vsaj sekiram se ne več toliko…..pregled pa imam danes popoldan……upam…………ma neč upam…..VEM, da bo vse v redu…. Eh…ma sem optimistična! :))))

Bolj kot sladko,mi paše kislo ali slano.
Pač v skladu z mojo osebnostjo,bi kdo dejal.
;-)))
Sp

Kisla smetana in slane palčke???:))))))

Pršut ovit okoli grisinov in kisle kumarice!
😉
Sp

VSE JE OK!
Jasno?
Sp

zaenkrat je vse ok…ni panike…naprej pa bomo videli :))))))))

kaj pa je zvezdi? kaj narobe?

mmmmmmmmmmmmmmm……….zdej si me pa………..zdej sem pa lačna….

Oh jej poletka………………ena taka štorija…ki se mi je pripetila v nedeljo….

če imaš voljo lahko napišeš kaj takega se ti je pripetilo. Jaz sem zdaj malo v zaostanku in nič kaj nisem na tekočem kaj se je dogajalo z vami te dni…

Sej bi si zapela tisto od Plestenjaka: “Vse je O.K…..” itd….pa boš spet rekel…….bljek……..:))))))))))

Veš..včeraj mi je bilo full nerodno javno na forum pisat, kaj se je zgodilo, pa sem tistim, ki jih je zanimalo pisala na maile….Ampak….ti napišem čisto na kratko….tast je bil nekaj pijan in mi težil in me stiskal…in sva zaradi njega oba padla po tleh…..in potem veš, da me je skrbelo če je kaj narobe z mojim sončkom in sem bila vsa paf in vsa na tleh……..

zvezdi, ne boj se! Nič ne bo narobe!
Moja draga prijateljica je bila že visoko noseča, ko je bila pri svoji sestri na kolinah. In je nekaj mislila nesti v klet, ker pa seveda ni bila navajena tistih stopnic(sesta je imela novo hišo in še čisto na novo polakirane lesene stopnice), ji je revici spodrsnilo, tak da se je dobesedno skotalila po tistih stopnicah v klet. In je bila cela panična in v strahu kaj bo, da ni kaj narobe z malo pikico v trebuščku. Pa je bilo vse OK. Mala nagajivka je zdaj že stara dve in pol leti, zdrava in luškana, da jo je veselje gledati. Tako da se ne sekiraj. Tvoja pikica je tudi vredu v trebuščku!!!

Saj pravim…….popoldne grem na pregled………ker sem bila tako ali drugače že naročena…….ne bom nič govorila ginekologinji da sem padla ali kaj podobnega…..ampak če bi bilo kaj narobe……..jaz ti povem, da tasta zmeljem……..za koline ja! Ko si jih ravno omenjala:))))))))))))

pa mu je kdo pol kaj rekel??? jaz bi ga nadrla ko psa(oprosti)!!! kaj pa tvoj mož, mu je rekel kaj?

Moj možiček je postal popolnoma bled in mu je tudi rekel, da če je normalen, ampak saj veš…….pijanemu govorit……….kot bi govoril zidu….Sicer pa mu je tudi tašča nekaj rekla…..ampak…kot sem ti že rekla…bi blo bolje zidu govorit……….

New Report

Close