Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čokoladna jajca Cars

Čokoladna jajca Cars

V Sparu smo kupili dve čokoladni “surprise” jajci Cars in dobili dva avtomobilčka Strela McQueen. Ali je kdo v njih našel še kakšen drug avtomobilček ali je v vseh isto?

(Ne morem verjeti, kako je lahko takale reč tako važna, ampak pri nas je zadnja dva dni tole glavni predmet debat :-))))

Zadnja dva dni? Ojoj, mi imamo že pol leta štalo na račun Avtomobilov. :)) Včeraj smo na horuk šibali v Avstrijo po Kralja, ker ga pri nas ni in ni za dobiti. :))

Za jajčka pa ne vem, teh k sreči še nismo odkrili. :)) Si pa mislim, da je notri več junakov iz risanke.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Pozdravljene!
Zanima me kje kupite te avtomobilčke. Pri nas so tudi aktualni pa bi mogoče kakšnega prinesel velikonočni zajec 😉

Mi smo ta jajca kupili v Intersparu v BTC-ju; avtomobilčki pa se baje dobijio v Mullerju.

Mi pa smo v tem jajčku dobili Rdečo kapico!

He he, ce je ne rabite, se priporocam – pri nas je RK zakon! Imamo ze DVD in knjigico, figurice se pa ne :)))

Pa je to Kinder jajček, ali so to prav jajca Cars? Tako, kot so bila že npr. Mojster Miha in podobna.

Izgleda kao tavelik kinder jajček, samo ovitek je temnejši in potiskan z avtomobilčki, seveda je tudi čokolada drugačna, notri so pa figurice iz Avtomobilčkov oziroma – ravno to sprašujem – mogoče celo samo Strela McQuinn.

Avtomobilčke kupimo v Mullerju, so res kvalitetni. En stane 7,01 evra, dvojni paket pa 10,02 evra – to so navadni, ker drugače so še eni taki na poteg, pa na daljinca,… Je pa večja izbira v Toysu v Avstriji, če imaš možnost do tja. Ti avtomobilčki (Muller, Toys) so kvalitetnejši kot tisti iz Baby Centra, kosmičov,… Samo, če češ imet celo kolekcijo pa nanese uhuhu evrov… :))

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

res je, tile iz Mullerja so kvalitetni. Naš jih ima ene 7 ali 8, z njimi se igra tudi mlajši, pa so še kot novi. Že lani smo uspeli dobiti: Kralja, Strelo, Dohtarja, Šerifa, Dajza, Poršo….

New Report

Close