Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čokoladni fondue

Čokoladni fondue

Pozdravljeni!

Zanima me, če pripravite kdaj čokoladni fondue in kako?

Uporabite grenko čokolado?

Hvala za odgovore.

Lp

A ni zraven recept? Mi smo enkrat menda jedli mešanico čokolad, pa zraven gre sladka smetana … Več pa ne vem. Božansko!!!!

Vzameš grenko čokolado, mlečno čokolado, ju stopiš, nato pa vmešaš sladko smetano ( nestepeno). To je vsa umetnost.

Jaz kupim naribano mlečno čokolado in dodam malo masla in malo mleka ali smetane.

jedilno čokolado stopiš na maslu, dodaš malo kisle smetane in cimeta. potem postaviš na fondue svečko in namakaš notri banane, hruške, jagode, super pridejo sveže fige (poleti).

dober tek!

lp,

ewy

lp, ewy

Jaz ga naredim velikokrat . Vzamem pač čokolado ki jo imam doma , sladko smetano in malo žličko masla ali margarine. Pomakamo pa več vrst sadja (kivi, banane, grozdje, jabolka,…) in šmorn v malom večjih kosih , drugače pa lahko tudi palačinke . Jih zrlolaš in so vsak sam reže in pomaka.

Mi se gremo potem vedno igro , komu pade kaj v posodo ima eno kazen . Je ful zabavno . Pa še vsi tiščimo glavo v eno skledo!!!!

jaz sem pa za darilo dobila tisto reč za čok. fondi. Čokolade pa ne maram, oz. zelo redko mi zapaše en košček.

Torej zelo ugodno prodam fondi. Koliko so novi ne vem.

Jaz sem ga kupila za 15€.

jaz stopim mlečno milko, večkrat tudi lešnikovo, če navadne ni bilo, pa smo lešnike pač ven pojedli 🙂 namakanje sadja v grenko čokolado (s smetano ali brez) nam ni bilo všeč…zraven prilijem mleko, toliko, da ni pregosto…to je to

New Report

Close