Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ČOKOLADNI SEKS

ČOKOLADNI SEKS

Kaj mislite; Ali je res, da imajo črnci daljše penise, kot naši “beli” Janezi, al je to le mit?

Ali ima katera “izkušnje?”

Lastnih izkušenj nimam… če pa filmčke malo pogledaš, pa tole ni samo mit.
So tudi znanstvene veje, ki to potrjujejo.
In pa to, da imajo Kitajčki majčkene… to je tudi res.

Baje imajo tudi Kitajke veliko bolj ozke kot naše kranjske Micke:-)))
Kaj veš o tem lunči?
hehe

Moj ata je Kitajec………..
hihi

Torej si napol Kitajka??? mmm, ni čudno da bi vsak imel tvojo:-)))

Po moje pa je narava zato dala majhne kitajčice, kitajčkom, pa črnke z globjimi in bl “trpežnimi” črnčkom (tam prej začnejo pa tudi prej umirajo-ne zarad dolgih penisov, pa vendar)….nam belčkom pa je bog dal na izbiro…..boš takega z velikim nosom al malim, hitrega al počasnega, bosta prej začela al kasneje:))))

Bog je vedel kaj pari:) zdej pa itak gre vse k vragu,pa se vse meša….in lahko si predstavljamo, kaj se zgodi ko zmešamo plastelin lepe rdeče, črne, rumene in bele barve…….drekasto precej:)))

Drugače pa, baje (to je tud alenka rekla) da imajo temnopolti(moški in ženske) nek za nas belce manj prijeten vonj,…ki pa se ga je verjetno možno tudi navaditi…tako kot vsega:)

zakaj pa imaš ti tako bolj temno polt? hahahahah

tega pa alenka ni rekla, da imajo manj prijeten vonj.
drugačen, težko opišem.

Ker si (ga) veliko sončim:-))))

ja ja:) sej ne vem kaj si rekla, omenila si vonj….js pa sem večkrat slišala, bolj od moških, da imajo nek nam ne preveč dober vonj:) …al pa je prijeten al neprijeten, al kakšen…pa naj vsak sam povoha:)

Tako slabo ne more bit:)))) po moje;)

Potrebuješ še kakšno masažo ali pa fajn kremico, da te ne opeče?
:))

Mojčka, ne rajcaj takoj na tešče:-)))

A ti ne prija na tešče?………pa tako je lušno; zjutraj, ko si ves mehak in topel……..tako za mojim hrbtom v postelji……….
:))

In ti si gola zraven mene, vsa vroča, dišeča in pohotna…. uhh, tudi na malco ne grem:-)))

hehe……….ti kar pojdi na malico; potrebuješ energijo in moč!
:)))

si ga bom raje kresnil kar na roko, da bo vsaj v gatah mir:-))

bogec mali…………pusti ga na miru!

hehe…………

ja js sm probala cokolado….aha….in lahko vam povem, da majo res vecje kot nasi pobci , ampak ni bil pa to najboljsi sex v mojem zivljenju, tako da….velikost ze ni pogoj, da je sex svetoven….tako da…..decki ….le pogumno s tehniko na plan!

Tako lepo fafaš?????? njam!!!

Vem nič….
Je pa logično, da majo take, kot k njihovim “otepačem” paše…

Če so Kitajčki celi bolj filigranski… kao bi pa bilo, da bi jim “tista reč” štrlela preko ramena gor?!?!?!?!!? In seveda mora bit luknjica za tisto malenkost tudi tej malenkosti primerna, seveda…

In obratno.
“Divjaki” s črne celine so običajno visoki… mišičasti… presneto lep ain skladna telesa imajo… in temu primerno večja je tudi njihova moškost…

Aja… je pa hec, če zmešaš Kitajko in črnca… presneto… to pa zna bit potem logistični problem!!!!!
Al pa obratno – ko se mičkeni Kitajček izgubi v vagini, ustvarjeni za črnega rudarja….

A naše kranjske Micke majo velike?
kaj pa vem, jaz se s svojo čist dobro počutim, pa nič mi ne odmeva v njej, če veter okoli piha…

si pa posrečena : )

hahahaha, čisto v tvojem stilu. Bravo lunči!!!

:-)))))

Ej, stari…. še zdaj mi nisi dal svojega za probat…
In zdaj se igram z ugibanji, ali sva kompatibilna? Da nisva morda kot Kitajec in črnka? Ali pa kot črnec in Kitajka???? Juuuuj, tole zadnjo kombinacijo bi, če lahko zbiram…. pa enega pozornega in nežnega črnega KIRa….

Brrrrrrr, zdaj me je pa kar srh spreletel….

hahahahahahahha, kompatibilna sva brez dvoma:-)))

Morda celo v tisti drugi inačici z zamorcem in Kitajko. Vsaj glede na tvoj prejšnji post, da nič ne odmeva ko veter piha okoli:-)))
mmmmm, tud mene stresuje ko gledam, ops., mislim na tvojo pikico:-)))))

hehehe…

…harmonija je bistvena :-))…tud (jebela, in predvsem!!!) če samo s tvojo “najboljšo prijateljico”…

:-))

New Report

Close