ČOKOLADNI SEKS
Po moje pa je narava zato dala majhne kitajčice, kitajčkom, pa črnke z globjimi in bl “trpežnimi” črnčkom (tam prej začnejo pa tudi prej umirajo-ne zarad dolgih penisov, pa vendar)….nam belčkom pa je bog dal na izbiro…..boš takega z velikim nosom al malim, hitrega al počasnega, bosta prej začela al kasneje:))))
Bog je vedel kaj pari:) zdej pa itak gre vse k vragu,pa se vse meša….in lahko si predstavljamo, kaj se zgodi ko zmešamo plastelin lepe rdeče, črne, rumene in bele barve…….drekasto precej:)))
Drugače pa, baje (to je tud alenka rekla) da imajo temnopolti(moški in ženske) nek za nas belce manj prijeten vonj,…ki pa se ga je verjetno možno tudi navaditi…tako kot vsega:)
Vem nič….
Je pa logično, da majo take, kot k njihovim “otepačem” paše…
Če so Kitajčki celi bolj filigranski… kao bi pa bilo, da bi jim “tista reč” štrlela preko ramena gor?!?!?!?!!? In seveda mora bit luknjica za tisto malenkost tudi tej malenkosti primerna, seveda…
In obratno.
“Divjaki” s črne celine so običajno visoki… mišičasti… presneto lep ain skladna telesa imajo… in temu primerno večja je tudi njihova moškost…
Aja… je pa hec, če zmešaš Kitajko in črnca… presneto… to pa zna bit potem logistični problem!!!!!
Al pa obratno – ko se mičkeni Kitajček izgubi v vagini, ustvarjeni za črnega rudarja….
A naše kranjske Micke majo velike?
kaj pa vem, jaz se s svojo čist dobro počutim, pa nič mi ne odmeva v njej, če veter okoli piha…
Ej, stari…. še zdaj mi nisi dal svojega za probat…
In zdaj se igram z ugibanji, ali sva kompatibilna? Da nisva morda kot Kitajec in črnka? Ali pa kot črnec in Kitajka???? Juuuuj, tole zadnjo kombinacijo bi, če lahko zbiram…. pa enega pozornega in nežnega črnega KIRa….
Brrrrrrr, zdaj me je pa kar srh spreletel….