Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čokolešnik vs. Čokolino

Čokolešnik vs. Čokolino

Ker je boljši?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Čokolino:)

Čokolino.

Čokolino vs. Čoko pa je zmagovalec Čoko. )))

zame čokolešnik..always

čokolešnik

men je po okusu boljš čokolešnik, samo se včasih poslužujem tud čokolinota, izogibam se pa mercatorjevmu sranju.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Najboljši je (bil) čokolešnik. Zdaj je oboje isto sranje. Čist presladko.

neb vedu k tko še par žlic cukra gor nasujem 🙂

Čokolino, pa mal sladkorja po vrhu 🙂

čokolešnik 🙂

haha, si mi prav lušte naredu 😉

če sm ga pa lih 1 skledo zlistil :)))))))

V katerem so že bile une papirnate veveričke za sestavljat?

Čokolino.

čokolešnik 🙂

sem mislila, da je to za otroke in mlajše osebke, no, pa naj vam tekne

čokolino je zakon, čoko jo o.k, čokolešnik pa zanič

Nekoč je bil Čokolešnik. Sedaj pa, ko me prime, da bi ga jedla, moram zraven naribati par kvadratkov jedilne čokolade, potem je pa spet dober – čokoladen.

Čokolešnik ima okus po čokoladi in LEŠNIKIH, čokolino pa je brez lešnika.
Čokolešnik je bil dober, dokler ga je delala Kolinska, odkar ga dela pa Podravka, je pa zanič.
Čokolino dela Podravka že od nekdaj in nikoli mi ni bil dober.

glasujem za čokolino.

drugače mi je pa najboljbolšejši Keksolino 🙂

Meni je tudi boljši čokolino. Čokolešnika nisem maral kot otrok, ko sem bila v osnovni šoli sem nekje na obisku jedla čokolino in mi je bil dober. Še vedno mi čokolešnik ne potegne (so mi bile pa všeč stare reklame zanj 🙂 Moram priznat da se mi mercatorejv čoko ne zdi nič slabši od kolinskinega.

Se strinjam!

Čokolešnik

Čokolino 7 žitaric 7 vitaminov … potem pa nisi nikoli star.

New Report

Close