Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Colikind doziranje

Colikind doziranje

Pozdravljeni!

Zaradi izjemno hudih krčev pri svoji dojenčici sem kupila Colikind granule, vendar pa so navodila le v italijanščini in nemščini, kar bolj slabo obvladam. Piše, da je ena doza 5-7 granul, vendar pa če prav razumem, nikjer ne piše, kako se jih daje.
Zato vas prosim za navodila, če je katera svojemu otroku dajala te granule, da ne bom naredila kaj narobe.
V koliko vode je treba to raztopiti, kolikokrat na dan se daje, pred ali po dojenju in na kakšen način (po žlički??)…
Hvala in LP!

Pri izjemno hudih krčih raje obišči pediatra ker homeopatsko zdravilo ne bo dalo zadostnega učinka in po nepotrebnem mučiš otroka. Sicer pa 5 granul 3x na dan.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Aja, zmešaš z malo vode.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Smo bili že pri pediatru, celo na pediatrični kliniki, kjer so naredili en kup preiskav in na koncu vsi rekli, da imamo pač zdravega otroka s hudimi krči, ki se pač nenormalno veliko joče. Jaz sem do konca izčrpana, saj se je sposobna jokati tudi po 10 ur v kosu s krajšimi prekinitvami, ko se izčrpa…

Skratka poizkusila sem že skoraj vse, razen teh granul. Na kakšen način jih pa dajem in ali je to vezano na obrok ali dam kar kadarkoli?

V malo vode in po žlički, nekateri dajejo tudi direktno pod jezik, bojda morajo bit odmerki redni vsak dan, da se čez čas kaj pozna.

Sicer pa bolj učinkovita zadeva je Lexafin in je marsikomu resnično pomagala. http://www.shop-apotheke.at/arzneimittel/A2456402/lefaxin.htm

New Report

Close