Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style collistar anticelulite

collistar anticelulite

Pozdravljena,
a mogoče poznate collistarjeve ampule proti celulitu? V drogeriji je zadnjič ena prezentatorka (ki pa je promovirala čisto drugo znamko izdelkov) rekla, da ima sama z njimi zelo dobre izkušnje. So pa kar drage – cca 8000 SIT za mesečni tretman. A imate kake izkušnje?
Hvala za odgovor in lp

Pozdravljena!

Poznam jih pa tudi sama sem jih že uporabljala. Kožo naredijo mehko in bolj gladko, celulit zgladijo ( optično ) kar pa še ne pomeni, da ga tudi odpravijo.

Je odličen tretma za hitro in učinkovito kuro pred morjem.

Lp Nada

Danes kupila, vendar že pred vašim odgovorom. Cena zelo zasoljena. Piše, da je za trdovratni celulit. Upam, da bo zaradi tega meni toliko bolj pomagalo. Točno žez mesec dni grem namreč na morje ;)))

Pozdravljena!

Sporočite kako ste zadovoljna z izdelkom.

Lep dan vam želim

Nada

Sama sem ga uporabljala dva meseca in sem bila zelo razočarana. Vsak večer sem porabila 15 min, da sem ampulo vmasirala. Zraven sem uporabljala še njihov Saline spray. Po kuri je bila sicer koža malenkost bolj gladka, toda to je najbrž bilo zaradi masaže. Že po enem tednu po kuri pa je bilo stanje kot prej.

Sedaj uporabljam Biotherm Celulli-Choc. Stane približno enako, je veliko bolj učinkovit in dosti prijetnejši za uporabo, saj se takoj vpije in lepo diši. Ko sem porabila prvo stekleničko sem naredila tritedensko pavzo in je izboljšanje ostalo. Moram reči da imam za razliko od ostalih proizvodov (Loreal, Vichy, Collistar, Afrodita, Fango,.. res vse to sem že sprobala) tokrat prvič občutek da zadeva pomaga še kaj bolj kot površinsko.

Lep pozdrav
Andreja

New Report

Close