Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek concord trimaX

concord trimaX

Dajte mi prosim pomagat.

A je to avtosedež od 9 do 18 ali do 36 kg? Kamorkoli pogledam piše drugače!

kot avtosedež od 9-18, dalje pa je kot jahač, to je teh 36 kg

poglej na http://www.concord.de tam vse piše.

Ja, je tako, kot je rekla jezna.

Je zelo dober. Sem zadovoljna, všeč mi je tudi, da lahko preobleko opereš, otrok lahko med vožnjo sedi v malenkost ležečem položaju- lažje zaspi. Če si pred odločitvijo, potem ti priporočam.

Ampak kot jahač je dobil slabe ocene na testih. Lahko pa dokupiš še hrbtni del za od 18kg naprej, potem so rezultati testiranj boljši – a te v tem primeru pride toliko, kot če bi še en sedž kupila.

jahači pa imajo res dobre ocene? ne veidim razlike med nobenim jahačem pa naj bo od svetega petra. Sajje to itak dxmo kup plastike pd ritjo preko telesa pa avtomobilski pas.

Tudi pri težjih otrokih naj bi imel nek hrbtni del oz. predvsem stransko zaščito. Samo jahač ne nudi zadostne zaščite pri stranskem trku.

“Dieser Sitz hat in den oberen Gewichtsklassen keine Rückenlehne und bietet hier keinerlei Schutz bei einem Seitencrash.” copy paste iz strani :

Ko je zadnjič ena spraševala za ta sedež, sem pripela link, na katerem so omenjene nič kaj spodbudne ocene, ga celo odsvetujejo. Kateri link je to, bo treba pa v iskalnik pogledat.

Toncka

to že, ampak ti si govorila samo o jahaču. Če pa hočeš o sedežu govorit pol pa omenjaj lift evo pro od concorda.

ja, mi ga imamo pa smo zadovoljni in se bom kar težko ločila od njega ker je to edini sedež v katerem mi mali sedi na miru in zadovoljno.

Rdeča prevleka na Trimaxu je po 2 mes obledela in izgleda kot da je star 2 leti… pa smo ga kupili julija 2006. Avto seveda ni stal vedno na soncu. V drugem avtu imamo rdečega od druge firme in blago je enako kot kupljeno.
Trimaxa nismo reklamirali, smo pa ga hoteli…. Hmmm, morda še bomo.

Mi imamo modro prevleko pa je še vedno ista tudi po nekaj pranjih po parih letih uprabe.Glede varnosti ba pa rekla še to.
Smo dali skozi tudi eno prometno kar hudo s takim sedežem in je blo vse ok.Avto totalka otroku in sedežu pa nič.Tako da ocene na testiranjih niso ravno realne se mi zdi.

Enkrat na leto je dovoljeno noreti.

New Report

Close