Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Conti aplikacija

Conti aplikacija

Pozdravljeni! Aplikacija” conti” podpora filemski industriji ob vplačilu vipov naj bi imeli člani tudi zaslužek ob klikanju filmov. Aplikacija conti zahteva sedaj plačilo za dvig ulozenega denarja kateri ni mogoče sprožit brez plačila varščine. Člani so vplačali vipe v katerih je bil največji znesek 6000 eurov. Pisarne so imeli odprte na več krajih glavni sedež kjer se je začelo predstavljanje conti platforme pa je bil v Kopru na ferarski katera sta vodila Damir in Marsela kateri so tudi vabili člane pridružiti se contiju. V pisarnah so imeli nastavljene agente kateri so organizirali izobraževanja.Ko je nastal problem za dvig denarja so odgovorni za nastalo situacijo zaprli klepet na telegramu, katera aplikacija je bila tudi pogoj za sodelovanje.Clani so bili tudi obveščeni, da bodo plačali davek na zaslužek in se tega zavedali. Aplikacija je še vedno dostopna vendar zahteva vse več denarja za dvig vloženega. Kateri ustanovi se lahko člani obrnemo za pomoč? Vplacanih je več milijonov eurov kateri so plačani ob odprtju vipov in vlaganjem v e Bond obveznice na daljši rok.

LOOOLLLL

Sem slišala za ta nateg in se čudila kdo vse je vlagal v to bedarijo.

Vlagali so zato, ker so na predavanjih imeli tako predstavljeno, da je CONTI podjetje sigurno. Predstavnikov je bilo kar nekaj katere bi omejil. To so  Marsela Srdic Paljuh njen parter Damir, Stefče Angelov koteri se je predstavljal kot agent imel tudi svoje podjetje vpisano katerega več ni pod njegovim imenom, kar nakazuje, da je sodeloval v tej skupini prevarantov. Bila vključena tudi Angela, Barbara Ambrožič, Milivoj Fatovic in dosti imen kateri so sodelovali v prevari nas slovencev in nas oškodovali  za več milijonov eurov. Člani so delali in vlagali v conti, ker jim je bilo tako predstavljeno na izobraževanju celo so  javno predstavljali conti kot uspesnost podjetja.

berem da so vas spet nategnili….menda vas je blo v slo 11000?ma ja….saj tud dlovenska drzava vas bi nategnila in vam.pobrala peneze…

Nobeden od clanov se ni upiral plačati davek tako bi imela tudi država koristi. So nam zagotovili, da bomo konec leta vsi obveščeni o plačilu davka. Zato so tudi člani verjeli, da je legalno saj  so na tak način predstavljali podjetje za katero vlagamo v filemske projekte in z vseckanjem filmov podpiramo filemski svet. Nato so sredstva zamrznili in zahtevajo plačilo varščine za prenos denarja. Denar za vplačilo na conti je sproščen vendar, ko bi želel član uporabit dvig denarja mora čakat 72 ur, da je postopek končan nato je nakazilo na Bybit. Ob akciji katera je sprožila velik vložek denarja na conti račun  je bila v tem smislu, če član nakaže 1000oč,3000oč ali pa 6000oč dobi povrnjeno enako količino denarja na svoj račun s tem, da mora odpreti VIPe kateri so  bili v vrednosti tega denarja. Denar je moral potekat z nakazilom v conti račun ni bilo možnosti uporabit clanske točke. Ko je akcija končana in so člani vložili ogromne količine denarja je nastal problem pri dvigu . Skupina na telegramu pa  je zaprta za komunikacijo, da bi lahko član stopil v stik z odgovornimi za  situacijo in  katera je nastala. Člani  naj bi hodili v pisarno in grozi, da odgovorni  povrnejo njihov vložen  denar. Pisarna v Kopru kamor so člani hodili na predavanje je bila na ferarski ulici. Vhod v pisarno pa nasproti ministrstva za obrambo. Pisarna je bila odprta vsak delovni dan , tako je članom odvrglo sum, da je kaj v zadevi conti nezakonitega. Odpirali so pisarne na več krajih v Sloveniji zadnja je bila v Celju.

To je zdaj že nekaj časa jasno, da je šlo za nateg.

Mene je zvlekla moja prijateljica, težila vsak dan. Imela čisto oprane možgane s tem Contijem. Pa sem zaradi ljubega miru dal notri 500 usdt ,kar jih lahko tudi pogrešam, ampak bolj kot to, mi je žal za prijateljstvo, ki pa to ni bilo,ker me je prodala za tisto majhno provizijo,ki jo je dobila.Verjetno je pa še to izgubila.O njej pa ne duha ne sluha več,niti me ne pokliče.

Ljudje ne vlagajte se dodatnih teh 60 usdt, ker vam bodo še to pobrali.

Tako so delali z skoraj vsemi člani povabitelji! Tisti kateri so dlje časa v tem poslu. So nakazali oni nato si jim dvignil denar in vrnil. So prepričevali na vse načine, da dobijo več članov, da postanejo S1, 2,3,4 in agenti in korist od samih članov. So napeljevali zadnje čase člane, da čim več ulagajo in odpirajo vipe, ko pa se je ustavilo in člani niso dobili vloženega so zaprli skupine brez odgovora na vprašanja. Ljudje so ostali brez denarja zaradi njihovega zavajanja in pohlepom za denarjem. Ampak se točno ve kdo so vsi ti ljudje in bodo tudi odgovarjali in povrnili ljudem škodo katero so povzročili. Dokazov je dovolj za postopek!

Se bo treba skupaj zbrat pa skupinska tožba

Nas je dovolj, da sprožimo postopek zoper odgovornim osebam. Nekaj znancev  pa je jutri napovedalo prijavo.

Res je. Jih piznam kar nekaj ki so blagali v to. Vsi so dobili vceraj blokado, sploh ne morejo do svojega denarja več….

Ponzi shema se je začela sesuvat. Običajno zdržijo ponzi sheme do dve leti potem je pa konec veselja.

Ljudje so ostali oz bodo ostali brez denarja zaradi naivnosti in ne zaradi drugih. Te je kdo silil v to, da vložiš denar? Verjetno ne, torej si je vsak zase kriv. Nekaj časa to laufa, dokler gre krivulja gor pri “ta glavnih”, ko pa začne strmo padati in pade na dno, se stvar ustvari in izbriše. Misliš, da ti bo kdo odgovoril na ti, zakaj je do tega prišlo? Pozabi, kar imaš notri, bo ostalo pri nekom drugem, pri tebi več ne. Sicer pa če si si izplačal in še kaj zaslužil zraven, kar si vložil, bodi srečen. Da gredo pa ljudje zgubljat ogromne vsote denarja, avto, idp. zaradi takšnih bedarij, ker so zadnji v tej verigi…ne gre zgubljat besed…lep pozdrav

Odgovor na objavo uporabnika
CONTI, 06.10.2024 ob 11:11

Pozdravljeni! Aplikacija” conti” podpora filemski industriji ob vplačilu vipov naj bi imeli člani tudi zaslužek ob klikanju filmov. Aplikacija conti zahteva sedaj plačilo za dvig ulozenega denarja kateri ni mogoče sprožit brez plačila varščine. Člani so vplačali vipe v katerih je bil največji znesek 6000 eurov. Pisarne so imeli odprte na več krajih glavni sedež kjer se je začelo predstavljanje conti platforme pa je bil v Kopru na ferarski katera sta vodila Damir in Marsela kateri so tudi vabili člane pridružiti se contiju. V pisarnah so imeli nastavljene agente kateri so organizirali izobraževanja.Ko je nastal problem za dvig denarja so odgovorni za nastalo situacijo zaprli klepet na telegramu, katera aplikacija je bila tudi pogoj za sodelovanje.Clani so bili tudi obveščeni, da bodo plačali davek na zaslužek in se tega zavedali. Aplikacija je še vedno dostopna vendar zahteva vse več denarja za dvig vloženega. Kateri ustanovi se lahko člani obrnemo za pomoč? Vplacanih je več milijonov eurov kateri so plačani ob odprtju vipov in vlaganjem v e Bond obveznice na daljši rok.

PA upam, da jih kdo najde! Sicer pa ..ne vem. Te goljufije je treba prej prepreciti. Rabimo fin.policijo.

Nam so zagotavljali na izobraževanju, da to ni piramidna shema ampak delo za katero bomo imeli tudi dobiček in od tega kar dobimo bomo plačali tudi davek. Večji del davka naj bi krilo samo podjetje conti ostali del pa člani sami.Odgovorni so torej tisti kateri so organizirali izobraževanja in širili posel po celotni Sloveniji. V skupini telegram so izobraževanja tretirali pod obvezna,predavatelj je imel plačano za izobraževanje vsi S1,2, 3,4 in ta glavni so imeli tedensko plačo. Denar od contija je torej prilival nekomu na račun v Sloveniji, da je poplačal te ljudi. V telegram je bila obvezna prijava člana. Marsela Paljuh in ostali kateri so začeli s tem poslom niso dovolili širjenje objav na drugih platformah torej so vedeli, da je to prevara. So člane pozivali, da svoje dobičke prikažejo in delijo v skupini za kar so dobili člani par eurov nagrade. Zavajali so državljane in jim pobrali njihove prihranke večina jih je dvignila kredite ali si posodila denar. Seveda se ve, da so to ljudje kateri niso imeli denarja in živijo pod pragom revščine.Širjenje lažnih informacij in zagotavljanje, da imajo v načrtu posel do 2027 kateri posel je  predstavljen na vsakem izobraževanju je odgovoren sam organizator tega početja, osebe katera so  vodile sestanke in vabila člane z lažnimi informacijami, da bi se okoristile.

Sodeč po vašem zapisu ste verjetno eden od tistih kateri se je okoristil od clanov! Ljudje bodo iskali svoj denar, ker so povabitelji tudi odgovorni za vsakega člana katerega je včlanili pa lep pozdrav.

Odgovor na objavo uporabnika
CONTI, 07.10.2024 ob 08:50

Sodeč po vašem zapisu ste verjetno eden od tistih kateri se je okoristil od clanov! Ljudje bodo iskali svoj denar, ker so povabitelji tudi odgovorni za vsakega člana katerega je včlanili pa lep pozdrav.

Vsak je zase odgovoren in misli s svojo glavo, mene so tudi prijatelji vabili,da se vpišem, pa se nisem, tako da dvomim da je kdo koga prisilil

“Aplikacija je še vedno dostopna vendar zahteva vse več denarja za dvig vloženega.”

To pomeni, da vas hočejo ožeti do konca oz. ponzijevo shemo “rešiti”, da bi delovala še nekaj časa… V vsakem primeru bi ostali še brez tega kar bi dodatno vplačali.

Koliko ste vplačali in koliko bi morali še vplačati?

Očitno, da niso ravnali z vsemi enako!

Organizatorji so to  predostavljali  javno tako, da je bilo za zaupati. Odpiranje pisarn conti je povzročilo  še večje zaupanje ljudi v podjetje. Tako je v Kopru delovala pisarna nasproti ministrstva za obrambo, kar je bilo samo dva koraka do njihove pisarne pa se nihče ni vprašal ali preveril kaj se dogaja. Organizatorka Marsela je imela na telegramu naslov za kontakt njihove pisarne  Ferarska 5b Koper, ko pa smo sli preverit njen sp.je vpisan na naslov v Dekanih registrirano 1.4.2024. Conti torej ni bil registriran na Ferarski 5b Koper kot je navedeno pa tudi javna otvoritev je bila samo prodaja megle ljudem, da bi pridobili zaupanje ljudi. Otvoritev pisarne v Celju je bila verjetno nazdravljena 🥂 za konec.

Napočil je čas, da se za vedno posloviš od svojega denarja. Zelo zelo majhna verjetnost je, da bi se ta vrnil nazaj k tebi.

Svetujem da takoj vložiš čim več denarja noter!! To je zgodba o uspehu.

Jaz ne morem verjet, en in isti folk se smuka po teh piramidah. Isti “frendi” me kličejo vsako leto z novo “izjemno priložnostjo”. Ko jim omeniš prejšnjo začnejo nekej mencat.

Lani je bila identična zadeva, samo je bilo treba lajkat glasbene videje… Mislim, zakaj bi ti nekdo plačeval da daš lajk filmskemu trailerju?? Zakaj bi firme kot so Netflix, HBO itd sodelovale z nekim Contijem, ki je registriran v Pakistanu in nima niti svojega uradnega naslova?? Zakaj bi Paramount in Disney plačevala neke “točke” nekemu Slovencu da si ogleda njihov trailer??

Ampak to se noben ne vpraša, vsi samo rinejo v Pakistanske ali pa Nigerijske projekte, ker to je “next big thing”, potrebujejo le tvojih 500EUR…

In potem, ko ni kinte, sprašujejo po forumih kam po denar. Po Contijevega bo treba v Pakistan, od tam je ta firma, tako da srečno pot!

Gospod, ki ima nick CONTI pa, novembra naj bi štartala aplikacija CIGUMIGU, ki je velik player na področju risank, za vložek 1000EUR in ogled 2 risank na dan ponujajo VIP točke, po 500 na dan!! in potem ko dosežež skladnost in vitalnost kar bo 1.1.2025 si lahko vsak teden izplačaš 5000EUR. Toplo priporočam!

Jaz sem se poslovil od denarja, ker mi denar ne pomeni toliko v življenju kot dejstvo, da so me okoli prenašali prijatelji katerem sem zaupal. Slovo kot samo slovo komaj prihaja in davek je treba poplacat…..

Si pa ne tekočem in celo s preverjenimi informacijami samo se povej kako je prilival denar na slovenske račune odgovornih in si zmagal 👏

New Report

Close