Conti aplikacija
Nisem bil v temu, čeprav so me novačili. Ma me zanimajo pravila igre te sheme.
Si dejansko štartal iz nekega levela in rastel ali si lahko šel “All in”? Nekaj sem slišal, da so bili tri paketi, pa da septembra se odpira večji paket. Kolko je bil ta večji paket vreden?
Prebral sem, da po vložku 25dni prejemaš praktično denar nazaj, nato naslednjih 25 pa služiš. A potem spet moraš zakupit nov paket?
Rad bi malo razumel potek tega. Pustimo ostalo kdo je kaj komu.
Hvala za odgovor
Ste kdaj pomislili, da so tudi ti vodilni imeli oprane možgane tako kot so jih oprali vam, da ste vložili denar? Vodilni so dobivali informacije, ki so jih morali deliti med vas, za to pa so prejemali dodatno plačilo. Seveda so jih pred tem uspešno prepričali, da gre za popolnoma legalno zadevo in zelo uspešno podjetje. Tudi sam sem vložil denar, a sem se zavedal v kaj ga vlagam in da je zelo možno, da ga bom izgubil. Na srečo sem bil dovolj zgoden, da sem na koncu lepo zaslužil. Ko se je odprl VIP4 sem vedel, da se zadeva bliža koncu in sem začel zelo redno dvigovati denar in nič več vlagati, tako sem lahko ven potegnil največ kar sem lahko. Sem pa za razliko od drugih, ki so vlagali, prej sam naredil raziskavo, se seznanil s tveganjem in se seznanil z znaki, ki nakazujejo konec ponzi sheme. Sedaj jokati, ker ste nasedli nekomu, ki je že pred vami nasedel nekomu drugemu, nima smisla in razne tožbe proti njim ne bodo obrodile sadove. Nihče vas ni silil, da vložite denar, to ste storili prostovoljno. Jezni ste lahko zgolj na sebe, ker se o zadevi niste pozanimali sami. Ne zagovarjam “vodilnih”, ki so bili tako naivni in vsemu verjeli, saj so zaradi svojega prepričanja, bili včasih zelo nesramni do drugih, ki so mislili drugače in ker so uporabnike silili, da so dodajali nove člane. Povem vam samo, da so bili enako naivni kot vi, le da so bili prej pri koritu.
Seveda se strinjam, da si bil eden od tistih kateri so bili vodilnim sluge in širil lazi naprej zato si bil zelo dobro plačan. Če so bili vodilni zavedeni je bilo potrebno z njihove strani preverit ne pa sirit lazi okoli organizirat sestanke in lažno odpiranje conti pisarn. Torej smo bili v slovenskem contiju in zavedeni vsi kateri smo vlagali denar. Na sestankih so zagotavljali delo contija v naprej do 2027 in prepričevali ljudi, da je to resno podjetje. Imamo vse posnetke shranjene ljudi kateri so bili organizatorji predavanj in izvajalcev tako, da v tej zadevi so odgovorni tisti kateri so začeli s tem prepovedanim poslom v Sloveniji. Za konec bom poudaril, da so na sestankih zagotavljali, da to ni piramidna shema ampak resno podjetje na kateih posnetkih imamo tudi shranjene na napravah.Zelim vam, da ne boste tudi vi v postopku goljufije. Želim vam lep dan še naprej.
Namesto, da je vsaka peta beseda “kateri” bi bilo bolj smiselno, da uporabljaš besedo “ki” !
pomen besede “kateri” v tvojih stavkih je nesmiselen. Beseda “kateri” bi bila smiselna v vprašalnem stavku. “Kateri po vrsti je bil…”
“kakšen, čigav, kateri” so vprašanja!
Ne vem za kaj toliko afnanja in lepotičenja, če imamo cisto lepo kratko besedo “ki”
Za vse, ki se veselo norca delajo: sredi visoko kulturne Evrope v 21. stoletju, ko izvajamo vesoljske polete in uvajamo UI, je že kar nekaj žensk UMRLO v čudovito opremljenih bolnicah, obkroženih z zdravniki, ki jim niso hoteli\si niso upali opraviti splava, da ne bi imeli težav.
Vem, da moškim na forumu to dol visi, oni po seksu vstanejo, se gredo stuširat in pozabijo, lepo gredo po svoje, briga jih……ženskam pa ostanejo posledice.
Haha, od kod vam zdaj informacija, da sem jaz med vodilnimi? Tudi meni so obljubljali isto, a sem razmišljal s svojo glavo in stvari raziskal sam, zato nisem bil zaveden. Ko sem v skupini poskušal pojasniti svoje ugotovitve, so me vrgli iz skupine. Ker sem vedel za kaj se gre, nisem vabil drugih, zato nisem nikogar zavedel. Sem pa znal oplemenititi svoj denar. In še 1x, če ne znate razmišljati s svojo glavo, za to ne krivite druge. Tudi tisti, ki so vodili zadevo pri nas, niso znali razmišljati s svojo glavo, zato pa jih zdaj išče pol Slovenije.
No, 06.10.2024 ob 11:46
Sem slišala za ta nateg in se čudila kdo vse je vlagal v to bedarijo.
Vas Pa verjetno nebi mikalo da si izboljšate standard?Al pa ste že med bogataši… ljudje bi pač radi malo bolje živeli prevaranti pa to izkoriščajo tako kot bogataši… malo je poštenih žal
Večina nas je vedela, da se bo Conti (tako kot vsi podobni sistemi dosedaj) ugasnil “čez noč”, zato smo tisti, ki smo v vse skupaj vstopili dokaj zgodaj in uporabljali svojo glavo dejansko nekaj malega lahko zaslužili, zavedeni oz. nevešči pa so žal (tako kot vedno pri takih igricah) nekaj izgubili, upam samo da ne preveč.
Bemti, jaz sem prišel ven s plusom je pa res, da sem dal notri samo ca. 150 eur oz. približno toliko USDT. Bolj za hec kot ne, pa sem v 2 mesecih potrojil. Poznam človeka, ki mi je to “predstavil”, on je po kao uspešnem mesecu vtaknil še dobrega jurja notri, zdaj se pa že dva dni živčno preklada sem in tja… vse bo ostalo not, meni k sreči sam mal drobiža, njega je pohlep zanesel…
Eden vloži v to, eden v ono, na koncu pa (večinoma) vsi izgubimo.
Mene so tudi iz podjetja Tihs entertainment nategnili z vložkom 500EUR. Na sestankih, predavanjih in v publikacijah so bili zelo prepričljivi, celo garantirali so vsaj povrnjena sredstva. Namreč trdijo, da ima bankovec za 500EUR takšno velikost in kemično sestavo, da če ga vržeš v školjko in potegneš vodo, skočita ven dva bankovca. Obljubljajo, da je z enim bankovcem možno do 6 ponovitev, kar pomeni 3000EUR donosa.
Vem, smejali se mi boste, ampak so bili zelo zeloo prepričljivi, celo filmček (sicer animiran) imajo, kjer se to zgodi. Žal sem nasedel svoji naivnosti verjeti v dobrega sočloveka, ki mi želi da obogatim in ostal brez denarja.
Če je še kdo nasedel na tej izkoriščevalski aplikaciji naj se javi, da skupaj prijavimo in terjamo denar nazaj.
Najlazji v danasnjem svetu brez policije in brez tozb, koker se je zgodil ” cudezni heck ” z Nicehashom, in kaj je pol storil folk, nic zbrali so se, ker dan danes se zve use, kdo kje zivi, od kje je, se gre direkt na njihove domove, pozvini in se pogovori v 4 oceh ce je mozno, in pol vidis kako se vraca denar nazaj, kar hitro. Tko da par lokacij glede teh oseb ki so imele pisarne po Kopru se ve iz kje so, ker z tozbam in policijo to nic ne pomaga, ker ni regulirano, simple as pasulj