Conti aplikacija
Saj to je najhujše pri takih nategih: naskrajo ravno tisti, ki imajo bolj malo denarja in roko na srce tudi bolj malo pameti. Tista pa, ki je odprla pisarno v Kopru, se zdaj vleče ven, da je bila tudi sama zavedena in je takoj, ko je ugotovila prevaro, obvestila policijo. Seveda, seveda, če ne bi prišlo v medije, tudi ona nikogar ne bi obveščala.
Pozdravljeni,
hvala vsem za informacije o tej shemi. Moj hobi je že 30 let ( nekje od Amwaya in Catch The Casha ) raziskovanje piramidnih shem, predvsem pa psihološki profil ljudi, ki temu nasedajo.
Ko pa sem leta 2014 šel v kripto in rudaril bitccoine, pa so se mi vsi ta-isti smejali, češ da je kripto nateg. No, zaradi kripta sem se nekje pri 40-ih upokojil, pa to niti ni pomembno.
Pozivam vse, da naložite filmčke na YT. Edino kar sem našel je tole, pa si lahko vsak sam pogleda, kako zgledajo naivici in neumneži v živo:
Če ima še kdo kakšen link naj naloži, prosim. Ali pa svojo zgodbo, več ko vas bo povedalo resnico – anonimno – kako te lahko sploh kdo prepriča, da vložiš denar v nateg, kar meni niti ni približno jasno…
@uey27:
Ja glede na posnetek, ki sem ga objavil – to drži. Vidimo dve blondinki, ki imata skupaj 90 IQ-ja in fitneserja, ki ima več mišic kot pameti…
…ko je bilo treba plačati kosilo, pa so se vsi držali za denarnice.
Torej nasedajo revni in neumni. Sicer gre to dvoje skupaj, ampak vseeno – moramo jim pomagati, ozaveščati…tudi neumni so med nami in treba jih je obvarovati in to bom počel na vseh forumih…
Vedno se najdejo požrtni neumni in naivni papki, ki mislijo, da se da na hitro zaslužiti. Nimaš kaj, mogoče jim bo to šola v bodoče. Zelo verjetno pa ne. Ker niso sposobni prevzeti odgovornosti zase in za svoja dejanja. Prav, pa naj jih nategnejo vsakič na novo. Kdo je že rekel, da je moralno nedopustno naivnežem pustiti denar? Če ni conti, je pa nekaj drugega. Edina rešitev je, da se jim odvzame opravilna sposobnost. Tega pa sigurno nočejo. Torej…
- Ta ki je otprla pisarno v Kopru je edina imela vse vipe zakupljene torej sedem njih, ostali člani so delali na tri vipe kar nanese trideset dolarjev na dan. Gospa nedolžna je imela po vsej verjetnosti čez 3oo eur. na dan. Njena plača je bila 2000 dolarjev na teden in vse ostale nagrade ki si je isplačala. Njen ukaz je bil da vsi člani delajo s tremi vipi ostali vipi bodo odprti ko bo gospa nedolžna napovedala. In glej ga zlomka odprejo se vsi vipi v štirih dneh pa se nagrade take če nakažeš na njihov račun iz svojega dobiš povrnjen denar toliko koliko si vložil. Ko so člani želeli dvig ni bilo mogoče izvesti. Dejte no to so pravljice za male otroke da repnjača ni nič vedela. Upam, da bi ji bo ukraden denar služil za odvetnike in ni imela v zaporu za makeup saj zgkeda kot krastaca.. Fujjjj
Vodilni niso vedeli da je to piramidni sistem ali ponzijeva shema…
Največna laž kar jo je vodilni izjavil.
Sam sem jim omenil da je to čisti ponzi pa so se spravili name v pisarni in me prepricevali da ni.
Kdor ne ve kaj je ponzi shema naj ne govori da ni vedel da je to ponzi, ampak naj krivi sebe za svoje nepoznavanje shem…
Čim imaà ti neke provizije od nekoga ki ga povabis in on vplača je to veriga ali piramida, samo razlika je kakšna oblika zaslužka je in tukaj je bila piramida saj si prejel od 3 nižje od tebe vedno še nekaj provizije pri vplačilu.
Nič Milivoj in ostala banda čaka vas najmanj 5 let zapora, saj je piramidni sistem v Sloveniji kaznjivo dejanje in predvidena kazen zanj od 5 do 10 let… Zahvalite pa se lahko Ivo Banu in pa Gem colection.
V tej zadevi so bili ljudje zavedeni kaj ni jasno kaka požrešnost? Povem sm en primer prijalta ko je najebal zarad tega contija. Član je mesec dni gnjavil okol, da mu bo sam dal gor sam dnar pa bo vrnil ko odklika. Potem cez čas tega istega člana posiljevali da mora najdet člana v nasprotnem ga vržejo vn. Skupina ljudi si je nabrala prej vrečo penezev nato je širila posel pri nas. Vsa naročila članom so dirigirali taglavni in so morali delat po njihovimi navodilih celo grozili. Tu nekaj berem v novicah so sli prijavit, tele ki so začeli sirit ta posel. Adijo pamet itak so vedeli v kaj se spuščajo pomembni so bili penezi in več ljudi not včlanit lakota po milijonih…
- Hhahhaa nevem kaj se dogaja z njimi
Kjer južnaki, tam goljufija:
- To so Marsela Srdic Paljuh njen parter Damir, Stefče Angelov koteri se je predstavljal kot agent imel tudi svoje podjetje vpisano katerega več ni pod njegovim imenom, kar nakazuje, da je sodeloval v tej skupini prevarantov. Bila vključena tudi Angela, Barbara Ambrožič, Milivoj Fatovic
Organiziranje denarnih verig in nedovoljeno prirejanje iger na srečo
212. člen
(neuradno prečiščeno besedilo)
(1)Kdor organizira, sodeluje ali pomaga pri organiziranju ali izvajanju denarnih verig, pri katerih udeleženci vplačujejo določene denarne zneske organizatorjem ali drugim udeležencem, ki so se pred njimi vključili v igro ali dejavnost in pričakujejo plačilo določenih denarnih zneskov od udeležencev, ki naj bi se za njimi vključili v tako igro ali dejavnost, se kaznuje z zaporom do treh let.
Dejstvo je, DA SO GOLJUFI ČEDALJE BOLJ PRETKANI IN PREFINJENI, samo zabiti debili še trobijo, da samo neumen človek pade na prevaro!!!
Me prav zanima koliko teh, ki so pljuvali po žrtvah prevar je padlo na to foro…. ali pa še bo.
Tudi prevare so čedalje bolj prefinjene in organizirane…. da težko ločiš…. če res zadeve ne poznaš v nulo…. kar pa je težko.
Policija pa tudi, dela za zaščito goljufov, to je pa tudi dejstvo. Zato pa so najprej spremejemali zakone za zaščito zločincev, da jim sedaj noben nič ne more.
Anonimno 10280, 09.10.2024 ob 13:25
Dejstvo je, DA SO GOLJUFI ČEDALJE BOLJ PRETKANI IN PREFINJENI, samo zabiti debili še trobijo, da samo neumen človek pade na prevaro!!!
Me prav zanima koliko teh, ki so pljuvali po žrtvah prevar je padlo na to foro…. ali pa še bo.
Tudi prevare so čedalje bolj prefinjene in organizirane…. da težko ločiš…. če res zadeve ne poznaš v nulo…. kar pa je težko.
Policija pa tudi, dela za zaščito goljufov, to je pa tudi dejstvo. Zato pa so najprej spremejemali zakone za zaščito zločincev, da jim sedaj noben nič ne more.
Ja, ampak ni potrebno biti tehnološki guru, da razumeš, da je za denar potrebno delati. Kar sam od sebe ne bo pritekal, ne glede na to, kaj ti skušajo prodati raznorazni agenti. In takoj, ko je govora o novačenju drugih, ki bodo “delali ali vplačevali za tebe”, se morajo prižgati vsi alarmi.
no ja, 09.10.2024 ob 14:46
Ja, ampak ni potrebno biti tehnološki guru, da razumeš, da je za denar potrebno delati. Kar sam od sebe ne bo pritekal, ne glede na to, kaj ti skušajo prodati raznorazni agenti. In takoj, ko je govora o novačenju drugih, ki bodo “delali ali vplačevali za tebe”, se morajo prižgati vsi alarmi.
To tudi ni več tako zelo res, ker je ogromno mahinacij z investicijami, kjer ljudje prav fajn služijo, pa je legalno… če nekoga potem en tak prepriča, da naj mu da denar, da ga bo investiral, delata čisto legalno.
ewgr, 09.10.2024 ob 14:51
To tudi ni več tako zelo res, ker je ogromno mahinacij z investicijami, kjer ljudje prav fajn služijo, pa je legalno… če nekoga potem en tak prepriča, da naj mu da denar, da ga bo investiral, delata čisto legalno.
Priznaj rajši, da so te na polno nategnili. Da si nasedel pravljicam o hitrem in dobrem zaslužku brez vsakršnega truda. Na to padajo pohlepni tepčki. Kje si ti, veš pa sam.
HAHAHAHAHAHA PRAV VAM JE VSEM SKUPAJ DA SO VAS NATEGNILI,EDINA ŠKODA PRI VSEM TEM JE DA VAS NISO NATEGNILI SE BOLJ !
SAMI STE SI KRIVI OZIROMA KRIVCA STA ZMERAJ 2 IN V VASEM PRIMERU STE TO VI IN VASA NEUMNOST..
NOBENE TOZBE TLE NE BOJO POMAGALE KER STE SAMI SEBE NASANKALI IN SE POSMEHOVALI NAM OSTALIM KATERI NISMO HOTELI VLOZITI V TA PONZI IN SMO VAM GOVORILI DA JE TO CISTI NATEG !
UNA ZENSKA KI JE BLA MED GLAVNIMI PA SE ZDAJ VLECE VN PA DIREKT V AREST BREZ MOZNOSTI POMILOSTITVE A VAM OSTALIM PA PLACILO DAVKA KLJUB TEMU DA NE BOSTE VIDLI DENARJA DA VAS SE MALO IZUCI !
Ne poznam in prvič slišim za ta Conti, s sem zato, da oškodovani stopite skupaj in naredite prijavo. Verjetno ni možnositi, da bi kaj dobili ven, a skupaj lahko razkrinkamo razne barabe. Objavljajmo in opozarjajmo se. Hitro lahko nasedeš, čeprav misliš, da je to nemogoče. Sama se ne smejim nikomur več, pa sem se včasih. Bolj sreči kot pameti se imam zahvaliti, da nisem padla v en tak nateg. Šlo je pa za investiranje.
V to ne padejo le tisti, ki so pohlepni in bi čez noč zaslužili na tisoče evrov. Moja prijateljica si je želela le par sto evrov več na mesec, kar bi ji prav prišlo ob penziji. Reva je precej na tleh, pa ne toliko zaradi denarja kot zato, ker se je ujela v mrežo.