Contratubex -krema proti brazgotinam
Sem že brala, pa ste jo pohvalile. Upam, da sem prav napisala. Imam pa vprašanje, kdaj se začeti mazati z njo. Šivi so pobrani, koža je suha, me pa skrbi ker imam občutek tam kjer so bili šivi, kot da je ena stopnička. Pa da ne bi imela spet problemov, zaradi katerih sem bila operirana, bi tole preventivno. A s tem se maže, pa masira, dajte prosim, tiste ki ste jo uporabljale kaj povedat o tem. Koliko časa, kako pogosto, masiranje,je delovalo?Najlepša vam hvala, ker me res firbec matra,saj veste moramo skrbeti zase, zdravniki nas odpravijo po hitrem postopku. Je bila operacija preveč zaguljena, da si ne bi pomagala za naprej. Še enkrat najlepša hvala za kakršnokoli informacijo,lp
Mazat lahko začneš takoj, ko je brazgotina suha. Contratebex dobiš samo v Avstriji, pri nas pa imaš Contrakel, ki je bolj blag. CT je baje namenjen za brazgotine, kjer je koža nagrbančena, v kolikor ni se uporaba ne priporoča, saj lahko povzroči jamico.
Jaz sem se zato odločila za Contrakel, masiram si 2-3 x na dan, po 2 mesecih je brazgotina že precej manj vidna, v 6 mesecih pa naj bi popolnoma izginila.
lp
Ja kolk ste vi zlati, vsem vam hvala res,tudi zdravnica je rekla da je vsaka mastna krema dobra, je celo priporočala Ribje mazilo. Pa sem ga uporabljala dosedaj. Ker je pa res en kupček, mi pa mislim tale ribičija ne bi pomagala. Zato sem se odločila za mazilo za brazgotine, masaža pa vsekakor. Bomo pa vse kombinirali, pa ni vrag, da ne bo v redu.Govorimo namreč o stopalih, se pravi prav po tem kjer hodimo, ker me lepotno ne bi motilo,ne bi pa rada imela grbin na nogah, naj bodo raje na cesti, haha, Vsem hvala,lp