cool fotr na hrvaškem
Nezrela človeka, ki pridigata o življenju, družini in nagradah, ki jih podarjata.
Zlagana in neprebavljiva do amena.
Verjetno se tega sploh ne zavedata, kljub temu, da jima marsikdo pove to v fris.
Vsaka njuna slikca je spoznorska.
Ju spremljam na IG.
Ne zato, ker sta mi všeč, ampak zato, da se pomirim sama s sabo, ko vidim da obstajajo še “težji” primeri od mene. To človeka nekako pomiri. Se grdo sliši, amapk tako je.
Familije ne spremljam in ne poznam, če pa uspeta preživeti preko sponzorskih pojavljanj na netu, pa ne vidim nobenih težav. Tako živi ali si želi živeti ogromno ljudi po svetu. Življenje se počasi seli na internet.
Tako razmišljanje, da se je potrebno izgarati do uničenja hrbtenice ali možganske kapi, je prisotno v post komunističnih državah, pa še to ne vseh. V Sloveniji je zakoreninjeno.
Seli se, seli. Kmalu ne bo nihče več ustvarjal in proizvajal, vsi bomo živeli od sponzorjev.
Ampak kaj ko ni nobene kvalitete. Niti K od kvalitete.
Včasih je bila pomembna kvaliteta in ne kvantiteta.
Zdaj pa prihajajo časi, ko postaja ravno obratno.
Žalostno, ko bereš, nekako v tej smeri, da samo še neumni garajo v službah, sposobni pa se afnajo na raznih IG in YT.
Res smo napredna civilizacija …
1. Ja, tisti, ki obožujejo twix in čaj, mislim da 1001 cvet.
2. Imaš izjemno izostren čut.
3. Nič nisi zamudil in veliko ti je prihranjeno.
[/quote]
Ma sem ga videl kaj počne na cesti… mogoče bi bilo bolje, če bi šaltal na avtobus.
Baba fuknjena kaj ti pišeš?
Sama sebe tolažiš.
Ti lahko Tejo in Janija samo vikas. Opica.
[/quote]
Saj ni edina. Nas je več takšnih, ki gledamo te prostitute, ki se prodajajo za par eurov. Ja, in res se boljše počutimo ob pogledu na te zgube, čeprav imajo trenutno malenkost bolj lagodno življenje od nas.
Kakšna žoprna ženska faca.
In taki so lahko v Sloveniji influencerji?
Na koga pa lahko taki vplivajo? Edino na ljudi z nikakršnim okusom za prikupnost.
Ker ona ne da ni prikupna, je odbijajoča (v obraz). Da bi bila vsaj simpatična… Pa ni!
Da pa tako veliko ljudi klika tak par, pa tudi pove veliko o (ne)okusu Slovencev…