Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
Lepo, da si prišla preverit 🙂
Ni ti še vseeno za nas? 😛
https://www.youtube.com/watch?v=8qHd7UkRETY%5B/quote%5D
Če pa se spletejo tko močne vezi :)[/quote]
Čustvene ali finančne? 😛
A nas ti slučajno izkoriščaš? 🙂
Se ti vidi koja mangina si…
“Z vidika zenske res ni razlike. Sahist sahistki pomaga, za zavracilo mu je naklonjena, pa se poseksa ga, ce ji je. Zato pa pravim, da ste v osnovi VSE zenske kurb.e.”
Pa pazi, da ti tista mozganska celica ne pregori od teoretiziranja o problemih, ki bi jih naj jaz vse imel. 😀
Dej mi samo razloži v čem je razlika.
V obeh primerih oba iščeta določene koristi.[/quote]
Z vidika zenske res ni razlike. Sahist sahistki pomaga, za zavracilo mu je naklonjena, pa se poseksa ga, ce ji je.
Zato pa pravim, da ste v osnovi VSE zenske kurb.e.[/quote]
Oh, Dater. Ne domišljaj si, da si nas užalil. Zagotavljam ti, da vsaka ženska v svojem življenju ta stavek sliši 100x. Če je le malo aktivna. To je čisto “logičen” zaključek zapuščenega ali zavrnjenega moškega. To je samo vsi moški so prasci, v prevodu.
Jaz bi seveda rade volje sočustvovala s teboj, vendar ne morem. Mi je ostalo v spominu kako si opisoval to punco. Nadvse inteligentna, izobražena, ampak … po videzu 7/10. Sem si prav zapomnila ane? Obnašal si se kot kavboj, ki ocenjuje govedo, ki ga namerava kupiti na podeželskem sejmu in kazen je čisto pravšnja. Ti je pač dala mal tinte pit. Vsaka ji čast. In če si jo odnesel zgolj z zlomljenim srcem, si imel pravzaprav še srečo.
Šahist je imel svoj plan. Šahistka je imela pač boljšega 🙂
pomoje smo vsaj enkrat sklepčni in smo enotnega mnenja, da imaš samo enega, ki je posledica tega, da so ženske vedno pogruntale tebe in tvoje “subtilne in uspešne” osvajalske metode:
– zaradi količine zavrnitev si postala moška egocentrična jokica. :)))
Znanje pa se deli na teoretično in praktično znanje.
Ker pa vsaka ideja ali nakladanje ni že avtomatično znanje bova tokrat malce pogledala, kaj je okoli tega rekel en stric:
I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.
Opportunity is missed by most people because it is dressed in overalls and looks like work.
There’s a way to do it better – find it.
Just because something doesn’t do what you planned it to do doesn’t mean it’s useless.
If we did all the things we are capable of, we would literally astound ourselves.
(Thomas A. Edison)
Glede na tvoje razlage odnosov med spoloma, ki jih podajaš bi človek verjel, da res imaš veliko znanja. Vendar pa se obenem takoj postavlja vprašanje, kakšno je tvoje praktično znanje? Torej kakšne so tvoje osebne izkušnje?
Veliki večini ljudi v medsebojnih odnosih res ne uspeva iz prve. Vendar poskušajo še enkrat, pa še enkrat, pa še in še. In pametni se iz tega nekaj naučijo. Naučijo se pa predvsem o… sebi, napakah v svojem razmišljanju, napakah v svojem dojemanju, medsebojnih vplivih…
Mislim, da ne bom prvič napisal, da zelo cenim ljudi, ki jih odlikuje trud, pa naj bo to na bilo katerem področju.
V razmerjih tako cenim ljudi, ki se trudijo za to, da bi zadeva delovala… po drugi strani pa seveda tudi ljudi, ki nekega dne zaključijo (po žnj poskusih), da oni pač zaradi svojih lastnih karakternih lastnosti niso material za zveze. Ej, to ni nič slabega. Vsi pač nismo za vse.
Ampak takšni se potem ne ukvarjajo več z vezami. Nimajo neskončne želje po debatiranju o vezah, iskanju vesoljne resnice zakaj veze ne delujejo… predvsem pa ne prepričujejo drugih Rožletov, kako so oni tumasti, ker so v vezah.
Slabo pa je, če prideš do zaključka, da je vse narobe na drugi strani. V tvojem primeru in zaključku … pri ženskah.
Torej da zaključim. Tvoje pravo znanje bo takrat, ko boš ugotovil, da osebno nisi material za veze. Tedaj te tudi ne bo več zanimalo filozofiranje o vezah, ne boš iskal napak na ženski strani, kajti vedel boš, kje so razlogi (in ne napake). To bo postala tvoja prednost in ne boleča točka.
Seveda pa to ne pomeni, da boš živel kot menih v samostanu. Še vedno se boš s katero dobro dol dal, s katero čisto na nivoju podebatiral… le vezal se ne boš, ker se boš zavedal, da nisi pravi material za to. :-))
[b]Atomsko sklonište – Treba imat dušu[/b][/quote]
Zadevo si cisto lepo teoreticno zastavu. Ljudje smo si razlicni. In ‘one size fits all’ prav gotovo ne velja. Nekaj, kar bi sicer veljalo spomniti koga, ki razlaga, da se ljudje, ki niso v resni vezi, spotikajo, ipd. Ampak to je ze tema zase.
Tako kot mnogim drugim pa se ti je zataknilo pri teoriji, da imam z zenskami tezave, da izhajam iz osebnih frustracij, ipd. Ceprav niti tega ne veste, ce sem v vezi, morda celo vezah, ali ne, in ce sem, kako se tega grem, oz. ce nisem, kako se s tem nosim. Prepricanje, vse zenske so v osnovi kurbe, pac ne more zrasti na zdravem in zadovoljnem zeljniku, a ne? Le kaj vse je z njim narobe. To je edina smer v katero ste pripravljeni gledati.
Tako zelo pomembno vam je ziveti v indoktriniranem prepricanju o enakosti med spoloma, da se tako ocitne razliko vidite kot enakost. Ja, ona ma luliko, jaz pa lulija, ampak saj to je enako, spolni organ, a ne? Ljubezen je ljubezen. Tu ni razlik. Moski, zenske, isti smorn. Je tako? 🙂 Ce pa so razlike, gre se vedno za spolna organa in konec debate. Ne bomo sedaj secirali. Vse to je samoumevno. Mi samo cveka, cveka. Pa se vedno tko nadpovprecni. A ne?
Samo, dragi moji, moski in zenske smo si sila razlicni. Na sto in en nacin. In DOLGOROCNO USPESEN je lahko le tisti, ki se v problematiko razume, res razume, kar pa zahteva poglabljanje. Pa naj si gre za zenske ali karkoli drugega v zivljenju. S cveka cveka pristopom, nothing to see here, jaz vse vem, … pristopom ne boste dalec prisli. Rozlozi pa zakaj so ljudje, kot npr. Marko tako ponosni, da so v resni vezi. Jaz ne rabim tedna dni, da 20 svojih klonov uvalim v Markotovo situacijo. Potem pa se on ima za poznavalca, ki bi mi pokroviteljko svetoval. Pravi Titov pionir, ta Marko. 😀
pomoje smo vsaj enkrat sklepčni in smo enotnega mnenja, da imaš samo enega, ki je posledica tega, da so ženske vedno pogruntale tebe in tvoje “subtilne in uspešne” osvajalske metode:
– zaradi količine zavrnitev si postala moška egocentrična jokica. :)))[/quote]
Joj, joj, kako se repencimo. Si mi dala gasa, a ne? Joj, kako ti gre. 😀
Seveda se sklepcni. Ste ravno en glih enaki “nadpovprecni” luzerji. 😀
Z vidika zenske res ni razlike. Sahist sahistki pomaga, za zavracilo mu je naklonjena, pa se poseksa ga, ce ji je.
Zato pa pravim, da ste v osnovi VSE zenske kurb.e.[/quote]
Oh, Dater. Ne domišljaj si, da si nas užalil. Zagotavljam ti, da vsaka ženska v svojem življenju ta stavek sliši 100x. Če je le malo aktivna. To je čisto “logičen” zaključek zapuščenega ali zavrnjenega moškega. To je samo vsi moški so prasci, v prevodu.
Jaz bi seveda rade volje sočustvovala s teboj, vendar ne morem. Mi je ostalo v spominu kako si opisoval to punco. Nadvse inteligentna, izobražena, ampak … po videzu 7/10. Sem si prav zapomnila ane? Obnašal si se kot kavboj, ki ocenjuje govedo, ki ga namerava kupiti na podeželskem sejmu in kazen je čisto pravšnja. Ti je pač dala mal tinte pit. Vsaka ji čast. In če si jo odnesel zgolj z zlomljenim srcem, si imel pravzaprav še srečo.
Šahist je imel svoj plan. Šahistka je imela pač boljšega :)[/quote]
Joj, tko sem razocaran. Joj, bogi, joj srce se mi para. Caki, ne, le pisem tko kot zelis slisati. 😀
Draga moja, jaz sem v zivljenju imel toliko zensk, toliko vez, da jih niti presteti ne morem. Tko da, verjem, marsikaj se mi je zgodilo. Tadi kaksne drame so bile. Ves da.
Sicer pa, kot kaze se strinjava. Sahistka pod izrazom ljubezen proda sex in naklonjenost za custveno in karierno podporo superiornega sahista. Sahist pa si mal drugace vse skupi interprtira. Pa pustimo to. 🙂 Prostititka vsaj iskreno pove, da bi za sex in mal manj naklonjenost, raje hard cash pa zdravo.
Sedaj, katera je vecja kurba, pje a stvar perspektive.
Ves, da nam ni treba biti custveno vpleten v to dinamiko, da vse skupaj tako vidis. Lahko si celo sila srecno ezan. A mislis, da to ni mozno? 😀
itak :))) važno, da ti, veliki osvajalec, ki si imel toliko žensk, da še matematičarji niso izumili tako velikega števila, lahko o svojih strašnih podvigih poučuješ manj izkušene :))) ker ti razumeš ženske :))) v vrsti stojijo zate :))) zate so ropale banke, ubijale in se lasale med sabo :))))))) ful si jebač, res :)))))))
če ne bi bil tolk tumpast, bi se vsaj spomnil zlagat, kako imaš vsak teden drugo, ne pa da v vsakem drugem postu priznavaš, kako so ženske prezahtevne, da bi jim bi ti bil dovolj dober in te nobena v resnici ni marala 🙂
Je to povzetek Esmeralde ali Mojega srca? Ali je že kakšna druga žajfnica zadnje cajte popularna?
Moramo priznat, da še nismo pogruntali, na katera vsa osvajalska dela se navezujejo tvoji nicki.
Čisto tko iz radovednosti, “mojstrovina”, katere vsebino ste do pred kratkim bojda “v zvezah izkušeni” prodajali kot svoje lastne osvajalske izume, The Game: Penetrating the Secret Society of Pickup Artists, od Straussa, ni več popularna ali si sam ugotovil, da ne deluje potem, ko te je vsaka ogovorjena s torbico natreskala po tvoji votli glavi? 🙂
Ma neeeee. Sam pršla sem pogledat, če si že ledik 🙂
Kok ste otročji, jao :)))
Ampak dater, a nimaš ti tko že ene 100 let? Pa se še vedno na iste stvari šlepaš, torej te neke zgodbice o ful bejbah? 😀
itak :))) važno, da ti, veliki osvajalec, ki si imel toliko žensk, da še matematičarji niso izumili tako velikega števila, lahko o svojih strašnih podvigih poučuješ manj izkušene :))) ker ti razumeš ženske :))) v vrsti stojijo zate :))) zate so ropale banke, ubijale in se lasale med sabo :))))))) ful si jebač, res :)))))))
če ne bi bil tolk tumpast, bi se vsaj spomnil zlagat, kako imaš vsak teden drugo, ne pa da v vsakem drugem postu priznavaš, kako so ženske prezahtevne, da bi jim bi ti bil dovolj dober in te nobena v resnici ni marala :)[/quote]
“Mal” pretiravas, a ne?. 😀
Kok ste otročji, jao :)))
Ampak dater, a nimaš ti tko že ene 100 let? Pa se še vedno na iste stvari šlepaš, torej te neke zgodbice o ful bejbah? :D[/quote]
Zivljenje je obrestno obrestni racun. Zato ni nic cudnega, ce nekdo v enem letu dozivi vec kot morda kar vecina v 100. Zato pa so na tem svetu tako velike razlike.
“Z vidika zenske res ni razlike. Sahist sahistki pomaga, za zavracilo mu je naklonjena, pa se poseksa ga, ce ji je. Zato pa pravim, da ste v osnovi VSE zenske kurb.e.”
Pa pazi, da ti tista mozganska celica ne pregori od teoretiziranja o problemih, ki bi jih naj jaz vse imel. :D[/quote]wtf? Kakega vidika zenske, kaj bluzis? Saj si sam napisal koristi moskega in korusti zenske, Margot ti jih je pa odebelila. Ocitno ne noben ne zastopi, razlozit pa tudi ne znas, da bi te. Torej, si se nekje izgubil.
Pa pazi, da ti tista mozganska celica ne pregori od teoretiziranja o problemih, ki bi jih naj jaz vse imel. :D[/quote]wtf? Kakega vidika zenske, kaj bluzis? Saj si sam napisal koristi moskega in korusti zenske, Margot ti jih je pa odebelila. Ocitno ne noben ne zastopi, razlozit pa tudi ne znas, da bi te. Torej, si se nekje izgubil.[/quote]
Ja, sej, zate so spodnje koristi enakovredne motivom, ki zensko zenejo v vezo. Zato sem ti pa reku, da si mangina.
Mi gremo z zensko ker nam je VSEC! Simple! Vsec vizualno, vsec karaktetno. Obetamo si kvecjemu seks, blizino, naklonjenost.
M in Z razmisljamo drugace. Samo tega te tvoje skromne izkusnje niso naucile. Tako te ni zanimalo drugo kot ‘kaj mi je narediti, da me bodo hotele’. Wau… Zdej pa vse ves, a ne? Pa se drugim bi rad povedal. Da bodo uspesni kot ti. 😀
…in se je forumski butec “elegantno” izognil odgovoru o nedelujočih osvajalskih tehnikah, ki jih je posvojil iz še bolj butastih knjig. :)))
….si nisem mislila, da bom to kdaj napisala – ampak si še večji “biser” od matjažkota :))))
wtf? Kakega vidika zenske, kaj bluzis? Saj si sam napisal koristi moskega in korusti zenske, Margot ti jih je pa odebelila. Ocitno ne noben ne zastopi, razlozit pa tudi ne znas, da bi te. Torej, si se nekje izgubil.[/quote]
Ja, sej, zate so spodnje koristi enakovredne motivom, ki zensko zenejo v vezo. Zato sem ti pa reku, da si mangina.
Mi gremo z zensko ker nam je VSEC! Simple! Vsec vizualno, vsec karaktetno. Obetamo si kvecjemu seks, blizino, naklonjenost.
M in Z razmisljamo drugace. Samo tega te tvoje skromne izkusnje niso naucile. Tako te ni zanimalo drugo kot ‘kaj mi je narediti, da me bodo hotele’. Wau… Zdej pa vse ves, a ne? Pa se drugim bi rad povedal. Da bodo uspesni kot ti. :D[/quote]
LOL, pa kaj je s teboj? :)) Zakaj pa misliš, da grem jaz njo? Ker mi ni všeč? Daj ne zapletaj se več. 🙂
Mislim, si ti en smesen klovn. Kako ne bom ponosen?! Prvič že zato, ker moram branit svoj položaj pred tvojimi neprestanimi poniževanji in posmehom. Drugič pa že zato, ker človek, ki je z nečim zadovoljen, je na to pač ponosen. Kako bi pa bilo, če bi se sramoval tega kar živi? Halooo? Kuku? 😉
No ja, ampak o tej ta zadnji si pisal o nekih superlativih, da bi se morda celo videl z njo na daljši rok. Nikjer nisi omenjal, da je kur.ba. Poleg tega si omenjal pred kratkim, da se edino moški ČUSTVENO vplete. In zdaj kar naenkrat tale ugotovitev, da so vse k.urbe. Ugotovitev na ravni osnovnošolca. Kaj ti pomaga, če si jih imel 100, če se nisi iz tega nič naučil. O tem govorim sem že pisal kak dan nazaj. In potem še tu pišeš o neki poglobljenosti. Ti ša začel nisi dobro.
Hhahahaha, ker kompliment! Svaka čast!
Idealnega folka ni. Daljše veze imajo samo ljudje, ki spustijo pravljična merila in vzamejo nekaj od tega, kar obstaja, skupaj z vsemi pomanjljivostmi. Velja za oba spola.
No ja, ampak o tej ta zadnji si pisal o nekih superlativih, da bi se morda celo videl z njo na daljši rok. Nikjer nisi omenjal, da je kur.ba. Poleg tega si omenjal pred kratkim, da se edino moški ČUSTVENO vplete. In zdaj kar naenkrat tale ugotovitev, da so vse k.urbe. Ugotovitev na ravni osnovnošolca. Kaj ti pomaga, če si jih imel 100, če se nisi iz tega nič naučil. O tem govorim sem že pisal kak dan nazaj. In potem še tu pišeš o neki poglobljenosti. Ti ša začel nisi dobro.[/quote]
Ma on jih je imel že toliko, da bo sedaj šel drugi krog… 😉
Takih, ki jih še ni imel ni več 😀
No ja, ampak o tej ta zadnji si pisal o nekih superlativih, da bi se morda celo videl z njo na daljši rok. Nikjer nisi omenjal, da je kur.ba. Poleg tega si omenjal pred kratkim, da se edino moški ČUSTVENO vplete. In zdaj kar naenkrat tale ugotovitev, da so vse k.urbe. Ugotovitev na ravni osnovnošolca. Kaj ti pomaga, če si jih imel 100, če se nisi iz tega nič naučil. O tem govorim sem že pisal kak dan nazaj. In potem še tu pišeš o neki poglobljenosti. Ti ša začel nisi dobro.[/quote]
Ma on jih je imel že toliko, da bo sedaj šel drugi krog… 😉
Takih, ki jih še ni imel ni več :D[/quote]
Ma ne. Smešno je, imel jih je toliko a šele sedaj se mu je posvetilo, da so vse k.urbe. Mislim, da s toliko izkušenj prideš do takega spoznanja, potem ni hudič, da bi v drugem krogu pogruntal, kaj je on. Lahko mu namignem. :))
Šahist je imel svoj plan. Šahistka je imela pač boljšega :)[/quote]
Joj, tko sem razocaran. Joj, bogi, joj srce se mi para. Caki, ne, le pisem tko kot zelis slisati. 😀
Draga moja, jaz sem v zivljenju imel toliko zensk, toliko vez, da jih niti presteti ne morem. Tko da, verjem, marsikaj se mi je zgodilo. Tadi kaksne drame so bile. Ves da.
Sicer pa, kot kaze se strinjava. Sahistka pod izrazom ljubezen proda sex in naklonjenost za custveno in karierno podporo superiornega sahista. Sahist pa si mal drugace vse skupi interprtira. Pa pustimo to. 🙂 Prostititka vsaj iskreno pove, da bi za sex in mal manj naklonjenost, raje hard cash pa zdravo.
Sedaj, katera je vecja kurba, pje a stvar perspektive.
Ves, da nam ni treba biti custveno vpleten v to dinamiko, da vse skupaj tako vidis. Lahko si celo sila srecno ezan. A mislis, da to ni mozno? :D[/quote]
Al si vezan al ne, nima v tem primeru ama čist nobene veze. Pomembno je, da nisi vpleten, da vidiš jasno in realno sliko. In če se tebi nenadoma zdi, da “menjava” ni bila poštena, še ne pomeni, da je ženska kur.ba, ampak da si se ti nenadoma znašel v situaciji, ko se ti je zazdelo, da si dobil manj, kot si si obetal. Ali pa tvoj šahist, saj je vseeno.
Mogoče so si tudi vse tiste tvoje ženske, ki jih omenjaš, tvoje vedenje interpretirale drugače. Pa si jih zapustil. In kaj zdaj? Si zato prostitutek? Ne, prasec, pardon. Mislim … sploh mi ni jasno, kaj si zdaj neki strašno užaljen in generalno razočaran nad ženskami. Mogoče bo taista (po tvoje izkoriščevalska) ženska v nekem drugem tipu, celo brezposelnem, neambiciozenem in (po vseh pravilih, ki bi jih narekovala zdrava pamet) luzerju pa našla pravi dragulj.
Forum je zaprt za komentiranje.