Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
Ma neeeee. Sam pršla sem pogledat, če si že ledik :)[/quote]
Jst še nisem, ko bom, boš ti izvedela med prvimi… 😀
Je pa en drug iz te teme (že spet) samski 😉 Dej mal uč vrž še nanj… ; ) :))))
…in se je forumski butec “elegantno” izognil odgovoru o nedelujočih osvajalskih tehnikah, ki jih je posvojil iz še bolj butastih knjig. :)))/quote]
Pac malo fantaziras. Potem pa pricakujes roman. Saj ni tema o osvajanju. Butli, katerih domet osvajanja so prostititke, pa se skupaj s tabo krohotajo. Sami nadpovprecnezi, a ne? 😀
Mislim, si ti en smesen klovn. Kako ne bom ponosen?! Prvič že zato, ker moram branit svoj položaj pred tvojimi neprestanimi poniževanji in posmehom. Drugič pa že zato, ker človek, ki je z nečim zadovoljen, je na to pač ponosen. Kako bi pa bilo, če bi se sramoval tega kar živi? Halooo? Kuku? ;)[/quote]
Ti pa tako nedolzen, a ne? Kaksna zrtev si. Sploh pa, a se nisi opazail, da tudi marsikaj pozitivnega napisem o tebi. Da se mi zdis zelo zadovoljen clovek, npr. Ze prav, da se zdis sam sebi uspesen. Saj se tudi kak frajer, ki lep cas osvaja prostitutko, da se mu “preda” proti placu, lahko zelo zadovoljen s sabo in ponosen na svoj dosezek. Ampak, ce mi bo pokroviteljsko razlagal, kako se jaz spotikam, pa da moram se mal knedelckov pojest, ipd ga bom postavil na realna tla. To, kar on zmatra za dosezek, ;pa se tko ponosen je, se mi ne zdi ama noben dosezek. Ne samo, da ni dosezek. Tri ciste nima o zenskah. Govorim o ekstremu. Ampak, da si ne bos utvar delal, nisi tako dalec od njega. 😉
No ja, ampak o tej ta zadnji si pisal o nekih superlativih, da bi se morda celo videl z njo na daljši rok. Nikjer nisi omenjal, da je kur.ba. Poleg tega si omenjal pred kratkim, da se edino moški ČUSTVENO vplete. In zdaj kar naenkrat tale ugotovitev, da so vse k.urbe. Ugotovitev na ravni osnovnošolca. Kaj ti pomaga, če si jih imel 100, če se nisi iz tega nič naučil. O tem govorim sem že pisal kak dan nazaj. In potem še tu pišeš o neki poglobljenosti. Ti ša začel nisi dobro.[/quote]
O vecini mojih zensk se lahko govori v superlativih. Kaj sedaj? Pa zakaj dejstvo, da zenske na vezo gledajo na prvem mestu s stalisca kurb.e sele potem vse ostalo, kar koli spremeni? Zavedati se tega, se ne pomeni, da moras it v samostan. Ali, da moras biti razocaran. Se vedno se lahko gres veze kakrsnekoli ti ze pase.
Pa daj no, komaj si jumfer zgubu, pa mi bos pokroviteljske nasvete o zenskah delil.
Kaj ko bi raje o tem, da ti se nobene nisi imel priloznosti zapustiti.
Joj, tko sem razocaran. Joj, bogi, joj srce se mi para. Caki, ne, le pisem tko kot zelis slisati. 😀
Draga moja, jaz sem v zivljenju imel toliko zensk, toliko vez, da jih niti presteti ne morem. Tko da, verjem, marsikaj se mi je zgodilo. Tadi kaksne drame so bile. Ves da.
Sicer pa, kot kaze se strinjava. Sahistka pod izrazom ljubezen proda sex in naklonjenost za custveno in karierno podporo superiornega sahista. Sahist pa si mal drugace vse skupi interprtira. Pa pustimo to. 🙂 Prostititka vsaj iskreno pove, da bi za sex in mal manj naklonjenost, raje hard cash pa zdravo.
Sedaj, katera je vecja kurba, pje a stvar perspektive.
Ves, da nam ni treba biti custveno vpleten v to dinamiko, da vse skupaj tako vidis. Lahko si celo sila srecno ezan. A mislis, da to ni mozno? :D[/quote]
Al si vezan al ne, nima v tem primeru ama čist nobene veze. Pomembno je, da nisi vpleten, da vidiš jasno in realno sliko. In če se tebi nenadoma zdi, da “menjava” ni bila poštena, še ne pomeni, da je ženska kur.ba, ampak da si se ti nenadoma znašel v situaciji, ko se ti je zazdelo, da si dobil manj, kot si si obetal. Ali pa tvoj šahist, saj je vseeno.
Mogoče so si tudi vse tiste tvoje ženske, ki jih omenjaš, tvoje vedenje interpretirale drugače. Pa si jih zapustil. In kaj zdaj? Si zato prostitutek? Ne, prasec, pardon. Mislim … sploh mi ni jasno, kaj si zdaj neki strašno užaljen in generalno razočaran nad ženskami. Mogoče bo taista (po tvoje izkoriščevalska) ženska v nekem drugem tipu, celo brezposelnem, neambiciozenem in (po vseh pravilih, ki bi jih narekovala zdrava pamet) luzerju pa našla pravi dragulj.[/quote]
Pustimo fluff, ki si ga napisala. Bistvo je naslednje. Kot sama pises, jubezen ni nic drugega kot trade. Trade je pa biznis. V biznisu pa najebes, ce se ga gres bolj s custvi kot treznim premislekom. Seveda lahko se zakalkuliras, ampak bolj ko imas custva pod kontrolo, bolje bos skozi prisu.
Seveda, glede na to, da se ti sanja ne o razlika v funkcioniranju M in Z, iz tega ne mores potegniti nic. Kdor pa kaj ve, si je razlike pripravljen priznati, pa ve kaj zgornje pomeni. Naslednja stopnja pa je, da znas to izkoristiti sebi v prid.
Mislim, si ti en smesen klovn. Kako ne bom ponosen?! Prvič že zato, ker moram branit svoj položaj pred tvojimi neprestanimi poniževanji in posmehom. Drugič pa že zato, ker človek, ki je z nečim zadovoljen, je na to pač ponosen. Kako bi pa bilo, če bi se sramoval tega kar živi? Halooo? Kuku? ;)[/quote]
Ti pa tako nedolzen, a ne? Kaksna zrtev si. Sploh pa, a se nisi opazail, da tudi marsikaj pozitivnega napisem o tebi. Da se mi zdis zelo zadovoljen clovek, npr. Ze prav, da se zdis sam sebi uspesen. Saj se tudi kak frajer, ki lep cas osvaja prostitutko, da se mu “preda” proti placu, lahko zelo zadovoljen s sabo in ponosen na svoj dosezek. Ampak, ce mi bo pokroviteljsko razlagal, kako se jaz spotikam, pa da moram se mal knedelckov pojest, ipd ga bom postavil na realna tla. To, kar on zmatra za dosezek, ;pa se tko ponosen je, se mi ne zdi ama noben dosezek. Ne samo, da ni dosezek. Tri ciste nima o zenskah. Govorim o ekstremu. Ampak, da si ne bos utvar delal, nisi tako dalec od njega. ;)[/quote]
Razumem. Očitno imava različne kriterije. Posledično se tudi meni ne zdi noben dosežek, da spiš s cirka 50 ženskami, na koncu pa ugotoviš, da so one kur.be in ne ti. Pa ne le one, kar vse, tudi tiste, katerih še srečal nisi.
Ti pa tako nedolzen, a ne? Kaksna zrtev si. Sploh pa, a se nisi opazail, da tudi marsikaj pozitivnega napisem o tebi. Da se mi zdis zelo zadovoljen clovek, npr. Ze prav, da se zdis sam sebi uspesen. Saj se tudi kak frajer, ki lep cas osvaja prostitutko, da se mu “preda” proti placu, lahko zelo zadovoljen s sabo in ponosen na svoj dosezek. Ampak, ce mi bo pokroviteljsko razlagal, kako se jaz spotikam, pa da moram se mal knedelckov pojest, ipd ga bom postavil na realna tla. To, kar on zmatra za dosezek, ;pa se tko ponosen je, se mi ne zdi ama noben dosezek. Ne samo, da ni dosezek. Tri ciste nima o zenskah. Govorim o ekstremu. Ampak, da si ne bos utvar delal, nisi tako dalec od njega. ;)[/quote]
Razumem. Očitno imava različne kriterije. Posledično se tudi meni ne zdi noben dosežek, da spiš s cirka 50 ženskami, na koncu pa ugotoviš, da so one kur.be in ne ti. Pa ne le one, kar vse, tudi tiste, katerih še srečal nisi.[/quote]
Ej, lahko tudi tako gledas. Ceprav se vidi kako ne razumes poante. Ker ne gre za to kaj je “bolje”, ‘spati s 50’ ali biti v vezi z eno, s tem da se sploh ne bom spuscal v zmotno predstavo, ki jo imas o meni. Gre za to, da ko bi vsal malo razumu zenske, bi vedu, da to kar si ti dosegu, ni dalec od primera, ki sem ti ga napisal. Ampak ti se ne, zato si tako samozaverovan v svoj uspeh.
Razumem. Očitno imava različne kriterije. Posledično se tudi meni ne zdi noben dosežek, da spiš s cirka 50 ženskami, na koncu pa ugotoviš, da so one kur.be in ne ti. Pa ne le one, kar vse, tudi tiste, katerih še srečal nisi.[/quote]
Sve žene, osim Dx-ove majke so ku.rbe, izvini majko, i ti si ženo. 🙂
Drugače pa je tema za vrtec, sploh moški, ki pri +30 refrenčne niti vzorčnih moških in razmišljanj vlečejo z youtube-a. 😉 Do takrat moraš imeti lepo vse prečiščeno o nasprotnem spolu, saj nisi najstnik, da bi odkrival povsem nov, še neviden (ženski) svet. Ker če šele sedaj prihajaš do raznih ugotovitev in zaključkov, si seveda samski ali pa ločen. zato so ta vedno negativna, torej nekje je moški izgubil razvojni stik z realnostjo, ki bi se moral zaključiti že pred davnimi leti, kaj hoče sploh od življenja.
Ej, lahko tudi tako gledas. Ceprav se vidi kako ne razumes poante. Ker ne gre za to kaj je “bolje”, ‘spati s 50’ ali biti v vezi z eno, s tem da se sploh ne bom spuscal v zmotno predstavo, ki jo imas o meni. Gre za to, da ko bi vsal malo razumu zenske, bi vedu, da to kar si ti dosegu, ni dalec od primera, ki sem ti ga napisal. Ampak ti se ne, zato si tako samozaverovan v svoj uspeh.[/quote]
Glavno je, če si rabil 50 zgolj za to, da si ugotovil, da je bilo prejšnjih 49 zanič. 🙂
Ampak če je še vedno vsaka naslednja zanič, si pa ti tisti, ki je zanič, in ne ženske.
Pa dobro, daj ti razloži tako, da te bo vsaj kdo razumel. Do zdaj te ni še nihče. Pa ne se tolažit, da so vsi butli, ker to bi pa že bilo bilo preveč. Vse ženske ku-rbe, vsi, ki te ne razumejo, so butli. Ne moreš tak no, to je pa res domišljavo in ignorantsko do drugih. Ne moreš s takim odnosom pričakovat, da boš k sebi pritegnil koga drugega, kot ku.rbo.
preučevalec modrcev na gumbe, ki si je babo slabo kupil (ker mu še za denar noče modrca pokazat) in “internetni študent”, ki zna spravit v postlo samo pijanko iz barčka s tem, da jo podkupi s penino, se prepriata o tem, kateri je bolj izkušen
:)))))))))) ta forum je nekaj najbolj tragikomičnega, kar sem prebrala, ever :)))))))))
Lepolaska, opazas kako nizko si me moras predstavljati, da lahko ostanes v svojem nadpovprecnem svetu? Meni tvoja reala niti malo ne ogroza samopodobe. 😀
Ves, Marko, v svetu ljudi, ki imamo se pa se opravka s se pa se zenskami, taksnimi in drugacnimi, se te reci, za katere pravis, da me nic ne razumes, oz. ne znam razlozit, itd, popolnoma jasne. Tu pa se po eni strani trudite dajati vtis, da odkrivam toplo vodo in da vam je vse jasno, po drugi pa se sprasujete, kaj vam sploh hocem povedati, ker se vam zdi da zivimo na razlicnih planetih. Pa smo kar na istem planetu. Opravka pa imamo z zenskami, ki so si med samo sila podobne.
In bolj ko pravim, da ni s tem, da so zenske po naravi kurbe, nic narobe, in da gre za naravno obnasanje vsake normalne zenske, za vecjega sovraznika zensk me imate. Zenski pristop v odnosu, je pristop biznisman-a.
Ona ima custva hladno pod kontrole VSE DOKLER NI PREPRICANA (vcasih zmotno), da bo neto+. Sele potem pride do custev. In vecji ko si lahko nadeja neto+, mocnejsa bodo custva. In, spet, da mi ne bo kdo z denarjem ven hodil, ker mislim da sem ze razcistil, da danasnjim zenskam, vsaj v razvitem svetu, to pogoto ni mocan motiv. Gre za korist, ki jo je motivirala, da sploh razmislja o tipu. Ce pa nobene koristi ne potrebuje oz. si jo lahko nadeja, je pa tako sama. Halo!?
Moskega pa hormoni opalijo v roku par sekund. In na vse od samega zacetka glede z vse prej kot trezno glavo. Custveno. Od prvega trenutka.
To je kljucna razlika. Eno je zavedanje tega. Drugo je zavedanje posledic tega. Tretje je znati to obrniti v svojo korist. Jaz sem pri 3. Zato mi z zenskami gre. Ti, Marko, pa zicas pol leta, da lahko eni sluzis. Pa ne mi rec kok ona “sluzi” tudi tebi. Saj ti. In zate gre spet za spolna organza. Isto. Pa ni. Se najbolj je podobno davcni olajsavi. Potrosi X, da bos dobil davcno olajsavo X/Y.
Razumem zdaj. To je isto, kot se v svetu pijančkov (tega primera sem se pač spomnil) pogovarjajo o tem, kako zelo težko je prenehati piti in da vsi ostali, ki tega sveta ne poznajo, tega ne morejo razumeti. Pač različni svetovi.
No, kak Cosmopolitan bi pa lahko prebrala več v življenju, da še dodatno izpopolniš že tako pester besednih zaklad, ki ti ponuja bogat izbor med besedama tragikomičnost in pa po noven tudi angleško besedo ever, ki zgolj potrjuje tvoje svetovljanske nazore, seveda neomenjajoč različne variante espresivnih rab spolnih ogranov v različnih jezikih in njenih vulgarnih izpeljankah, kjer še posebej izstopaš oz. briljiraš. 😉
Ne vem, če te ima kdo za sovražnika, moraš pa nekaj dojeti. Tako kot mi tebe ne razumemo, tudi ne moreš razumeti, kaj ti hočemo sporočiti. Seveda ti sam pri sebi verjameš, da razumeš sporočila, mi pa verjamemo, da ga ne. In obratno.
No, kak Cosmopolitan bi pa lahko prebrala več v življenju, da še dodatno izpopolniš že tako pester besednih zaklad, ki ti ponuja bogat izbor med besedama tragikomičnost in pa po noven tudi angleško besedo ever, ki zgolj potrjuje tvoje svetovljanske nazore, seveda neomenjajoč različne variante espresivnih rab spolnih ogranov v različnih jezikih in njenih vulgarnih izpeljankah, kjer še posebej izstopaš oz. briljiraš. ;)[/quote]
saj ni treba da se počutiš ogroženega, v tvoji paradni disciplini – bebavosti – si nepremagljiv.
Al si vezan al ne, nima v tem primeru ama čist nobene veze. Pomembno je, da nisi vpleten, da vidiš jasno in realno sliko. In če se tebi nenadoma zdi, da “menjava” ni bila poštena, še ne pomeni, da je ženska kur.ba, ampak da si se ti nenadoma znašel v situaciji, ko se ti je zazdelo, da si dobil manj, kot si si obetal. Ali pa tvoj šahist, saj je vseeno.
Mogoče so si tudi vse tiste tvoje ženske, ki jih omenjaš, tvoje vedenje interpretirale drugače. Pa si jih zapustil. In kaj zdaj? Si zato prostitutek? Ne, prasec, pardon. Mislim … sploh mi ni jasno, kaj si zdaj neki strašno užaljen in generalno razočaran nad ženskami. Mogoče bo taista (po tvoje izkoriščevalska) ženska v nekem drugem tipu, celo brezposelnem, neambiciozenem in (po vseh pravilih, ki bi jih narekovala zdrava pamet) luzerju pa našla pravi dragulj.[/quote]
Pustimo fluff, ki si ga napisala. Bistvo je naslednje. Kot sama pises, jubezen ni nic drugega kot trade. Trade je pa biznis. V biznisu pa najebes, ce se ga gres bolj s custvi kot treznim premislekom. Seveda lahko se zakalkuliras, ampak bolj ko imas custva pod kontrolo, bolje bos skozi prisu.
Seveda, glede na to, da se ti sanja ne o razlika v funkcioniranju M in Z, iz tega ne mores potegniti nic. Kdor pa kaj ve, si je razlike pripravljen priznati, pa ve kaj zgornje pomeni. Naslednja stopnja pa je, da znas to izkoristiti sebi v prid.[/quote]
Bravo Dater. Menjati moraš ljubezen za ljubezen.
Jooj kako sem ponosna nate :))))
Razumem zdaj. To je isto, kot se v svetu pijančkov (tega primera sem se pač spomnil) pogovarjajo o tem, kako zelo težko je prenehati piti in da vsi ostali, ki tega sveta ne poznajo, tega ne morejo razumeti. Pač različni svetovi.[/quote]
Saj te poskusam razumet. Samo kaj ko ne vem prav dosti o pogovorih v svetu pijanckov. Po moje si ti sam pijan od ljubezni. 😀
Vecina, Margot, vecina pri tem zacne in konca. Recejo ljubezen, “menjamo” ljubezen za ljubezen, ce ze hoces. Joj, kak smo krasni, a ne? In to je to. Temu bi lahko rekli tudi black box approach. Hudicevo malo pa odpre to skatlo, pogleda malo bolje za kaj se gre..Pa se parckajo, porocajo, locujejo, … pa se vedno jim ni nic jasno zakaj to, zakaj ono. Disconnect med nami pa je, da jaz pisem o vsebini skatle, vi pa se mi samozaverovani.smejiti, ko gledate kak za na vzevn (zaenkrat se!) shajna. 😉
No, kak Cosmopolitan bi pa lahko prebrala več v življenju, da še dodatno izpopolniš že tako pester besednih zaklad, ki ti ponuja bogat izbor med besedama tragikomičnost in pa po noven tudi angleško besedo ever, ki zgolj potrjuje tvoje svetovljanske nazore, seveda neomenjajoč različne variante espresivnih rab spolnih ogranov v različnih jezikih in njenih vulgarnih izpeljankah, kjer še posebej izstopaš oz. briljiraš. ;)[/quote]
saj ni treba da se počutiš ogroženega, v tvoji paradni disciplini – bebavosti – si nepremagljiv.[/quote]
Gospodična, bebast je tisti, ki ne čita in mu je kultura in umetnost španska vas, tako kot tebi. Tvoj uboren besedni zaklad in pomanjkanje domišljije, ki ju zamenjuje cenen nadomestek prostaštva, je tisto, kar ne moreš skriti, ker forum uporablja za izrazni simbolizem – besedo, kjer ti šepaš pri izgradnji osnovnih stavkov ‘tragikomičnosti’. In se takoj vidi, koliko ima kdo ‘pod strešico’, koliko je kdo v življenju prečital, kaj ga zanima itd. Tvoj besednjak in zanimanje je pač na šankovski moški ravni, kjer bo tudi ostala, ker ti manjka kar nekaj koleščk v glavi, kar je še bolj pereče. Ampak kaj to tebi govoriti, obsedeni falični ženski, kot Hitlerja prepričevati, da dela narobe.
Kok ste otročji, jao :)))
Ampak dater, a nimaš ti tko že ene 100 let? Pa se še vedno na iste stvari šlepaš, torej te neke zgodbice o ful bejbah? :D[/quote]
Zivljenje je obrestno obrestni racun. Zato ni nic cudnega, ce nekdo v enem letu dozivi vec kot morda kar vecina v 100. Zato pa so na tem svetu tako velike razlike.[/quote]
Že res. Ampak zanimivo mi je le, da skušaš dajati vtis, kot da se obrestno obrestni račun odvija le tebi. Vsi ljudje s katerimi tukaj komuniciraš, so ljudje, ki imajo svojo zgodovino, svoje izkušnje, vzpone in padce, življenjske prelomnice … o katerih lahko predvidevaš, sumiš, meniš, veš pa niti slučajno ničesar konkretno. Zato je precej nezrelo apriori zavzemati nek pokroviteljski položaj, pa če je še tako lepo zapakiran v celofan. V bistvu si s tem delaš le škodo.
Menim, da s tako stopnjo empatije in spoštovanja do nasprotnega spola, v odnosih ne moreš priti prav daleč. Stvari, o katerih skušaš prepričevat tukaj odrasle ljudi, so za mnoge že davno passe.
Ali si sploh lahko predstavljaš, da so ljudje skupaj zaradi ljubezni, spoštovanja in ker le uživajo v družbi drug drugega? Na partnerjih ne iščejo napak, ampak raje cenijo dobre lastnosti. O takih stvareh, kot ti pišeš, jaz sploh ne premišljujem. Partnerstvo vidim zgolj kot nekaj lepega, pozitivnega. Če temu ni tako, potem to že ni partnerstvo.
Saj lahko rečeš, da ženske izbirajo tistega, od katerega bodo imele tako ali drugačno korist, ampak taka izjava nima nobenega smisla in je v bistvu precej neumno zastavljena. Tudi moški izbirajo na podlagi koristi (če že hočeš tako reči temu). Vsi izbiramo partnerje na podlagi privlačnosti, vrednot, načel, potreb, želja, kar je pa tudi edino logično, saj le tako lahko izberemo sebi kompatibilno osebo.
Pa btw – kaj niso te stvari samoumevne za zrele, odrasle ljudi?
saj ni treba da se počutiš ogroženega, v tvoji paradni disciplini – bebavosti – si nepremagljiv.[/quote]
Gospodična, bebast je tisti, ki ne čita in mu je kultura in umetnost španska vas, tako kot tebi. Tvoj uboren besedni zaklad in pomanjkanje domišljije, ki ju zamenjuje cenen nadomestek prostaštva, je tisto, kar ne moreš skriti, ker forum uporablja za izrazni simbolizem – besedo, kjer ti šepaš pri izgradnji osnovnih stavkov ‘tragikomičnosti’. In se takoj vidi, koliko ima kdo ‘pod strešico’, koliko je kdo v življenju prečital, kaj ga zanima itd. Tvoj besednjak in zanimanje je pač na šankovski moški ravni, kjer bo tudi ostala, ker ti manjka kar nekaj koleščk v glavi, kar je še bolj pereče. Ampak kaj to tebi govoriti, obsedeni falični ženski, kot Hitlerja prepričevati, da dela narobe.[/quote]
in kako kaj tvoji klinkerji? bolje da izkoristiš priložnost – tvojo edino, da položiš karkoli.
Pa daj no … pa ne moreš mi rečt, da resno misliš to kar pišeš? :/
Forum je zaprt za komentiranje.