Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
ja, so.
za zrele, odrasle ljudi :)))
za latentne pedre in prikrite pedofile na mentalni razvojni stopnji 3-letnika pa ne toliko
Zivljenje je obrestno obrestni racun. Zato ni nic cudnega, ce nekdo v enem letu dozivi vec kot morda kar vecina v 100. Zato pa so na tem svetu tako velike razlike.[/quote]
Že res. Ampak zanimivo mi je le, da skušaš dajati vtis, kot da se obrestno obrestni račun odvija le tebi. Vsi ljudje s katerimi tukaj komuniciraš, so ljudje, ki imajo svojo zgodovino, svoje izkušnje, vzpone in padce, življenjske prelomnice … o katerih lahko predvidevaš, sumiš, meniš, veš pa niti slučajno ničesar konkretno. Zato je precej nezrelo apriori zavzemati nek pokroviteljski položaj, pa če je še tako lepo zapakiran v celofan. V bistvu si s tem delaš le škodo.
Menim, da s tako stopnjo empatije in spoštovanja do nasprotnega spola, v odnosih ne moreš priti prav daleč. Stvari, o katerih skušaš prepričevat tukaj odrasle ljudi, so za mnoge že davno passe.
Ali si sploh lahko predstavljaš, da so ljudje skupaj zaradi ljubezni, spoštovanja in ker le uživajo v družbi drug drugega? Na partnerjih ne iščejo napak, ampak raje cenijo dobre lastnosti. O takih stvareh, kot ti pišeš, jaz sploh ne premišljujem. Partnerstvo vidim zgolj kot nekaj lepega, pozitivnega. Če temu ni tako, potem to že ni partnerstvo.
Saj lahko rečeš, da ženske izbirajo tistega, od katerega bodo imele tako ali drugačno korist, ampak taka izjava nima nobenega smisla in je v bistvu precej neumno zastavljena. Tudi moški izbirajo na podlagi koristi (če že hočeš tako reči temu). Vsi izbiramo partnerje na podlagi privlačnosti, vrednot, načel, potreb, želja, kar je pa tudi edino logično, saj le tako lahko izberemo sebi kompatibilno osebo.
Pa btw – kaj niso te stvari samoumevne za zrele, odrasle ljudi?[/quote]
Ocitno se ne zavedas, da si z boldanim stavkom povedala vse. Tudi o temu zakaj obrestno obrestni racun nekomu po 10, 20, … letih “nanese” 1, nekomu pa 100. Da, draga. 😉
Gospodična, bebast je tisti, ki ne čita in mu je kultura in umetnost španska vas, tako kot tebi. Tvoj uboren besedni zaklad in pomanjkanje domišljije, ki ju zamenjuje cenen nadomestek prostaštva, je tisto, kar ne moreš skriti, ker forum uporablja za izrazni simbolizem – besedo, kjer ti šepaš pri izgradnji osnovnih stavkov ‘tragikomičnosti’. In se takoj vidi, koliko ima kdo ‘pod strešico’, koliko je kdo v življenju prečital, kaj ga zanima itd. Tvoj besednjak in zanimanje je pač na šankovski moški ravni, kjer bo tudi ostala, ker ti manjka kar nekaj koleščk v glavi, kar je še bolj pereče. Ampak kaj to tebi govoriti, obsedeni falični ženski, kot Hitlerja prepričevati, da dela narobe.[/quote]
in kako kaj tvoji klinkerji? bolje da izkoristiš priložnost – tvojo edino, da položiš karkoli.[/quote]
Zamisli si jamskega človeka z lesenim kijem in modernega civiliziranega človeka s knjigo v roki. Kako jamskemu človeku razložiti, kaj je to knjiga, kaj je umetnost, kaj kultura? Nikakor, jih bo po glavi dobil. Tarej to nima smisla, da postavljaš vprašalnice in ti karkoli obrazlagam, ker je tvoje stopnja zavesti na izjemno primitivni ravni, živalski ravni, kakor seveda tvoji interesi, kjer ni duha in ne sluha o subtilnih kulturnih potrebah, kot jih imamo nekateri ljudi, ker pri tebi se vse ustavi pri: jesti, piti, seksati, sla po moči… Sporazumevalno ti ne moreš komunicirati z ljudmi, ki so razvojno mišljenjsko, dobesedno stoletja pred tabo – primerjalno si z njimi na otroški stopnji razvoja. NM3w je tvoj družbeno-socialni krog in stari polteni moški, ki te kupijo s svojim statusom.
Ste ze slisali za rek: “Trust, but verify!“? No, tokrat boste prvic slisali za: “Love, but understand!” 😉
Ej DX vzami sedaj lepo flomaster in bel list papirja, ter prepiši spodnji tekst… ter beri, dokler ti ne zagori žarnica v glavi.
ad 1. Ne poznaš sebe:
Kakšno leto nazaj ste ti in tebi podobni znali tle nabijat samo o bad guy-sih vs good guy-sih. Nekega dne sem točno tebi napisal, da raje kot bad guy postani alfa moški. Danes nihče več ne nabija o nekih bad guys ampak nabijate še samo o alfah. Kao nenadoma ste se vsi bivši bad guys avtomatsko nadgradili kot windowsi (preko interneta) in postali alfa moški. Pajade…
Od alfa moškega si pa tko daleč, kot jaz od svetnika v RKC.
Torej ne poznaš sebe.
ad 2. Ne poznaš žensk
Ne boš verjel, ampak obstajata dva načina, da si žensko podrediš. Prvi način je preko fizičnega ali psihičnega nasilja ali pa da jo materialno popolnoma vežeš nase in narediš popolnoma odvisno kot narkomana. To seveda počnejo pezdeti in strahopetci. Drugi način pa je visoko sofisticirani način tapravih dedcev.
Namreč žensko spoštuješ, jo imaš za enakopravno, ljubiš, jo po potrebi kdaj zabremzaš, če zabluzi (dovoliš, da tudi ona tebe kdaj zabremza v tvojih neumnostih), pokažeš, da se nate lahko vedno zanese… in ko bo ženska to začutila, ti bo jedla iz roke in to dobesedno. Pa naj je partnerica, prijateljica, sodelavka, kolegica. Čeprav dejansko sploh nočeš doseči neke prevlade nad žensko jo dejansko dosežeš. Ženske si še vedno želijo, da so moški MOŠKI (z velikimi črkami) in ne neki cmeravci, jokavci, stokavci, ki za vse svoje travme in probleme iščejo razloge v njih. OK, partnerko moraš dovolj pogosto dobro po.fukat,, da ji je jasno, da so nebesa že na zemlji. Ob takšnem pristopu se niti ti niti ona ne bosta počutila izkoriščeno, podrejeno, manjvredno… Zanimivo mar ne?
Samostojna in samozadostna ženska, (vse kar potrebuje je ljubezen, spoštovanje, občutek varnosti in občasno dober sex), ki bo začutila, da je ne spoštuješ, da jo jemlješ kot manvredno, samoumevno… ma te bo odjebala kot uporabljen vložek v kanto in vriskala od veselja, da je konec… ker za njo si tko kot bolečina pri menstruaciji.
Reči ji, da je k.urba, glupa ali kaj podobnega iz svojega arsenala… ah itak ti ni jasno… ti misliš, da se tle ženske lasajo zate, ko ti replicirajo.
Torej ad 1 + ad 2 … pojma nimaš, in si obsojen na večno “pušijado”.
Ampak obstaja rešitev:
ad 3. Idealna ženska zate
Gumjasta Ančaka. Z njo boš imel samo enkraten strošek. Nato ti bo vedno na voljo. Njena “vaginalna manipulacija” pa ne bo zahtevala od tebe nobenih dodatnih naporov, finančnih ali materialnih ugodnosti, pozornosti, kompromisov… velik bonus pa je še to, da nikoli ne bo odprla ust in spregovorila… da bi izpadla neumna v tvojih očeh, ker se ne bi strinjala s teboj.
Tej gumjasti bejbi pa do nezavesti lahko govoriš, da ke k.urba… ti ne bo ugovarjala brez skrbi.
Ko se jo naveličaš ali pa jo prepikneš… jebi ga greš po novi model. Enkratni strošek in ponoviš vajo.
[b]Atomsko skloniste-Zuti kisobran[/b]
PS
Obstaja pa tudi daljša pot. Najprej dobro spoznaš sebe… nato dobro spoznaš ženske… nato pa si lahko vse kar hočeš in želiš. Od playboya pa vse do vzornega moža.
Če se pustiš privlačit babam, če ti je do fuka z njimi, do njihove bližine, potem si v vsakem primeru neke vrste copatar.Bolj ali manj, tudi če si uspešen kurbir. Tudi kot tak jim moraš pihat na dušo, ker nekaj hočeš od njih. Se pravi, da te obvladujejo. Babe ne prenesejo orenk descev, ki se za aseksualno držo, ker se ne mislijo več poniževat, sploh pa zato, ker imajo druge cilje v življenju, pri katerih je seksualnost samo motnja v razvoju. Če si samo delojemalec na tak ali drugačen določen čas v pogodbi, potem se pač zatekaš v seks in podobne pizdarije. V ta okvir tudi menedžerji in podoben kader spadajo, ne pa raziskovalci. Babe ne prenesejo svobodnega moškega duha okoli sebe, ker ga ne morejo nadzirat. Babe so odvisne od kontrole drugih: otrok, descev, kokoši na dvorišču, česarkoli. Rade tudi širijo mitologijo, kako za vsakim uspešnim moškim nujno stoji uspešna ženska. To je bedarija. Največji moški nosilci intelektualnega potenciala so bili v glavnem brez bab.
to vsi vejo, samo ne razumejo, zakaj se vsakič po trebuhu k meni priplaziš po nove batine. 🙂
razlaga sledi: ker nisi “moderni civilizirani”, še manj človek (bolj izdodek), si mehkužec brez hrbtenice, vse kar zmoreš je kup puhlih besed brez vsebine in osnove iz prakse. hec je v tem, a veš, da v realnem življenju štejejo dejanja, ne pa poženščeno kokodakanje. na žalost je to edino, kar ti gre “od rok”, nesposoben pa si za vse ostalo: služenje denarja, najt normalno žensko, ki bo počela še kaj drugega, kot da bo zaprta za štirimi stenami, nesposoben si vodit posel, ali si vsaj najti službo, primerno za samostojnega odraslega človeka, ki je sposoben skrbet sam zase (in še koga poleg sebe).
skratka, nekoristen izmeček, ki bogu krate čas in ni dober za nič.
če bi te poznala, bi te ziher šla pecat 🙂 <3
… in še več pokroviteljstva.
No ja, samo svoje mnenje sem povedala.
Naprej se mi pa ne da več, ker je to preveč ego-play zame. Prerastla ta drkanja 🙂
… in še več pokroviteljstva.
No ja, samo svoje mnenje sem povedala.
Naprej se mi pa ne da več, ker je to preveč ego-play zame. Prerastla ta drkanja :)[/quote]
Zveni pokroviteljsko. Ampak argument je bil tehten. Sorry. Nisem jaz kriv, ce si si zabila autogol.
če bi te poznala, bi te ziher šla pecat 🙂 <3[/quote]
Nikoli ne veš, kaj prinaša prihodnost.
Vaš…že četrt stoletja zadovoljen “copatar”. :-))
Vaš…že četrt stoletja zadovoljen “copatar”. :-))[/quote]
ti, ti copata :))))))
a veš, kaj je škoda? da sem nehala preizkušat take kot si ti. :))) še noben ni reku ne :)))
[code]
[/code]
Vaš…že četrt stoletja zadovoljen “copatar”. :-))[/quote]Hja kaj to, cakaj se cisto malo, ko ti bo zabila noz v hrbet cez kakih 70, 80 let. Temu ne ugres. 🙂
Vaš…že četrt stoletja zadovoljen “copatar”. :-))[/quote]Hja kaj to, cakaj se cisto malo, ko ti bo zabila noz v hrbet cez kakih 70, 80 let. Temu ne ugres. :)[/quote]
točno, vse smo prasice 🙂
napovedujem, da ti bo z Daterjem ušla :o)))))
Vaš…že četrt stoletja zadovoljen “copatar”. :-))[/quote]
a veš, kaj je škoda? da sem nehala preizkušat take kot si ti. :))) še noben ni reku ne :)))[/quote]
Veš kaj bom sam prijavil… Zarečenega kruha se največ poje. :-))))
a veš, kaj je škoda? da sem nehala preizkušat take kot si ti. :))) še noben ni reku ne :)))[/quote]
Veš kaj bom sam prijavil… Zarečenega kruha se največ poje. :-))))[/quote]
res je :))) priznam, da sem se že dostikrat nasankala, ampak vsakič je blo hudo luštno :))))))))
Tolk dobrega napises, po drugi strani pa spet zabluzis s svojo predstavo o meni. Pa kaj da sem bil (ker tako ne ves), pa kaj da nisem (sem ti povedal kateri tip osebe sem, ce se to ne ujema s tvojo predstavo o alfi, ce type A pomeni alfo ali ne, oboje mi je malo mar; vem kaj sem), pa kaj da sem pisal (si mal po spominu skuhah enolocnico), pa da se ne poznam (ne vem kaj mi sploh pase, a ne, itd), pa… A vidis? Nepotrebno
S se pa se tega kar si napisal se strinjam. Ja, prav imas. Vse to steje. Vse top je pomembno. Ampak to ni cela zgodba. Sorry. Kar se meni tice, si sem le en layer globlje od Anne, Margot, itd, ki pravijo ljubez je ljubezen in konc debate. Govoris o potrebnem, ne pa ZADOSTNEM pogoju. Tko pravjo v matematiki. 😀
Pa nehite ze enkrat s temi vasimi predstavami o mojih problemih z zenskami, pa o pusioni, itd. Saj ne, da me kaj zaboli. Le ne da se mi vedno znova replicirat.
še vedno ti ne potegne, ane, da bi se moral učit od pravih dedcev, ne od tepcev 🙂
Veš kaj bom sam prijavil… Zarečenega kruha se največ poje. :-))))[/quote]
res je :))) priznam, da sem se že dostikrat nasankala, ampak vsakič je blo hudo luštno :))))))))[/quote]
Sam da je blo luštno. Če ne bi na to gledala iz pozitivne perspektive bi sedaj tle brali od tebe, kako so vsi moški oh in sploh pujseki…
Ampak tko mim grede… a si se naučila, da se ne zapletaj z poročenimi moškimi?
Ker tle pa dedci znamo bit genijalci. Vam za sex zafršalamo take gradove v oblakih, da tisti od kraljice Elizabete izgleda kot poljski WC. :-))
mislem… :)))))))))))))))))))))))
tvoja osnovna predpostavka je napačna :)))) kdo misliš, da v resnici lovi? :)))
sicer sem zdejle pridkana, ampak načeloma je odgovor… odvisno kaj hočem od moškega 🙂
Prav imas.
Pokojnemu ekonomisktu M. Freedmanu novinar oporece, ces da obstaja ‘such thing as free lunch‘, da ga povabi na kosilo, kjer mu ne bo treba nic placat. Pa mu Milton odvrne, ja, ze, ampak te bom moral ves cas poslusat. 😀
Kakorkoli ze, vedno gre za give & take. Zajeb, ki ga se pa se tipov dela, sploh na zacetku veze, pa je, da se jim custveno odpelje in pocnejo neumnosti. Ko pa stvari laufajo, pa zavegetirajo. Zenske pa zaradi svoje narave na zacetku taktizirajo, in sele potem mal bolj zavihajo rokave. Za tisto kar jim je vsaj posredno pomembno. Mal manj pa mislijo, kaj je tipu pomembno. Recimo, fizicno se zapustijo, itd. Ampak ne eni ne drugi ne razumejo drug spol.
še vedno ti ne potegne, ane, da bi se moral učit od pravih dedcev, ne od tepcev :)[/quote]
Ta tvoj “pravi dedec”, je zato “pravi”, ker je po “okusu” zenske. V bistvu pa je predvsem pravi kuza. Poznam jaz taksne prave dedce. 😉
Jaz sem lahko ta isti “pravi dedec”, zazeljen, ampak zivim v skladu z mosko naravo, ne tako kot si zenske in mangine od moskih predstavljete, da bi moral.
ti si tolk zaostal, da je prav fenomenalno 🙂
jaz moške preganjam, ker ljubim seks. in ker ljubim moške, ki fenomenalno seksajo 🙂 ni čudno, da ti princip ni jasen :))) gre se pa za čisto enostavno win-win situacijo. on dobi kar hoče, jaz pa tudi. tudi slučajno se ne gre za izkoriščanje ali taktiziranje, ker so pravila igre jasna že PRED začetkom. obema.
jasno, če si tup in ti pravila igre niso jasna, poleg tega pa ženske nisi sposoben zadovoljit, te lahko kvečjemu izkoriščajo za druge neumnosti 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.