Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

ti si tolk zaostal, da je prav fenomenalno 🙂
jaz moške preganjam, ker ljubim seks. in ker ljubim moške, ki fenomenalno seksajo 🙂 ni čudno, da ti princip ni jasen :))) gre se pa za čisto enostavno win-win situacijo. on dobi kar hoče, jaz pa tudi. tudi slučajno se ne gre za izkoriščanje ali taktiziranje, ker so pravila igre jasna že PRED začetkom. obema.

jasno, če si tup in ti pravila igre niso jasna, poleg tega pa ženske nisi sposoben zadovoljit, te lahko kvečjemu izkoriščajo za druge neumnosti :)[/quote]
Kot prvo, ti si anomalija. Toliko bi se ze morala poznati. Pa de ne bi sedaj dlje… 😀

ne, ljubček. veš kdo sem jaz? ženska, ki počne, kar počnejo vse ostale. z eno razliko.
o tem govorim brez zadržkov.
veš koliko žensk seksa IZ UŽITKA??? :))))

VSE.

in nerazumevanje tega najbolj osnovega principa je izvor vseh tvojih travm 🙂

Lepolaska, ti si moski v zenskem telesu. Ker te dela v marsikaterih oceh sila neprivlacno. Verjem mi. To ti ne pravim le na podlagi tvoje virtualne podobne. Na forumu pa imamo pa en kup zensk v moskih telesih, ki svojo moskost definirajo pa svoji sluznosti zenskam, s ponotranjenimi zenskimi kriteriji. Re3zultat vsezivljenske indoktrinacije.

:))))))) ziher, ja :))))))
moški so vsi nesrečni, ko morajo spat z mano in z jeziki do tal gledat za mano, ko grem mimo.
in v to sem jih prisilila s svojo manipullacijo :)))))

res si pomilovanja vreden 🙂

… in še več pokroviteljstva.

No ja, samo svoje mnenje sem povedala.
Naprej se mi pa ne da več, ker je to preveč ego-play zame. Prerastla ta drkanja :)[/quote]
Zveni pokroviteljsko. Ampak argument je bil tehten. Sorry. Nisem jaz kriv, ce si si zabila autogol.[/quote]

Daj no, ti forumski zapeljivec ti. Z ženskami se pa ja ne greš zabijanja golov.
Ena ti mora piškotke spečt, da nauš tok hud skoz. Če češ, da te ima kakšna rada, ji moraš to najprej dovolit, brez, da jo prej 3x verbalno oklofutaš in ji TRR preveriš 🙂

ne, ljubček. veš kdo sem jaz? ženska, ki počne, kar počnejo vse ostale. z eno razliko.
o tem govorim brez zadržkov.
veš koliko žensk seksa IZ UŽITKA??? :))))

VSE.

in nerazumevanje tega najbolj osnovega principa je izvor vseh tvojih travm :)[/quote]
To kar pises, nic ne menja. Nisem jaz en tistih, ki pravi, da zenske NE seksajo zaradi uzitka.

Tudi zenske marsikdaj iscejo zgolj seks in/ali zgolj custveno blizino. Bo sla v klub z namenom, da najde enega, da se poseksata. Ali bo sla on-line, da si ga pripelje domov. Itd. Vsak drugi dan slisim za kaksno taksno zgodbo. Ali se bo hotela poseksat, ker jo firbec matra le kdo je ta tip. Remember? Ne mislit, da si mi odkrila Ameriko. Obstajajo celo primeri, ko zenska tipa dejansko iskoristi za seks, nategne tako in drugace, on pa misli, da se gre za kaj vec. Vse to mi je jasno. Been there, done that. Nic novega.

Ampak, se enkrat, to ne menja tega kar pravim, zenska gre “ven”, po moskega, z specificnim namenom. Kaj potem iz tega rata je ze druga zgodba. To, da se zgodi, da si zenska moskega omisli tudi ZGOLJ zaradi seksa, nic ne menja.

:))))))) ziher, ja :))))))
moški so vsi nesrečni, ko morajo spat z mano in z jeziki do tal gledat za mano, ko grem mimo.
in v to sem jih prisilila s svojo manipullacijo :)))))

res si pomilovanja vreden :)[/quote]
Ne vem kdo je pomilovanja vreden. Morda tisti, za katerega imajo bivsi jebaci obcutek, kod da so ugriznili v kislo jabolko, se tam fris mi naredi? Mislim, kaj naj recem, ce pa je res. 😀

kot vedno, tudi tega še nisi in nikoli ne boš sam probal, torej so tvoje (napačne) domneve še vedno samo špekulativne blodnje. :)))

mimogrede, če ti kosilo ne paše, ne prosiš za repete 😉

Zveni pokroviteljsko. Ampak argument je bil tehten. Sorry. Nisem jaz kriv, ce si si zabila autogol.[/quote]

Daj no, ti forumski zapeljivec ti. Z ženskami se pa ja ne greš zabijanja golov.
Ena ti mora piškotke spečt, da nauš tok hud skoz. Če češ, da te ima kakšna rada, ji moraš to najprej dovolit, brez, da jo prej 3x verbalno oklofutaš in ji TRR preveriš :)[/quote]
Saj vidis, da forumski zapeljivec pac nisem. Ce kaj, sem forumski anti-zapeljivec. Samo malo gre za Jin Yang, da se skompenzira z realo. Meni ustreza pestrost. Ni mi v naravi to kar tolk moskih pocne; leze v rit vsaki, ki ga ravno eksplicitno ne poslje v 3pm.

Clovek se precen nauci tudi skozi razna eksperimentiranja. Recimo, imel sem obdobja, ko sem se z zenskami ukvarjal strinktno eksperimentalno. Prav testiral sem kaj vse si lahko privoscim. Da je kdo snemal, bi lahko na TV-u zavrteli ene par oddaj a’la Punk’d. Kdo bi znal hitro obsodit. Ampak dejstvo je, da se se pa se mladih punc tako obnasa v neki fazi zivljenja. Tako kot je dejstvo, da vecina moskih nima osnovnih moznosti, da se gre karkoli podobnega. Zivljenje…

kot vedno, tudi tega še nisi in nikoli ne boš sam probal, torej so tvoje (napačne) domneve še vedno samo špekulativne blodnje. :)))

mimogrede, če ti kosilo ne paše, ne prosiš za repete ;)[/quote]
Razumem. Po repete so prisli. Potrebni, alternative ni na vidiku, ja kaj pa naj?? Tako vajo parkrat ponovijo, potem pa v svojo smer. Z grenkim priokusom. Ti povem, da se bore malo taksnih primerov spomnim, da bi mi kdo taksno kislo faco narodu, ko pokaze s prstom na punco k se sonci 15 metrov stran.

Prav imas.

Pokojnemu ekonomisktu M. Freedmanu novinar oporece, ces da obstaja ‘such thing as free lunch‘, da ga povabi na kosilo, kjer mu ne bo treba nic placat. Pa mu Milton odvrne, ja, ze, ampak te bom moral ves cas poslusat. 😀

Kakorkoli ze, vedno gre za give & take. Zajeb, ki ga se pa se tipov dela, sploh na zacetku veze, pa je, da se jim custveno odpelje in pocnejo neumnosti. Ko pa stvari laufajo, pa zavegetirajo. Zenske pa zaradi svoje narave na zacetku taktizirajo, in sele potem mal bolj zavihajo rokave. Za tisto kar jim je vsaj posredno pomembno. Mal manj pa mislijo, kaj je tipu pomembno. Recimo, fizicno se zapustijo, itd. Ampak ne eni ne drugi ne razumejo drug spol.[/quote]

Ampak jaz govorim o nečem drugem – o izstopu iz teh medspolnih manipulacij. Za kaj takega moraš biti po moje star nad trideset let, dat skoz babe, se prepričat o njihovi plehkosti in predvsem imeti kake druge cilje v življenju od banalne zaploditve potomcev in pol življenja brige, kako jih preskrbet in babo prenašat. Resnično se osvobodiš, ko nehaš fukat. Ko z močjo intelekta presežeš te nagonske pizdarije. Takrat se ti šele odpre nek nov svet, v katerem so babe nepomembne. Seksualnost je breme, ki te tlači v blato živalskega sveta. Babe se nikoli ne bi odrekle svojega seksapila, s katerim manipulirajo moški svet. One so brez moške pozornosti mrzle. Inteligenten dec se pa lahko vzdigne nad te babje spolne manipulacije, če ima dovolj izkušenj z njimi in pravo voljo, da kaj naredi iz sebe.

Prav imas.

Pokojnemu ekonomisktu M. Freedmanu novinar oporece, ces da obstaja ‘such thing as free lunch‘, da ga povabi na kosilo, kjer mu ne bo treba nic placat. Pa mu Milton odvrne, ja, ze, ampak te bom moral ves cas poslusat. 😀

Kakorkoli ze, vedno gre za give & take. Zajeb, ki ga se pa se tipov dela, sploh na zacetku veze, pa je, da se jim custveno odpelje in pocnejo neumnosti. Ko pa stvari laufajo, pa zavegetirajo. Zenske pa zaradi svoje narave na zacetku taktizirajo, in sele potem mal bolj zavihajo rokave. Za tisto kar jim je vsaj posredno pomembno. Mal manj pa mislijo, kaj je tipu pomembno. Recimo, fizicno se zapustijo, itd. Ampak ne eni ne drugi ne razumejo drug spol.[/quote]

Ampak jaz govorim o nečem drugem – o izstopu iz teh medspolnih manipulacij. Za kaj takega moraš biti po moje star nad trideset let, dat skoz babe, se prepričat o njihovi plehkosti in predvsem imeti kake druge cilje v življenju od banalne zaploditve potomcev in pol življenja brige, kako jih preskrbet in babo prenašat. Resnično se osvobodiš, ko nehaš fukat. Ko z močjo intelekta presežeš te nagonske pizdarije. Takrat se ti šele odpre nek nov svet, v katerem so babe nepomembne. Seksualnost je breme, ki te tlači v blato živalskega sveta. Babe se nikoli ne bi odrekle svojega seksapila, s katerim manipulirajo moški svet. One so brez moške pozornosti mrzle. Inteligenten dec se pa lahko vzdigne nad te babje spolne manipulacije, če ima dovolj izkušenj z njimi in pravo voljo, da kaj naredi iz sebe.[/quote]
Hey, ne pravim, da nimas prav. Ceprav sem pricakoval, da bos napisal 50. 🙂
Ampak za mene to (se) ni. Pa nisem ravno rosni mladenic. Sem pa ze imel obdobja, ko mi je bilo malo mar za zenske.

Kar se tice drugega dela, da clovek naredi nekaj iz sebe, vsaj pri sebi nisem opazil nekih velikih razlik; samski ali tako asli drugace vezan, tudi na vec frontah. Seveda pa je marsikaj stagniralo v obdobjih, ko sem se na polno zajebaval z zenskami. Samo pri tem je slo za ‘fun & recreation‘, ne za mrzlicno iskanje zivljenske sopotnice, ceprav se pogosto zgodi, da ostane kaj v cedilu. Po taksnem obdobju pa pride kak drug fokus, ne nujno povezam s konkretno zensko ali zenskami na sploh. Pac, vsaj jaz na zivljenje ne gledam kot na ravno crto v eni smeri. Po drugi strani pa, kot pravi znanec, sem ze naredu kar sem mislil nardit. Tako da nisem ravno referencno merilo. Ceprav slednje sploh ne drzi. Pa tudi, ce bi, se eni ne znamo umiriti. Ko pa gledam razne starejse samske znance, vidim da so vsi po vrsti nehali kopuvati kramo, ki sem jim je v vezi, tudi oz. predvsem zaradi zenske, zdela sila potrebna. Mislim, da moski postanemo precej bolj skromni, ko se zgubi vpliv zenske. 🙂

Sicer pa, a ni ravno Evropa znana po tem, da ljudje delamo, da lahko zivimo, medtem ko se za npr. ZDA govori, da je ravno obratno? Ne vem kako na to drugi gledate, ampak jaz se nekako v prvem kampu. Fun & recreation matters. Tudi partnerstvo. Vsaj obcasno.

Hitler se je tudi imel za heroja, ne morilca. Jebi ga, pa vsi vemo, da je bil vse prej kot heroj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

koga pa je Hitler umoril? dvomim, da se je Hitler imel za heroja, prej za odrešenika nemškega naroda, nekaj podobnega kot se imajo nekateri primerki tu gor, za odrešenike žensk pa to

Ja sej…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

koga pa je Hitler umoril? dvomim, da se je Hitler imel za heroja, prej za odrešenika nemškega naroda, nekaj podobnega kot se imajo nekateri primerki tu gor, za odrešenike žensk pa to[/quote]
Pa dobro, odrešenik, heroj, isti šmorn.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

koga pa je Hitler umoril? dvomim, da se je Hitler imel za heroja, prej za odrešenika nemškega naroda, nekaj podobnega kot se imajo nekateri primerki tu gor, za odrešenike žensk pa to[/quote]
Pa dobro, odrešenik, heroj, isti šmorn.[/quote]
saj bi ti še kaj proti napisal ampak si ne upam, me bo pajk obtožil, da te poskušam impresionirat, to je v njegovi domeni

Če že gledate preko sexa.. mislim da ženski ni problem dobiti sexa pa ni važno – vezan, samski… poznam kar nekaj primerov okoli sebe, ki pravijo, da domači ne bi nič naredili, sosedovo bi raztrgali.. že zato ker ni domača.. torej to ni nek dosežek.. Sedaj, če ti je to bistvo, ok, če ni potem tega pač ne ceniš preveč.
Od veze pa verjetno vsi pričakujemo kak +, drugače nima veze ostajati skupaj. Verjetno pa ni vsem poglavitno, da je ta + finančna varnost itd… Lahko je le podpora, družba… skratka v dvoje mora biti lepše (in to za oba) če ne nima pomena vztrajati.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Jaz se ti ne smejim. Debatirava. Samo včasih se mi zdi, da je s tabo (pa ne samo s tabo) to preprosto nemogoče. Menda bi laufalo edino, če bi vam prikimavala ves čas … Zato pa vam zveze propadajo. Ker ne znate debatirat. Samo kregat se znate :))

Vsebina škatle bi morala biti ljubezen. Če hočemo, da stvar funkcionira. To je tisto, kar ti govorim jaz. Žal pa tudi ta ljubezen nima vseživljenjskega roka. Sem ter tja je pa vendarle treba malo preveriti. In če ni ničesar več, se pač ločiš. Ne vem pa, zakaj jemljete te ločitve tako tragično. Moja zveza je že skoraj polnoletna, pa še vedno o njej razmišljam v stilu danes se imava rada in je vse super, za jutri bomo pa še videli … Mislim, ne razumi me napak, tudi meni ni do ločevanja in vsega tega s.ranja, ki ga ta za sabo potegne, ampak jaz strašno težko funkcioniram, če mi nad glavo visi grožnja, da mi NE SME spodleteti. Koliko napak naredim. Isto, kot če mi rečeš pohiti, mudi se. Pri meni to povzroči totalno blokado. Pol šele traja da kam pridem …
Daj se malo opusti, vse bo v redu :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če bi babam bilo tolk do vez, ne bi bil svet poln samskih bab.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Praktično vsak bad guy je tudi alfa, ni pa nujno da je vsak alfa tudi vedno bad guy, ni tu nobene nadgradnje gre samo za večinski segment znotraj alfa stanja moških.

Sicer pa ima Dater večinsko prav, če bi se šlo res samo za ljubezen, ne bi bilo toliko ločitev po tem ko čudežno tip več nima šihta ipd. 🙂 Ni več koristi od njega pa se “ljubezen” ohladi…

Dokaz za to, da so ženske bolj matematične pri “ljubezni” in partnerstvom je tudi zahtevanje po višini plače tipa, (zraven 100 drugih pogojev) in čeprav je to delno “krivda” preteklosti moške skrbi za proračun družine, je to kar velik dokaz o preračunljivosti žensk.

A ste kdaj vidli da bi kak tip gledal koliko plače ima baba ki mu dobro zgleda? Tipu je dovolj postava, obraz izgled nasploh, pa to da ne teži, babnci ni dovolj lepota, mora bit še bogat(tolko pa tolko keša itd) pa vse ostalo.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Uh, kako preprosto si ene razlagate stvar. A če tip izgubi službo in gresta narazen, je avtomatsko ženska preračunljiva in kriva vsega? Kaj pa tipi, ki zapadejo v depresijo zaradi tega oziroma spremenijo svoje obnašanje, ker se začnejo čutit manjvredne itn itn? Ni vse tako simpl in enostransko. Ste že kdaj živeli z depresivnim človek ali pa si vsaj lahko predstavljate, kako to je? Ali pa s človekom, ki se nonstop čuti manjvrednega, ne glede na to, kako se vedeš do njega? Vsako zgodbo je treba pogledat v drobovje, ne pa le prebrati naslova, ki so itak vedno spektakularni in zavajajo.

Vprašanje, zakaj te sploh nekdo tak privlači.
Damaged goods (ne mišljeno kot manjvredno, ampak kot fact) ponavadi niso všeč samostojnim, uravnovešenim in čustveno stabilnim ljudem.

Mene odbijajo neambiciozne babe, recmo točno take, k jih Marko pobira s portalov.

Vprašanje, zakaj te sploh nekdo tak privlači.
Damaged goods (ne mišljeno kot manjvredno, ampak kot fact) ponavadi niso všeč samostojnim, uravnovešenim in čustveno stabilnim ljudem.[/quote]
Drži, ampak želel samo pokazati, da stvari niso tako preproste, da bi lahko s prstom pokazali le na enega, saj odnos vedno gradita dva. Poleg tega je tako, če je damaged goods eden, je ziher tudi drugi. Kar pa spet pove, da je odgovornost na obeh. Izguba službe je lahko samo pika na i že tako načetega oziroma ničvrednega odnosa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close