Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Najboljše, da greš v Sirijo, tam še imajo nekaj tega, kar ti iščeš. Wish you luck. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, ti enostavni nisi kaj prida inteligenten, vidim.

Ma jaz te razumem. Ti bi rad, da se svet prilagodi tebi in ne ti njemu. Ni ti lahko.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Who rules the world? Whose rules and values apply! Hallo!

Pa tko pametni se sami sebi zdite, a ne??

Jaz povem kako je na tem svetu. Realnost. Nic drugega. Ker vidim, da vam zaradi indokriniranosti vec nic ni jasno. Pravi moski ste mi vi. Ja pa ja de.

Kolk vas “pravih moskih” se je s svojimi zenskami ze pogovarjalo o svoji naravi, naravnih potrebah?? No, alfe in omege! Pravicni in pooncni! Ali le zivite po njenih idealih?? Pocnete kar ji je ljubo? Zanimate kaj in kdo ste? Alfe in omege? Ali morda le sledite credi, induktriniranci pozenscene druzbe?

Je vprašanje retorično ali te res zanima? Zdi se mi namreč nelogično, da nekdo, ki zase pravi, da se spozna na odnose, sprašuje tako osnovno vprašanje. Če želiš, da odnos deluje in sta oba zadovoljna, ni tega, da bi se samo eden prilagajal. Enkrat se eden, drugič se drugi in to brez nekega strašnega upora, brez težav v bistvu. Temu že težko rečeš prilagajanje, prej sodelovanje ali pa druženje, skratka skoraj že uživanje. Ne vem, se mi zdi, da tega itak ne moreš razumet. To lahko razumeš, ko to prakticiraš. Če pa prakticiraš, pa tega ne sprašuješ, ker ti je jasno kot to, koliko je 1 in 1.

A odraslega moškega kdo sili v dolgotrajno razmerje, poroko, družino? Mu kdo pištolo na glavo drži? Ne. Sam si je izbral, da želi imet družino in partnerko. Ne boš verjel, so tudi moški, ki jim ni do varanja svoje žene. In obratno velja za ženske. Tiste, ki jim partnerstvo prestavlja seksualno ali drugo zanko, se tega pač ne grejo. Na koga se ti pravzaprav jeziš? To mi je itak fenomen na tem forumu. Ful enih jeznih ljudi :))

Monogamija ni sodobno prekletstvo ubogih kastriranih moških. Za to se tako moški in ženske odločajo sami. Če tega ne želiš, potem pač ne živiš v paru. Simple as that. In zakaj bi bil moški prasec, če želi bit z večimi ženskami? V mojih očeh ne bo noben prasec, dokler se bo šel fer plej in to tudi povedal. Varanje, laganje in podobno, je pa zahrbtnost zaradi lastne koristi. To pa ne gre. Ali poiščite partnerja za odprto razmerje ali ne imejte razmerja. Saj to tudi ženske, ki si tega želijo. Saj pa ja nismo v fertahe zavite nunce 🙂

Nekako si ne morem priklicat v spomin niti enega bivšega partnerja, ki bi mu bilo všeč, da imam jaz poleg njega še nekaj ljubimcev. Pa priznam, da moje “fizične potrebe” zelo kličejo po temu včasih 🙂

Živite svoje življenje kot vam paše, drugih pa ne posiljujte s svojo resnico.
Sam si krojiš življenje, v vseh pogledih, zato se ne rabiš tok jezit na druge, ker ti ne morejo čisto nič pomagat. Spremenil v to svojo resnico pa tudi nikogar ne boš.

Sili ga kurac, ker drugač ne bi dobil za fukat, vsaj marsikdo, in se raj podredi vse za seks, valda. Je pa potem še ona vrsta, da ne boš uletela da se tudi eni vežejo ko bi9 lahko dobli, ja to pa je tisto, družbena pričakovanja 🙂 Nekako tako kot imajo prikriti geji familje 🙂

Seveda si ne morš, ker ženska nikoli ne more razumet, da tipu ni do tega da v “njegovo” porival še en penis, on pa bi osvajal, ker je tako tudi v naravi, po večini, moški proba oplodit čimveč samic, samica pa želim najti pravega oplojevalca….

Ne more bit polno petelinov v enem kurniku, polno kur pa komot 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A odraslega moškega kdo sili v dolgotrajno razmerje, poroko, družino? Mu kdo pištolo na glavo drži? Ne. Sam si je izbral, da želi imet družino in partnerko. Ne boš verjel, so tudi moški, ki jim ni do varanja svoje žene. In obratno velja za ženske. Tiste, ki jim partnerstvo prestavlja seksualno ali drugo zanko, se tega pač ne grejo. Na koga se ti pravzaprav jeziš? To mi je itak fenomen na tem forumu. Ful enih jeznih ljudi :))

Monogamija ni sodobno prekletstvo ubogih kastriranih moških. Za to se tako moški in ženske odločajo sami. Če tega ne želiš, potem pač ne živiš v paru. Simple as that. In zakaj bi bil moški prasec, če želi bit z večimi ženskami? V mojih očeh ne bo noben prasec, dokler se bo šel fer plej in to tudi povedal. Varanje, laganje in podobno, je pa zahrbtnost zaradi lastne koristi. To pa ne gre. Ali poiščite partnerja za odprto razmerje ali ne imejte razmerja. Saj to tudi ženske, ki si tega želijo. Saj pa ja nismo v fertahe zavite nunce 🙂

Nekako si ne morem priklicat v spomin niti enega bivšega partnerja, ki bi mu bilo všeč, da imam jaz poleg njega še nekaj ljubimcev. Pa priznam, da moje “fizične potrebe” zelo kličejo po temu včasih 🙂

Sam si krojiš življenje, v vseh pogledih, zato se ne rabiš tok jezit na druge, ker ti ne morejo čisto nič pomagat. Spremenil v to svojo resnico pa tudi nikogar ne boš.[/quote]
Zakaj bi se moral kaj jeziti? Ali nekoga posiljevati kako bi moral ziveti? Na internetu je le laze odkrito spregovoriti, reci bobu bob, brez obremenjevanja komu vse bom stopil na zivce.

Do “varanja” pride zato, ker ne ena ne druga stran ni pripravljena niti slisati za kakrsenkoli kompromis, niti si upajo na dan priti s predlogi za katere verjamejo, da so v nasprotju z zeljo partnerja. Potem pa se vse to pocne skrivoma.

Poleg tega, upam da se zavedas, da Markoti tega sveta nimajo moznosti “varanja”. Pa clovek je potreboval pol leta, da je brezposelno deklco preprical v svoj utilitarian value. Tako je z vecino tipov. Ti, ce si zazelis ljubimca, ga z lahkoto dobis. Na tebi je kako se bos odlocila. On te izbire nima. Seveda ne bo priznal. Raje bo rekel, da ga ne zanima, ne bi rad prizadel, itd. Ampak on izbire nimas. Nula.

In kot je ze Spider napisal, v vezah je tolk ene igre in taktiziranja, da je to puritansko idealisticno gledanje na vse skupaj prav smesno. Katera zenska odkrito pove kaj jo je motiviralo, da je stopila v zvezo?

Pa clovek, kako si ti naiven. Jaz bi komot lahko ostal na portalih in pecal dalje. V teh treh letih bi po tvoji racunici lahko spal vsaj s sestimi. Ves kaj, mi niti na misel ne pride, dokler me taki kot si ti, ne spomnijo na to. Pojma nimas.

Sam si krojiš življenje, v vseh pogledih, zato se ne rabiš tok jezit na druge, ker ti ne morejo čisto nič pomagat. Spremenil v to svojo resnico pa tudi nikogar ne boš.[/quote]
Zakaj bi se moral kaj jeziti? Ali nekoga posiljevati kako bi moral ziveti? Na internetu je le laze odkrito spregovoriti, reci bobu bob, brez obremenjevanja komu vse bom stopil na zivce.

Do “varanja” pride zato, ker ne ena ne druga stran ni pripravljena niti slisati za kakrsenkoli kompromis, niti si upajo na dan priti s predlogi za katere verjamejo, da so v nasprotju z zeljo partnerja. Potem pa se vse to pocne skrivoma.

Poleg tega, upam da se zavedas, da Markoti tega sveta nimajo moznosti “varanja”. Pa clovek je potreboval pol leta, da je brezposelno deklco preprical v svoj utilitarian value. Tako je z vecino tipov. Ti, ce si zazelis ljubimca, ga z lahkoto dobis. Na tebi je kako se bos odlocila. On te izbire nima. Seveda ne bo priznal. Raje bo rekel, da ga ne zanima, ne bi rad prizadel, itd. Ampak on izbire nimas. Nula.

In kot je ze Spider napisal, v vezah je tolk ene igre in taktiziranja, da je to puritansko idealisticno gledanje na vse skupaj prav smesno. Katera zenska odkrito pove kaj jo je motiviralo, da je stopila v zvezo?[/quote]

Pri zadnjem so to bili metuljčki v trebuhu ob poljubih (He is a great kisser :))) ) in odličen seks. Seveda ima še druge dobre lastnosti, a to je pri vsakodnevnih normalnih nihanjih rdeča nit :))).

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

Ah, kje pa, to pa res ni preračunljivo. Žensko prevarat 100x in pričakovat, da bo to sprejela z odprtimi rokami, ker je to tvoja narava. Hahaha.
En drek ti razumeš žensko naravo. Če bi jo, bi vedel, da jo to, da jo ti varaš, silno prizadene, kar poruši medsebojno zaupanje in cel odnos, ki si ga do takrat gradil. Zato se ti še naprej ukvarjaj s kur.bami, ženske pa pusti tistim, ki zmoremo.[/quote]

Zelo dobro napisano. Kurbir ima uspeh le pri kurbirskih ženskah. In Daterjeve ženske so kur.be, kar je sam napisal, čisto resnično. 😀 To je tako, kot če bi Lapolaska imela najmanjše možnosti veze s pametnim moškim, oz. sploh s kakršnim koli moškim na dolgi rok, verjetnost se pri njej s časom (oz s staranjem) vse bolj asimptotsko približuje ničli, ker je pamet njena konstanta, zato ne more verjetnosti izpodbijati v njeno dobro. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moškemu je osnova za dojemanje žensk – mati. Moški, ki vidijo v ženskah ku.rbe, imajo resne težave s t. i. ‘mother issues’ – nerazčiščene čustvene odnose z materjo oz. materinski kompleks, ker niso sposobni globljega čustvenega odnosa z ženskami, ampak stike z njimi ohranjajo zgolj preko bežnih spolnih odnosov s prostitutkami in lahkimi ženskami. Če pa že pride do kakšnih zametkov oz. majhnih klic čustev (sinonim za ženske in tisto neznano, česar se bojijo), pa jih poskušajo zatreti in se zdijo kot nebogljenci v 1. najstniški zaljubljenosti – odrasli moški, ki so sila preubčutljivi z občutki nemoči – kot če jih nekaj (nezavedno=čustva=ženske) ‘kontrolira’ od zunaj, česar nimajo pod razumskim nadzorom (Spider), da ne omenjamo, če so zavrnjeni, so takoj ranjeni in prizadeti v dno duše ter zamerljivi (Sadni, Dater), nekateri pa se celo odrečejo spolnosti oz. ženskam (El Fidelito) 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In ti v tem vidiš ogromen problem? Jaz bi, če bi to bil le eden od kriterijev rekel le skromna punca, pa saj ne zahteva niti povprečne SLO neto plače pri partnerju. :-)))

Spregledal pa boš dosti bolj alarmantne zahteve kot so… mora imeti iste interese kot jaz, morajo ga zanimati iste aktivnosti in stvari kot mene in podobne nebuloze.
Da tle lahko gre za control freaka, ki ti bo visel non-stop nad glavo in te imel pod “kontrolo”, morda sesal energijo ter na koncu omejeval tvojo svobodo pa nikome ništa. To je pa tko zaželjena lastnost in vodi v dolgo, produktivno in srečno razmerje. Pajade… v večini primerov vodi v disfunkcionalno razmerje… na koncu katerega bo ona ugotovila, da je tipa prerasla, on pa se bo čohal po piskru in mu zopet nič ne bo jasno. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

In kot je ze Spider napisal, v vezah je tolk ene igre in taktiziranja, da je to puritansko idealisticno gledanje na vse skupaj prav smesno. Katera zenska odkrito pove kaj jo je motiviralo, da je stopila v zvezo?[/quote]

Potem oprosti, po slogu pisanja je bilo razbrati jezen (in naveličan) ton. Če se motim, se pardoniram 🙂
No, jaz debatiranje na spletu jemljem isto, kot v RL. Kar ti bom povedala tukaj, ti lahko tudi na štiri oči.

Iskreno, ne vem koliko je možno kakšnih kompromisov v tem pogledu. In tudi zakaj bi bili potrebni? Govora je od dveh zelo različnih stvareh, ki bosta težko shajali v nekem kompromisu. Ali si skupina 1, ali si skupina 0. Nema baš neke prave vmesne različice, če jo kdo želi izsilit in to doživlja kot neko frustracijo, potem je pa to zgolj in samo njegov problem. Če se za nekaj odločiš, sprejmi še vse ostalo kar paše poleg. Vsega pač ne moremo imeti. Hibridne različice se pa redko obnesejo, ker so izsiljene z vidika ega in sebičnosti.

Ja, v vezah je ogromno taktiziranja in blefiranja. Zakaj misliš, da je nekaterem ljudem po določeni starosti tako težko najt partnerja? Ker enostavno niso pripravljeni sprejemat vsakega drekanja, ki ima 5 minut časa. Al se najdeva dva, ki bova klapala in se bova rada družila, ali se pač ne. Kot je rekla Margot nekje – skupaj sta, ker se imata fajn. Pika. Seveda govorim za ljudi, ki imajo vsaj osnovno pošlihtano podstrešje in so na nekem spodobnem intelektualnem nivoju.

Ampak blefirati, se na silo prilagajati, varati, ipd, je (v mojih očeh) samo in zgolj znak, da je človek slabič. Moški ali ženska, irelevantno. Če nekdo ne želi imeti monogamnega razmerja, potem naj si to prizna in živi svoje življenje v skladu s tem. Ne pa da živi življenje, ki ga kao družba od njega/nje zahteva ali pa ker kao drugače “ne dobiš”, potem pa blefirati, varati, lagati in se skrivati. Ne razumem torej, zakaj komplicirati okoli nečesa, kar sploh ni komplicirano?

Ne obsojaj Markota, to res ni kul. Nimaš niti nobene podlage, niti obene konkretne reference, da bi to počel. Ne vem zakaj se mu posmehuješ, jaz se mu ne bi na tvojem mestu. Govori pametne stvari in se zdi kot človek, s katerim je povsem lahkotno sobivati v razmerju. Verjemem, da si ti prepričan, da je on zate nek beta samec, jaz ga pa vidim kot nekoga, ki res nima težav z egom in dejansko dojema človeka (torej žensko v tem primeru) kot celostno bitje, ne pa kot kos mesa od katerega bo imel korist ali ne.

Skratka – vedno bom 100% zagovornik ferpleja. Vse ostalo je zame strahopetno in koristoljubno, ne glede na to kako obrneš.

Sili ga kurac, ker drugač ne bi dobil za fukat, vsaj marsikdo, in se raj podredi vse za seks, valda. Je pa potem še ona vrsta, da ne boš uletela da se tudi eni vežejo ko bi9 lahko dobli, ja to pa je tisto, družbena pričakovanja 🙂 Nekako tako kot imajo prikriti geji familje :)[/quote]

To ste si pa čist sami krivi, če se podrejate. A niste kao neki alfa samci, ki urejajo svet?
Bo treba kr sprejet odgovornost počasi, da ste sami odgovorni za kakovost svojega življenja.

Seveda si ne morš, ker ženska nikoli ne more razumet, da tipu ni do tega da v “njegovo” porival še en penis, on pa bi osvajal, ker je tako tudi v naravi, po večini, moški proba oplodit čimveč samic, samica pa želim najti pravega oplojevalca….

Ne more bit polno petelinov v enem kurniku, polno kur pa komot :)[/quote]

Ja tip tudi očitno ne more razumet, da njej ni, da on druge poriva. Tko kot njemu ni, da njo drugi porivajo. Halo?

Pa, primerjava s kurnikom je žal bolj jalov argument. Ljudje smo intelektualci in nam skupnosti skužijo v določen namen. Je že res, da nas ženejo nekateri živalski nagoni, ampak imamo zato še IQ in EQ, da smo se lahko razvili v kaj veš od kur in petelinov. Čeprav me za ene resno skrbi :)))

Pa clovek, kako si ti naiven. Jaz bi komot lahko ostal na portalih in pecal dalje. V teh treh letih bi po tvoji racunici lahko spal vsaj s sestimi. Ves kaj, mi niti na misel ne pride, dokler me taki kot si ti, ne spomnijo na to. Pojma nimas.[/quote
Wau! Tri mesece zabijanja casa na on-line portalih, potem pol leta voznje po 100 km do zenske, ki je vsem drugim predalec, kolk enga casa, denarja, drame, … za “en povrsinski seks”? Potem pa jovo na novo. Oh, great idea! No, ce rabi se kdo razlago zakaj enin ne preostane drugega kot to kar je Marko naredu. Ko najdes voljno, jo pazis in mazis, ker alternativa je… tole zgoraj. Pojma nimam, ne? Ja, ja, … 😀

Ah, kje pa, to pa res ni preračunljivo. Žensko prevarat 100x in pričakovat, da bo to sprejela z odprtimi rokami, ker je to tvoja narava. Hahaha.
En drek ti razumeš žensko naravo. Če bi jo, bi vedel, da jo to, da jo ti varaš, silno prizadene, kar poruši medsebojno zaupanje in cel odnos, ki si ga do takrat gradil. Zato se ti še naprej ukvarjaj s kur.bami, ženske pa pusti tistim, ki zmoremo.[/quote]

Zelo dobro napisano. Kurbir ima uspeh le pri kurbirskih ženskah. In Daterjeve ženske so kur.be, kar je sam napisal, čisto resnično. 😀 To je tako, kot če bi Lapolaska imela najmanjše možnosti veze s pametnim moškim, oz. sploh s kakršnim koli moškim na dolgi rok, verjetnost se pri njej s časom (oz s staranjem) vse bolj asimptotsko približuje ničli, ker je pamet njena konstanta, zato ne more verjetnosti izpodbijati v njeno dobro. :)[/quote]
Logicno, da se razumeta. Saj sta ravno tam nekje… 😀

Moškemu je osnova za dojemanje žensk – mati. Moški, ki vidijo v ženskah ku.rbe, imajo resne težave s t. i. ‘mother issues’ – nerazčiščene čustvene odnose z materjo oz. materinski kompleks, ker niso sposobni globljega čustvenega odnosa z ženskami, ampak stike z njimi ohranjajo zgolj preko bežnih spolnih odnosov s prostitutkami in lahkimi ženskami. Če pa že pride do kakšnih zametkov oz. majhnih klic čustev (sinonim za ženske in tisto neznano, česar se bojijo), pa jih poskušajo zatreti in se zdijo kot nebogljenci v 1. najstniški zaljubljenosti – odrasli moški, ki so sila preubčutljivi z občutki nemoči – kot če jih nekaj (nezavedno=čustva=ženske) ‘kontrolira’ od zunaj, česar nimajo pod razumskim nadzorom (Spider), da ne omenjamo, če so zavrnjeni, so takoj ranjeni in prizadeti v dno duše ter zamerljivi (Sadni, Dater), nekateri pa se celo odrečejo spolnosti oz. ženskam (El Fidelito) :)[/quote]
Pa si si dal duska, a ne? Sicer nastreljas kozlov, ampak saj kaj ti je domet. 😀

Zadnjič mi je v fitnesu en 50 letni ločen dec rekel: pajki, vse babe so iste.

Mogoče pa je celo res nekaj na tem. :)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mene je forum marsicesa naucil. Predvsem tega, zakaj vecina ljudi ostaja tam kjer je, zivi kot zivi, misli kot misli, itd. Ce bi podobno razmisljal, se podobno obnasal, bi logicno bil le se eden od vas. Pa, kot vidite, nisem. Obrestno obrestni racun… 😀

Kljub vsej raznolikosti so v osnovi vse enake.

Če se odločiš, da ne boš imel neke “resne veze”, je pametno, da pri tej odločitvi vztrajaš. Za omahljivce je bolje, da se že zgodaj spečajo z resno partnerko. Če je kaj patetičnega, so to 45-letniki, ki okoli babe iščejo, da bi “imeli otroke”.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Da prideš do te ugotovitve ne rabiš 50 let bit star. Pametni smo to že pri 20ih pogruntali.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close