Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Veš zakaj se moški pomikajo vedno k mlajšim? Ker ženske zgubljate feminilnost, čedalje prej. Na japonskem je to že dolgo znano, zato strmijo k zelo nizki starosti, kot simbol ženstvenosti, ker so zelo hitro karieristke..
Tudi tukaj, Ana je jamrala par dni nazaj kako je utrujena pa pod stresom, kaj češ s tako žensko, to se pozna v postelji in povsod. Ženska mora biti dopolnitev, dati moškemu ravno to kar nima. Dandanes se pa veliko žensk obnaša po moško, vedno prej, zato je še vedno zaželjena mlajša hihitava brezsrkbna, ki te razveseli, pomladi. Ne pa zoprna stresna baba, k ti pride domov po peti jamrat o službenih problemih.. Ja če rabiš sostanovalko, poslovno partnerko je to ok, če pa iščeš žensko kot žensko, pa ne. Bolje markotovo, ki ne dela, vsaj tega omenjena sranja ni. Druga alternativa pa so mlajše, ki tudi ne delajo:) Pa še mlade in lepe so za povrh

Itak, da ne bodo. Eni bi radi v zvezo, a da sem ji ženske podredijo. Ker pa jim to v praksi ne rata, filozofirajo malo vamo tamo. Čvek, čvek, čvek. Življenje pa teče. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

za zdravljenje kompleksov svetujem selitev na Japonsko, okolica Fukošime, kdo ve, mogoče ti pa zraste

Kaj pa teb ni jasno? Kakšn šah-mat? saj SKOZ isto govori!!! Kdaj pa je rekel, da ženska ne sme poskrbeti za gnezdo oz. po domače, gledati na denar? To skos govori, da je to NARAVNO![/quote]
Govorit vsak zna. A to v prakso spravit, to je pa že izziv. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Itak, da ne bodo. Eni bi radi v zvezo, a da sem ji ženske podredijo. Ker pa jim to v praksi ne rata, filozofirajo malo vamo tamo. Čvek, čvek, čvek. Življenje pa teče. :)[/quote]
vsaj v nečem ima pajk prav, življenje teče in čez 50 let bomo vsi na istem..vmes bo pa malo filozofiral in viagro papcal

se ne naveličaš tega lajnanja? eno in isto mu sponašaš, ne znaš nehat kaj?[/quote]
Ne ne znam. Isto kot vi ne znate nehat mene z bivšo podjebavat.[/quote]
Če pa te že noben ne, jo pa sam privlečeš zraven. Pa so spet drugi vsega krivi. Elegantno. :))

On je sanjski moški vsake ženske, to je jasno.. Za STABILNOST pa FIKSNI prihodek… Vendar si bo vsaka ob njem želela enega surovega desca, njihov mednožni klop se bo zbujal na bajkerjevi bradi.[/quote]
To je tvoj nezavedni strah do ženske. Ozavesti ga in rešitev boš imel na dlani. Pri nas doma nimamo takih težav. 😉

Ne vidim problema. Nimajo vsi ljudje potrebe, da se počutijo, kot da so na odru. Eni uživamo v zadnji vrsti. 😉

Marko še dobro da si nam ozavestil nezavedno:) Ne smeš preveč odžirat dela strokovnjakom, te bo DURS pofukal.. Vsaj davčno blagajno si nabavi;D

Mene zanima zakaj flash ne gre porivat svoje bivše, saj bi morala biti sedaj še boljša, starejša pa to.

Itak, da ne bodo. Eni bi radi v zvezo, a da sem ji ženske podredijo. Ker pa jim to v praksi ne rata, filozofirajo malo vamo tamo. Čvek, čvek, čvek. Življenje pa teče. :)[/quote]
vsaj v nečem ima pajk prav, življenje teče in čez 50 let bomo vsi na istem..vmes bo pa malo filozofiral in viagro papcal[/quote]

A kot ti? Sam vržeš si lahko tudi mehkega kaj? Kdo pa tvojo bivšo natika dandanes, kaj pa vsi tisti verzi pa izpovedi, sedaj pa drug tič notri ali si jo tako zatovkel, da so se ji desci zagravžali za to življenje?

Si upaš napisati kaj je za ženske naravno? Poduči nas. Brez heca. Samo ima redko katera jajc napisati, poleg lepolaske.[/quote]

Jahh, jaz sem mislila, da smo naravno bolj čustvene, sej veš, lažje se zaljubljamo in jokcamo za vsako stvar. Ampak Dater pravi, da temu ni tako. Tako da predlagam, da bodite zdaj vi malo nežnejši spol, kaj čmo :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne, eni smo že razčistili, d anočemo veze. Filozofiramo pa lahko, kolk nam paše. Življenje pa teče tudi tebi,sinko..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

no zdaj veš

vsaj v nečem ima pajk prav, življenje teče in čez 50 let bomo vsi na istem..vmes bo pa malo filozofiral in viagro papcal[/quote]

A kot ti? Sam vržeš si lahko tudi mehkega kaj? Kdo pa tvojo bivšo natika dandanes, kaj pa vsi tisti verzi pa izpovedi, sedaj pa drug tič notri ali si jo tako zatovkel, da so se ji desci zagravžali za to življenje?[/quote]
vidim ,da govoriš iz lastnih izkušenj, jaz nimam pojma o čem ti govoriš, tako da, lej nisem jaz tvoj psihiater da bi ti zdravil frustracije, obrni se na ustrezno zdravstveno postajo prosim

Jaz zase priznam, da me je baba zatolkla. Nekoč sem bil celo človek, malo romantična duša. To je vse preteklost. Ne bom si več dovolil, da me kakšna z.jebe, zdaj v nobeni ne vidim ničesar več, samo frulo in joške in po tem ocenjujem, ali mi je všeč, ali ne. Za začasno uporabo.

Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.

Flash, pajk je napisal da si ločenc, a nisi? Kje se je zataknila teorija?

Ne, eni smo že razčistili, d anočemo veze. Filozofiramo pa lahko, kolk nam paše. Življenje pa teče tudi tebi,sinko..[/quote]
ti nisi nič razčistil, človek z razčiščenimi pojmi se ne kurči po forumu kako ne želi veze; eno je ne želeti si zveze drugo je ,da si nisi sposoben najdit ženske za zvezo (ali moškega da sem politično korekten)

pajk je teoretik, nanj se obrni

Ja sej je res, ko je predpogoj izpolnjen. Tisto o gnezdu raje povej, razširi, ne se vlečt ven sedaj:)

Flash je nekoč postal pod nickom X6 in takrat povedal, da je ločen…

Jaz zase priznam, da me je baba zatolkla. Nekoč sem bil celo človek, malo romantična duša. To je vse preteklost. Ne bom si več dovolil, da me kakšna z.jebe, zdaj v nobeni ne vidim ničesar več, samo frulo in joške in po tem ocenjujem, ali mi je všeč, ali ne. Za začasno uporabo.

Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.[/quote]

A pa ni škoda da hiraš zaradi nje?
Je že res, da vsaka šola nekaj stane, ni pa treba da te potolče.

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Poslušaj glupson, koji si ti kuratz, da boš meni nekaj metal. Tu visiš ravno tako, kot vsi, ti se boš pametnega delal..

Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.[/quote]

Ja no, vsaj nekaj. Ko pa babe en preveč zatovče, pa se jim tudi kurc zagravža in postanejo PEHTE.
Dobro da smo tipi hibridi, BMW 330e, lahko delujemo tudi zgolj na en pogoj, vsaj nekaj, važno da gre zadeva naprej:) Babam se pa vse ustavi.

Glede citata pa ja, do 2008, potem je prišel še boljši.
https://www.youtube.com/watch?v=utEEe97Ir4o

tole je zrastlo na tvojem zeljniku pajk in kot ponavadi skoz isto goniš in če ti zdajle napišem, da sem Donald duck? me boš spraševal kej je moja patka?

Aha se prav ga je sram, (samo)zanika ali pa laže. Oziroma vse troje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close