Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Jaz zase priznam, da me je baba zatolkla. Nekoč sem bil celo človek, malo romantična duša. To je vse preteklost. Ne bom si več dovolil, da me kakšna z.jebe, zdaj v nobeni ne vidim ničesar več, samo frulo in joške in po tem ocenjujem, ali mi je všeč, ali ne. Za začasno uporabo.

Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.[/quote]

Ja no, vsaj nekaj. Ko pa babe en preveč zatovče, pa se jim tudi kurc zagravža in postanejo PEHTE.
Dobro da smo tipi hibridi, BMW 330e, lahko delujemo tudi zgolj na en pogoj, vsaj nekaj, važno da gre zadeva naprej:) Babam se pa vse ustavi.

Glede citata pa ja, do 2008, potem je prišel še boljši.
https://www.youtube.com/watch?v=utEEe97Ir4o%5B/quote%5D

Misliš? Ali pa postanejo ravno take, po katerih tako radi pljuvate?

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Poslušaj glupson, koji si ti kuratz, da boš meni nekaj metal. Tu visiš ravno tako, kot vsi, ti se boš pametnega delal..[/quote]
žalostno je, da se ti zgolj delaš, da si pameten in nekatere si celo prepričal

Daj flash nehaj. pametnejši sem od tebe za par stopenj, ne moreš pajku lagati. Ti ne. Tu obstaja samo en patetik, ki niha med vero in nihilizmom in uporablja znamenito frazo ” življenje vsakega postavi na svoje emsto”. Da ne omenjam tvojega od daleč prepoznavnega sloga pisanja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Aha se prav ga je sram, (samo)zanika ali pa laže. Oziroma vse troje.[/quote]
saj, živim v zanikanju kot pajk, potem ga sprovociraš in izbruhe ter pove kaj ga v resnici žuli; nesposobnost furat zvezo ker ga je….ena prizadela? pa koliko je sploh star? 16? ( mislim čustveno)

Ja no, vsaj nekaj. Ko pa babe en preveč zatovče, pa se jim tudi kurc zagravža in postanejo PEHTE.
Dobro da smo tipi hibridi, BMW 330e, lahko delujemo tudi zgolj na en pogoj, vsaj nekaj, važno da gre zadeva naprej:) Babam se pa vse ustavi.

Glede citata pa ja, do 2008, potem je prišel še boljši.
https://www.youtube.com/watch?v=utEEe97Ir4o%5B/quote%5D

Misliš? Ali pa postanejo ravno take, po katerih tako radi pljuvate?[/quote]

No sej ta prva opcija je bila že napisana.. tako da je ostala še ta. No združimo. Če eno žensko tip preveč zatovče postane ali brezčustvena seksulja (golofuka) ali pehta:) Privlačnost teh milf/cugar je ravno v tem, da fuka ko dec, brez balasta, sicer zato ker ji je tisti del odmrl a enim tipom ravno to ustreza. Problem je, če se preko tiča ponovno oživi tisti del, potem dobiš pa najstnico v postaranem telesu. Tako da ni dobro predolgo. No saj te milfe/cougar jih imajo več, da obdržijo svojo tržno pozicijo;D

rade volje ti prepustim titulo najpametnejšega na forumu, kam ti pošljem diplomo?
fraza? kakšna fraza, to je dejstvo ne pa fraza

Ja, ja, ekonomisti. Podobno kot ti tukaj, nekatere večne samice ravno tako delajo račune, če bo na svojo škodo kdaj pa kdaj pomila 1 krožnik več od svojega partnerja. TIsti, ki na zvezo gleda iz ekonomske računice, ni za zvezo, jasno, tako kot ti ne, kakor tudi ženske ne, ki delajo razne spiske, kakšen vse naj bo moški – takšne, namesto da bi začitile, kateri je ‘pravi’ za njo, samo računajo in begajo v temi nerealnih idealov in pravljičnem svetu pričakovanj.

Vznik za zvezo mora biti spontane narave. čustvene, da ti za partnerja ni nekaj težko narediti in se ne počutiš prikrajšanega za vsak drek, če si nekaj več naredil… Ti bi pa celo obrestne račune delal in ostalo statistično navlako… 🙂 No, saj zato ste pa večni samci in se lepo pokrivate z večnimi samicami s foruma. Pametna ženska, ki se želi kaj naučiti, bo poslušala partnersko uspešno in zadovoljno žensko , npr. Margot, pameten moški pa Marka. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, ja, ekonomisti. Podobno kot ti tukaj, nekatere večne samice ravno tako delajo račune, če bo na svojo škodo kdaj pa kdaj pomila 1 krožnik več od svojega partnerja. TIsti, ki na zvezo gleda iz ekonomske računice, ni za zvezo, jasno, tako kot ti ne, kakor tudi ženske ne, ki delajo razne spiske, kakšen vse naj bo moški – takšne, namesto da bi začitile, kateri je ‘pravi’ za njo, samo računajo in begajo v temi nerealnih idealov in pravljičnem svetu pričakovanj.

Vznik za zvezo mora biti spontane narave. čustvene, da ti za partnerja ni nekaj težko narediti in se ne počutiš prikrajšanega za vsak drek, če si nekaj več naredil… Ti bi pa celo obrestne račune delal in ostalo statistično navlako… 🙂 No, saj zato ste pa večni samci in se lepo pokrivate z večnimi samicami s foruma. Pametna ženska, ki se želi kaj naučiti, bo poslušala partnersko uspešno in zadovoljno žensko , npr. Margot, pameten moški pa Marka. :)[/quote]
no sam tebe je še manjkalo; grem jaz zdaj ste sami pametni na kupu))

Jaz zase priznam, da me je baba zatolkla. Nekoč sem bil celo človek, malo romantična duša. To je vse preteklost. Ne bom si več dovolil, da me kakšna z.jebe, zdaj v nobeni ne vidim ničesar več, samo frulo in joške in po tem ocenjujem, ali mi je všeč, ali ne. Za začasno uporabo.

Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.[/quote]
Hehe. Ti pa si to čudno razlagaš. Če bi te res okrepilo, ne bi imel težav s ponovnim poskušanjem. Ker pa ne upaš, pomeni, da te je kvečjemu oslabilo oziroma si ostal enako šibek. Tega ne obsojam, samo to zame ni okrepitev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja sej je res, ko je predpogoj izpolnjen. Tisto o gnezdu raje povej, razširi, ne se vlečt ven sedaj:)[/quote]

Kaj naj ti povem o gnezdu? Lahko ti povem za svoje, za tuja pa ne vem :))
Sploh pa, ne verjamem, da obstaja kaj tako univerzalnega.
Nič se ven ne vlečem, samo jaz sem bolj tako štrapacna baba, mene moraš kar naravnost vprašat, ne ti men to pa ono, pa neki okrog vogala. Kar naravnost dej, sej bo šlo :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja kaj si s tem mislila?

Kako se čimbolj poskrbi za svoje gnezdo?

Makro, ne da s emi spet s tabo o tem. Samo tolk, da življenje teče tudi tebi, ne samo nam. Jaz sem samski, lahko delam kar hočem, filozofiram, kolk hočem, ti pa imaš vezo. Baje. Ni škoda, da zabijaš čas tukaj?

Ja saj, kdo ti pa karkoli preprečuje? Če ti ni, ti pač ni treba. Te kdo drži nazaj, vleče stran od računalnika? 🙂 Saj nisem nikjer napisal, da meni čas ne teče, ne vem, zakaj sploh spreminjaš temo. Pravim, da te nič ni okrepilo. Če hodiš na fitnes in se okrepiš, lahko kvečjemu dvigneš več, ne pa manj. Upam, da mi nisi tak fitneser, kot si teoretik. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Aja, moral bi spet “poskušati” iemti “pravo vezo”, to pa bi pomenilo, da me je okrepilo. Ful dobra logika…:))))))))))))

Itak, da je dobra. Če ti misliš, da ko greš enkrat v fitnes dvignit par uteži in potem ti nikol več ni treba, ker si zdaj okrepljen za vedno, je to malo čudno. Lahko pa tud to verjameš, glej. Kar ti je lažje. 🙂

Ja kaj si s tem mislila?

Kako se čimbolj poskrbi za svoje gnezdo?[/quote]

Najbolje tako, da zavihaš rokave in ustvariš ugodne razmere. To pa zopet najlažje v duetu z nekom, ki je moški v pravem pomenu besede in ne z nekom, ki je svojo moškost zgradil na nekih majavih temeljih, recimo kariernih uspehih (ki so lahko zgolj trenutni) in audiju. Ker kaj ostane od takšnega moškega v primeru, da se kaj zalomi. NIČ! Povrhu vsega pa mora biti moški zame še zalogaj; trd oreh, v katerega moram ugrizniti in si vsaj malo zob odlomiti, moške vlačuge me pač ne zanimajo.

Margot hvala za odgovor.

Itak, da je dobra. Če ti misliš, da ko greš enkrat v fitnes dvignit par uteži in potem ti nikol več ni treba, ker si zdaj okrepljen za vedno, je to malo čudno. Lahko pa tud to verjameš, glej. Kar ti je lažje. :)[/quote]
Ne vem zakaj taki kt ti skos fitnes omenjate, če še lopar komi držite v roki.

Če nimaš vsaj 16 inčne roke sploh ne omenjat te besede, ker se samo smešiš.

Audiji znajo menda kar dolgo gvirat brez da se kaj zalomi :-))

Ma ni treba pajki. Lahko ostaneš švoh. Na koncu je itak vseeno, saj veš. 🙂

Itak, da je dobra. Če ti misliš, da ko greš enkrat v fitnes dvignit par uteži in potem ti nikol več ni treba, ker si zdaj okrepljen za vedno, je to malo čudno. Lahko pa tud to verjameš, glej. Kar ti je lažje. :)[/quote]
Ne vem zakaj taki kt ti skos fitnes omenjate, če še lopar komi držite v roki.[/quote]
Zato, ker pajki je fitneser in bo lažje razumel. Čeprav ti si tud, pa vidim, da nisi. Tebi je treba menda narisat. :))

Audiji znajo menda kar dolgo gvirat brez da se kaj zalomi :-))[/quote]

Ne verjamem. Zakaj pa imajo potem gretje zadnje šipe? 😉

Ne vem zakaj taki kt ti skos fitnes omenjate, če še lopar komi držite v roki.[/quote]
Zato, ker pajki je fitneser in bo lažje razumel. Čeprav ti si tud, pa vidim, da nisi. Tebi je treba menda narisat. :))[/quote]
Ma kdaj si ti dvignil kako utež, kaj me zajebavaš zdaj. Hočem ti samo povedat, da ne blebetaj o stvareh, ki so ti nepoznane, bimbo.

Kriva je narava, če bi namreč tipi nehali biti uber potrebni izmure človeštvo tren oka, ker če ne bi moškim do ne vem kerega leta (odvisno pač) po glavi švigali predvsem “seks prizori” in bi pač radi po živalsko naskakovali vse kar pride in gre ne bi blo ljudi, ker če to izničimo verjemi da bi blo v 1 letu vsaj ene 70% manj novih zvez/porok 🙂

Narava pa to zbalansira preko ženskih zahtev po zvestobi… in ptoem pride ven to kar pride, (poroke, varanje itd.)….

Ne tip to dobro razume, samo njemu nagon pravi drugače, ženske pa v osnovi in po večini nimate takega nagona po množičnih željah po poligamiji.

Čisto pravilen argument je primerjava s kurnikom, tako kot je pravilno če povzamemo v osnovi naravo ki povzame to kar govorimo o moških in ženskah, namreč moški si želi čimveč spolnih partneric da “raztrosi seme” ženska pa “primernega da jo oplodi” to je osnova, vse bolj ali manj spačenke ki nastanejo ven iz tega (zaradi kondomov in zakonov ki posledično moškim naredijo trosenje semenea ki bi se prijelo manj privlačno itd) je le to kar v osnovi narava je.

Če bi inteligenca kaj pomagala vojn več ne bi bilo, torej smo zelo daleč od česarkoli inteligentnega v razmišljanju.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close