Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
Jaz zase priznam, da me je baba zatolkla. Nekoč sem bil celo človek, malo romantična duša. To je vse preteklost. Ne bom si več dovolil, da me kakšna z.jebe, zdaj v nobeni ne vidim ničesar več, samo frulo in joške in po tem ocenjujem, ali mi je všeč, ali ne. Za začasno uporabo.
Jebi ga, kar te ne ubije, te okrepi.[/quote]
Hehe. Ti pa si to čudno razlagaš. Če bi te res okrepilo, ne bi imel težav s ponovnim poskušanjem. Ker pa ne upaš, pomeni, da te je kvečjemu oslabilo oziroma si ostal enako šibek. Tega ne obsojam, samo to zame ni okrepitev.[/quote]
A to v stilu če te elektrika spajtla si okrepljen in potem nimaš težav z ponovnim preizkušanjem ali kako? 🙂
bravo Matkic, odlicen primer. Dober stromar pozna se faznprifer in varovalke, pa se kaj, otroci pa pac kar naprej tiscijo prste zraven, ker ne razumejo, zakaj se gre in da se da tudi drugace. Ce jih dobro strese, pa verjetno tud tega vec ne. Otroci.
bravo Matkic, odlicen primer. Dober stromar pozna se faznprifer in varovalke, pa se kaj, otroci pa pac kar naprej tiscijo prste zraven, ker ne razumejo, zakaj se gre in da se da tudi drugace. Ce jih dobro strese, pa verjetno tud tega vec ne. Otroci.[/quote]
Zakaj potem govoriš o tem, ena izmed najboljših varovalk da te “štrom” ne vseka je ravno ta da se mu odpoveš kot Fidelito in Spider 🙂
Še tako pazljivega štromarja je vsekalo, večkrat kot pa povprečnega ne-štromarja.
Izbira je torej logična 🙂
bravo Matkic, odlicen primer. Dober stromar pozna se faznprifer in varovalke, pa se kaj, otroci pa pac kar naprej tiscijo prste zraven, ker ne razumejo, zakaj se gre in da se da tudi drugace. Ce jih dobro strese, pa verjetno tud tega vec ne. Otroci.[/quote]
Zakaj potem govoriš o tem, ena izmed najboljših varovalk da te “štrom” ne vseka je ravno ta da se mu odpoveš kot Fidelito in Spider 🙂
Še tako pazljivega štromarja je vsekalo, večkrat kot pa povprečnega ne-štromarja.
Izbira je torej logična :)[/quote]
Res je. Problem je le, če te štrom tako zelo zanima in privlači, da si brez njega siten in nesrečen. Dobrega štromarja pa ni strah, če ga še kdaj vseka.
Tale bo naslednjič tudi dobro premislil….
a mislš da ve, da je blo od ograje, da ne misli da ga je pizda stresla? Upam, da ga ne bo ena izkušnja zatovkla in bo pizdo povezoval s tresenjem jajc, z elektriko..
Odlična. Zdaj bodo vsi razumeli, tudi najbolj ta trdi. :))
Ne ne Dater, nimajo vsi tipi takšnih želja. Ali pa jih vsaj nimajo ves čas. Oziroma, kot se je (mislim da) H.Miller lepo izrazil: nekateri moški obožujejo ognjemete, drugi pač uživajo v toploti domačega kamina. Nekaj takšnega je bilo. Sploh pa, če se že gremo tako: če moramo ženske sprejeti vašo vihravo in razuzdano nrav, pa sprejmite še vi našo, ki nam narekuje, da moramo čim bolje poskrbeti za svoje gnezdo. Nas je tudi narava “programirala”, kaj češ … Šah-mat?[/quote]
“Vse” zenske mislite, vas pa ze ni tak. Vas partner si zeli le vas. Morda se kaksno pogleda, ampak gotovo je nima zelje pof.ukati. Itd. Mangine vam prikimavajo ali so vsaj modro tiho. Tako zenske se naprej zivite v svetu svojih fantazij. Nima to veze, ali moski obozuje ognjisce ali je nomad. Se vedno bi obcasno druge. Ne eno drugo. Mnogo drugih. Ne zgolj zaradi seksa ali popestritve. Tudi, ce ne predvsem, zaradi potrditve.
Tako dalec gre nerazumevanje, da zenske mislite, da je vasa zelja po obcasni pestrosti enaka moski. Pa ni. Moski smo pac drugace ‘wired‘. Razlog, zakaj toliko moskih po dolgih letih zakona vec ne seksajo, jer v tem, da so seksualno navelicani svoje partnerke, tudi ce njej je. Pa je lahko gospa se vedno oh in sploh v oceh drugih. Pa dosadi, bolan. Kaksno drugo bi pa ob prvi priliki naskocil. Samo vecina je tako indokrinitrana, da niti sebe ne upa priznati. Partnerka, ki je ves cas zivela v svetu svojih fantazij, bi bila pa seveda neskoncno razocarana. Ce pa je njen tako krasno bitje in mu je mar le zanjo.
Glede sah-mat-a pa tole:
Moderna druzba mosko naravno zeljo pa pestrem spolnem zivljenju ne le zanika, celo na polno obsoja.
Ja, pa ravno ti si tisti, saj ves čas srečuješ le kurb.ice. Kje je tu napredek? :))[/quote]
Ironinja tega kar si napisal pa je, da imas doma dosti vecjo kutbico, kot je moja. Tako kot jo ima matjazko.
Dater…pišeš samo o moških, kako vi ne morete tega, pa tega in onega. Skratka ves čas nas prepričuješ, da je kriva “moška narava”, ki vas je determinirala že ob rojstvu. Ok, kaj je sledilo od rojstva dalje? Kje je rast?
Ja, pa ravno ti si tisti, saj ves čas srečuješ le kurb.ice. Kje je tu napredek? :))[/quote]
Ironinja tega kar si napisal pa je, da imas doma dosti vecjo kutbico, kot je moja. Tako kot jo ima matjazko.[/quote]
Dx, se ti je spet zataknilo pri ABC osnovah poznavanja žensk? 🙂
Aja, saj res, ne moreš drugače, ker v tvojem svetu ni raznolikosti, ampak je samo en tip žensk.
Ženska, ki ima rada moškega, je svetlobne milje od t.i. žensk, ki jih omenjaš oz. srečuješ ti, ki gre z vsakim, le vprašanje časa. 😉
Preklopi iz moderne v tradicionalno islamsko družbo. 😉
Najdeš si ženske, ki imajo iste poglede, kakor ti, problem rešen…
Namig: Lepolaska 🙂
Kam pa pridemo, če se vsi po vrsti uklanjamo vsemu, kar družba na polno obsoja. Sploh pa glede seksualnosti.
Ironinja tega kar si napisal pa je, da imas doma dosti vecjo kutbico, kot je moja. Tako kot jo ima matjazko.[/quote]
Aja, saj res, ne moreš drugače, ker v tvojem svetu ni raznolikosti, ampak je samo en tip žensk.
Ženska, ki ima rada moškega, je svetlobne milje od t.i. žensk, ki jih omenjaš oz. srečuješ ti, ki gre z vsakim, le vprašanje časa. ;)[/quote]
Ravno obratno je. Markova bi sla z vsakim, ki bi jo preprical v to kar jo je Marko preprical, v svoj utility value. Tvoja pa bi sla z vsakim, ki bi jo preprical, da jo bo sponzoriral. Vse so kurbe. Vajine sta le se mal vecji. 😀
A na to, da govorim o DNA, pa se nisi pomislila? 😀
Kam pa pridemo, če se vsi po vrsti uklanjamo vsemu, kar družba na polno obsoja. Sploh pa glede seksualnosti.[/quote]
Zato pa je, kako je. Polno “glume” v vezah. Pred, vses in po. Polno pretvarjanja, varanja, skrivanja in obsojanja,
Zenska, ki prizna, da ji je tip bolj vsec, ker ji lahko ponudi vec bo obsojana kot cash picka. Pa ce isca boljsega sahista. Moskega, ki prizna, da si zeli se kaksno zensko v zivljenju, se smatra za devijanta. Bog ne daj, da bi to uresnicil.
Zato nihce ne upa, ne sme, reci bobu bob.
A na to, da govorim o DNA, pa se nisi pomislila? :D[/quote]
Iščeš opravičila za neodgovorna ravnanja. To zame ni ravno modro, čeprav se ti zadnje čase na vse pretege trudiš, da bi postal moder. Začni se družiti še z drugače mislečimi ljudmi (tistimi z vrednotami), malo razširi svoje obzorje, da ne boš videl zgolj svoje prvobitne narave. Saj zato imaš pamet, a ne.
A na to, da govorim o DNA, pa se nisi pomislila? :D[/quote]
Iščeš opravičila za neodgovorna ravnanja. To zame ni ravno modro, čeprav se ti zadnje čase na vse pretege trudiš, da bi postal moder. Začni se družiti še z drugače mislečimi ljudmi (tistimi z vrednotami), malo razširi svoje obzorje, da ne boš videl zgolj svoje prvobitne narave. Saj zato imaš pamet, a ne.[/quote]
Glej, tvoj problem je, ce nisi sposobna sprejeti moske narave. Ne moj. Pac ne ves, da mora moski iti v nasprotju s svojo naravo, da ti je zvest. Kar pripelje do tega, da ga bo slej kot prej minilo seksati s tabo, oz. bo, kot se je en izrazil, delal tlako. Seks s tabo mu bo z leti predstavljal vse vecji napor. Razumes? Po 20 letih seksa le s tabo bo raje poseksal grdo zeldo, od zadi, kot tebe. To je moska narava. Na zeno se jim vec ne dvigne. Na Zelde bi se im pa. Dosadilo jim je. Pa razmisli malo kdo je tu neodgovoren. Tisti, ki zanika naravo, ali tisti ki vstraja pri tem kako mu pase. 😉
Zakaj se potem mnogi moški po 10 ali 15 letih zakona ne ločijo?
Iščeš opravičila za neodgovorna ravnanja. To zame ni ravno modro, čeprav se ti zadnje čase na vse pretege trudiš, da bi postal moder. Začni se družiti še z drugače mislečimi ljudmi (tistimi z vrednotami), malo razširi svoje obzorje, da ne boš videl zgolj svoje prvobitne narave. Saj zato imaš pamet, a ne.[/quote]
Glej, tvoj problem je, ce nisi sposobna sprejeti moske narave. Ne moj. Pac ne ves, da mora moski iti v nasprotju s svojo naravo, da ti je zvest. Kar pripelje do tega, da ga bo slej kot prej minilo seksati s tabo, oz. bo, kot se je en izrazil, delal tlako. Seks s tabo mu bo z leti predstavljal vse vecji napor. Razumes? Po 20 letih seksa le s tabo bo raje poseksal grdo zeldo, od zadi, kot tebe. To je moska narava. Na zeno se jim vec ne dvigne. Na Zelde bi se im pa. Dosadilo jim je. Pa razmisli malo kdo je tu neodgovoren. Tisti, ki zanika naravo, ali tisti ki vstraja pri tem kako mu pase. ;)[/quote]
Pravim le, da je več kot narava. Tvoja izkušnja je očitno takšna, da te je minilo dolgoročno preživljanje časa z ena in isto osebico. Z mojega vidika lahko to pomeni več stvari: nezmožnost pristne komunikacije, popačeno sporazumevanje, neslišanje drugih, neambicioznost, labilnost, latentnost, izguba erotičnega naboja zaradi plehkosti itd. Verjamem v to, da se vsi ljudje ne razvijamo v enake smeri in enako hitro. Zato bodo nekateri še vedno ostali pri naravi, se nanašali nanjo ter jo zagovarjali.
Meni ni nič čudnega, če v partnerskem odnosu moški pogleda za drugo. Tudi mi ni nič čudnega, če na glas komentira njeno pojavo. Pravtako ne bi imela nič proti, če bi šel z njo na kavo. Ampak…ob koncu dneva spoznaš, da je monogamija najboljša izbira.
Pari ostajajo skupaj iz sto in enega razloga.
Pari ostajajo skupaj iz sto in enega razloga.[/quote]
To mi je jasno 🙂 Pričakovala sem bolj konkreten odgovor.
Res skušam razumet. Skoz poudarjate kako je ta moška seksualnost neka nebrzdana zadeva in 3/4 moškim praktično kroji življenje. In če se moškemu lastna žena tako upre po 5, 10 ali 15 letih, da niti seksat več ne more z njo, zakaj za boga si potem ne bi poiskal nove ženske? V resnici mu tega nič ne preprečuje.
Torej – si je sam kriv, če ostaja v zakonu, kjer je seksualno nekativen, samo zato, ker iz nekega koristoljublja noče ločitve.
In ženska je v tem primeru kriva … česa?
Ženska, ki ima rada moškega, je svetlobne milje od t.i. žensk, ki jih omenjaš oz. srečuješ ti, ki gre z vsakim, le vprašanje časa. ;)[/quote]
Ravno obratno je. Markova bi sla z vsakim, ki bi jo preprical v to kar jo je Marko preprical, v svoj utility value. Tvoja pa bi sla z vsakim, ki bi jo preprical, da jo bo sponzoriral. Vse so kurbe. Vajine sta le se mal vecji. :D[/quote]
Ne vem, kaj si ti toliko z Markom obseden, zdaj si po novem iz njene peke piškotkov potegnil že celo njeno biografijo in nazadnje celo telepatsko čitanje misli osebe, katere sploh ne poznaš, kaj ona hoče. O tebi lahko tako veliko več sklepov potegnemo, čeprav bi bilo precej bolj koristno, če bi ti sam prišel do tega sklepa, da to početje ni najbolj zdravo, če nekoga omenjamo v vsakem postu, kakor tudi naenkrat vemo vse o osebi, ki sploh ne sodeluje na forumu. 🙂
Glej, tvoj problem je, ce nisi sposobna sprejeti moske narave. Ne moj. Pac ne ves, da mora moski iti v nasprotju s svojo naravo, da ti je zvest. Kar pripelje do tega, da ga bo slej kot prej minilo seksati s tabo, oz. bo, kot se je en izrazil, delal tlako. Seks s tabo mu bo z leti predstavljal vse vecji napor. Razumes? Po 20 letih seksa le s tabo bo raje poseksal grdo zeldo, od zadi, kot tebe. To je moska narava. Na zeno se jim vec ne dvigne. Na Zelde bi se im pa. Dosadilo jim je. Pa razmisli malo kdo je tu neodgovoren. Tisti, ki zanika naravo, ali tisti ki vstraja pri tem kako mu pase. ;)[/quote]
Pravim le, da je več kot narava. Tvoja izkušnja je očitno takšna, da te je minilo dolgoročno preživljanje časa z ena in isto osebico. Z mojega vidika lahko to pomeni več stvari: nezmožnost pristne komunikacije, popačeno sporazumevanje, neslišanje drugih, neambicioznost, labilnost, latentnost, izguba erotičnega naboja zaradi plehkosti itd. Verjamem v to, da se vsi ljudje ne razvijamo v enake smeri in enako hitro. Zato bodo nekateri še vedno ostali pri naravi, se nanašali nanjo ter jo zagovarjali.
Meni ni nič čudnega, če v partnerskem odnosu moški pogleda za drugo. Tudi mi ni nič čudnega, če na glas komentira njeno pojavo. Pravtako ne bi imela nič proti, če bi šel z njo na kavo. Ampak…ob koncu dneva spoznaš, da je monogamija najboljša izbira.[/quote]
Cemu zacenjas z “mojo izkusnjo”? Kaj ima “navelicati se spolnost z eno in isto osebo (kar jaz pisem)” skupnega z “dolgoročno preživljanje časa z ena in isto osebico (kar mi ti polagas na jezik)”? To drugo (kar ti pravis) je plus, temelj, da moski ostajamo v zakonu, ker se razumemo z osebo, kljub temu, da zelja po spolnosti z njo umira. Vidis kako ne razumes? Seveda so pari, ki se dolgorocne ne prenesejo, itd. Ampak pri tem gre za dinamiko znotraj zveze. Medtem ko pri seksualni (ne)privlacnosti po 20 letih seksa z eno in isto osebo gre za golo dejstvo narave.
In poglej malo kako iz rokava na lepe oke privleces trditav, da je na koncu monogamija najboljsa izbira. Morda zate. Morda za zensko. Ti pa zagotavljam, da moskemu ni noben uzitek celo zivljenje seksati z eno in isto zensko.
Forum je zaprt za komentiranje.