Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Pari ostajajo skupaj iz sto in enega razloga.[/quote]

To mi je jasno 🙂 Pričakovala sem bolj konkreten odgovor.

Res skušam razumet. Skoz poudarjate kako je ta moška seksualnost neka nebrzdana zadeva in 3/4 moškim praktično kroji življenje. In če se moškemu lastna žena tako upre po 5, 10 ali 15 letih, da niti seksat več ne more z njo, zakaj za boga si potem ne bi poiskal nove ženske? V resnici mu tega nič ne preprečuje.

Torej – si je sam kriv, če ostaja v zakonu, kjer je seksualno nekativen, samo zato, ker iz nekega koristoljublja noče ločitve.

In ženska je v tem primeru kriva … česa?[/quote]
Glej. Trdim, da moskemu ni gust pri 50 letih seksati z dolgoletno zeno. Pac… tako je. Pa ce je se tako ohranjena Holivudska zvezda. Mine ga. Raje bi Zeldo. Arnold Schwarzenegger rings a bell? To ni nasa narava. Postane nam muka. Delo! Ampak ce ni druge izbire, clovek pa je (se vedno) potreben, bo kljub temu polzainteresirano opravil ta seks s to gospo. Ampak ti zagotavljam, da bi ga raje v zadnjo zeldo vtaknu. To je moska narava. O kateri je hud greh ze spregovoriti. Tak gred, da bo to isto naravo svaka mangina kar zanikala. Tudi zato je znano, da so “srecno” poroceni mozje srednjih let glavni fukfehtarji. Z zeno seksat jih je ze minilo. Potrebni so pa se vedno.

Torej, gre za naso naravo. Moski in zenske se pac razlikujemo. Ker pa zivimo v svetu pisanem na kozo zensk, se mosko naravno POTREBO po seksualni pestrosti zanika in obsoja.

Tudi to razmiljanje, ce ti po 10+ letih niti seksati vec ni z zensko, pa pojdi narazen, je bolj zensko kot mosko. In smo spet pri razmisljanju na vezo z vidika koristi. Tako moski pac ne razmisljamo.

Od kje pa potem veš, da po 20-ih letih z ženičko le še bivaš, ne greš se pa sado mazo igrice? Če stojiš za svojim mnenjem, si ga že izkusil, sicer ne vem, zakaj braniš nekaj, do česar sploh ni prišlo. Po moje je naravno, da si zdravi ljudje želijo ustvariti varno okolje, ljudi ob katerih in s katerimi se bodo počutili dobro, lahko živeli to, kar so in kvalitetno plavali skozi lajf. Meni je tudi naravno, da niso vsi moji prijatelji, intimni parnerji, kolegi, sodelavci itd. Pozorna sem pri pomembnih stvareh. In ja, partnerski odnos je ena velika lončnica, ki rabi dva para rok za nego. Ljubezen je izkustvo, ki so ga deležni le tisti, ki se zavedajo njegove prave vrednosti. Vse ostalo je prah, v katerega slej kot prej pihneš in ga ni več. Zato so tisti makaroni pri sosednji mizi le tisto, kar vidiš z očmi in so enkratno doživetje, ne moreš pa čutiti globino kuharjeve strasti. Ta površinskost ti vzame energijo za stopničke višje.
Ali je res vse zgolj v potešitvi spolnosti (kar omenjaš kot prvinskost pri moških)? Katere potrebe pridejo za tem? Če je vrhunec izpraznjenje, sledi samo še počitek do naslednjega podviga? Kje je tisto uauuu?
Praviš, da ni užitek celo življenje sexati z ena in isto osebo? V bistvu je dosti preprosto. Dejstvo je, da so ponoči vse krave črne. In če ti ena da odlično molžo, vsa izpolnjena pričakovanja, ni potrebe po iskanju v drugih hlevih. Pri moških, ki pa izhajajo zgolj iz svoje narave in se niso spravili ven iz primarnih potreb, je ves point v dvorjenju. Takšni moški hlastate za pozornostjo. Pa ne tisto crkljanje, ki je stvar dveh, ampak šopirjenje v svetovnem merilu. Več potrditev pomeni večji ponos. Vse, kar vam je dano, je mati narava. Gre za enostavno zadovoljevanje najosnovnejših potreb.
Ampak…obstajajo še drugi moški, ki so svojo naravo vzeli kot izhodišče za razvoj. Ti moški so sposobni čustvene komunikacije, intimnosti v najglobjih sferah, večplastnega razmišljanja. Ti moški so uspešni, prijazni, spoštujejo in so spoštovani. Ja, ti moški si zaslužijo, da se jih nosi po rokah. Ker nobena stvar ni samoumevna…razen narave:).

Nihce ne zanima, da imamo vsi mi razno razne potrebe. Ti pa povem, da bos po 20 letih veze tipu seksualno NEPRIVLACNA. Ne le to, ze po dosti krajsem casu mu ti vec ne bos zadostovala. Seksualno zadostovala. POTREBOVAL bo druge zenske. S tabo mu bo pa vse manj in manj. Zal pa vecina moskih ni sposobna priti do druge seksualne partnerke. Kar si za zivo glavo ne bodo priznati, kar sele javno objavili. Raje bodo rekli, da so verni, ker tako zelijo. Redki pa so taksni, ki lahko, pa vseeno ne. Zakaj? Ker gre za velikor ZRTEV moskega. Zrtvuje svojo naravo. Obnasa se v nasprotju s svojo naravo. Medtok ko zenska se v vezi obnasa v skladu s svojo naravo. Velika razlika. Zato ne sodi toliko tega po sebi, svoji naravi. In, ne, niso vse krave crne. Sorry. Vecina zensk je popolnoma za luno kar se tice razumevanja moske narave. Tudi zato, ker mangine kar tekmujejo s pravljicami, ki jih zelite slisati.

Ja, pa ravno ti si tisti, saj ves čas srečuješ le kurb.ice. Kje je tu napredek? :))[/quote]
Ironinja tega kar si napisal pa je, da imas doma dosti vecjo kutbico, kot je moja. Tako kot jo ima matjazko.[/quote]
To pa imaš prav. Mojo bi vsi radi, pa jo lahko samo jaz. Poznamo take, ki bi pa ne morejo. :)) Tvoje pa res ne poznam, sorry ne znam tako dobro brat iz piškotov, kot ti. In to brez, da ji poskusiš. 😉

Drugače pa. Predvidevam, da si odraščal v okolju, kjer ti je bilo nudeno vse (razen prave ljubezni), kar si si zaželel, pa še kaj poleg. Lulek, ti je medtem zrasel, tvoja miselnost pa je ostala tam nekje zadaj in še vedno misliš, da moraš dobiti vse, kar si zaželita ti in tvoj lulek. Greš po ulici in se userješ, ko te pritisne, saj te nagon v to prisili, da ne čakaš in zadržuješ kakca. Ko te kdo razpi-čka, ga na gobec isti moment, saj te narava prisili v to. Jebi ga, nisi bil dobro vzgojen za našo družbo in zdaj ti je pač težko. Po drugi strani pa, kurbenhausov je polno povsod, tudi takim kot si ti ti, se je družba malo prilagodila.
Ne vem, zakaj te toliko skrbi, kako živijo drugi in kaj bo z njimi. Kar naprej govoriš, da preveč sodijo po sebi. Si pomislil, da si ti tisti, ki presoja druge skozi svoje oči (potrebe)? Nimamo vsi enakih potreb in želja, pa tudi, če smo vsi tipi. Ti lahko govoriš za sebe in svoje potrebe. Jaz te tudi tako berem. Tisto tvoje prepričanje, da poznaš mene in mojo, jaz jemljem, kot bujno domišljijo. V stilu, “lej, kako si me mora predstavljat, da se dobro počuti v svoji koži”. Kdo je že to napisal, je bil Einstein? … Ne spomnim se, pred kratkim je to nekdo nekomu napisal tukaj. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Res skušam razumet. Skoz poudarjate kako je ta moška seksualnost neka nebrzdana zadeva in 3/4 moškim praktično kroji življenje. In če se moškemu lastna žena tako upre po 5, 10 ali 15 letih, da niti seksat več ne more z njo, zakaj za boga si potem ne bi poiskal nove ženske? V resnici mu tega nič ne preprečuje.

Torej – si je sam kriv, če ostaja v zakonu, kjer je seksualno nekativen, samo zato, ker iz nekega koristoljublja noče ločitve.

Glej. Trdim, da moskemu ni gust pri 50 letih seksati z dolgoletno zeno. Pac… tako je. Pa ce je se tako ohranjena Holivudska zvezda. Mine ga. Raje bi Zeldo. Arnold Schwarzenegger rings a bell? To ni nasa narava. Postane nam muka. Delo! Ampak ce ni druge izbire, clovek pa je (se vedno) potreben, bo kljub temu polzainteresirano opravil ta seks s to gospo. Ampak ti zagotavljam, da bi ga raje v zadnjo zeldo vtaknu. To je moska narava. O kateri je hud greh ze spregovoriti. Tak gred, da bo to isto naravo svaka mangina kar zanikala. Tudi zato je znano, da so “srecno” poroceni mozje srednjih let glavni fukfehtarji. Z zeno seksat jih je ze minilo. Potrebni so pa se vedno.

Torej, gre za naso naravo. Moski in zenske se pac razlikujemo. Ker pa zivimo v svetu pisanem na kozo zensk, se mosko naravno POTREBO po seksualni pestrosti zanika in obsoja.

Tudi to razmiljanje, ce ti po 10+ letih niti seksati vec ni z zensko, pa pojdi narazen, je bolj zensko kot mosko. In smo spet pri razmisljanju na vezo z vidika koristi. Tako moski pac ne razmisljamo.[/quote]

Okej, eDX. Tvoja resnica. Jaz očitno moške spoštujem mnogo bolj kot ti, pa jih zaradi tvojih ali multinickovih razsvetljenj ne nameravam nehati.

Skušaj se zavedat svoje nadutosti in kako si z njo izjemno žaljiv do pripadnikov “močnejšega spola”, ki ga v bistvu označuješ kot gromozansko svetovno in mnogo-generacijsko žrtev. In to kar vsepovprek in kar v imenu vseh njih.

Pari ostajajo skupaj iz sto in enega razloga.[/quote]

Problem je v moškem, ki ne zna opredmetit svojih želja, moralne vrednote pa zmotno vidi kot rek “ja, kaj bodo pa drugi rekli”. Ob vsem tem pa eni težki babi špila copato samo zato, ker ga je strah it v družbo in poiskat drugo. No, eni vseeno zmorejo pogum poiskat drugo, ne zmorejo pa prvi povedat, da jo imajo dost.
Produkt tega pa je zagrenjenec, ki drugim teži na forumu….

ma edx pust starke pri mir.. saj pri 35+ še čakajo pravega, zraven so še zakopane v delu (to je zelo seksi ja), pa če bo otrok bo, če ne pa ne.. haha pri 35+ si še vedno pušča opcijo za otroke, to ne morš verjet.. neodgovorno, sebično do otroka in drubež..

no to je bilo usput..

reply je bil pa sam da bo folk dojel, če še ni

grda zelda je GRIZELDA.. se pravi grda baba.. po navadi debela, stara, čudnih proporcev, brkov, kosmatih nog, grde kože.. no ste dobili predstavo..
no tukaj je bi bisto replike, da se ne meša…

ZELDA je pa lepotička… tko da je to noč/dan, črno/belo, zelda/grizelda..
no sam da smo si na jasnem

Princess Zelda je lepotička.. GriZELDA je pa grdotička.. ampak ja, eni še vedno raje grdo drugo porivajo kot lep(š)o lastno, sploh po x-letih.. pa ne sam zarad videza.. tud karakternih napetosti se nabere za celo karjolo

ZELDA..
[img]http://orig12.deviantart.net/aea8/f/2011/285/c/5/saria_by_nifflers_unite-d4clxkl.jpg[/img]

GriZELDA..

[img]http://1000uglypeople.com/wp-content/uploads/Sweaty-Woman-Ugly-Chick-Mugshot.jpg[/img]

uh tale zadnja bi te po tleh zbila 🙂

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

aja una prva pa kar čaka da dobi enega povprečnega 50 letnika 🙂

Črna vrtnica voham tvojo ovulacijo čez monitor. Tako si voljna, da še ptički pojo. Voham vonj tvoje voljne nožnice.

Problem je v moškem, ki ne zna opredmetit svojih želja, moralne vrednote pa zmotno vidi kot rek “ja, kaj bodo pa drugi rekli”. Ob vsem tem pa eni težki babi špila copato samo zato, ker ga je strah it v družbo in poiskat drugo. No, eni vseeno zmorejo pogum poiskat drugo, ne zmorejo pa prvi povedat, da jo imajo dost.
Produkt tega pa je zagrenjenec, ki drugim teži na forumu….[/quote]
In potem se vsi ukvarjajo z njim, Edx in podobni. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bom še enkrat poskusil … lepo in počasi, ker vem, da nekateri imajo dolgo lajtngo med jajci in možgani.

Monogamnost so si izmislili moški. Razlog je preprost in v tem, da so želeli zapustiti premoženje svojim potomcem in ne od nekega drugega moškega. Zato so si izmislili zakon in za povrat dobili ekskluzivno pravico do spolnosti z žensko in rojstva svojih potomcev. Kasneje je monogamijo najbolj promovirala institucionalizirana religija (ki so jo mim grede zopet vodili moški). Pa tudi nekoč luzerji niso dobili za namakat, ampak so lahko samo od daleč opazovali, kako to počno bolj uspešni od njih. Tko da tisti, ki imajo probleme z monogamijo razjahajte že enkrat iz tega, kako so za to krive ženske. Mim grede ob tem lahko pa še razjahate iz tega, kako je ženskam že od nekoč bila važna materialna plat.
Kasneje, ko so zaradi “moške” prisile morale pristati na to, da postanejo nekemu moškemu ekskluzivna pravica za sex in rojevanje potomstva so si pač umislile, da bodo to postale najboljšemu ponudniku. Veliko krat so na to bile prisiljene (no moški tudi), saj so jih zaćeli prisilno poročati v dogovorjenih porokah…Zopet vse v cilju povečevanja bogastva, vpliva.

Gremo nekaj tisoč let v sedanjost. Mongamnost in zvestoba je danes “State of the mind”. Preprosto pomeni, da ne obstaja več tako močna družbena prisila, ki bi nekoga silila, da mora biti zvest samo enemu partnerju. Vseeno pa se večina ljudi v nekem obdobju za to odloča. Bistvena pri tej odločitvi pa je obljuba.
In ko pride do varanja boli prelomljena obljuba. Izgubi se zaupanje…

Tisti, ki pa ne želijo obljubljati (tja v tri krasne) pa danes imajo na voljo cel nabor raznih opcij, da izživijo svoje nagone, če so jim ti tako pomembni.
Lahko so samski in lovijo do mile volje. Se pač ne vežejo.
Lahko se odločijo za odprto zvezo, ki dovoljuje seks z drugimi partnerji.
Lahko se odločijo za swinganje.
Pa verjetno sem kaj v svoji kmetavzarski razgledanosti še spregledal. :-))

Tko da v vsakem primeru nehajte že enkrat kriviti ženske za svoje travme. Dogovorite se z njimi, kako in kaj s tem namakanjem… pa veliko užitka. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Ti kar vohaj 🙂

Ne ne Dater, nimajo vsi tipi takšnih želja. Ali pa jih vsaj nimajo ves čas. Oziroma, kot se je (mislim da) H.Miller lepo izrazil: nekateri moški obožujejo ognjemete, drugi pač uživajo v toploti domačega kamina. Nekaj takšnega je bilo. Sploh pa, če se že gremo tako: če moramo ženske sprejeti vašo vihravo in razuzdano nrav, pa sprejmite še vi našo, ki nam narekuje, da moramo čim bolje poskrbeti za svoje gnezdo. Nas je tudi narava “programirala”, kaj češ … Šah-mat?[/quote]
“Vse” zenske mislite, vas pa ze ni tak. Vas partner si zeli le vas. Morda se kaksno pogleda, ampak gotovo je nima zelje pof.ukati. Itd. Mangine vam prikimavajo ali so vsaj modro tiho. Tako zenske se naprej zivite v svetu svojih fantazij. Nima to veze, ali moski obozuje ognjisce ali je nomad. Se vedno bi obcasno druge. Ne eno drugo. Mnogo drugih. Ne zgolj zaradi seksa ali popestritve. Tudi, ce ne predvsem, zaradi potrditve.
Tako dalec gre nerazumevanje, da zenske mislite, da je vasa zelja po obcasni pestrosti enaka moski. Pa ni. Moski smo pac drugace ‘wired‘. Razlog, zakaj toliko moskih po dolgih letih zakona vec ne seksajo, jer v tem, da so seksualno navelicani svoje partnerke, tudi ce njej je. Pa je lahko gospa se vedno oh in sploh v oceh drugih. Pa dosadi, bolan. Kaksno drugo bi pa ob prvi priliki naskocil. Samo vecina je tako indokrinitrana, da niti sebe ne upa priznati. Partnerka, ki je ves cas zivela v svetu svojih fantazij, bi bila pa seveda neskoncno razocarana. Ce pa je njen tako krasno bitje in mu je mar le zanjo.

Glede sah-mat-a pa tole:
Moderna druzba mosko naravno zeljo pa pestrem spolnem zivljenju ne le zanika, celo na polno obsoja.[/quote]

Ma dragi Dater, kaj ima moderna družba opraviti z mojim razmerjem? Nič. Gre za najin dogovor. In če pri naših modernih sosedih seksajo tako, da si medtem drug drugemu zapikujeta vilice v oko in če pri tem še uživata, me absolutno nič ne moti. Kaj imam jaz s tem? In tudi ne zatiskam si oči kaj bi vse moj dragi rad, kot ti zmotno misliš. Vsi mi imamo želje in potrebe. Naravne in nenaravne. Tudi moj višavc, ki je star komaj leto jih ima. Vendar kljub temu, da ne sodi med najbolj brihtne pasme, je dojel, da scal in sral po mojem parketu ne bo. Sicer mu bom odpovedala gostoljubje in vso prinčevsko pozornost, ki mu jo sedaj izkazujem. Torej ni stvar v tem, da tebi kdorkoli oporeka in ti krati tvoje naravne potrebe. Ti jih imaš mirno lahko še naprej. Samo ne jezi se, če jih druga stran ne bo pripravljena sprejeti.

Vse nam je jasno, samo to ne, kako si lahko iz vsega tega potegnil zaključek, da so ženske preračunljivke?

Kot kaže ste moški še večji. Saj ga napol zainteresirani vtikate v staro luknjo in to zgolj zato, ker si mlajše ne morete priskrbeti. Torej nismo ženske k.urbe, k.urba je mati narava, ki vam je v zibelko položila tolikšno potrebo, hkrati pa pozabila priložiti eliksir večne mladosti in seksapila, ki bi vam zagotavljal stalen dotok mladih lukenj. Kaj pa, če bi se ti razstrelil na kakšnem letališču Dater? :))) Sam prašam :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zato ker je vseeno fajn met doma gospodinjo, sploh če imata otroke in pač zaradi mira od družbe (čeprav ej tu bolj na udaru ženska kot tip)

Simpl. res. Tipom se na splošno ne da ubatad z ničemer, in najlažja pot je pač varanje, čimbolj diskretno.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čeprav imaš prav pa ti naj povem da je najbolj pro moški način partnerske ureditve bil v časih recimo Rimskega imperija in tu okrog, pa še to večinsko tisti višji srednji razred in gor, ki so bili za odtenek ali pa fejst premožnejši od večine. In so legalno imeli ženo hkrati pa še “ljubice” oz priležnice, tisto je bil patriarhat v pravem pomenu besede, ki pa je hkrati vključeval ravno to kar si ti zapisal o tem da s(m)o si monogamijo izmislili tipi.

Tipi smo zelo malo preračunljivci, nam se večinokrat enostavno NE DA ubadat z ničemer, še najmanj pa poslušat babje jokanje in stokanje ko jih odjebemo, že to je en dodaten razlog zakaj nismo radi v zvezah 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zato ker je vseeno fajn met doma gospodinjo, sploh če imata otroke in pač zaradi mira od družbe (čeprav ej tu bolj na udaru ženska kot tip)

Simpl. res. Tipom se na splošno ne da ubatad z ničemer, in najlažja pot je pač varanje, čimbolj diskretno.[/quote]

To je za lene cepce brez domišlije.

[img]http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/azjQqmx_460s_v2.jpg[/img]

Ne ne Dater, nimajo vsi tipi takšnih želja. Ali pa jih vsaj nimajo ves čas. Oziroma, kot se je (mislim da) H.Miller lepo izrazil: nekateri moški obožujejo ognjemete, drugi pač uživajo v toploti domačega kamina. Nekaj takšnega je bilo. Sploh pa, če se že gremo tako: če moramo ženske sprejeti vašo vihravo in razuzdano nrav, pa sprejmite še vi našo, ki nam narekuje, da moramo čim bolje poskrbeti za svoje gnezdo. Nas je tudi narava “programirala”, kaj češ … Šah-mat?[/quote]
“Vse” zenske mislite, vas pa ze ni tak. Vas partner si zeli le vas. Morda se kaksno pogleda, ampak gotovo je nima zelje pof.ukati. Itd. Mangine vam prikimavajo ali so vsaj modro tiho. Tako zenske se naprej zivite v svetu svojih fantazij. Nima to veze, ali moski obozuje ognjisce ali je nomad. Se vedno bi obcasno druge. Ne eno drugo. Mnogo drugih. Ne zgolj zaradi seksa ali popestritve. Tudi, ce ne predvsem, zaradi potrditve.
Tako dalec gre nerazumevanje, da zenske mislite, da je vasa zelja po obcasni pestrosti enaka moski. Pa ni. Moski smo pac drugace ‘wired‘. Razlog, zakaj toliko moskih po dolgih letih zakona vec ne seksajo, jer v tem, da so seksualno navelicani svoje partnerke, tudi ce njej je. Pa je lahko gospa se vedno oh in sploh v oceh drugih. Pa dosadi, bolan. Kaksno drugo bi pa ob prvi priliki naskocil. Samo vecina je tako indokrinitrana, da niti sebe ne upa priznati. Partnerka, ki je ves cas zivela v svetu svojih fantazij, bi bila pa seveda neskoncno razocarana. Ce pa je njen tako krasno bitje in mu je mar le zanjo.

Glede sah-mat-a pa tole:
Moderna druzba mosko naravno zeljo pa pestrem spolnem zivljenju ne le zanika, celo na polno obsoja.[/quote]
Ok ti in tebi podobni uporabljate kot zelo prirocen izgovor, da ga morate vtikat v cimvec lukenj, biologijo oziroma dna. Si mogoce pomislil, da tip tam po 20 letih zakona pri svojih 40-50, ni navelican vtikanja v isto luknjo ampak preprosto gre za znizanje testasterona, kar je posledica takoimenovane moske menopavze.
Zagovarjanje/izgovarjanje na neke naravne nagone vas enaci z zivalmi.
Prav zanimivo bi te bilo videt kasneje po 40/50 letu kako bos vitalen in porival 20 letnice . No ce bos pri denarju bos tut verjetno kaksno 😀

Simpl. res. Tipom se na splošno ne da ubatad z ničemer, in najlažja pot je pač varanje, čimbolj diskretno.[/quote]
Mimogrede, s staranjem ze na splosno moskemu pada libido. Torej, 50-letniku spolnost vec gotovo ni top prioriteta v zivljenju. In ce drugo v zakonu kolikor toliko spila, bo vztrajal.

Za eno in drugo gre. Padec libica in navelicanost. Zato tudi vztraja v zakonu. Ima druge prioritete.

Skozi zgodovino so najbolj uspesni moski v patriarhalnih okoljih poleg zene/zena imeli se mnogo ljubic. To je bilo nekaj najbolj normalnega, niti pod razno obsojanega.

In, FYI, slednje se tudi danes prakticira, le da se mora skrivati. It is human nature! 😉

Jp, ampak samo pred ženo.
Nekateri to nadgradijo, pa skrivajo še ženo pred ljubico.

A bereš ti kaj Matkiča? On pravi, da se dedcem ne da ukvarjati z temi dramami okoli žensk. Si morš mislit, kašno tele more bit šele tak tip, ki si na grbo nakoplje 2x stokanje, dramatiziranje, PMS in vso ostalo dodatno opremo.

[b]The Oak Ridge Boys – Trying to Love Two Women[/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close