Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
Margot, najverjetneje se še sam ne zavedam. Naravni talent, verjetno. 🙂
Sklepaš po sebi. Nismo se mi nič trudili, le mudilo se nam ni, kot se vam, ki se vam gre le za eno. Potem pa jokate po forumu, kake kur.be so ženske. Če jo obravnaš kot kur.bo, se bo tako tudi počutila, obnašala. Ni vsak krivda na njej. Po drugi strani pa odgovornost za tak odnos nosi tudi ženska, ki moškemu ne zaupa in ga na koncu odžene k drugi. Vendar se to dogaja le neodgovornim ljudem, ki ne vidijo ali pa niso sposobni prevzeti odgovornosti nase in samo čakajo, pričakujejo, da se bo druga stran prilagodila njim. Študiraj še malo, še kaj drugega kot Youtube. ;)[/quote]
Tako je, Marko. Odgovoren in zrel moški obravnava žensko kot kraljico in ga bo ona imela za svojega kralja. In če je ženska dovolj pametna, niti pomislil ne bo, da je v resnici le njen podložnik. :-)))[/quote]
Jap, sej ne moreš drugače misliti, če imaš vse življenje s kurrr.. opravka.
Svetujem, da si enkrat za spremembo poiščete damo.
Torej? Potrjujes, da nima ne zensk ne casa, le denar. Zelo verjetno niti seksa nima. Kaj sedaj? Uspesnost pa taka. Le dobro osedlan OSEL je.[/quote]
Saj in to je ravno to kar ženske iščejo, tudi Lepolaska čeprav za imidž si pač predstavlja drugače 🙂 Iščejo dobro osedlane osle, če pa tega ni, pa se pol zadovoljijo tudi z slabo osedlanimi kot je Marko in kompanija :)[/quote]
Exactly! Za resno zvezo si zenske zelijo osla, ki se bo s cim manj priganjanja gnal za to kar si zenska zeli. To, ko sem enkrat zenske izzivijo. 😀
Ker pa taksnih veleuspesnih oslov bolj malo, se sprijaznijo tudi z bolj povprecnimi. Vsak ima pac svoj domet. 🙂
To je brutalna resnica, ko potegnez zaveso, pogledas pod haubu ljubezni in na obeh straneh matematicne enačbe odpravis custvene potrebe partnerjev.
Razumem, da se vecina lazje poistoveti s tabo kot mano. Ampak, ceprav verjamem, da si v osnovi s svojim zivljenjem zadovoljen, si zame zgolj en povpecen luzer, katerega domet je prezivljanje brezposelne neperspektivne deklice. Matjazko si je pa se taksno moral uvozit. Pa se ponosno sopirita kot da sta ne vem kaj dosegla. Komedija…[/quote]
Marko, kaj si ti to zacopral, da po desetih letih za tvojo ŠE VEDNO mislijo, da je brezposelna in neperspektivna deklica? A loh še men zrihtaš, jaz bi bila tud nadaljnjih deset tkole mlada in fejst :))))))[/quote]
Saj je lepo, da branis sibkejse. 🙂
Samo jaz niti ne vem kaj je to on pred 10 leti pisal. Vem pa kaj je lani spomladi napisal. In to je bilo to. Da je brezpoelna in da nimata za na dopust.
Matkič je zakon. V bistvu. dec dela za malo več kot minimalca, šraufa tam kompjutere, živi pri starih in boli njega kuratz. Itak si zveze ne išče, da bi ga moraslo brigat, kaj babe mislijo o njegovem slogu lajfa.
Uh, sej če pa leto not dobim, je tudi nekaj. Pri mojih letih … :))
Sicer pa ne vem kaj zdaj piz.dakate. Saj pa je Matkič nekje napisal, da je tipom pa res vseeno koliko ženska zasluži. Da še nikoli ni od nbenga slišal, da je zahteval, da ima baba 900 € plače. Kje je sicer dobil to cifro ne vem, to je neka cifra iz bajk al kaj :))) ampak kaj zdaj ?? Jo je pač vzel, ker je lepa, poželjiva in mal seksa si je obetal. Kot to počnejo tapravi dedci ane? :))
To je moral bit pretresljiv dogodek zate. A bi morali sočustvovati? 🙂
Če si varnostnik, je to slaba odločitev. Recimo. Nič časa, nič dnara. Če si Matkič, serviser, je to vredu. delaš 8 ur na dan, za jest maš, za stroške maš, prosti čas maš. Če si moj sosed ( član uprave ne največje slovenske firme), imaš prosti čas samo čez vikend. Potem se je za vprašat, kaj je kvaliteta življenja. Jaz sem že delal cele dneve za dost dnarja, potem se pa vprašal, kaj je meni tega treba. Sej ne bom ničesar na drugi svet nesel. Babe pa nimam, da bi jo moral financirat.
Z denarjem imaš uspeh pri določenih ženskah le ti. Denar ne more biti merilo uspeha pri ženskah. Oz. sploh je nesmisleno govoriti v množini o ženskah, ker potem se izpostavlja samo seksualni aspekt, kot da ti je potem vseeno, kdo in kakšna je ta oseba, da bi lahko cenil začajske, osebnostne karakteristike … Da je ženska zgolj lepa, mi prav nič ne pomeni, kakor tebi, kjer je denar tvoj glavni adut, ne pa da bi pritegoval z značajem – očitno moraš prvo povedati kdo in kaj si ter koliko zaslužiš – zato loviš s svojim obnašanjem specifične ženske, ki niso ravno presežek tega, pod čemer si jaz razlagam ženstveno. ;)[/quote]
Razumem, da raje verjames, da si svojo z znacajem pritegnil, ne zato, ker si se ji zdel karta za boljse zivljenje. 🙂
Res hecno, da tipi, do katerih zenske cutijo spolno privlacnost sele, ko jim servirate svoj CV in notarizirano pismo o nameri, da jo boste vzdrzevali, verjamete v lastne pravljice. Pa prav pri vas je denar, tista revscina, ki ste jo sposobni zasluziti, igral kljucno vlogo. Pac ste bili skrajni domet vasih “izvoljenk”.
Ravno obratno je kot fantaziras. Dovolj uspeen moski nima potrebe pokazati vseh svojih kart. In to hudo dolgo. Leta. Medtem, ko se luzerji pretvarjate, da ste nekaj kar niste in obljubljate gradove v oblakih. Zadnja stvar, ki si jo zelim, je zenski razkriti svoje financno stanje. Prav vidi ti se v katero skupino spadas. 😉
Očitno ga bolj slabo skrivaš, če so ga do sedaj še vse zvohale, saj so vse bile k…. 😉 Mogoče pa je to že v tvojem karakterju, če že finance dobro skrivaš. Kakorkoli se skrivaš, te najdejo, zmerom. 🙂
faca je tip, ki je sposoben dobiti kavs tudi brez prebite pare. To so pravi kerlci. Vsako stegovanje, kdo bo več dal za babe, pa je samo patetična podganja dirka. Ta dirka se začne pri tipsonih, ki so morali redno službo dobit, da jih je katera povohala končno, konča se pa pri starih miljarderjih, ki zapravljajo za mlade ljubice. Oboje je plat istega kovanca, patetično kupovanje babje pozornosti.
Razlika med dedcem , ki za šankom plačuje cel večer babam pijače in enim, ki piše ogklase “imam službo in hišo” je le v niansah. Oba vlagata denar v nekaj, kar jima je brez keša nedosegljivo.
To je moral bit pretresljiv dogodek zate. A bi morali sočustvovati? :)[/quote]
Najbez sem jaz res bolj s tabo socustvoval, kot Slovenci z mano, ko me je potres doletel v prvem nadstropju par sto let starega muzeju sredi Durbar Square-a v KTM.
To je moral bit pretresljiv dogodek zate. A bi morali sočustvovati? :)[/quote]
Najbez sem jaz res bolj s tabo socustvoval, kot Slovenci z mano, ko me je potres doletel v prvem nadstropju par sto let starega muzeju sredi Durbar Square-a v KTM.[/quote]
No, sem vedel, da te je pretreslo. Ker se ti še vedno vidi. 🙂
Z denarjem imaš uspeh pri določenih ženskah le ti. Denar ne more biti merilo uspeha pri ženskah. Oz. sploh je nesmisleno govoriti v množini o ženskah, ker potem se izpostavlja samo seksualni aspekt, kot da ti je potem vseeno, kdo in kakšna je ta oseba, da bi lahko cenil začajske, osebnostne karakteristike … Da je ženska zgolj lepa, mi prav nič ne pomeni, kakor tebi, kjer je denar tvoj glavni adut, ne pa da bi pritegoval z značajem – očitno moraš prvo povedati kdo in kaj si ter koliko zaslužiš – zato loviš s svojim obnašanjem specifične ženske, ki niso ravno presežek tega, pod čemer si jaz razlagam ženstveno. ;)[/quote]
Razumem, da raje verjames, da si svojo z znacajem pritegnil, ne zato, ker si se ji zdel karta za boljse zivljenje. 🙂
Res hecno, da tipi, do katerih zenske cutijo spolno privlacnost sele, ko jim servirate svoj CV in notarizirano pismo o nameri, da jo boste vzdrzevali, verjamete v lastne pravljice. Pa prav pri vas je denar, tista revscina, ki ste jo sposobni zasluziti, igral kljucno vlogo. Pac ste bili skrajni domet vasih “izvoljenk”.
Ravno obratno je kot fantaziras. Dovolj uspeen moski nima potrebe pokazati vseh svojih kart. In to hudo dolgo. Leta. Medtem, ko se luzerji pretvarjate, da ste nekaj kar niste in obljubljate gradove v oblakih. Zadnja stvar, ki si jo zelim, je zenski razkriti svoje financno stanje. Prav vidi ti se v katero skupino spadas. ;)[/quote]
Moja gospodična pa ni z Rusije, med drugim je njen oče kirurg, tudi mati je zdravnica. Tako da čudno, da je pristala v Sloveniji, a ne, z nekim običajnim Slovenčkom ala Matjažkom :), in ne s kakšnim Daterjem, svetovljanom, ki mu ga ni para pod soncem, da bi objavljal njene selfije na MON forum in plačeval njene prometne prekrške zaradi vožnje pod vplivom alkohola in še česa… 😀 Nimaš sreče, da bi te že kdaj kakšna ženska ljubila, če pa imaš same plehke, ki prijemajo le na denar, Saj če ne bi imel pod palcem, te pač nobena ne bi povohala, niti te muhe enodnevnice. 🙂
To je popolnoma racionalno razmisljanje. Nebuloze Lepolask o uspesnezih brez casa so tipicne zablode indokrinirane druzbe.
V mojem zivljenju so bila obdobja, ko sem delal kot crnec. Brez vlozka nic samo od sebe ne rata. Si pa samo zato, ker sem zivel za par odtenkov bolj udobno zivljenje kot vecina se nisem domisljal ne vem kaksne uspesnosti. Delal sem, da bom lahko nekoc uspesen. Da bom imel in cas in denar.
Kdor pa dela kot crnec, samo da mu je trenutno navzven malo udobneje, da pred Lepolaskami z velikimi ocmi fura imidz uspesneza in tako dokler lahko, je pa zame luzer.
Očitno ga bolj slabo skrivaš, če so ga do sedaj še vse zvohale, saj so vse bile k…. 😉 Mogoče pa je to že v tvojem karakterju, če že finance dobro skrivaš. Kakorkoli se skrivaš, te najdejo, zmerom. :)[/quote]
Vsaka je kurba. Po naravi. Vse ostalo so nijanse.
Ravno obratno je kot fantaziras. Dovolj uspeen moski nima potrebe pokazati vseh svojih kart. In to hudo dolgo. Leta. Medtem, ko se luzerji pretvarjate, da ste nekaj kar niste in obljubljate gradove v oblakih. Zadnja stvar, ki si jo zelim, je zenski razkriti svoje financno stanje. Prav vidi ti se v katero skupino spadas. ;)[/quote]
Moja gospodična pa ni z Rusije, med drugim je njen oče kirurg, tudi mati je zdravnica. Tako da čudno, da je pristala v Sloveniji, a ne, z nekim običajnim Slovenčkom ala Matjažkom :), in ne s kakšnim Daterjem, svetovljanom, ki mu ga ni para pod soncem, da bi objavljal njene selfije na MON forum in plačeval njene prometne prekrške zaradi vožnje pod vplivom alkohola in še česa… 😀 Nimaš sreče, da bi te že kdaj kakšna ženska ljubila, če pa imaš same plehke, ki prijemajo le na denar, Saj če ne bi imel pod palcem, te pač nobena ne bi povohala, niti te muhe enodnevnice. :)[/quote]
Kralj Matjaž!
Moja gospodična pa ni z Rusije, med drugim je njen oče kirurg, tudi mati je zdravnica. Tako da čudno, da je pristala v Sloveniji, a ne, z nekim običajnim Slovenčkom ala Matjažkom :), in ne s kakšnim Daterjem, svetovljanom, ki mu ga ni para pod soncem, da bi objavljal njene selfije na MON forum in plačeval njene prometne prekrške zaradi vožnje pod vplivom alkohola in še česa… 😀 Nimaš sreče, da bi te že kdaj kakšna ženska ljubila, če pa imaš same plehke, ki prijemajo le na denar, Saj če ne bi imel pod palcem, te pač nobena ne bi povohala, niti te muhe enodnevnice. :)[/quote]
Matjazko, vse lepo in prav, ampak to nic ne spremeni. Vse skupaj je tvoja stara igra glumljenja.
Osebno poznam upokojena univerzitetna profesorja, on dekan, katerih 30-letna hcerka zivi pod domaco streho ter prodaja domaci sladoled. In, ne, ni slaboumna.
Kot drugo, to bi ze lahko vedel, kako ljudje se marsikje po svetu gledajo na Evropo. Res sicer, da so v zablodi. Si pa domisljajo…
Kot tretje, do sedaj bi ti moralo biti jasno, da precej dobro poznam mednarodno sceno. Ne tako kot ti, z vidika tujcev, ker sem ze marsikje zivel.
Pac si ataja in momo preprical z nekoristnim akademskim nazivom. Stara garda se vedno pali na to.
Vse kar ti zelim povedati je, da je zenska najprej imela motivacijo iti nekam, sele potem si ti, konketni kandidat, prisel na tapeto. In so te evaluirali, ce ustrezas kriterijem. In ravno o tem ze par strani pisem. To je zenska narava. Ti pa ostajas v svoji osebni pravljici, kako je bil za ata in mamo tvoj znacaj kljucen, lol.
bravo 🙂
včasih ti pa le rata napisat kaj, kar ni do skrajnosti tumpasto 🙂 kar tako naprej 🙂
kot ponavadi se motiš… 🙂 vsi, ki so kdajkoli spali z mano, so spali “brez denarja” 🙂 še račune za večerjo in pir smo si šerali 🙂
in to zato, ker so luzerji tvoje sorte nagravžni. mislite, da vam bo ženska noge narazen dala, če ji boste tiste 2 pijači plačali – in točno take tudi dobivate. vedno. ker normalni ženski je moški, ki si jo želi kupit, nagnusen. bežijo od luzerjev, ki na fin način hočejo pritiskat nanjo v stilu “že dvakrat sm ti kino plačal, zdej moraš spat z meno”. to je najnižja kasta človeških ž-samcev: nesposoben žensko osvojit z atributi, katere ona dejansko išče, zato jo podkupiš. res si genij. tako skrajnih ravni človeške bednosti ne dosegata niti matkič in spider – sta pač po moško predala bitko in se odločila, da ne bosta več seksala (like, never). sicer je malo solzic :))) ampak še vedno bolje kot ti, ki divje mahaš s tošlom okrog sebe. ne glede na to, da lažeš o nerazkrivanju svojih financ, ker v nasprotnem primeru se nate ne bi nikoli lepile kurbe in sponzoruše. drugačnih žensk, kot praviš, itak ne poznaš 🙂
Kar repenci se, Lepolaska. Vec kot pises vec razkrijes.
Glej. V letih, ko si se okoli kurbala, so se voljni osli lepo poparckali. Ti pa si lepo ostala brez. Ostali pa te za kaj vec kot obcasno uporabo nocemo, pa ce nas ti sponzoriras. Nenazadnje si v taksni situaciji tudi pristala.
Ceprav si redka zver, obcasno naletim na kaksno podobno. Ob izkusnjah, ki jih imam, mi je hitro jasno za koga gre. Medtem kolega se je z eno tako, ki jo je prek mene spoznal, celo odpravil na skupni dopust. In logicno obzaloval. Skart roba. Se dolgo je rabu…
Sem ti ze povedal, da te v duso poznam. Gledal sem jaz ze ta film. 😀
Dx, kaj pa želiš konkretno povedati, da bi bil vsaj izrazno argumentalno močan (na papirju) oz. v razmišljanju, da bi znal izpeljati rdečo nit misli!?
Da preidem k bistvu, zadovoljnega človeka briga, kako drugi živijo in kaj počnejo. Ker pa tebe zanima bolj status Markove partnerke in te moti cel kup reči na ženskah, tako da neodločno, mencaje dlakocepiš skozi desetine postov, brez da bi prišel do nekega zaključka, je pri tebi situacija vse prej kot to, torej zavidaš drugim moškim, ki so sposobni živeti brez poligamije, ker misliš, da je vsak človek emocionalno in psihološko podoben tebi ter zasičen takoj s puhlimi ženskami, ki gredo v posteljo, ker imaš denar.
Žalim, ampak tebe nobena ženska ni nikoli ljubila. Ne vem, mogoče sem pa jaz lepši ali pa je moj značaj boljši? 😀
:)))))))))))))))))))))))))))
si želiš, ja… zakaj že, a ni si baje BOGAT :))))))))))))))))))) hahaha
hitro skrij tošl, da te ne bo kakšna forumašica za telefonsko vprašala :))))))))
a ti povem, ljubček, zakaj ti takega filma nisi mogel gledat? :))) ker ženske kot jaz, tipov kot si ti, ne povohamo. zato pa si sam in zapuščen – rade te imajo samo kurbice, take, ki bi jih ti rad imel, te ne šmirglajo 5 posto :))) zato pa jokaš po forumu in iščeš somišljenike, ki bi ti pritrjevali, kako si ti ful alfa 🙂
sicer pa, to, da dobijo univerzitetno izobražene ženske 1. otroka precej po tridesetem, smo že obdelali (podatki so ti dostopni na statističnem uradu slovenije). le ti si zatiskaš oči in ušesa pred realnostjo 🙂 vse, ki ti dajo 5 minut svoje pozornosti, želiš prepričat, kako jih noben ne mara, v resnici pa si ta nezaželena žalostna kreatura TI 🙂
Skart roba? Nekaj si se bahal, da si mu jo ti zapecal. Hehehe. 🙂
Matkic predvsem iskreno pove kako je na stvari. Logicen je. Racionalen. Zato ga spostujem. Ni eden tistih, ki bodo naradili vse, samo da bodo 30-letnicam zanimivi za druzinske osle.
Verjamem pa, da bi tipo v zivljenju vec dosegu, ce bi imel doma manj podpore. Lazje bi se podal v svet. Vec bi bil pripravljen tvegati. Na nek nacin ga udobje domacaga okolja hromi. Na kratek rok bi mu bilo teze. Bi se pa vse skupaj po nekem casu obrnilo.
Forum je zaprt za komentiranje.