Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Da bi ti 1 post zmogel brez nagovora Marku? Malo težje, za to je potrebna določena psihična uravnotećženost in taktnost, ki izključuje obsedenost z drugimi osebami in njihovo zasebnostjo, kajne?[/quote]

To mu gre ravno ene toliko slabo od rok kot tebi pisanje, ne da bi Lepolasko omenil. Just saying.[/quote]

Opravičeno, zasluženo, resnično – drugo je, če nekomu delaš krivico.
Ne vem, zakaj je Markova Petra skoz na udaru, ko pa je verjetno kvalitetnejša od Dx-ovih 99 mimobežnic, ki so grele posteljo številčnim moškim. Normalna ženska ne bo niti povohala moškega, za katerega so vse ženske kur** in izkoriščevalke. Da se moški vidi žrtev žensk, mora biti jokajoča se Jerica in ne moški v pravem pomenu besede.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In zdaj naj se pri svoji plači za 30 let zakreditira, da si bo na Ptuju kupil 20 kvadratov? zakaj, če je samski in mu pri starih nič ne manjka?[/quote]

Pojma nimam, kako se bo odločil. Niti ga ne nameravam v kaj siliti. Samo pojasnila sem, zakaj gredo nekateri na svoje. Če pa mene vprašaš je odgovor DA, jaz bi se zakreditirala (kot sem tudi storila) in bi 30 let jedla samo kruh in pašteto (če bi bilo treba, k sreči ni bilo), ker mi to, da sem na svojem zelo veliko pomeni.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To mu gre ravno ene toliko slabo od rok kot tebi pisanje, ne da bi Lepolasko omenil. Just saying.[/quote]

Opravičeno, zasluženo, resnično – drugo je, če nekomu delaš krivico.
Ne vem, zakaj je Markova Petra skoz na udaru, ko pa je verjetno kvalitetnejša od Dx-ovih 99 mimobežnic, ki so grele posteljo številčnim moškim. Normalna ženska ne bo niti povohala moškega, za katerega so vse ženske kur** in izkoriščevalke. Da se moški vidi žrtev žensk, mora biti jokajoča se Jerica in ne moški v pravem pomenu besede.[/quote]
Ce smo ze pri temu kdo se na koga spravlja, ni treba pogledati dlje od matjazkovih zalitev pod katerimi repliciram. Ma prav vsak stavek, vsaka “trditev”, je zalitev, plod domislije, ki z realnostjo veze nima. Pa pusti ze enkrat Markotovo pri meru. Raje si svojo poglej. Njene kvalitete, ne le te od ateka in mamice. 😉

Meni pa ne. Mislim, imam svoj flat, ampak sem ga dedoval. Jaz si na kredit ne bi ničesar kupoval, bi lepo živel v najemu, ker itak še sploh nisem ziher, če hočem cel lajf v Sloveniji preživet. Bolj ne kot ja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

In zdaj naj se pri svoji plači za 30 let zakreditira, da si bo na Ptuju kupil 20 kvadratov? zakaj, če je samski in mu pri starih nič ne manjka?[/quote]

Pojma nimam, kako se bo odločil. Niti ga ne nameravam v kaj siliti. Samo pojasnila sem, zakaj gredo nekateri na svoje. Če pa mene vprašaš je odgovor DA, jaz bi se zakreditirala (kot sem tudi storila) in bi 30 let jedla samo kruh in pašteto (če bi bilo treba, k sreči ni bilo), ker mi to, da sem na svojem zelo veliko pomeni.[/quote]
Ko bi ti samo vedla koliko ljudi si je s taksnim razmisljanjem zajebalo zivljenje. Ker jim je bilo najbolj pomembno, da zivijo na svojem. Pa so na koncu zgubili in prihranke od pologa in nepremicnino, ki so si jo lastili. Pri teh receh je pametno malo bolj koristno uporabiti tisto gmoto v lobanji. Just saying. 😉

ah matkič, koga farbaš? sebe?
naredil si že cel kup certifikatov, nato pa si povsod popušil. noben papir tebi v tem življenju ne bo pomagal, ker si lenuh. certifikati, diplome in ostala dokazila so le vstopnica for the game – POTEM se šele začne VEČLETNO garanje, če želiš doseč nivo strokovnjaka. česar ti seveda ne boš počel, ker se ti ne da.

in ravno tako BO postal ničvreden kot CNC, računalniški… idr. papirji, ki jih imaš, ker boš področje za več let zanemaril. CNC programerja ali računalničarja, ki že x let ne dela na svojem področju, ne bo nihče vzel k sebi, ti pa lahko svoja dokazila nekam zatakneš.

čas gre naprej. matkič o(b)stane. :))))

Točno to. Folk pozablja malo, da je kredit denar, ki ni tvoj. je od banke. Ti ga moraš vrniti. Slovenska obsedenost z LASTNO nepremičnino je brezmejna. V tujini tega niti ne poznajo, večina folka živi v najemniških stanovanjih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Moja je glasbena umetnica, senzibilna in rahločutna kot jaz. Očitno, zato sva pa skupaj. haha :))
Za ženske, s katerimi pa ti prihajaš v stik , so pa kur**, kakor si sam povedal.
Pa še revček (pre)občutljivi se moraš tožiti tu na forumu, kakšne pra*** so.
Si že ne zaslužiš boljše, ne jamraj. Prave ženske se ne omreži z denarjem, ampak s karakterjem.
Aja, tvoj karakter, navajen iz otroštva, da dobi vse prinešeno k riti in se ni rabil ničemur odrekati.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Točno to. Folk pozablja malo, da je kredit denar, ki ni tvoj. je od banke. Ti ga moraš vrniti. Slovenska obsedenost z LASTNO nepremičnino je brezmejna. V tujini tega niti ne poznajo, večina folka živi v najemniških stanovanjih.[/quote]
Slovenija je glede tega res ekstrem v svetovnem merilu. Ze res, da marsikje po svetu ljudje hrepenijo po svoji nepremicnini. Vseeno pa se se nisem srecal z okoljem, kjer bi bil kult lastnistva tako mocan kot v Sloveniji.

Ni problem v kreditih samih, ampak v požrešnih ljudeh, ki so:
– vzeli kredit v CHF, ker ga sicer (v domači valuti) zaradi nizkih dohodkov ne bi dobili
– vzeli maksimalno možno financiranje, vse tja do 90% vrednosti nepremičnine
– jemali kredit v času, ko je bila njihova plača “bajna”, brez upoštevanja, da se lahko v kasnejših letih tudi preobrne
– se strinjali z napihnjenimi vrednostmi cenilcev, samo da bi dobili še več financiranja
– želeli imeti vse takoj, vključno z dobrim voznim parkom in življenjem na “veliki nogi”
– videli le hišo, ne da bi upoštevali kupe položnic, ki jih je potrebno mesečno poravnavati ter brez kalkulacij, kaj v primeru, ko ti premičnine v nepremičnini odpovejo in jih je potrebno s časom nadomestiti z novimi
– se v štartu “premalo” zapufali in naknadno jemali dražje gotovinske kredite

In še bi lahko naštevala. Meni se noben ne smili.
Nora mi je pa misel, da bi mesečno moral odšteti cca. 600€ za najemnino (brez stroškov) in od tega nikoli ne bi imel nič.

Moja je glasbena umetnica, senzibilna in rahločutna kot jaz. Očitno, zato sva pa skupaj. haha :))
Za ženske, s katerimi pa ti prihajaš v stik , so pa kur**, kakor si sam povedal.
Si že ne zaslužiš boljše, ne jamraj. Prave ženske se ne omreži z denarjem, ampak s karakterjem.
Aja, tvoj karakter, navajen iz otroštva, da dobi vse prinešeno k riti in se ni rabil ničemur odrekati.[/quote]
Eto, pa poglej se kaksne spet klamfas. Spet ene same izmisljotine. Spet same zaljivke. Kaj ti ves o mojem otrostvu? Kaj ti ves komu je bilo kaj prineseno? Ce kaj, menda ti zivis v prizidku, ne jaz.
In ko si ze pri umetnicah, moja bivsa je v vlogi solo violinistke igrala ze v Carnegie Hall v NYC. Stekas, jajcko! We are different level!

Vzemi tak kredit, katerega obrok bi bil enak obroku najemnine. Potem veš, da si ga lahko privoščiš. Tudi, če izgubiš službo, v obeh primerih ostaneš brez stanovanja. V kolikor pa jo obdržiš, pa na koncu plačevanja kredita imaš v posesti neko vrednost, ki ti nudi vseeno neko varnost. Hkrati je tudi naložba. Če se seveda v kraju dobro počutiš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno nekdo ni v koraku s časom 🙂 Nikol nisem bla fenica lastnega stanovanja, ampak trenutno se finančno bolj splača vzet delni kredit za flat za 100.000 eur, kot denar vezat na banki, ker si v zadnjem primeru z obrestmi v minusu.

a to je tista, ki je morala po vsakem performansu klicat policijo, da so jo varno pospremili domov? :)))))

Meni pa ne. Mislim, imam svoj flat, ampak sem ga dedoval. Jaz si na kredit ne bi ničesar kupoval, bi lepo živel v najemu, ker itak še sploh nisem ziher, če hočem cel lajf v Sloveniji preživet. Bolj ne kot ja.[/quote]

Logično. Ker si stanovanje podedoval. Vprašanje bi bilo, kako bi se odločil, če ga ne bi in bi moral reševati svoj stanovanjski problem. In drugič, vidva z Daterjem sta samska, poleg tega ti niti ne veš, kje bi živel. Dater pa tudi ne. Torej v vsakem trenutku lahko spakirata svoje gate in štumfke in se odselita drugam. Ko bosta (če bosta) imela kdaj otroke, pa sem prepričana, da bosta tudi vidva malce drugače razmišljala. Saj jaz sem bila ista … dokler sem živela sama in v “potovalki”.

Aja, tvoj karakter, navajen iz otroštva, da dobi vse prinešeno k riti in se ni rabil ničemur odrekati.[/quote]
Eto, pa poglej se kaksne spet klamfas. Spet ene same izmisljotine. Spet same zaljivke. Kaj ti ves o mojem otrostvu? Kaj ti ves komu je bilo kaj prineseno? Ce kaj, menda ti zivis v prizidku, ne jaz.
In ko si ze pri umetnicah, moja bivsa je v vlogi solo violinistke igrala ze v Carnegie Hall v NYC. Stekas, jajcko! We are different level![/quote]
Sorry, ampak ko se gre za medsebojne odnose, je samo en level. Al ti je fajn ali pa ti ni. Ti pa spet gledaš vse iz vidika materialne vrednosti oziroma z vidika nekih priznanih “položajev”. To, da je violinistka igrala v Carnegie Hall, ne pove prav nič o tem, kakšna je po značaju in kako dobra partnerka je. Sicer pa si sam povedal, da so vse bile kur.be, torej je bila tudi ta. Ne vem, zakaj je sploh pomembno, kje je igrala violino. Štekaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mogoče pa hoče povedat, da so njegove kurbe boljše kot tvoje kurbe? :))))

In ko si ze pri umetnicah, moja bivsa je v vlogi solo violinistke igrala ze v Carnegie Hall v NYC. Stekas, jajcko! We are different level![/quote]
Sorry, ampak ko se gre za medsebojne odnose, je samo en level. Al ti je fajn ali pa ti ni. Ti pa spet gledaš vse iz vidika materialne vrednosti oziroma z vidika nekih priznanih “položajev”. To, da je violinistka igrala v Carnegie Hall, ne pove prav nič o tem, kakšna je po značaju in kako dobra partnerka je. Sicer pa si sam povedal, da so vse bile kur.be, torej je bila tudi ta. Ne vem, zakaj je sploh pomembno, kje je igrala violino. Štekaš?[/quote]
Motis se Marko. Za razliko od tvoje, ta ni potrebovala provajderja. In, ne pozabi, ali ti je fajn ali ne, je stvar odlocitve. In tista, ki potrebuje provajderja je se toliko bolj prisiljena, motivirana, da razmislja kot kurba. 😉

mogoče pa hoče povedat, da so njegove kurbe boljše kot tvoje kurbe? :))))[/quote]
Pa se res je. Ker VSE ste kurbe. Ker ste bile ze iz pradavnine prisiljene razmisljati kot kurbe.

a iz tistih časov si ti 🙂 no, zdaj pa vse razumemo.

odkar te je foter z gorjačo parkrat fino tresknil po buči, mama pravi, da si “poseben” 🙂

a iz tistih časov si ti 🙂 no, zdaj pa vse razumemo.

odkar te je foter z gorjačo parkrat fino tresknil po buči, mama pravi, da si “poseben” :)[/quote]
Vsi smo iz tistih casov.

to je samo najpogostejši izgovor, da ti ni treba živet odgovornega življenja in prevzemat odgovornosti za svoja dejanja. “varanje je v moški naravi, ne morem si pomagat”, je slogan (moških in ženskih) kurbirjev na mentalni ravni matkiča, ki iščejo vse mogoče razloge za svoje mizerno življenje izključno v okolju. v resnici je krivo samo to, da ste leni, neodgovorni in zabiti.

Točno to. Folk pozablja malo, da je kredit denar, ki ni tvoj. je od banke. Ti ga moraš vrniti. Slovenska obsedenost z LASTNO nepremičnino je brezmejna. V tujini tega niti ne poznajo, večina folka živi v najemniških stanovanjih.[/quote]

Spider & Dater, meni se splačajo vsi bančni krediti. Seveda do določene vsote, ki sem jo sposobna obračati.

Spider & Dater, meni se splačajo vsi bančni krediti. Seveda do določene vsote, ki sem jo sposobna obračati.[/quote]
Tebi se pac so. Super. Kdo drugi, ki ni nic drugace razmisljal, pa se je zaj…

No, ko smo že pri umetnicah…
Pri meni je pa vsaka postala odlična “flavtistka”… v postelji.
Tko da sploh ni važno, kaj je znala prej… važno je le, kaj se je s teboj naučila in odnesla ob slovesu.
Sam ne mi zdaj, da si jo ti naučil igrati violino.
Tko da res smo si različni. :-))

[b]Julio Iglesias – To all the girls I loved before [feat. Willie Nelson][/b]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close