Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Slab poskus posmehovanja, vedno, ko nimaš odgovora, lepiš te svoje ztumaste nasmeške, kot da si mentalno prizadet…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Če si pa smešen. Ti pojasnim, ti pa še enkrat isto napišeš. Kot da bi vprašal koliko je 1 in 1, jaz bi ti povedal, ti pa bi še enkrat vprašal z malo drugačnimi besedami. Veš, da mi je smešno. Razlagal 10x ti pa res ne bom takih simpl enačb. Kdor dojame, dojame. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma daj bebec, zaleti se v zid že enkrat.

Sem že probal, pa ne pomaga. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, Petra te kliče…

Lejga, buča – kdaj sem rekla, da sem popolna? To je tvoja interpretacija.

Ja, zadovoljna sem s svojim poslom. Sem si zgradila to, k čemur sem stremela. Zame ni 8-16 delo, zato ga tudi nimam. Zato delam tudi na pasivnih prihodkih. A ni fajn videt, da nekdo dosega svoje cilje in je zadovoljen? A mu ni lepo privoščit? … A moramo res vsi jamrat, da bo mir v bajti?

No, tukaj imajo dejansko veze tudi leta. Poslovnega življenja si navado ne oblikuješ takoj. Sploh če si malo drzen in večkrat probavaš. Padeš, padeš, padeš, še enkrat padeš, pa še malo niže padeš, nato pa rata.

In ja, tudi s svojim videzom sem zadovoljna. Ti, ti Banana, prevzetnica ena!! :)) To spet pomeni, da pravim, da sem oh in sploh najlepša in da sem vsem všeč, seveda ne – ampak zgledam (si) pač dobro. Naj lažem? Če si do nečesa skrben, potem si s tem (logično) zadovoljen in na to tudi ponosen.

Ampak ne, bognedej se kje pohvalit, a-a, to pa pa Slovenec ne sme delat!

Seveda sem pa na marsikaj tudi malo manj ali zelo ne-ponosna. Logično.[/quote]

Ko jaz povem da sem zadovoljen z svojim stanjem mi pa nabijate vsi po vrsti in noben razen Daterja, Spiderja in Sadnega privošči, vsak mi proba vsaj vzbudit občutek manjvrednosti ali kar krivde da ne delam drugače? A niste zadovoljni za mene, da mi je fajn al kak?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Razlika med starim in mladim kapitalom je, da se mlad mora kurchit, ker sam sebi ne verjame.

Kakih 600 eurov o čem ti to. Sej samska oseba ne rabi 100 kvadratov, lol.[/quote]

Hm, najem garsonjere res ne stane toliko, ampak v garsonjeri ne bi želel biti. Rabim vsaj eno in pol sobno ali dvosobno stanovanje. Pa ne v kaki stolpnici, kjer je polno primitvnega folka pa v kaki luknji tudi ne pa 20 ali več km iz LJ tudi ne… no pa pridemo na 500-600 mesečne najemnine.
Mal je treba bit realen sem in tja.

Ej Matkič, jst sem pa ful vesela zate. Pa za tist certifikat. REs. Iskreno.
Prej si ves čas dajal občutek, da živiš in delaš sam za tist kur*** pir. Ej takih ljudi pa ful ne maram.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To ni realnost, to je pol že nadstandard. Sori, tako je. Ne vem, kaj je narobe z lajfom v stolpnici. Meni je sveeno, itak me večino dneva ni doma.

Tole bi pa skor lahk podpiso…

Jaz sploh ne razumem folka, ki si kupuje ali najema velika stanovanja, pri tem pa so večino dneva zdoma. In potem imaš samo probleme s popsravljanjem prevelikega stanovanja.

Meni ustreza malo in komfortno, za sosede pa mi je vseeno, kakšni so, itak jih bolj malo vidim. Pa celo fajn je, če imaš za sosede bolj delavski folk, so mogoče vmes kakšni dedci, ki delajo nočne, oni pa ponoči delajo, podnevi pa spijo in spet maš mir.

-;)))))
5+

Mah, sem en cajt živel v takem bloku pa ni bilo ravno tako… Sem se kasneje raje odselil, ker je bilo tam preveč folka, k je delal sam za pir pa ne zato, ker bolje ne bi zmogli, ampak bolje niso hoteli. Fovš so pa bili, to pa… na 10-to potenco.

Hočem ti rečt, za najemnino v LJ kot samski niti slučajno ne rabiš 600 na mesec. To je doplačilo za nadstandard. za samskega je načeloma garsonjera dovolj.

V bistvu se ne obnašam tako in nikdar nisem rekla, da je časa še v nedogled. Se čisto kristalno zavedam, koliko je ura in ga pri 40 verjetno tudi ne bi več želela.

Imela bi ga, seveda in bi bila tudi krasna mamica, ampak če se ne bo zgodilo, se pač ne bo. Nisem ena od tistih, ki bi izsiljevala naravo, zato tudi nisem fenica ne vem kakšnih blaznih umetnih postopkov, nadomestnega starševstva, ipd.

Ampak seveda, vsak po svoje, jaz se ne igram Boga.[/quote]

To je pa dober post. Pol se pa kar veliko strinjamo:)

Pa, a tule sploh kdo dejansko kej prebere? Al to kar pošrek udrihate, pa kamor pade, pač pade :))

Zakaj mi skoz pripisuješ te nasikane lastnosti? Kaj sem ti jaz nabijala, pa s čim že dajala občutek manjvrednosti. Sam si napisal, kar si o svojem statusu. Jaz ne morem bit kriva, če rad lenariš in nočeš stran od starih. Ne se name zj jezit tle …

V bistvu se ne obnašam tako in nikdar nisem rekla, da je časa še v nedogled. Se čisto kristalno zavedam, koliko je ura in ga pri 40 verjetno tudi ne bi več želela.

Imela bi ga, seveda in bi bila tudi krasna mamica, ampak če se ne bo zgodilo, se pač ne bo. Nisem ena od tistih, ki bi izsiljevala naravo, zato tudi nisem fenica ne vem kakšnih blaznih umetnih postopkov, nadomestnega starševstva, ipd.

Ampak seveda, vsak po svoje, jaz se ne igram Boga.[/quote]

Samo potem se moraš v eni luknji skrivat al kaj je, ker po takšnih kot si ti, je povpraševanja zadosti.
Ne vem no … taka fajn punca se zdiš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa, a tule sploh kdo dejansko kej prebere? Al to kar pošrek udrihate, pa kamor pade, pač pade :))

Zakaj mi skoz pripisuješ te nasikane lastnosti? Kaj sem ti jaz nabijala, pa s čim že dajala občutek manjvrednosti. Sam si napisal, kar si o svojem statusu. Jaz ne morem bit kriva, če rad lenariš in nočeš stran od starih. Ne se name zj jezit tle …[/quote]
Pa kaj? To je njegova odlocitev. S tem, ker zivi doma, in ocitno se razumejo, mu ostaja prosti cas, ki ga lahko izkoristi za izboljsanje svoje bodoce situacije. CE (veliki CE!) si bo znal in zelel osobno situacijo izboljsati, bo prej tako nekaj dosegel, kot cas in energijo zabije za furanje lastnega gospodinjstva. Ce, ce ne, pa bo prvi ki bo jasno in glasno priznal, ej, men se ni dalo, zato sem kjer sem.

Kaj, saj se vsi stalno hvalite. Zbode vas le, ce se kdo pohvali s cem kjer vas prevec nese. Potem pa se temu rece ze napuh. Kje si Mazzini, da jih razlozis…[/quote]
Daj no, vklopi prvi dve celici. Samo dve sta dovolj. Vidiš, to je že en primer žaljenja. Zbode nas, da se ti pohvališ, zraven pa dodaš, VI STE LUZERJI, NIKO I NIŠTA itn itn. To lahko človeka zbode in ne tisto prvo. Mislim, če ti to po vseh teh letih ni kapnilo, potem ti verjetno nikoli ne bo. Tudi, če ti narišemo.[/quote]
Razumem. Nekomu je popolnoma normalno in sprejemljivo druge zaliti, jih imeti za luzerje, ker verjame, da oseba ni v resni zvezi. Ko pa mu ta ista oseba pove, da ni v zivljenju dosegel ama bas nic omembe vrednega, golo resnico, je pa uzaljen. Prvo je stvar izbire, vsaj zame, kadar sem se tako odlocil. Drugo pa je gola resnica.

Lejga, buča – kdaj sem rekla, da sem popolna? To je tvoja interpretacija.

Ja, zadovoljna sem s svojim poslom. Sem si zgradila to, k čemur sem stremela. Zame ni 8-16 delo, zato ga tudi nimam. Zato delam tudi na pasivnih prihodkih. A ni fajn videt, da nekdo dosega svoje cilje in je zadovoljen? A mu ni lepo privoščit? … A moramo res vsi jamrat, da bo mir v bajti?

No, tukaj imajo dejansko veze tudi leta. Poslovnega življenja si navado ne oblikuješ takoj. Sploh če si malo drzen in večkrat probavaš. Padeš, padeš, padeš, še enkrat padeš, pa še malo niže padeš, nato pa rata.

In ja, tudi s svojim videzom sem zadovoljna. Ti, ti Banana, prevzetnica ena!! :)) To spet pomeni, da pravim, da sem oh in sploh najlepša in da sem vsem všeč, seveda ne – ampak zgledam (si) pač dobro. Naj lažem? Če si do nečesa skrben, potem si s tem (logično) zadovoljen in na to tudi ponosen.

Ampak ne, bognedej se kje pohvalit, a-a, to pa pa Slovenec ne sme delat!

Seveda sem pa na marsikaj tudi malo manj ali zelo ne-ponosna. Logično.[/quote]

Ko jaz povem da sem zadovoljen z svojim stanjem mi pa nabijate vsi po vrsti in noben razen Daterja, Spiderja in Sadnega privošči, vsak mi proba vsaj vzbudit občutek manjvrednosti ali kar krivde da ne delam drugače? A niste zadovoljni za mene, da mi je fajn al kak?[/quote]
Exactly!

Kaj, saj se vsi stalno hvalite. Zbode vas le, ce se kdo pohvali s cem kjer vas prevec nese. Potem pa se temu rece ze napuh. Kje si Mazzini, da jih razlozis…[/quote]

Saj sem ti povedala svoje stališče, pa ga bom še enkrat – ti se hvališ na način, da druge daješ v nič oz. se skušaš povzpet nad njih in s tem zviševat svojo vrednost. In to je napuh. To je domišljavost.

Zdaj, če ti ne premoreš toliko samorefleksije in skromnosti, da bi to morda tudi prepoznal … No, nič hudega, boš pač tako fural dalje eno te isto lajno :)))[/quote]
A mislis, da smo uspesni ljudje bebci s slamo v glavi? Vsak od vas ponizuje tiste, ki niso/nimajo tega s cimer se on ven mece. Ko se kurci s svojo slovenscino to pocne na nacin kak ste slabi, bla bla. Koj se kurcite z zivljenjem na svojem, vas vecina ponizuje tiste, ki so raje doma. Nedonosencni, mamini sincki, itd. Ko tip pove da dela za 700 evrov se ga ponuzuje kak luzer je ker je s tem zadovoljen. Da ne govorim o kurcuje folke, ki so kao v resnih zvezah in ponizevanje nezrelezev, razvajenckov, ki padamo, bla bla. In tako bi lahko do jutri zjutraj nasteval.

Eno samo pretvarjanje vas. Vseh po vrsti. Kurcite se za prazen NIC. Vecina redno ponizuje vse, ki so na podrocji X morda malenkost manj “uspesni” od njih, pogosteje pa je dovolj ze to, ker so zgolj izbrali drugo zivljensko pot, ker pac imajo druge prioritete.

Jaz vam pa ovem GOLO RESNICO. Vse to s cemer se kurcite, in druge ponizujete, je goli curak. Nic od nic! In to je RESNICA. In, sorry, ce to boli. Jaz ne rabim vas ponizevat, da sebe povzdigujem. Mene se nad vas povzdignili objektivni rezultati. Povem vam le golo resnico. In ta je, da niste v zivljenju dosegli ama bas NISTA omembe vrednega. Zat pa se kurcite z banalnimi malenkostmi.

Vsi mi, z mano in tabo vred, smo cisto “zemeljski” ne glede na vse razlike.

Drugo pa je, da si vsak s 5 minut casa domislja kako super uspesen je. En zato ker ima jurja tristo place. Drugi ker je “resni zvezi”. Tretji ker zivi na svojem (pa ceprav gre za podedovano nepremicnino). Cetrti, ker mu je uspelo zaploditi 3 potomce ali kaj ze. Ce pa nima nic “otiplivega,” bo svojo superuspesnost prepoznal “dejstvu”, da se ima za super razsvetljeno osebo ali pac, ker rit brise najbogatejsemu Slovencu.

Kako lahko kaj takega vprašaš. Tistim, ki so njej všeč, ona ni, ali pa bi jo imeli samo za seks in obratno.:P

Saj sem ti povedala svoje stališče, pa ga bom še enkrat – ti se hvališ na način, da druge daješ v nič oz. se skušaš povzpet nad njih in s tem zviševat svojo vrednost. In to je napuh. To je domišljavost.

Zdaj, če ti ne premoreš toliko samorefleksije in skromnosti, da bi to morda tudi prepoznal … No, nič hudega, boš pač tako fural dalje eno te isto lajno :)))[/quote]
A mislis, da smo uspesni ljudje bebci s slamo v glavi? Vsak od vas ponizuje tiste, ki niso/nimajo tega s cimer se on ven mece. Ko se kurci s svojo slovenscino to pocne na nacin kak ste slabi, bla bla. Koj se kurcite z zivljenjem na svojem, vas vecina ponizuje tiste, ki so raje doma. Nedonosencni, mamini sincki, itd. Ko tip pove da dela za 700 evrov se ga ponuzuje kak luzer je ker je s tem zadovoljen. Da ne govorim o kurcuje folke, ki so kao v resnih zvezah in ponizevanje nezrelezev, razvajenckov, ki padamo, bla bla. In tako bi lahko do jutri zjutraj nasteval.

Eno samo pretvarjanje vas. Vseh po vrsti. Kurcite se za prazen NIC. Vecina redno ponizuje vse, ki so na podrocji X morda malenkost manj “uspesni” od njih, pogosteje pa je dovolj ze to, ker so zgolj izbrali drugo zivljensko pot, ker pac imajo druge prioritete.

Jaz vam pa ovem GOLO RESNICO. Vse to s cemer se kurcite, in druge ponizujete, je goli curak. Nic od nic! In to je RESNICA. In, sorry, ce to boli. Jaz ne rabim vas ponizevat, da sebe povzdigujem. Mene se nad vas povzdignili objektivni rezultati. Povem vam le golo resnico. In ta je, da niste v zivljenju dosegli ama bas NISTA omembe vrednega. Zat pa se kurcite z banalnimi malenkostmi.[/quote]

Veš kaj frajer, zdej mi greš pa že mal na živce 🙂
Mešaš kar ene stvari in tematike v en subject ter se obnašaš, kot bi bil popolnoma funkcionalno nepismen.

Mene nič ne boli, če si ti uspešen. Iz srca ti privoščim. Moj uspeh in moja samozavest d fak nimata nič opravit s tabo, ne z mojim sosedom, ne učiteljico iz osnovne šole … Ampak z mano, samo z mano.

Tko da back off, surovež. Z mano se noben ne bo tko pogovarjal in ti nisi nobena izjema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close