Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
V bistvu se ne obnašam tako in nikdar nisem rekla, da je časa še v nedogled. Se čisto kristalno zavedam, koliko je ura in ga pri 40 verjetno tudi ne bi več želela.
Imela bi ga, seveda in bi bila tudi krasna mamica, ampak če se ne bo zgodilo, se pač ne bo. Nisem ena od tistih, ki bi izsiljevala naravo, zato tudi nisem fenica ne vem kakšnih blaznih umetnih postopkov, nadomestnega starševstva, ipd.
Ampak seveda, vsak po svoje, jaz se ne igram Boga.[/quote]
Samo potem se moraš v eni luknji skrivat al kaj je, ker po takšnih kot si ti, je povpraševanja zadosti.
Ne vem no … taka fajn punca se zdiš.[/quote]
O, hvala za lep kompliment.
Ostelega pa ne bi komentirala. Saj veš, tukaj takoj dobiš vsako informacijo servirano nazaj v čisto spačeni obliki :))
Kako lahko kaj takega vprašaš. Tistim, ki so njej všeč, ona ni, ali pa bi jo imeli samo za seks in obratno.:P[/quote]
Štekam, štekam … samo tole bi se pa vseeno splačalo od blizu preveriti. Na kakšni kavi pa to …
Naj grem jaz? :))))))
Samo potem se moraš v eni luknji skrivat al kaj je, ker po takšnih kot si ti, je povpraševanja zadosti.
Ne vem no … taka fajn punca se zdiš.[/quote]
O, hvala za lep kompliment.
Ostelega pa ne bi komentirala. Saj veš, tukaj takoj dobiš vsako informacijo servirano nazaj v čisto spačeni obliki :))[/quote]
Ok ok, bova midve to na 4 oka … zaupni ženski pogovori … neprecenljivo :))))
Daj no, vklopi prvi dve celici. Samo dve sta dovolj. Vidiš, to je že en primer žaljenja. Zbode nas, da se ti pohvališ, zraven pa dodaš, VI STE LUZERJI, NIKO I NIŠTA itn itn. To lahko človeka zbode in ne tisto prvo. Mislim, če ti to po vseh teh letih ni kapnilo, potem ti verjetno nikoli ne bo. Tudi, če ti narišemo.[/quote]
Razumem. Nekomu je popolnoma normalno in sprejemljivo druge zaliti, jih imeti za luzerje, ker verjame, da oseba ni v resni zvezi. Ko pa mu ta ista oseba pove, da ni v zivljenju dosegel ama bas nic omembe vrednega, golo resnico, je pa uzaljen. Prvo je stvar izbire, vsaj zame, kadar sem se tako odlocil. Drugo pa je gola resnica.[/quote]
Ma ne razumeš ti nič od tega, kar ti pišemo. Misliš, da razumeš. To dvoje ni isto. Če ti človeku napišeš, da ni dosegel ama baš nič, to ni nobena resnica. To je le tvoj pogled, ki nima nobene zveze z resnico. Če vzamem za primer sebe. To, kar sem jaz dosegel, vem le jaz in noben drug od tukaj prisotnih. In le jaz vem, ali to doživljam kot uspeh ali neuspeh. Ne ti. Kako ti mene doživljaš, je eno, kako pa jaz sebe, je pa tisto, kar je POMEMBNO. Ko je govora o luzerjih. In jaz ti nikoli nisem napisal, da si luzer, ker se recimo domišljavo obnašaš. Napišeš, da si domišljavec. Razen, če je to zate žaljivo?! Sem ti pojasnil, zakaj si domišljavec. Še enkrat.
Tole?! :))))
Deal :)))[/quote]
No evo, 2′ pa sva bili zmenjeni. Sadni in Dater se pa menita že 3 dni, pa 6 strani sta porabila …pa nič.
Pa ženske smo res velesila, ni kej :)))
A mislis, da smo uspesni ljudje bebci s slamo v glavi? Vsak od vas ponizuje tiste, ki niso/nimajo tega s cimer se on ven mece. Ko se kurci s svojo slovenscino to pocne na nacin kak ste slabi, bla bla. Koj se kurcite z zivljenjem na svojem, vas vecina ponizuje tiste, ki so raje doma. Nedonosencni, mamini sincki, itd. Ko tip pove da dela za 700 evrov se ga ponuzuje kak luzer je ker je s tem zadovoljen. Da ne govorim o kurcuje folke, ki so kao v resnih zvezah in ponizevanje nezrelezev, razvajenckov, ki padamo, bla bla. In tako bi lahko do jutri zjutraj nasteval.
Eno samo pretvarjanje vas. Vseh po vrsti. Kurcite se za prazen NIC. Vecina redno ponizuje vse, ki so na podrocji X morda malenkost manj “uspesni” od njih, pogosteje pa je dovolj ze to, ker so zgolj izbrali drugo zivljensko pot, ker pac imajo druge prioritete.
Jaz vam pa ovem GOLO RESNICO. Vse to s cemer se kurcite, in druge ponizujete, je goli curak. Nic od nic! In to je RESNICA. In, sorry, ce to boli. Jaz ne rabim vas ponizevat, da sebe povzdigujem. Mene se nad vas povzdignili objektivni rezultati. Povem vam le golo resnico. In ta je, da niste v zivljenju dosegli ama bas NISTA omembe vrednega. Zat pa se kurcite z banalnimi malenkostmi.[/quote]
Veš kaj frajer, zdej mi greš pa že mal na živce 🙂
Mešaš kar ene stvari in tematike v en subject ter se obnašaš, kot bi bil popolnoma funkcionalno nepismen.
Mene nič ne boli, če si ti uspešen. Iz srca ti privoščim. Moj uspeh in moja samozavest d fak nimata nič opravit s tabo, ne z mojim sosedom, ne učiteljico iz osnovne šole … Ampak z mano, samo z mano.
Tko da back off, surovež. Z mano se noben ne bo tko pogovarjal in ti nisi nobena izjema.[/quote]
No,no… saj znaš, če hočeš. 🙂
Je dovolj, za nezahtevnega sivega miška (popoldan kavč pa pivo pa fuzbal na TV).
Nekam je treba pa tudi avto spravit pa športne rekvizite in nenazadnje tudi ego. 😉
Res, da ne rabiš 600€, pod 500€ pa zelo težko prideš, če upoštevaš stavek zgoraj.
Gola resnica
goli curak
kurčite
ama bas ništa nisi dosegel
Ti maš pamet tipičnega povprečnega čefurja. Ne ti men pametovat z neko vsebino, širino, globino, ker vse to teb manjka.
Gola resnica
goli curak
kurčite
Ti maš pamet tipičnega povprečnega čefurja. Ne ti men pametovat z neko vsebino, širino, globino, ker vse to teb manjka.[/quote]
5+
Vsak je na svoj nacin uspesen. Nekdo se ima za uspesnega ze zato, ker je pred sihtom skozi wc splaknil lepo klobaso. Lahko, da se sam sebi (subjektivno) zdi bolj uspesen od koga drugega z olimpijko medaljo. Skratka, to kako se vi subjektivno zdite sami sebi tako zelo uspesni, ni vredno pocenega grosa.
Razumem. Nekomu je popolnoma normalno in sprejemljivo druge zaliti, jih imeti za luzerje, ker verjame, da oseba ni v resni zvezi. Ko pa mu ta ista oseba pove, da ni v zivljenju dosegel ama bas nic omembe vrednega, golo resnico, je pa uzaljen. Prvo je stvar izbire, vsaj zame, kadar sem se tako odlocil. Drugo pa je gola resnica.[/quote]
Ma ne razumeš ti nič od tega, kar ti pišemo. Misliš, da razumeš. To dvoje ni isto. Če ti človeku napišeš, da ni dosegel ama baš nič, to ni nobena resnica. To je le tvoj pogled, ki nima nobene zveze z resnico. Če vzamem za primer sebe. To, kar sem jaz dosegel, vem le jaz in noben drug od tukaj prisotnih. In le jaz vem, ali to doživljam kot uspeh ali neuspeh. Ne ti. Kako ti mene doživljaš, je eno, kako pa jaz sebe, je pa tisto, kar je POMEMBNO. Ko je govora o luzerjih. In jaz ti nikoli nisem napisal, da si luzer, ker se recimo domišljavo obnašaš. Napišeš, da si domišljavec. Razen, če je to zate žaljivo?! Sem ti pojasnil, zakaj si domišljavec. Še enkrat.[/quote]
Ze zgoraj sem ti napisao o tej vasi subjektivni “uspesnosti”. Tu ti bom pa dodal le to, da si nekateri, samo zato, ker subjektivno verjamete, da ste objektivno bolj uspesno od ljudi, ki niso vezani, privoscite vsakodnevna zaljenja. Toliko o vasi domiljavosti. 😉
In ce smo ze pri kurcenju. Kurcite se pred vsakim, za katerega mislite, da je v cem slabsi od vas. Pa naj si gre za ljudi, ki ne zivijo na “svojem”, za ne vezane, ker imajo morda nizjo placo, itd. Dovolj mi je vedeti kaj pocnete z Matkicem. Se kako radi se primerjate. Ko imate od tega koristi. Vas pa zmoti, ko vec ne izpadete boljsi. Oh, ne, tako se pa mi ne primerjamo. Vsi mi smo kar naekrat subjektivno uspesni. A ne? Hipokriti poscani.
pocasi bos dojel, saj to velja za vsakega od nas, tudi tebe. Razen, ce si spet domisljas, da se edino ti ocenjujes objektivno. Si zmozen kaj takega sproducirat.. 🙂
Gola resnica
goli curak
kurčite
Ti maš pamet tipičnega povprečnega čefurja. Ne ti men pametovat z neko vsebino, širino, globino, ker vse to teb manjka.[/quote]
Slaboumnez 😉
pocasi bos dojel, saj to velja za vsakega od nas, tudi tebe. Razen, ce si spet domisljas, da se edino ti ocenjujes objektivno. Si zmozen kaj takega sproducirat.. :)[/quote]
Nic si jaz ne domisljam. Vse je relativno. Tina maze je objektivno izredno uspesna smucarka. Kdor se ima za uspesnez, ker v wc sproducira kranjko klobaso pa je slaboumnez. 😉
Debata sploh nikoli ni tekla o uspesnosti, o kateri ti govoris, temvec o osebnem zadovoljstvu. To si ti zdaj malo obrnil sebi v prid. Osebno zadovoljstvo je vedno uspeh, objektivno in subjektivno gledano, medtem ko recimo poslovna uspesnost pa ne pomeni nujno tudi osebnega zadovojstva. Subjekt sam ve, ce ga to dela zadovoljnega ali ne, ne odlocajo drugi. In clovek, ki je zadovoljen objektivno ne more bit luzer. Luzer je samo zaljivka, ki je posledica nezadovoljstva tistega, ki jo izreka. Lahko je tudi le trenutno nezadovoljstvo. Z zaljivko se subjekt le skusa spravit v boljso voljo, tako, da drugega poniza ali ga skusa ponizat. Upam, da nisem koga ponizal s tem mnenjem. 🙂
Skjuzmi, a bi hotel kdo od uspešnih meni šalabajzerju objasnit, kakšna je olimpijska norma za dosego uspešnosti?
Do kje sem luzer, od kod naprej si pa lahko pripnem medaljo uspešen?
Hvala za odgovor in vaš trud. :-))
Marko, mislim da ves, da nikoli nisem dvomim v tvoje osebno zadovoljstvo. Precej drugacno mnenje imam o onetu, npr. ampak to je ze druga tema.
Luzer je zgolj poslovenjena Angleska beseda. To win or to loose, winner and looser. Slednjih je obicajno mnogo. Pa smo pri loosers, oz luzers, ce velja pisi kao sto govoris. Kdor to razume bo razumel, da beseda luzer makes sense le v kontekstu taksnih ali drugacnih objektivnih meril. Ne subjektivnih obcutkov zadovoljstva.
Haha:)
Ce gres na poker turnir, kjer winner takes all, so vsi ostali udelezenci luzerji. Ceprav se subjektivno ne pocutijo kot luzerji.
Haha:)
Ce gres na poker turnir, kjer winner takes all, so vsi ostali udelezenci luzerji. Ceprav se subjektivno ne pocutijo kot luzerji.[/quote]
Torej ti me hočeš prepričati, da je edini uspešen najboljši blefer?
Lagano sportski na to temo:
Haso otišao u Englesku da zaradi malo para, te se uskoro stvarno vrati s puno para. Pita ga Mujo kako je zaradio tolike pare.
– Pa kartao sam poker, kaže Haso.
– Ali ti slabo kartaš poker!
– Ma u prvoj partiji, kad sam tražio da vidim karte od onoga što je rekao da ima poker, on mi je odgovorio da se kod njih igra na savjest i poštenje.
E Mujo, kad je mene krenula karta!!!
Let`s play…
Samo zanimivo je, da čeprav sem jaz osebno zadovoljen sem tu deležen žaljivk, oz. bolje rečeno posmeha in poniževanja od večine ljudi, češ da moja “pot” ni ok, in “prava” ker prav je takole itd itd itd. Pa pustmo zdaj Lepolasko ki je troll, ampak tudi tako izven tega.
Pa se noben ne ozira na to da sem ZADOVOLJEN 🙂
Ajde Matkič k si upaš vse povedat, kok se ti zdi, da bi morala biti minimalna starost, za lizanje pičke vsaj?
Forum je zaprt za komentiranje.