Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
K eni otroci ste, res :)))
Če bi se kdo od vas mogoče spomnil, kok svojega gneva ste na tem forumu že izlili na ženske … O eni niste česa lepega napisal. Vse smo ble stare, debele, brezposelne, frustrirane .. itd. Sam udrihat, žalit, zasmehovat po vseh, čimvečkrat in čim bolj sočno. Ko pa vas koga izmed vas kdo malo pošimfa, je pa cela drama :)))))
Ana, kera normalna pa hod sem? Dokler so ženske HOT shit komaj vejo kaj je internet (chat/forum)..
Sem pridejo jamrat ko/če jim pade povpraševanje pod 10 ogovorov na mesec..
Veš, meni je čisto vseeno, kdo je vam HOT. Tko kot je tebi kdo je meni HOT. To ni noben argument, da udrihate kar po vsemu, ker vas pač nekaj frustrira.
Nima veze kaj mi mislimo.. ženske dobro vejo kje so.. ko so v kurcu pridejo sem..
Tebe ni blo kok pol leta? A zdej je konec veze al je padla droga?:=
Samo zanimivo je, da čeprav sem jaz osebno zadovoljen sem tu deležen žaljivk, oz. bolje rečeno posmeha in poniževanja od večine ljudi, češ da moja “pot” ni ok, in “prava” ker prav je takole itd itd itd. Pa pustmo zdaj Lepolasko ki je troll, ampak tudi tako izven tega.
Pa se noben ne ozira na to da sem ZADOVOLJEN :)[/quote]
Seveda ne.
Ljudje, ki se leta postavljajo s svojo resnostjo, zrelostjo, partnerstvom, otroci, kot da gre za edini smisel zivljenja, so se KAO cez noc prelevili v svoje nasprotje. Kar naenkrat je osebno zatovoljstvo vse kar steje. �
Se mene so podjebavali, da sem razvajen mamin sincek, ki mu mamica se vedno streze. Matkic je postal Mamkic. Itd. �
Ampak nic ves. Sedaj razumejo, da smo si vsi razlicni, z razlicnimi prioritetami in cilji v zivljenju. Ampak kdor ne stremi k resni zvezi je se vedno razvajeni nesposobnez katerega domet so prostitutke in razne druge low life “lahke zenske”. Ker kar se res gre je tako nepomembno, ce se ve, da ni pro monogamija. �
do podjebavanja je prihajalo predvsem zararadi zaljenja zenskega spola in tudi odslej ne bo drugace, ce bo le to se vedno prisotno v taki obliki kot je bilo.
do podjebavanja je prihajalo predvsem zararadi zaljenja zenskega spola in tudi odslej ne bo drugace, ce bo le to se vedno prisotno v taki obliki kot je bilo.[/quote]
Je treba prebrat vse in potem dobiš občutek. Sem precej tega sranja prebral in večinoma gre za kritiko ženskega dojemanja sveta, za kvazi enakopravnost. Aktivistke na tem forumu sicer zvesto zastopajo svoje barve in potem pač pride do k, p in podobnih besed. Dokler pač ženske sodelujejo v igri, ki se ji reče življenje in ne prevzamejo svojega dela odgovornosti je pač težko drugače. Še posebej to velja takrat, ko se je treba ločit, ker bo dec na sodišču bolj verjetno pogorel.
Skratka, če jezadovoljen sam s sabo, če ne pali na ženske čare, potem je zajeban, nesposoben… zgodi se mu sramotenje beta provajderja. Tisti, ki pa pokaže zobe in žaljivke kar same od sebe padajo stran namesto, da bi se lepile nanj, je pa dober.
Ta forum je pač battlezone specialnega pritlehnega boja med spoloma. Sem in tja se pjavijo kake izjeme, ampak o tem ne bi, ker lahko postanem žaljiv.
:))))))))
Kaj pa jaz vem, po moje od ene 14 naprej, ampak odvisno od posameznika 🙂 Čeprav ne vem za kaj je to pomembno 😛
Samo zanimivo je, da čeprav sem jaz osebno zadovoljen sem tu deležen žaljivk, oz. bolje rečeno posmeha in poniževanja od večine ljudi, češ da moja “pot” ni ok, in “prava” ker prav je takole itd itd itd. Pa pustmo zdaj Lepolasko ki je troll, ampak tudi tako izven tega.
Pa se noben ne ozira na to da sem ZADOVOLJEN :)[/quote]
Seveda ne.
Ljudje, ki se leta postavljajo s svojo resnostjo, zrelostjo, partnerstvom, otroci, kot da gre za edini smisel zivljenja, so se KAO cez noc prelevili v svoje nasprotje. Kar naenkrat je osebno zatovoljstvo vse kar steje. �[/quote]
Ja saj to, nočna transformacija bi lahko rekli, kot da se kača zlevi svoje stare kože. Kakorkoli, če bi bilo osebno zadovoljstvo najpomembnejše kot trdijo potem ne bi nikoli trdili tiste blodnje Oneta o prilagajanju itd. ker to ni osebno zadovoljstvo če se morš prilagajat…. kako prozorni so.
Seveda ne.
Ljudje, ki se leta postavljajo s svojo resnostjo, zrelostjo, partnerstvom, otroci, kot da gre za edini smisel zivljenja, so se KAO cez noc prelevili v svoje nasprotje. Kar naenkrat je osebno zatovoljstvo vse kar steje. �[/quote]
Ja saj to, nočna transformacija bi lahko rekli, kot da se kača zlevi svoje stare kože. Kakorkoli, če bi bilo osebno zadovoljstvo najpomembnejše kot trdijo potem ne bi nikoli trdili tiste blodnje Oneta o prilagajanju itd. ker to ni osebno zadovoljstvo če se morš prilagajat…. kako prozorni so.[/quote]
Vaše osebno zadovoljstvo je če koga pregaziš, popljuvaš, izkoristiš…. tipično za patološkega narcisa nesposobnega empatije.
Patologija ljudi zaostalih v razvoju.
Hehehe. Če si sociopat, res ne. Če pa želiš, da družba funkcionira, pa pomeni, da se morajo njeni člani prilagajati nekim skupnim pravilom. Seveda so eni temu bolje prilagojeni (vzgojeni) kot drugi, zato so eni za družbo bolj primerni, drugi pa manj (so v zaporih, na begu, se skrivajo za štirimi zidovi itn itn). Družina oziroma partnerski odnos pa ni nič drugega kot oblika družbe z manj člani. Kar pomeni, da je prilagajanja običajno manj. Je pa problem, če ni človek prilagojen niti za družbo, saj se mu potem zdi partnerstvo le še ena dodatna ovira oziroma dodatno prilagajanje. Ni tu nobene prozornosti Matkič. Ali si ali pa nisi. 😉
Čakaj, a ni blo zdaj govora o tem da je pomembno osebno zadovoljstvo čez drugo, 😛
Malo mešamo kot vam paše ha?
Lepo ste sfardirbal forum. Čestitke v ritke!
Nič mi ne mešamo. Ti pozabljaš, da za ene prilagajanje ni problem oziroma ovira. Ti si sam napisal, da se če se moraš prilagajat, to ni osebno zadovoljstvo. Pišeš, kot da to splošno velja za vsakega. Piši zase, pa ne bo takih “problemov”. 😉
Nič mi ne mešamo. Ti pozabljaš, da za ene prilagajanje ni problem oziroma ovira. Ti si sam napisal, da se če se moraš prilagajat, to ni osebno zadovoljstvo. Pišeš, kot da to splošno velja za vsakega. Piši zase, pa ne bo takih “problemov”. ;)[/quote]
Z vsakim prilagajanjem je osebno zadovoljstvo vsaj za malenkost manjše pa če si to priznate ali tudi ne. Vendar to še ne pomeni, da ga sploh naj ne bi bilo. Bistveno vprašanje je le do katere mere naj bi se prilagajali in problem je, da je vrednost lastnega prilagajanja vedno večja od prilagajanja drugega (da o prilagajanjih, ki dejansko to niti niso, sploh ne bi govorili).
Tebi je v osebno zadovoljstvo, da se ne prilagodiš, da zgolj izkoristiš in po uporabi zavržeš, ni pomembno koga ali kaj.
Ker nimaš empatije in se nisi sposoben vživet v osebnost drugega ti je nesmiselno razlagat dalje.
Forumski “resnezi”, kot one, ze leta ne pocno drugega kot, da povelicujejo sebe, vse drige pa imajo za vse najlabse kaj obstaja. Ljudi drugacnih zivljenskih nazorov, z drugacnimi prioritetami, redno predvsem zalijo. Kaj za boga milega je vse to kar one pise Matkicu? Kje je tu sprejemanje raznolikosti?? Kje je tu spostovanje razlicnosti??? Jebe.m vam vse po spusku, enoumnezi. Ne pokazete najbolj elementarnega spostovanja. In vi bi komu ocitali nespostovanje razlicnosti?? Bizgeci prepotentni.
Še enkrat in zadnjič ti to napišem. Prit mi sm je.bat vse po spisku. Jst ti lahko brez problema in na forumu in v živo povem, da si kreten.
Še enkrat in zadnjič ti to napišem. Prit mi sm je.bat vse po spisku. Jst ti lahko brez problema in na forumu in v živo povem, da si kreten.[/quote]
Kaj ko bi ti svoje posrane gate raje spokal na kak tinejzerski forum?
Če maš tok cajta na razpolago za forum ga boš tud za to najdu. Ne napišeš ti neki dva komentarja na dan, ti pacient si skos gor, ob vseh različnih možnih urah. Uspešen človek vlaga vase vsak dan, ti se pa na forumih ku.čiš, zmerjaš ljudi z luzerji, potem se pa še čudiš zakaj ti ne pokažejo spoštovanja. Mislm koj ku.ac, kako si lahko kr tok debilen ???
Slaboumno glavo dokazes cim usta odpres.
Ja čist si me prizadel zdej. Vešda solze točm, mi je čist hudo no.
ne more te prizadet v nekaj kar nimaš.. v DOS niso mogli vdret preko interneta:D
Forum je zaprt za komentiranje.