Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

si jo pa ti ocital njemu, vidim. Na nacin, ki ga obsojas.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidiš kar želiš videt. Pišeš o tem o čemer razmišljaš in tvoje misli so naravnane poveličevanju in potem vse to pripisuješ meni in me na tej osnovi obsojaš.
Ne opaziš pa, da vseskozi zagovarjam nek splošnoveljaven sistem vrednot, ki je potreben za življenje v širši skupnosti in tudi v družini. Ampak ti si to spet razlagaš po svoje, ker si si laži, zavajanje, izkoriščanje…. prilagodil svojemu sistemu in ga zagovarjaš kot občeveljaven.

Vidiš kar želiš videt. Pišeš o tem o čemer razmišljaš in tvoje misli so naravnane poveličevanju in potem vse to pripisuješ meni in me na tej osnovi obsojaš.
Ne opaziš pa, da vseskozi zagovarjam nek splošnoveljaven sistem vrednot, ki je potreben za življenje v širši skupnosti in tudi v družini. Ampak ti si to spet razlagaš po svoje, ker si si laži, zavajanje, izkoriščanje…. prilagodil svojemu sistemu in ga zagovarjaš kot občeveljaven.[/quote]
Pa poglej si kaj si napisal Matkicu? Kaj je to? Razumevanje, spostovanje razlicnosti?

Nic jaz ne zagovarjam kot občeveljavno. Jaz zivim kot zivim, ti pa zivi kot zivis. Libertarian svetonazor. Ti si tisti, ki bi uzakonil uravnilovko. Z vsemi, ki ne stremijo k resni zvezi in otrokom pa pred zid in postrelal. Totalitarizem.
Kdo tu spostuje razlicnost? Ti je niti dopuscas ne, kaj sele spostujes.

si jo pa ti ocital njemu, vidim. Na nacin, ki ga obsojas.[/quote]
Jaz njega obsojam? To je vse kar vidis?? Prokleti polz slinar

Zgleda te denar na dolgi rok res nesrečnga nrdi. Model čist zafustriran sm prhaja 🙂

Ne opaziš pa, da vseskozi zagovarjam nek splošnoveljaven sistem vrednot, ki je potreben za življenje v širši skupnosti in tudi v družini. Ampak ti si to spet razlagaš po svoje, ker si si laži, zavajanje, izkoriščanje…. prilagodil svojemu sistemu in ga zagovarjaš kot občeveljaven.[/quote]
Pa poglej si kaj si napisal Matkicu? Kaj je to? Razumevanje, spostovanje razlicnosti?

Nic jaz ne zagovarjam kot občeveljavno. Jaz zivim kot zivim, ti pa zivi kot zivis. Libertarian svetonazor. Ti si tisti, ki bi uzakonil uravnilovko. Z vsemi, ki ne stremijo k resni zvezi in otrokom pa pred zid in postrelal. Totalitarizem.
Kdo tu spostuje razlicnost? Ti je niti dopuscas ne, kaj sele spostujes.[/quote]

Ti res nisi za drugam kot za zid….psihiatrije.
Bralno nepismen.

Matkicu sem že pred leti napisal marsikaj pa žal ne razume, noče razumet in mu ni vredno še karkoli pisarit, kot tudi tebi ne. 😛

Bralno nepismen.

Matkicu sem že pred leti napisal marsikaj pa žal ne razume, noče razumet in mu ni vredno še karkoli pisarit, kot tudi tebi ne. :P[/quote]
Joze “argumentirano” zagovarja nek “splošnoveljaven sistem vrednot” po katerem so homseksualno nekoristna golazen clovestva. Podobne “argumente” uporabi proti vsakemu, ki ne zagovarja (baje) tradicionalne druzinske vrednote. Homoseksualec Miha kontrira, da smo si ljudje razlicni, z razlicnim “poslanstvom”. Jozetu pa ocita nestrpnost do drugacnih od sebe.

In kaj rece Marko? Poglej se Miha, kako si nestrpen do Jozeta. Netoleranten do drugacnih. Ne sprejemas, da imamo vsi svoje cilje. Itd, Itd.

Ni cudno, da sto tako zelo uspesni, velecenjeni forumasi.

Bralno nepismen.

Matkicu sem že pred leti napisal marsikaj pa žal ne razume, noče razumet in mu ni vredno še karkoli pisarit, kot tudi tebi ne. :P[/quote]
Joze “argumentirano” zagovarja nek “splošnoveljaven sistem vrednot” po katerem so homseksualno nekoristna golazen clovestva. Podobne “argumente” uporabi proti vsakemu, ki ne zagovarja (baje) tradicionalne druzinske vrednote. Homoseksualec Miha kontrira, da smo si ljudje razlicni, z razlicnim “poslanstvom”. Jozetu pa ocita nestrpnost do drugacnih od sebe.

In kaj rece Marko? Poglej se Miha, kako si nestrpen do Jozeta. Netoleranten do drugacnih. Ne sprejemas, da imamo vsi svoje cilje. Itd, Itd.

Ni cudno, da sto tako zelo uspesni, velecenjeni forumasi.

eDx si notri padel kot v TV serijo. Samo veš kje se zalomi, ob predpostavki, da boš komurkoli tukaj kaj dopovedal. Ne vem, če je kdo dejansko prišel sem, da bo kaj argumentirano “izpeljeval” pa racionaliziral oz. preveril že interno logiko, če gre skupaj (tipično ko jim paše jim je matematika/statistika/knjiga sveta, ko jim kaj ni po godu, pa pravijo, da ne moreš vsega tako gledat).
Tudi, da bi samo delili svoje izkušnje/poglede/utrinke jim zgleda ni. Prišli so ne kot objektivni analitiki ampak odvetniki svojih prepričanj, zagovarjanja svojih stališč (enostransko kakopak) in to jim je celotna esenca, če v to posegaš, posegaš v njihovo bistvo in borili se bodo na vse pretege, saj brez tega lahko končajo…

Me pa vseeno zanima s čim se ukvarjaš, če lahko namigneš, npr ali gledaš serije na FXNOW (FEARLESS)?:D

Pa nekaj sem ujel, da si napisal, da si Lepolasko razkrinkal in da je zaradi sramote ne bo več sem, lahko ti ali kdo drug kaj več pove?

Tvoj boljši Nick bi bil Trdonja.

Hehehe. Ja dober primer ampak žal ne opisuje dogajanja oziroma si zamenjal osebe (Matkič in On_). Seveda stvar subjektivnega pogleda. To je moj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

oh, ja 🙂 pozna me. ve kdo sem. pozna mojega bivšega in mene “v dušo” – karkoli že to pomeni 🙂

in mene je ful sram, ker rada seksam :)))

Ne bi mogel bolj precizno povedati. ‘Odvetniki lastnih prepricanj’.

Ze 3 leta ne gledam TV. Niti na telefonu. 😀

Da se navezen na to kar si napisal…
Ljudje nas sprejemajo dokler se obnasamo, razmisljamo, v okviru ‘normalnega’ za to okolje. Vsako vecje odstopanje pa hitro postane predmet kritike in obsojanj.
Seveda, ‘normalno’ obnasanje rezultira v ‘normalnih’ resultatih. Tam nekje v blizini povprecja za to okolje.
Vendar vecino ljudi, type B, to ne moti. Njihova prioriteta je ziveti v harmoniji z okoljem. Zato so tudi bolj primerni za zveze. Medtem ko typa A oseba cuti potrebo izstopati, doseci precej vec od ‘normalnega’ za dano okolje. Kar pa vecino, katere ideal je ‘normalno’, seveda ogroza. Nenormalnez jim je trn v peti. Ne obratno. Pomembna razlika! Zato je vsaka izrazito presezena ‘normalnost’ tlakovana s kritiko dezurnih ‘normalnezev’. Ne manjka pomanjsevanja in trivializiranja dosezenega. Zacne pa se ze mnogo prej. Takoj ko vidijo, da ne stremis k njihovi ‘normalnosti’.

Recimo, da gres na studij v tujino. In ze se bodo nasli ‘normalnezi’, ces kaj pa mislis, da si. Pac izmenjava studentov, recejo, vlka figa. Pa ceprav morda sploh ne gre za to. Ampak ljudje cutijo potrebo, da te zabijejo. Ces, nic boljsi nisi od nas.
Pa saj je ze v OS vecina, ki izstopa po solskem uspehu, delezna posmehovanja. Sami piflerji, a ne? 🙂
Zadnjic sem bral, kaj dozivljajo redki posamezniki, ki se poskusajo dvigniti iz ghetto-ov, koliko eni polen pod noge. Od “prijateljev”. Vse to pa s tabo ostane. Ves, da ti le redki karkoli privoscili, spostovali tvoj trud. Nenazadnje razumljivo. Vecini gre za pripadnost, normalnost, ti pa to s svojo “neprilagojenostjo” ogrozas.

Tako da to kar vidim na tem forumu ni nic novega. Kjerkoli se clovek znajde, ce ni eden od mnogih, bo problem. Izjeme so situacije, kjer si lahko ‘normalni’ obetajo koristi, jim kot nadrejeni krojis usodo, ipd.

eDX, daj pa nehaj s totim A-tip-sranjem, ker so že vsi pogruntali da si samo ausšus A klase.

da ponovim fiškine besede: sam sebe ne vidiš, zato ti bomo razložili. kasiral si isto kot ostali: “da si luzer, failure na študijsekm in poslovnem področju, brez otrok ali nesposoben foter kot ostala četica neodgovornežev. ženske so te vse zapustile in dobiš jo lahko edino tako, da si jo kupiš”

kako in zakaj si sam sebe v teh besedah prepoznal, je vsem jasno (razen tebe :)))))
womanhater, ki se duva, kolk ma hudo službo medtem ko horde žensk letijo za tabo z dragimi darili in služi milijone v eksotičnih državah, vmes pa ima še čas viset ob vseh urah in vsak dan na forumu :)))) ti si samo blefer, ki lahko instantno upeca šeme, ki se obešajo po šankih in slinijo za tipi, ki jim bodo plačevali pijačke. vse ostale, ki premorejo vsaj zrno pameti, so te v času, dokler rečeš “dober večer”, že 10x pogruntale 🙂

Haha, Lepolaska… 😀

oh ja, ženske so vedno padale na neartikulirane tupoglavce, ki znajo sproducirat le bebavo hehetanje. res, zaupaj nam še kakšne svoje osvajalske metode, prosim. da bomo vedeli, kako npr. žensko prepričaš, da ti podari mustanga ali kakega audija A6 s polno opremo.

mogoče se še preusmerim med lezbače, če bo delovalo :)))))

5+

Hehehe. Ja dober primer ampak žal ne opisuje dogajanja oziroma si zamenjal osebe (Matkič in On_). Seveda stvar subjektivnega pogleda. To je moj.[/quote]

Ker jaz sem zagovarjal nek “splošnoveljaven sistem vrednot kdaj? Jaz vedno pravim ravno kontra, One pa ravno to, da se mormo prilagajat večinskim družbenim pravilom ki so predvsem nepraktična in okorna ter zastarela.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič, to je neverending story debata. Nima smisla. Malo imaš prav, malo pa imam jaz. 😉

5+[/quote]
Nisem vam kriv, ce nimate ne casa, ne denarja, kaj sele kaj drugega. V spegu se poglejte, ce iscete krivca. Od teh domisljijskih spisov ne bo koristi. 😀

Ljudje nas sprejemajo dokler se obnasamo, razmisljamo, v okviru ‘normalnega’ za to okolje. Vsako vecje odstopanje pa hitro postane predmet kritike in obsojanj.
Seveda, ‘normalno’ obnasanje rezultira v ‘normalnih’ resultatih. Tam nekje v blizini povprecja za to okolje.
Vendar vecino ljudi, type B, to ne moti. Njihova prioriteta je ziveti v harmoniji z okoljem. Zato so tudi bolj primerni za zveze. Medtem ko typa A oseba cuti potrebo izstopati, doseci precej vec od ‘normalnega’ za dano okolje. Kar pa vecino, katere ideal je ‘normalno’, seveda ogroza. Nenormalnez jim je trn v peti. Ne obratno. Pomembna razlika! Zato je vsaka izrazito presezena ‘normalnost’ tlakovana s kritiko dezurnih ‘normalnezev’. Ne manjka pomanjsevanja in trivializiranja dosezenega. Zacne pa se ze mnogo prej. Takoj ko vidijo, da ne stremis k njihovi ‘normalnosti’.

Recimo, da gres na studij v tujino. In ze se bodo nasli ‘normalnezi’, ces kaj pa mislis, da si. Pac izmenjava studentov, recejo, vlka figa. Pa ceprav morda sploh ne gre za to. Ampak ljudje cutijo potrebo, da te zabijejo. Ces, nic boljsi nisi od nas.
Pa saj je ze v OS vecina, ki izstopa po solskem uspehu, delezna posmehovanja. Sami piflerji, a ne? 🙂
Zadnjic sem bral, kaj dozivljajo redki posamezniki, ki se poskusajo dvigniti iz ghetto-ov, koliko eni polen pod noge. Od “prijateljev”. Vse to pa s tabo ostane. Ves, da ti le redki karkoli privoscili, spostovali tvoj trud. Nenazadnje razumljivo. Vecini gre za pripadnost, normalnost, ti pa to s svojo “neprilagojenostjo” ogrozas.

Tako da to kar vidim na tem forumu ni nic novega. Kjerkoli se clovek znajde, ce ni eden od mnogih, bo problem. Izjeme so situacije, kjer si lahko ‘normalni’ obetajo koristi, jim kot nadrejeni krojis usodo, ipd.[/quote]

Tebe okarakterizira ali določa predvsem obnašanje oz. razmišljanje ter pristop do ljudi, ki je odraz karakterja oz. osebenih značilnosti, in ne druge stvari – tvoje namišljene zarote, zavidanja, kako so vsi proti tebi itd.

Hvalisava narcisistična osebnost bo le redkim všeč, saj so pogosto domišljavi in samozagledani, zato pričakujejo potrditve s strani okolice, iščejo si časti, želijo biti spoštovani, ugledni, žeti pohvale, ovacije, priznanja, da ohranijo masko nečimrnosti, občutek, kako pomembni, ‘imenitni’ in ‘enkratni’ so, seveda le v primerjavi z drugimi ljudmi, pod slabšalnimi označbami, ki jim ti praviš B-type… Dejansko pa imajo zelo šibki jaz, ne prenesejo kritike, pričakujejo strinjanje v vsem, kimanje, vedo vse bolje od drugih…

Ne vem, če imaš ravno mnogo osebnih lastnosti, ki bi bili vredni zavidanja oz. da bi kako drugače pozitivno izstopal od povprečja. Si pač nekdo oz. ‘tip z denarjem’, s čimer se rad pohvališ, a se ne zavedaš, da je to čista brezosebnostna kategorija, je gol podatek, kot če odčitam temperaturo s termometra.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako da to kar vidim na tem forumu ni nic novega. Kjerkoli se clovek znajde, ce ni eden od mnogih, bo problem. Izjeme so situacije, kjer si lahko ‘normalni’ obetajo koristi, jim kot nadrejeni krojis usodo, ipd.[/quote]

Tebe okarakterizira ali določa predvsem obnašanje oz. razmišljanje ter pristop do ljudi, ki je odraz karakterja oz. osebenih značilnosti, in ne druge stvari – tvoje namišljene zarote, zavidanja, kako so vsi proti tebi itd.

Hvalisava narcisistična osebnost bo le redkim všeč, saj so pogosto domišljavi in samozagledani, zato pričakujejo potrditve s strani okolice, iščejo si časti, želijo biti spoštovani, ugledni, žeti pohvale, ovacije, priznanja, da ohranijo masko nečimrnosti, občutek, kako pomembni, ‘imenitni’ in ‘enkratni’ so, seveda le v primerjavi z drugimi ljudmi, pod slabšalnimi označbami, ki jim ti praviš B-type… Dejansko pa imajo zelo šibki jaz, ne prenesejo kritike, pričakujejo strinjanje v vsem, kimanje, vedo vse bolje od drugih…

Ne vem, če imaš ravno mnogo osebnih lastnosti, ki bi bili vredni zavidanja oz. da bi kako drugače pozitivno izstopal od povprečja. Si pač nekdo oz. ‘tip z denarjem’, s čimer se rad pohvališ, a se ne zavedaš, da je to čista brezosebnostna kategorija, je gol podatek, kot če odčitam temperaturo s termometra.[/quote]
A bi se kaj bolje pocutil, ce bi se namesto type A in type B psihologi govorili o type X in type Y? Pac, tako so poimenovali. Oba tipa iimajo svoje prednosti in slabosti. Ni ti treba iz rokava vleci to kar ti trenutno ustreza. O nobenih motnjah osebnosti ne govorimo.

So odlicnjaki necimrni? Pa vseeno celo osnovno solo, ce ne dlje, poslusajo, da so piflarji. Od koga? ‘Normalnih’. Povprecnih.
So studente zahtevnejsih fakultet necimrni? Pa vseeno obstaja kup enih zaljivk. S strani ‘normalnih’. Povprecnih.
So vozniki SUV-jev necimerni? Pa v Sloveniji velja prepricanje, da se preseravajo. Kdo to pravi? Ja ‘normalni’. Povprecni.
Itd.

Nic od tega ni namisljenega. Problem je v drugacnosti. Drugacnosti, ki ‘normalne’, povprecne, ogroza. S svojim odzivom pa potem spominjate na eksperiment z banano, 5 opicami in hladnim tusem.

keč je samo v tem, da ko ti je mama govorila, da si “poseben” in “drugačen”, s tem ni hotela povedat, da si nadpovprečen, kot si ti domišljaš. 🙂 ti izrazi se uporabljajo za tiste vrste ljudi, ki niste polnopravni člani družbe 🙂 in to ne zato, ker ste ajnštajni…….. :)))))

Dater, zdaj pa ze nehaj govoriciti o sprejemanju drugacnosti, ker ravno tebi dela najvec tezav. V isti sapi jo zagovarjas in cloveka oznacis za luzerja. Ce je to sprejemanje, potem se itak vsi sprejemamo in sploh ni nobene tezave.

In zdaj se na njega spravljajo tu neke na pol samske babe, same nesposobne imeti resno zvezo , familijo in otroke..Lepolaska očita DX-u, da je čustveno nesposoben imeti ersno zvezo, kot d ajo ona ima, pa to dol padeš od smeha, kako so te kvazi-emancipirane kure odvisne vsaj od privida “zveze”, pa čeprav so njihova realnost le na pol razmerja, tako zelo se sramujejo same sebe, da uradno zagovarjajo nekaj, kar je od njihovega stila lajfa oddaljeno kot demokracija od Pjongjanga…

Še vedno čakam, da se bo kakšna opogumila, pa začela zagovarjati, kar dejansko živi, nula, nada, niente, feministke s ev grobu obračajo, nič feminizma ni v teh ljubljanskih urbanih kmeticah, nič ženskega ponosa, ena sama kmetavzarska tardicionalna afnarija z nekimi prividi zvez…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close