Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Ubijanje je koristno. Ne verjamete? Poglejte vojne. Zmaga tisti, ki jih več ubije.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Bogi Matkič, samo on bi nekaj po svoje, večina ljudi so angelčki, ki se točno drže pravil..[/quote]

Aha, pol pa nič. Napake drugih so naša opravičila….. Zgolj napake drugih.

Ne vem ti mi povej.

Spider napisal:
Duša ne obstaja. Ko umreš, greš v pepel. Nobene duše ni, vsi smo samo iz nekaj mesa in kosti.
[/quote]

PEPEL. Si ti pismen? Kje sem napisal pekel?

Ne vem ti mi povej.

Spider napisal:
Duša ne obstaja. Ko umreš, greš v pepel. Nobene duše ni, vsi smo samo iz nekaj mesa in kosti.
[/quote]

PEPEL. Si ti pismen? Kje sem napisal pekel?[/quote]
A ti vedno vse prav prebereš? 🙂

Tako ti, mogoče. Jst mam še mal špehca zraven :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Vsak si po svoje predstavlja uspeh.
Zame ni uspeh to, da sem javna ali znana osebnost, ker imam rad mir in zasebnost.
Je pa Spider dobro napisal, da zdaj od povprečnih ljudi pričakuješ neko medaljo, ker bi ti naj dosegel več od povprečja[/quote]
Vec kod dovolj bi bilo, ce bi posamezniki pokazali spostovanje do razlicnosti. Ne vidimo se svi v druzinskem zivljenju. Nismo nezrelezi, nesposobnezi, mamkici, … Nasi cilji, ambicije so na drugih podrocjih. Life and let live. 😉

Zakaj bi morali drugim karkoli zavidati? Jaz Prevcem nic ne zavidal. Spostujem pa njihove dosezke. Trud, ki so ga morali vloziti, vztrajnost, itd.

Ves kdaj sem napisal za violinistko? Po tem, ko je matjazko naprej napisal, da so starsi njegove doktorji, partnerka pa glazbenica. Nakar pove, da torej on ze ni luzer. Omenil pa sem zato, da ukazem na razliko. Ker v necem ima matjazko prav. Kdo smo mi, odraza tudi kaliber nasih partnerjev. Ceprav to predvsem odraza nas “domet” v casu, ko smo osebo spoznali.

Kitenje s tujim perjem je bolj tako. “Starši moje so zdravniki” je nerelevantna informacija oz. poskus kurchenja z dosežki nekoga drugega.

Tako ti, mogoče. Jst mam še mal špehca zraven :))[/quote]

Eh, ta gre tudi v pepel. Kakšen zlat zob, mogoče? 😉

Sem pa prepričana, da obstajajo tudi okoliščine, v katerih po smrti ne greš v pepel… Upam, da komu ta preblisk ne bo preveč ogaben, ampak meni bi bilo čisto zanimivo vedeti, koliko nadebudnih popotnikov do kosti oskubijo mrhovinarji v kakšni puščavi ali džungli, pa razne ribice na odprtem morju… Sem pred časom gledala dokumentarec o zasužnjenih kamboških in burmanskih migrantih, ki za potrebe tajske ribolovne industrije masovno lovijo rakce, in je razčetverjenje pogosta kazen za recimo netenje upora na ladji… 🙁

Uf, bo Sadni spet pameten… 😀

Uf, bo Sadni spet pameten… :D[/quote]
Lahko demonstrira svojo poslovno Angleščino

Prevc je skromen, njemu ni kaj zavidat. Ce bi bil prepotenten in drge dajal v nic, jih oznaceval za luzerje, bi pa ostal sam, brez navijacev.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi morali drugim karkoli zavidati? Jaz Prevcem nic ne zavidal. Spostujem pa njihove dosezke. Trud, ki so ga morali vloziti, vztrajnost, itd.

Ves kdaj sem napisal za violinistko? Po tem, ko je matjazko naprej napisal, da so starsi njegove doktorji, partnerka pa glazbenica. Nakar pove, da torej on ze ni luzer. Omenil pa sem zato, da ukazem na razliko. Ker v necem ima matjazko prav. Kdo smo mi, odraza tudi kaliber nasih partnerjev. Ceprav to predvsem odraza nas “domet” v casu, ko smo osebo spoznali.[/quote]

Nisi razumel poante. Napisal si, da smo vsi ‘luzerji’, podlaga za ‘uspešneže’ pa naj bi bila verjetno višina plače, predvsem (po tvoje) pomemben faktor za ženske pri vrednotenju moških. Ampak če bi to bilo neko splošno pravilo (velja pa to v tvojem svetu, saj nabašeš skoz podoben profil žensk, ki jih pritegne zunanji blišč moškega, ker se očitno z drugim ničemer ne znaš ‘reprezentirati’, če daješ tolikšno težo trdi ameriški valuti $$$, brez česar te po svojih lastnih izkušnjah verjetno ženske nebi niti povohale), moja in marsikatera ženska potemtakem ne bi šla ‘na slabše’ s t. i. i. ‘luzerjem’, ampak bi pričakovala od moškega svoj dosedanji družinski standard.

Meni ni pomembno, kaj so njeni starši niti ona, ampak da se imava rada na podlagi ‘kdo sva’ in ne ‘koliko imava’ in koliko kdo velja po nekih zunanjih družbenih merilih (denar, ugled…), ki so tvoji ‘merilni inštrumenti’ za določanje ‘uspešnosti’. Ampak kot je evidentno iz tvojega slučaja, denar ne more biti merilo za zadovoljstvo, drugače se nebi usajal čez Marka in imel potrebo po prerekanjih skozi stotero prispevkov z ‘luzerji’…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Brez denarja je on Nihče, jaz in ti pa sva še vedno Matjaž in Marko z ali brez denarja. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Uf, bo Sadni spet pameten… :D[/quote]
Lahko demonstrira svojo poslovno Angleščino[/quote]

Mislim, da ga bo tole precej hitro prepričalo, da mu ni treba.

Vsak si po svoje predstavlja uspeh.
Zame ni uspeh to, da sem javna ali znana osebnost, ker imam rad mir in zasebnost.
Je pa Spider dobro napisal, da zdaj od povprečnih ljudi pričakuješ neko medaljo, ker bi ti naj dosegel več od povprečja[/quote]
Vec kod dovolj bi bilo, ce bi posamezniki pokazali spostovanje do razlicnosti. Ne vidimo se svi v druzinskem zivljenju. Nismo nezrelezi, nesposobnezi, mamkici, … Nasi cilji, ambicije so na drugih podrocjih. Life and let live. ;)[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHA

Kira bruka, ne me j*** 😀

Brez denarja je on Nihče, jaz in ti pa sva še vedno Matjaž in Marko z ali brez denarja. :)[/quote]

A to si po pomoti napisal tako, da izpade, kot da komentiraš Prevca?

HAHAHAHAHAHAHAHA

Kira bruka, ne me j*** :D[/quote]

Evo, pa sem priklicala hudiča. 🙂

Leto dni ga ponizuj, da je nezrel mamkic, da ti bo povedal tocno tok kar sem ti jaz. Da si v primerjavi z njim LUZER! 😉

NS, samo ti si res med bolj tabudastimi. 😀

Brez denarja je on Nihče, jaz in ti pa sva še vedno Matjaž in Marko z ali brez denarja. :)[/quote]
Ti si preneumen, da bi dojel, da je denar posledica uspesnosti. Uspesne cloveku lahko vzames ves denar pa bo se vedno uspesen. Luzerju pa lahko senkas vse, pa bo zajodlal.

Life and let live

Ti si preneumen, da bi dojel, da je denar posledica uspesnosti. Uspesne cloveku lahko vzames ves denar pa bo se vedno uspesen. Luzerju pa lahko senkas vse, pa bo zajodlal.[/quote]

Ti si genjalec in celi slovenski svet okoli tebe so luzerji.

Ti si preneumen, da bi dojel, da je denar posledica uspesnosti. Uspesne cloveku lahko vzames ves denar pa bo se vedno uspesen. Luzerju pa lahko senkas vse, pa bo zajodlal.[/quote]

Ti si genjalec in celi slovenski svet okoli tebe so luzerji.[/quote]
Sodec po tem kako repliciras na mojo repliko, vem med katere spadas ti.

Ti si luzer, ti si butast, ti si preneumen,…

Resnično pametni ljudje ne komunicirajo na tak način.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close