Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe
Veste, dragi moji, zatiskajte si oci, lazite sami sebi, … ce vam je tako lazje. Kaj pa naj Marko rece?
Ampak, saj nisem opisal nobene patologije. Opisano je cisto naravno obnasanje velike vecine, tako moskih kot zensk, s tem, da se ta ista velika vecina svojega obnasanja ne zaveda.
Drzi, nic takega, res se pogosto dogaja, tudi sam spadas mednje. Ce si se opekel, se nam pac izpovej osebno na dolgo in siroko. Ne bomo te obsojali, niti se ti posmehovali. Ne rabis tega delat preko mojega imena oziroma karakterja. Razen ce se nisi prebolel in ti je nerodno. Po mojem je najbolje, da kar zagrabis bika za roge in nehas ovinkarit. 😉
oh…. no…… khm…
jaz sem pripravljena. sej to veste, ane? :)))))
Cloveka treba nekako opogumit. No, zdaj se bo pa ustrasil in se naprej projiciral vse name. Jaoooo.
glede na to, da te ima za beto, je od tebe (tako kot od vseh ostalih) že od začetka pričakoval, da se boš prilagodil njemu in okoliščinam 🙂 ne vem zakaj zdej mene kriviš, če ga ženske ne marajo, bi se lahko vsaj dedci z njim strinjali in se mu klanjali, ne pa da mu kr naprej kontriraš :))) kar sebi pripiši.
Ja sej si res luzer. Pa ne zato, ker si iščeš babe na portalih. Ampak ker si beli vitez, ker lezeš babam v rit na forumih. Tvoj kolega One je isti.
Saj ti si jim tud, potem pa se ti je ena sprdnila in zdaj tega ne mores prebolet. Mislim, kaksno presenecenje a? zgleda, da si inhaliral, da se te je tak prijelo. 🙂
Ironija tega kar si napisal je, da ti, ki nisi ne nacitan, se manj pa izkusen, delis nasvete nekomu, ki je v primerjavi z veliko vecino, ne le tabo, in dosti bolj nacitan in dosti bolj izkusen. In to vsestransko. Zato tudi dosti bolj uspesen. Ne le pri zenskah. Vsestransko. Morda je napisati, da so vse zenske kurbe, da je to v njihovi naravi, kontraverzno. In ti kot beli vitez bos hitro kontriral. Ampak, se vedno ostaja, da so v svoji osnovi, po svojem obnasanju, kurbe.
:)))))))
glih tko je blo, samo da so ble vloge obrnjene: Strašni prdec
:))))))))
če temu, da te ekstremno veliko žensk ZAVRNE, praviš “izkušen” -…… samo nobena ti ne da priložnosti, da bi to dokazal, ane :)))) ti revež, ti
Jst nisem še nobeni babi lezu v rit. Tko da, ne primerjaj me s samim seboj, luzerček.
če temu, da te ekstremno veliko žensk ZAVRNE, praviš “izkušen” -…… samo nobena ti ne da priložnosti, da bi to dokazal, ane :)))) ti revež, ti[/quote]
Joj kako se sekiram, ker si mislis kar si mislis, lol.
To, akr imata Marko in lepolaska je sve skup brezveze. Nivo Spiderja. Jaz si pustim pamet solit samo od ljudi, ki imajo familijo z otroki in vsemi pritiklinami. Ne bo mi pameti gelde družinskega lajfa solil nekdo, ki nima otrok, lol. Tak človek je tak, kot jaz, samo si tega še ne prizna. Če bi Martko res bil nek familiaren tip, bi bili že otroci vmes.
kaj se imate kure za usajat na DX-a. Tip avs je prečital in vas vozi v vaši lastni ideologiji. Sej v drugih temah poudarjate pravico babe, da menjuje dedce ali je samska. V čem je problem, če dec fura isti princip?
Ironija tega kar si napisal je, da ti, ki nisi ne nacitan, se manj pa izkusen, delis nasvete nekomu, ki je v primerjavi z veliko vecino, ne le tabo, in dosti bolj nacitan in dosti bolj izkusen. In to vsestransko. Zato tudi dosti bolj uspesen. Ne le pri zenskah. Vsestransko. Morda je napisati, da so vse zenske kurbe, da je to v njihovi naravi, kontraverzno. In ti kot beli vitez bos hitro kontriral. Ampak, se vedno ostaja, da so v svoji osnovi, po svojem obnasanju, kurbe.[/quote]lol. Ce ne razumes, da zenske dojemas v osnovi tako, kot te je mati naucila oziroma kot si dojemal njo, potem lahko naredimo iz tega logicen sklep, kdo je v osnovi najvecja k….. Ce seveda upostevamo tvoj preprost nacin sklepanja. Zal ali pa na sreco, so zadeve vseeno malo manj preproste.
Marko, zakaj pa lepolaski ne upaš istih stvari pisat? Sej ona ima isti princip, kot dx. A tio se ti naravno bab bojiš, celo za tipkovnico?
če temu, da te ekstremno veliko žensk ZAVRNE, praviš “izkušen” -…… samo nobena ti ne da priložnosti, da bi to dokazal, ane :)))) ti revež, ti[/quote]v osnovi ima prav. Kdo ima pa najvec izkusenj s padci, ce ne nerodnez? 🙂 veliko jih ima, tega mu ne moremo oporekat. To, da je nerodnez, ostane prikrito. Slepemu. 🙂
res fascinantno, kako uspe tvoja kurja pamet vsak dan kakšno še bolj “brihtno” sproducirat 🙂
npr. najti enakost principov nekoga, ki obožuje nasprotni spol, z zelo nadpovprečno plačo in sladkim seksualnim življenjem ter drugega, ki pičke niti povohal ni že vsaj 5 let in si v zasrani delovni obleki domišlja, da je alfa samec :)))
če temu, da te ekstremno veliko žensk ZAVRNE, praviš “izkušen” -…… samo nobena ti ne da priložnosti, da bi to dokazal, ane :)))) ti revež, ti[/quote]v osnovi ima prav. Kdo ima pa najvec izkusenj s padci, ce ne nerodnez? 🙂 veliko jih ima, tega mu ne moremo oporekat. To, da je nerodnez, ostane prikrito. Slepemu. :)[/quote]
razlika je v tem, da nerodnost boli samo lastnika, pri neumnežu pa neumnost bolj boli njegove bližnje :))))
Koga briga tvoja plačica? Nehaj se smešit, no. Tolk o svoji plačici nakladaš, da kaj posebnega že nisi. Samo uslužbenka. res sposobni ljudje imajo vsaj svoje d.o.o.-je ali so top managerji. Glej, moraš razumeti, da si nam smešna s tem kurchenjem, mislim, jaz sem ziehr, da si ti v neki službici, ki si jo dobila preko vez. extra folku s eni treba kurchit na nekem forumu, joj no, prozorna si.
In j.ebanje s starim dedcem, ki rabi viagro, ni bogato spolno življenje, nehaj no. Patetična si.
kaki isti princip? sory, ampak ce je tu kdo baba, pol ste to vi, jamrajoci samski razocaranci, ki si dovolite zaliti cel zenski spol na podlagi lastnih izkusenj. Naceloma razumem razocaranje, ampak do neke meje. Kdor gre preko te meje, si po mojem zasluzi malo te iste medicine nazaj dobiti. In Lepolaski to kar dobro uspeva.
Ja copatko, razumeva se. tebe ne moti, ko lepolaska pljuva dedce, ker ti dec nisi…:))))))))
kaki isti princip? sory, ampak ce je tu kdo baba, pol ste to vi, jamrajoci samski razocaranci, ki si dovolite zaliti cel zenski spol na podlagi lastnih izkusenj. Naceloma razumem razocaranje, ampak do neke meje. Kdor gre preko te meje, si po mojem zasluzi malo te iste medicine nazaj dobiti. In Lepolaski to kar dobro uspeva.[/quote]
A se še vidi kaj Markota ven ko je virtualno že čist v lepolaskini riti?
[img]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwh3LdDkOWdD5M59W8FozvX43vWYnZfxkwASgbLn8IlrNqTDT0Gw[/img]
ah, spet si zgrešil. jaz po moških ne pljuvam. keč je v tem, da vi niste moški. 🙂
sicer ti pa dovolim, da me prideš nategnit in boš tako tudi sam lahko končno zapustil “elito” brezjajčnikov.
ampak glej, da boš zdržal vsaj 35 minut in mi bo v tem času minimalno 4-x prišlo, ker ti ga bom drugače pohodila s petko, da boš scal kot razpršilnik za vodo za zalivanje solate.
Malo si zgrešila, to piši marku.:))))
Mene primitivke ne privlačijo. Sori, eni imamo okus.:))))
Jaz tem res zoprn dec , mogoče težek, kar pa še ne pomeni, da so mi zanimive ženske podobe mene. V bistvu s emi gnusite. Bi pa kdaj spil kavo z Margot, antilopo, senzo..
Forum je zaprt za komentiranje.