Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Kako pa ti veš, da je njegova punca brezposelna in neperspektivna luzerka?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

To je pa zlati Marko sam izdal že zdavnaj…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Stari sori, ti si baje v neki vezi, pa nas tu utrujaš z nekim padanjem, spotikanjem, kje se tebi spotika, se vprašaj, da smo ti mi bolj zabavni od tvoje babe, ki jo baje imaš…

Če bi ta veza bila baš nekaj, ti sploh en bi vedel, da ta forum obstaja.

ga vsaj redno namaka, pa srajce mu pegla 🙂 ti take ženske valjda ne rabiš.

imaš mamo 🙂 ki zadovoljuje tvoje potrebe :))))))[/quote]
A to ti slogarca povedala?[/quote]
če bi ti možgani stegnili dlje kot jezik ali prsti, bi se že sam spomnil :)))

ker si beleži, da smo vsi v grozno slabih vezah, le njemu se je uspelo kot tistemu stricu izmaknit obstreljevanju s strani groznih preračulnjivih žensk… srečnež…

Prave feministke bi se v grobu obračale, če bi brale babje izjave tu gor…ena sama podrejenost občutkom potrebnosti po moški pozornosti…

…pravi pizdek, ki vsakodnevno kampira na forumu in čaka da se prikažem, da se lahko po trebuhu plazi pred mano 🙂 no, se vsaj ena s tabo ukvarja, sem in tja, kajne 🙂

in ne vem od kje ti ideja, da je Lepolaska feministka :))))))))))))))) hahahha
a zdej pa naenkrat nisem več moški al kako??? :)))))))))))))

A to ti slogarca povedala?[/quote]
če bi ti možgani stegnili dlje kot jezik ali prsti, bi se že sam spomnil :)))[/quote]
Kaj to? Da mama zadovoljuje moje potrebe? Aja, TO bi se moral spomnit. Kaj vse jaz ne pozabim… Aja, pa kolk ze, celih 5 let, nisem namakal. Mislim, moj spomin… kako mi pesa. Res kriza… Se kaj? Oh, skoraj pozabil. Nobena me niti povohati noce. Jaz pa kar nek ego furam , a ne? Ni kaj… cas je, da zacnem molit boga, da bom tako uspesen kot Marko, ko bom “velik”. 😀

Ta internet je res od hudica. Tip, ki mislim, da je boga za jajca zagrabu, ker je vezan?!? Zenska, ki je kao alfa in omega, ker ima jebaca in nadpovprecno placo?!? In taki mislijo, da razumejo odnose, mosko in zensko naravo?!? Aha… 🙂

Saj razumem zakaj si me potem morate predstavljati kot tale zgoraj. To je edini nacin, da si “uspravicite” status uspesnih, nadpovprecnic, itd. Ker svet vas prav gotovo ne vidi kot take.

FYI: Uspesen tip ima casa, denarja in zensk, in to dobrih, predanih, kot solate. In mlajsi kot je, in ima ze vse to, bolj je uspesen. Uspesna zenska pa je tista, ki se je z enim takim lepo ujela in ga ima izkljucno zase.

Z zenskami je tako kot s tem forumom. Ko jih enkrat skuzis, ves kolk je ura, vec kako se je treba obnasat.

Tu pa imamo:
– mezdne delavce brez casa ali denarja, ki so v zivljenju vidli par cespelj (ce sploh!), pa si domisljajo uspesnost, ker so v “resni” vezi z zensko na minimalcu, ce sploh.
– in zensko, ki bi ji lahko marsikateri moski zavidal. Ce bi bila moski, seveda. Pa ni…

Delusional, a ne?

Če pa je srečal njeno kolegico in mojega skrivnega prijatelja. 🙂 On je “the invisible man”. S to razliko, da ga vsi vidimo, le on misli, da ga ne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A tako me dojemaš? Pol pa ni čudno, da te tako daje. Ja, zakaj pa, saj nisem nič posebnega. Mogoče je ravno zaradi tega med nama konflikt, ker me tako dojemaš, kot se sam ne. Saj ves čas o meni pišeš neke stvari, ki jih prvič slišim. Pa to imate samo samci taka “videnja”. Še noben vezan me ni tako dojel. Ti sam naredil boga iz mene, preprostega človeka. Daj to raje iz kake ženske naredi, boš imel več do tega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej … ženska je uspešna, če dobi mladega jebača s polnimi žepi denarja in kup ženskami?
In ti praviš da razumeš odnose med moško in žensko naravo? 🙂

*** lupus pilum mutat, non mentem *** ** malus omnia in malum verit **

Igzekli! :)))))

Za nezadovoljneže itak nobena ni dovolj dobra (beri uspešna). N O B E N A. Na vsaki najdejo kup napak ali pa vsaj eno ta veliko. To obvladajo in že mislijo, da razumejo ženske oziroma odnose z njimi. Pač, lej, vsak ima svoje kriterije oziroma samokritiko.
Edina ta prava obstaja samo v njihovi domišljiji. Ta pa si lahko postavi tako visoke kriterije izključno zato, da se zaščiti pred ta pravimi realnimi. Ker ženske je hudič poslal na zemljo, moške pa angel. :))

Ni tako enoznacno, predvsem pa ne za celotno populacijo zensk. Seveda obstajajo take, ki se nalimajo na prvega, ki ima nekaj na banki. Potem taksne, ki moske menjajo za ‘boljsi model’. Ze prej sem omenila, da nekateri samo iscejo oplojevalca ali maternico – katerokoli, samo da bodo otroci.
Vendar se custveno zrela zenska, ki je financno neodvisna, podaja v resne odnose in zveze v prvi vrsti zato, ker ji je nekdo vsec. To, da ste moski morda manj selektivni v svoji izbiri, je morda celo res. Ne vem. Dejstvo je, da zenske zagotovo bolj ali manj zavestno zastopamo tudi interese potencialnih bodocih potomcev in ne samo svojih. Morda imamo vecje stevilo kriterijev, po katerih izbiramo partnerja? Zagotovo sta najpomembnejsa med njimi medsebojna privlacnost in naklonjenost do partnerja.
Izmed ljudi, ki so nam privlacni in zabavni, jih je manjsa mnozica, s katerimi smo dejansko dovolj znacajsko kompatibilni, da so primerni za dolgoletne partnerje. Neizkuseni in mladi ljudje, navadno sledijo samo strasti in spolni privlacnosti, bolj samozavedni in izkuseni pa znajo presoditi tudi, ali bi odnos z neko osebo lahko deloval na dolgi rok.

Moski, ki jih jaz bolje poznam, imajo vsi svoje zelje in ambicije. Nihce od njih jih ni zavrgel zaradi zenske. Nasli so si partnerko, ki jih v njihovih ambicijah podpira – oni pa njo v njenih. Tak odnos potem deluje. Ni mi jasno, kaj poceti z moskim, ki je pripravljen popolnoma zapostaviti sebe in svoje zelje. Meni se to ne zdi niti privlacno niti zrelo.
Na sreco vsi moski niso taksni.

Se tole pokomeniram. Nihce, ki se z necim resno ukvarja, nima casa kot solate.

Zenske smo si med seboj razlicne. Spolni nagon deluje podobno pri vseh in vse do dolocene mere podlegamo ‘sarmu’, za kaj vec moras imeti pa se kaksno kvaliteto zraven. Tu ima pa vsaka od nas malo drugacne prioritete in kriterije.

Ni tako enoznacno, predvsem pa ne za celotno populacijo zensk. Seveda obstajajo take, ki se nalimajo na prvega, ki ima nekaj na banki. Potem taksne, ki moske menjajo za ‘boljsi model’. Ze prej sem omenila, da nekateri samo iscejo oplojevalca ali maternico – katerokoli, samo da bodo otroci.
Vendar se custveno zrela zenska, ki je financno neodvisna, podaja v resne odnose in zveze v prvi vrsti zato, ker ji je nekdo vsec. To, da ste moski morda manj selektivni v svoji izbiri, je morda celo res. Ne vem. Dejstvo je, da zenske zagotovo bolj ali manj zavestno zastopamo tudi interese potencialnih bodocih potomcev in ne samo svojih. Morda imamo vecje stevilo kriterijev, po katerih izbiramo partnerja? Zagotovo sta najpomembnejsa med njimi medsebojna privlacnost in naklonjenost do partnerja.
Izmed ljudi, ki so nam privlacni in zabavni, jih je manjsa mnozica, s katerimi smo dejansko dovolj znacajsko kompatibilni, da so primerni za dolgoletne partnerje. Neizkuseni in mladi ljudje, navadno sledijo samo strasti in spolni privlacnosti, bolj samozavedni in izkuseni pa znajo presoditi tudi, ali bi odnos z neko osebo lahko deloval na dolgi rok.

Moski, ki jih jaz bolje poznam, imajo vsi svoje zelje in ambicije. Nihce od njih jih ni zavrgel zaradi zenske. Nasli so si partnerko, ki jih v njihovih ambicijah podpira – oni pa njo v njenih. Tak odnos potem deluje. Ni mi jasno, kaj poceti z moskim, ki je pripravljen popolnoma zapostaviti sebe in svoje zelje. Meni se to ne zdi niti privlacno niti zrelo.
Na sreco vsi moski niso taksni.[/quote]

Hahaha! Keri bulšit!
Ko analiziraš tekst postane povsem jasno: Če si mi všeč, potem si OK, če mi nisi – beži vstran!
Če pa slučajno kasneje pride neki, ki ji je bolj všeč pa aktiviramo “dodatne kriterije”, ki so verjetno bolj finančne narave.

Ja, folk, po pricakovanjih, berete selektivno, upostevate kar vam pase, uporabiti malo domisljijo, sploh glede mojih motivov, stanu, “padanja”, in miselno ostanete tocno tam kjer ste zaceli “debato”.

Ma Dx kr rpav. Motiv pri deedcih za zvezo je ponavadi osamljenost, potreba po seksu ali zaljubljenost. Motiv pri babah je, da so našle enega, ki zadovoljuje njihove potrebe , ali pa niso sposobne živeti same.

Lažje živi nekdo sam, višje kriterije ima za vezo. Ena antilopa ni pripravljena iti v vezo, samo da bo v vezi…

Se tole pokomeniram. Nihce, ki se z necim resno ukvarja, nima casa kot solate.

Zenske smo si med seboj razlicne. Spolni nagon deluje podobno pri vseh in vse do dolocene mere podlegamo ‘sarmu’, za kaj vec moras imeti pa se kaksno kvaliteto zraven. Tu ima pa vsaka od nas malo drugacne prioritete in kriterije.[/quote]
Ironija napisanega je, da ceprav se z mano kao ne strinjas, napises vec ali manj isto, le z drugimi besedami.

kvalitete, ki jih iscete = korist, ki jo iscete
razlicne prioritete => iscete razlicne kvalitete

Tako kot so se tvoje prioritete spreminjale, tako so se tudi tvoji fanti.

Joj no, cela panika med enimi tipi. Zenske iscejo pri moskih korist. Joj, kaj pa zdaj?! Odkril sem toplo vodo in to z bogatimi izkusnjami pri 35-tih. Carovnice na grmado z njimi, saj mi nic ne koristijo, ker jim nimam kaj nudit. Zanje sem nekoristen. Joj, jok, jok. In to od alfa samca. 🙂

revše ubogo oskubljeno, prej kot se boš sprijaznil, da se ženskam zdiš nesposoben in beden, manj boš trpel. dejstvo je, da VSAK človek izbere najboljšega partnerja, ki mu je trenutno na voljo, tako moški kot ženske. razen cmere, kot si sam, ki ne morete izbrat nobene, ker vse ženske z gnusom bežijo stran od vas. sicer si pa sam napisal oz. se ti je zareklo/zapisalo:

glede na to, da ti nimaš ne žensk, ne denarja, qrc, še solate nimaš… torej si tudi po svojih lastnih kriterijih (ne samo ženskih, kot jokcaš) NESPOSOBEN, ne pa uspešen. :)))))

in glede tistega, da me poznaš: sem globoko razočarana – nad sabo. le kaj mi je bilo, da sem noge da(ja)la narazen nekomu, ki goji kolegialne vezi s takim debilom? :))) ah, jebiga, tudi najboljšim se zgodi :)))

Kot prvo, si prebrala kar ti je ustrezalo, priredila in ta zmazek servirala kot da gre za mojo trditev. V bistvu ti lahko cist upraviceno recem glupaca. Ves da, mladega jebaca sem imel v mislih, da zensko zvecer v postli razturi, po tem ko cez dan popedina svoj kup zensk. To sem napisalk? Ziher.

Folk, razmisljajte no malo s svojo glavo. Izven kalupov vase jurja +/- sluzbe in povprecnega zivljenja.

Kaksna je to uspesnost, ce si najbolje placani direktor v Sloveniji, cas pa imas zgolj za sluzbo? Da si cel dan v sluzbi, potem pa se z oh in sploh avtom, oblecen v oh in sploh obleko, pripeljes prespat v oh in sploh hiso? Prosti cas pa uporabis ze vzdrzevanje garderobe, hise in voznega parka, prividov uspesnosti. Se ko/ce gredo na dopust delajo za sluzbo, govorijo o sluzbi, razmisljajo o sluzbi, Se ko gredo na vecerjo v fino restavracijo, gre za sluzbene zadeve.

Kot prvo, si prebrala kar ti je ustrezalo, priredila in ta zmazek servirala kot da gre za mojo trditev. V bistvu ti lahko cist upraviceno recem glupaca. Ves da, mladega jebaca sem imel v mislih, da zensko zvecer v postli razturi, po tem ko cez dan popedina svoj kup zensk. To sem napisalk? Ziher.

Folk, razmisljajte no malo s svojo glavo. Izven kalupov vase jurja +/- sluzbe in povprecnega zivljenja.

Kaksna je to uspesnost, ce si najbolje placani direktor v Sloveniji, cas pa imas zgolj za sluzbo? Da si cel dan v sluzbi, potem pa se z oh in sploh avtom, oblecen v oh in sploh obleko, pripeljes prespat v oh in sploh hiso? Prosti cas pa uporabis ze vzdrzevanje garderobe, hise in voznega parka, prividov uspesnosti. Se ko/ce gredo na dopust delajo za sluzbo, govorijo o sluzbi, razmisljajo o sluzbi, Se ko gredo na vecerjo v fino restavracijo, gre za sluzbene zadeve.[/quote]

Tako je! Klinc gleda direktorje! Vsi so nesposobni! 🙂 Vi ne rabite, denarja, k’nede! Vi znate uživat življenje, tako kot vsi pravi delavci na minimalcih! Pravi moški! :))) In ste z manjhnim zadovoljni, ker zrast vam noče večji, pa tudi za več kot en pir na teden vam ne ostane :)))

Ne. On se samo en boji biti sam. Ko si ti bil samski, si bil prestrašen, on ni. Veza se mu zdi kamen okoli vratu..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close