Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

To velja samo za vas življenjsko in opravilno nesposobne. Jaz se družim z ljudmi obeh spolov, ki jim ni problem biti tudi par let sami. In mi je kakšna tudi že rekla, da je raje sama, ker s eji večina dedcev zdi zabitih in sem se strinjal z njo. Ampak take ženske, moje znanke, nič ne govorijo okoli, da so v vezi, tako kot ti, ker jih mogoče pač trenutno en poriva, ker imajo razpucano, kaj je veza, kaj so pa igrice. Ti si pač ena odvisna razvalina, ki mora vedno met filing, da nekomu pripada, čeprav smao na pol. zato pač tavaš od dedca do dedca, ekr si starejša, logično, od vedno slabšega na slabše…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne. On se samo en boji biti sam. Ko si ti bil samski, si bil prestrašen, on ni. Veza se mu zdi kamen okoli vratu..[/quote]ce mu je veza kamen okrog vratu, ima ocitno hudo slabo izkusnjo. Clovek, ki ni sposoben postenega in ljubecega, torej odnosa, v katerem se dobro pocuti, pa oprosti, ne bo solil pameti, kako dobro se spozna na zenske in odnose. Ce se res spoznas, to brez tezav zivis. In to velja tako, se bolj pa zate.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Počasi se malo umiri. Dx zagovarja povsem iste stvari, kot ti. tebi to ne ustreza, ker je dec. če bi pisal z babje perspektive, bi mu ploskala.

Dec živi v tujini. Sklepam. nekje, kar ni Slovenija. zakaj naj bi imel vezo, sploh če je tip, ki se seli po svetu? Ljudje smo različni, ne živi vsak v Sloveniji, cel lajf na istem selu..

Ni nujno, da ima slabo izkušnjo. Ampak spet sva pri tvojem svetem prepričanju, kako je edino normalno biti poparčkan. Mogoče bi ti moral tudi malo pr sebi razčistiti, zakaj nimaš otrok z žensko, ki jo baje ljubiš..

Zakonski svetovalci so ponavadi samski, ironično. Že vedo, zakaj. Tako da to, da ste kao vezani neki strokovnjaki za odnose, to bo bolj tako…

To velja samo za vas življenjsko in opravilno nesposobne. Jaz se družim z ljudmi obeh spolov, ki jim ni problem biti tudi par let sami. [/quote]
Če se z njimi družiš, to ni identično temu, da jih izbereš za partnerja. Dejansko je to, kar je napisala, resnica. To seveda ne velja za samske, ker očitno oni nikogar ne izberejo. Ne more pa en pijanček dobiti samozavestne lepotice, ampak kvečjemu eno sebi podobno. Dokler se pač ne poboljša. Če se.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, zabredel si. V svoji ihti zagovarjanja vez zagovarjaš že babo, ki nam tu svojo na pol vezo prodaja kot resno zvezo. Zmoreš bolje, no.

Tudi slučajno ne 🙂
eDX je pizdek in mehkužni brezhrbteničnež, ki (tako kot ti) zagovarja,
– da nima žensk, ker jih ne rabi,
– da nima denarja, ker ga ne rabi,
– da nima dobre službe, ker je noče.
Bistvo vsega je, da gre za iskanje samotolažbe, ker se potihem zavedate, da ste preveč leni, nesposobni ali preveč zabiti, da bi vse to imeli.

Jaz zagovarjam ravno nasprotno – veliko dela, veliko seksa, imet dobro vezo, kakršno si v resnici želiš in (samo) dokler imata oba partnerja od tega koristi. Lenuhi in pasivneži se mi gnusijo – ampak saj si to že sam opazil.

Dec živi v tujini. Sklepam. nekje, kar ni Slovenija. zakaj naj bi imel vezo, sploh če je tip, ki se seli po svetu? Ljudje smo različni, ne živi vsak v Sloveniji, cel lajf na istem selu..

Ni nujno, da ima slabo izkušnjo. Ampak spet sva pri tvojem svetem prepričanju, kako je edino normalno biti poparčkan. Mogoče bi ti moral tudi malo pr sebi razčistiti, zakaj nimaš otrok z žensko, ki jo baje ljubiš..[/quote]
Kdo pravi, da mora bit v zvezi? Saj ne rabi bit. Jaz samo pravim, naj ne pametuje o nečem, česar ni v praksi uspešno preizkusil. Posebej pa ne nekomu, ki je, ker je res smešno na tej strani. :)) Pri meni pajkec je pa vse razščiščeno, lepo da skrbiš tudi zame. Ampak res, ni treba, sem velik fant.

Točno to. Samozavestni, seksi, uspešni in dobro socializirani moški se ne pritožujejo, kako ženskam niso dovolj dobri, ker da so vse preveč zahtevne. To počnejo samo pijanci, lenuhi in zgube.

Ma daj lepoglaska, nehaj srat. TI NIMAŠ VEZE. Ti naj narišemo?

Ti imaš tam neko kvazi hojenje s starim dedcem. Jaka veza. Sej smo odrasli, vemo, kaj je veza, če nekdo ločeno biva, to ni glih to. Ti si ena, ki samo sebe prepričuje, da je v vezi.

Pa tud pr dnarju nisi glih. Sori, stara, mene ne prepričaš. Nihče, ki služi omembe vreden keš, se ne kurchi kot ti. Sploh ne nekim neznancem na nekem žnj forumu. Ti si bolj ena, ki služi komaj kaj nad jurčkom, torej si delavska raja in s tem se počasi sprijazni.

Najbolj si razgalila svojo proletarsko dušo, ki si nekaj pisala, da nočeš, da tip s stilom lajfa kaže, da služi 3 jurje mesečno. Krohotal sem se, prisežem…

Lej, saj tudi tebi se tu in tam kaj posreči in ti dam prav, pa si sovražnik vez. 😉 A to ni dovoljeno? :))

Zakaj nočeš otrok, imaš slabe izkušnje?

Hahahaha :)))) koooolk pa tebe boli, da ena mlajša od tebe zasluži več kot ti in da obstaja starejši moški od tebe, ki mu je dano to porivat, kolikor se mu zahoče :)))))))
Sicer pa, odvisno od področja “razkazovanja” 🙂 če vozi A6, mi čisto ustreza, če ima vikend ali jadrnico, tudi. Motilo bi me, če bi posvojil tebi lastno čefursko miselnost proizvodnega delavca ala armani za po vani, guči za po kuči in 5-kilsko zlato ketno okrog vratu 🙂 značilno za tiste, ki nahitro obogatijo ali zadnji cent vložijo v svoj imidž.
Moj šef, npr., je en najbogatejših slovencev in večino časa ni niti v srajci ampak nosi navadne puloverje vsakomur dostopnega ranga 🙂 je že star ata in se kljub temu nosi športno. Totalna faca. Tip je težak milijonar, res da vozi avto za 100k (v glavnem zaradi imidža firme), ampak če ga srečaš v trgovini, je en čisto navaden simpatičen dec. Definitivno en najbolj fukiš ljudi, kar jih poznam.

Zakaj nočeš otrok, imaš slabe izkušnje?[/quote]
Hehe, kaki srček si ti. Kje sem pa napisal, da jih nočem? Daj me spomni, ziher sem spet kaj pozabil. :))

Spajder, tebi bomo za rosjtni dan kupili eno knjigico za otroke – kako izgleda, ko se imata mami in ati rada, da si boš že enkrat objasnil ta misterij okoli razmnoževanja… :)))

Saj ne, da odobravam Lepolaskino početjae in naj takoj tudi povem, da se mi zdi moja predstava o tebi čist ok. Nek inženir, stručko na enem področju, (ki me verjetno sploh ne zanima, ampak nima veze), ki živi danes tu/jutri tam, očitno dovolj atraktivnega videza, da mu vzpostavitev stika z nasprotnim spolom ne dela težav …ampak, za božjo voljo. Zadnji si, ki se lahko zmrduješ nad natolcevanji. Markota si že ničkolikokrat obral do kosti, njegovo drago tudi, druge uporabnike tudi, pa pri meni tudi nisi skoparil. Mislim, da se samo še ob mojega psa nisi obregnil. Zdaj pa ti neki nos vihaš.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ker si beleži, da smo vsi v grozno slabih vezah, le njemu se je uspelo kot tistemu stricu izmaknit obstreljevanju s strani groznih preračulnjivih žensk… srečnež…[/quote]

Ja sej ti si pa čist ista …
Ko bi vi vedeli, da s tem največ sami sebi škodite. Samo je škoda razlagat.

ah, kje 🙂 samo slabo bereš 🙂
meni je en kup moških blazno všeč in pogosto tudi srečujem take nove. v bistvu sem zelo hvaležna internetu, ker sem šele s takimle udejstvovanjem videla, kakšen je velik delež prebivalstva, ki ga v reali ne srečujem 🙂

in priznam, da me fascinira, na kaj folk tick-a 🙂 to je konec koncev velik del moje službe, čeprav imam večinoma z (malo) drugačnimi profili opravka, se pa pogosto pojavi tudi kak DX 🙂 da bi na tem vadila v prostem času, me pa ne interesira :))))

Hehe, kaki srček si ti. [/quote]
Fag.

Hja Lepolaska, mogoče pa samo ti slabo ocenjuješ. Veš, tudi jaz sem najraje tetka v starem puloverčku. Najmanj težav.

Vse babe na temu forumu {sploh tiste k ste tu že več let} ste nekvalitetne. Tko da brezveze se neki primerjat druga z drugo.

nič novega – tako kot vsaka povprečna v srednjih letih, ki je že x let v “varnem” resnem razmerju, v strganih gatah za stare mame in razvlečeni majici – potem se pa čudite, ko gre dedc na moški večer in poriva pijano študentko na eni izmed miz 🙂 no ja, vsakemu svoje 🙂

Eno je ziher, komu dobro gre tega ne bo opeval na forumu, povečini žnjk ljudem….

vi se pa lahko med sabo – ste iste budale :))) edino marko je zavzel bolj vlogo opazovalca – in mu prav paše 🙂 znanstveniki so bli zmer fukiš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close