Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

Copatarji si zveze predstavljate drugače, kot babe

S tem si samo potrdil vse njegove ugotovitve :)[/quote]
Pa da razložim še za tiste, ki razmišljajo pretirano ozkogledo in vidijo le tisto, kar je napisano. Nezaposlena partnerka je lahko prav tako nemogoča in tudi zaposlena je lahko odlična. No, zdaj sem pa odgovoril tudi tebi. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja ma kaj mu serjete? Oni zgleda lahko privošči brezposelno? Kok od vas bi si lahko?
Veliko moških bi pocrkalo brez ženine/ih plače/prihodkov/dediščine/staršev… 😀
To je luksuz danes. Pa ne reče se BREZPOSELNA žena ampak stay-at-home-wife.

Kako je sploh lahko brezposelna ženska v kakršnemkoli smislu odlična ?

to bos pa sam moral ugotovit.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

to bos pa sam moral ugotovit.[/quote]
No go….. 🙂

Nikoli mu ne bo jasno, če ne bo, in očitno ne bo, izšel iz materialistične miselnosti in istega razumevanja odnosov med spoloma.

Marko škoda truda. 😛

Uff, še dobr da si pred kratkim tist šiht za nedoločen čas dobil, ane? :DDD

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Uff, še dobr da si pred kratkim tist šiht za nedoločen čas dobil, ane? :DDD[/quote]

To nisi seznanjena z dogajanjem?
Ga je že zafural, spet…. 😀

Vidim, da je tukaj še vedno vse isto 🙂

Kaj bomo spet delal neke razlike. K je dec brez službe je največji izmeček na svetu, ko je baba doma je pa še vedno odlična v vseh pogledih ?

Vidm da eni še vedno živite v začetku 50ih. Danes se spodobi, da imata oba službo in žena in dec, gospodinjstvo se pa razdeli. Ne pa da se babo priklene za štedilnik, pa da vam gate pere, kot da mate spet 10 let. A zdej je pa ona odlična zarad tega, vi ste pa carji, ker imate doma neambiciozno kravo ?

Lepo, da si prišla preverit 🙂

Ni ti še vseeno za nas? 😛
https://www.youtube.com/watch?v=8qHd7UkRETY

Ti še štalce nimaš zato tudi kravice ni od nikoder. 🙂
Zgolj betafag kot si ti si želi, oz zahteva, da ženska sama poskrbi za vse in ji on v ničemer ne pomaga.

Škoda, ker te je samo gobec, a ne 🙂 Na forumu keyboard warrior, v živo pa preplašena 10 letna deklica.

Mislim, da slovenske razmere poznate bolje od mene. Redki pari se zavestno odlocijo, da bo en doma. Vemo zakaj.

In, ce se vrnem k zenski naravi, vemo kaj “potrebuje” 33-letna neperspektivna nezaposlena punca. Ja, enega s specificno uporabno vrednostjo. Enega, ki ji bo nudil kar potrebuje. Gnezdo! In, ce se bo pocutila varno, da bo trajalo, bo prisla gnezdit. Tko kot pticki. 😀

Ena lepolaska, zadovoljna s financami in ostalimi prakticnimi vidiki svojega zivljenja, pa rabi rekreativca, se bolj zilavega od nje, izkusenega, poznavalca. Koristi, fantje. Tko kot pro sahistka iz mojega primera. Da ji tip rece, nehal bom z rekreacijo, ga odj. kot polno vrecko smeti. V trenutku zgubi svojo uporavno vrednost.

Tko da… understand their motive! Or stay clueless. 😉

Koliko resnice je v tem kar pisem kaze realnost sodobnih starejsih parov. Oba z dobrima sluzbama, situirana, enakovredna partnerja z odraslimi otroci. Kao, nic jima ne manjka. 25 let sta bila porocena. Potem pa slisis, da je zenska dala vlogo za locitev. Uspavani tip pa zacuden, kako skrbno si je pred tem izracunala delitev premozenja.

Pustimo morje tistih zensk, ki ostajajo skupaj, ker nimajo nekih realnih alternativ. Poglejte raje danasnje 30, 40, 50 letnike. Uspesne situirane pare kjer sta oba v odgovornih sluzbah. Ne tisto, da ima tip biznis, kjer tudi ona dela. Neodvisnih sluzbah.
Morda prvic v zgodovini se bodo taksni pari na stara leta masovno locevali. Zakaj? Zaradi zenske narave!

Aja? Zaradi ženske narave? Zaradi moške narave pa ne?
Če pa že zaradi ženske narave pa zato, ker si dandanašnja ženska, ki je uspela furat skozi življenje tako, da je finančno neodvisna, ne pusti srat po glavi. V tem je vsa skrivnost, dragi eDX.

.......... Quidquid agis, prudenter agas et respice finem!

Aja? Zaradi ženske narave? Zaradi moške narave pa ne?
Če pa že zaradi ženske narave pa zato, ker si dandanašnja ženska, ki je uspela furat skozi življenje tako, da je finančno neodvisna, ne pusti srat po glavi. V tem je vsa skrivnost, dragi eDX.[/quote]
Emocionalni odziv. 😉

Da lahko reces, zarado moske narave sem se locila, bi morala za moza ugotoviti, da te redno vara.

Zenske si pustite se pa se “srat po glavi” dokler imate racunico, korist.

Ubogi fantje, kako nemocne nas je nekdo poslal na zemljo. Vse je v rokah zensk, moski nima nobenega vpliva, je samo privesek, ki ga zenske izbere, kot cevlje in jih zamenja, ko se jih navelica. Uh, kaksna krivica. 🙁
V resnici pa, clovek ki tako razmislja, je totalno neodgovorna oseba, ki ne prevzema niti delcka odgovornosti za svoja dejanja. Saj je vendar vsega kriva zenska narava. Moska je vendar popolna.

to je zato, ker imate mlajši tipi puhle glave in puhle tiče zaradi NEskrbi za svoje možgane in telesa. kolegice mi jamrajo, da seksajo 1x/pol leta – dobesedno. kaj naj s takim debilom tvoje vrste ena normalna ženska sploh počne? NIČ. ker ste neuporabni za karkoli – neuporabni za seks in glede na tvoje poste tudi neuporabni za razmišljanje. ste v obupni psihofozični kondiciji. zato vas tudi boli, da ženske iščejo te “strašne koristi”, za katere si naumil, da so neiskrene in čist preveč zahtevne.

ker ste gnilobe in lenuhi in od vas ni popolnoma NOBENE KORISTI, niti finančne, niti emocionalne, vas nobena ženska noče. ker ste tupoglavi tudi še niste pogruntali, da nismo več leta 1900 in so ženske raje same (če si že ne morejo dobrega najt), ker ni več družbenega pritiska, da morajo bit poročene. zato luzeriji, kot ste vi, izvisite – ker vam ni jasno, da je point veze, da ti je v njej bolje, kot da si samski. na izbiro imaš samo, da se spremeniš, ali da jokcaš cel lajf zaradi “izkoriščevalk”.

napol impotentnim dripcem, kot si sam, po pisanju sodeč med izkoriščanje spada tudi seks, ki ga ženska hoče. NOBENA ženska ne bo dolgoročno prenašala luzerja z mehkim, ali pa si bo poiskala 2 jebača za usput. potem pa presenečenje, ko je vloga za ločitev. tega sicer ne razlagajo naglas in javno, ker jim je nerodno, da je tip ni pofukal že 3 leta, ampak je pa realnost.

in čisto prostodušno priznam – če me tip ne bi kvalitetno nategnil parkrat na teden, VSAK teden, ga pustim takoj. sicer bi malo potipala, če ima kakšne probleme na drugih področjih in bi v tem primeru dobil kak mesec pass-a, ampak tip, ki ga seks ne zanima in se počuti izkoriščanega, če mu ga hočem povlečt, nima ob meni kaj iskat. prav res ne morem verjet, kaj sem prebrala. koji fakin kurac?!? najbolje, da si ga kar takoj odrežeš, skupaj z jajci; uporabljaš jih itak ne, pa še človeštva boš odrešil eventuelnega gensko okvarjenega potomstva idiotov s kronično impotenco.

to je tvoj problem – nimaš niti najmanjšega pojma o ženskah.
moderna ženska bo možu (sicer potiho) veliko lažje (od)pustila (ali se delala, da ne vidi), da jo sem in tja prevara, kot pa da bi doma prenašala neumnega lenuha, ki seksa 2x/leto.

Ne Marko, tipi smo po vecini le CLUELESS. Vecina celo zivljenje. Zenske motive sodimo po sebi.

Ti najbrz tega nisi nikoli dozivel, jaz pa se pa se. Ko te zenska hoce zadrzati, prepricati, da bos ostal z njo, in te gre po zensko “osvajat”. Ne na zacetku. Kasneje ko ze nekaj kao furata, seksata, itd.

Npr, zacne razlagat kaj vse ima, cesa se lahko nadejas, ipd. To takrat, ko jo je strah, da te s seksom, karakterjem, itd se ni osvojila. Ene ti zacnejo kupovati to ali ono. Npr. zame je ena dala restavrirati Jeep-a iz Vietnamske vojne. Druga se je cez noc prelevila v fanaticno fitneserko, ker je verjela, da ji bo pomagalo, da me zadrzi. Roman bi lahko napisal. To so izkusje, ki te nekaj naucijo. Ampak tema ni o meni. Je o razlikah zenske in moske percepcije v vezah. Eni in drugi pocnemo kar menimo, da utegne obroditi sadove. Hudic je ker vecina, zensk in moskih, POJMA nima ‘where the bulls eye is’. Zato se vecina poparcka cisto slucajno. Se jim zgodi. Ker so po nakljucju trofili bulls eye. Pa se vedo ne ‘what the bulls eye was’.

Lepolaska , kaj se repencis. V duso te poznam. 😀

HAHAHAHA :))))))
o marija mati božja in vsi svetniki, kaka domišljija :)))))))))))
ženske so nore nate, kupujejo ti drage stvari, umirajo od želje, da bi te zadržale ob sebi, ti jih pa nočeš :))))))) ker si pravi moški, anede :)))))))

hahaha, vsa čast ti, čist solzne učke imam od smeha :))))

tebi se lahko nekaj posveti edino, če ti kdo jajca stisne med dva cegla. :)))
mislim, da res potrebuješ razsvetljenje… :)))

no vidiš, da se je dalo tistih tvojih 59 postov strniti v dve povedi.
(končno je priznal PRESS)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close