Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Copatki kot nogavičke

Copatki kot nogavičke

Lep pozdravček vsem!

Ali morda kdo ve, kje bi se dale dobiti copatke, ki so v bistvu nogavička, le z odebeljenim podplatom. Ne nogavičke z bremzicami. V mislih imam nekaj podobnega kot se je včasih dobilo v trgovinah Dom (pleten copat kot nogavica in usnjen, mehek podplat). Nekaj podobnega se občasno dobi v trgovinah Interspar, vendar običajno le večje številke. Jaz iščem številko 23.

Točno takšne (frotirasta nogavička in odebeljen podplatek z bremzicami) sem letos jeseni kupila v Avstriji v Kik tekstilu, pa žal le ene. No, zdaj so že malo obrabljene in si želimo novih. V Avstrijo pa ne gre nobeden od bližnjih. Iščemo jih torej v SLoveniji :o)

Vsaka informacija je dobrodošla!

Hvala! Pa lep raznični december!

SUzana

Calzedonia na Slovenski cesti 35, Ljubljana. LP.

H&M v Lj. so jih imeli, ne vem pa če jih še imajo.

Mi smo jih pred kakim mesecem kupili v Intersparu.

**************************************************** Jemanje nam polni roke, dajanje pa srce.

Mislim, da sem jih videla v Quelle katalogu.

Naša fizioterapevtka je rekla, da jih imajo v Sončku na Bledu. Tudi mene zelo interesirajo, pa nekako ne najdem časa da bi šla pogledat. AnA, ko jih boš dobila, prosim sporoči.

LP, Ana

Ja, H&M.

Sonček ima tudi spletno trgovino.

Ja, pa jih nisem našla tam gor, sem gledala…

Jaz sem jih kupila na pošti – imajo jih na vsaki pošti Slovenije.

lp

Jaz sem videla luštne v Massu

Nataša

V H&M v MB kupila pred 14 dnevi.

**************************************************************** The old dreams were good dreams; they didn't work out, but glad I had them. (Robert Kincaid v Najinih mostovih)

Vsem hvala za ideje. Ko bom kaj dobila, poročam.

Lep vikend!

Suzana

Narocili v Quelloe, super zadovoljni….
imajo od cisto mickenih stevilk..

T

Včeraj smo jih kupili v trgovini Plus za 999 SIT. So v obliki policijskega avtomobila. Sedaj tudi spimo v copatih – prej smo bili pa skoz bosi!!!

Anita, ko se nogice ogrejejo, jih pa le sezuj. Ni namreč priporočljivo za ožilje nog, spati z nogavičkami. Prav je, da na to mislimo že pri malčkih.

New Report

Close