Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek čopova

čopova

jutro.. stara .. Čopova.. po doooolgem, ampak res doooolgem času videla tako hudga tipa, da sem si skor vrat zvila 😀

ne vem, ali so to samo moja opažanja, ali to drži.. vsak dan vidim precej hudih bejb, deca pa nobenega?!

se opravičujem, če tema ni “globoka”, ampak sem prepričana, da je boste sami naredili takšno ;))

Pa sej to sem jest (pred časom) temo odprla….in glej zlomka, točno
o Čopovi sem govorila….ko smo sedele s kolegicami na kofetu (tam…
ne vem kako je lokalu ime….čist na sredini, nasprot Meka) in smo gledale
mimoidočo povorko in iskale “enga res hudga” tipa….in nismo dočakale.
Hudih in opicanjenih bejb malo morje, ena hujša od druge….tipi pa – kot
da jim je vseeno kakšni hodijo okoli….
Ja.
Res se ti uček spočije, ko kakšen fajn pride mimo.
Pa kaj, ko je tako redko.

matr, Skela, midve sva se pa že zihr videli ;))) pa še sami ne veva 😉

ja, res je to.. bejbe hude, deci pa.. hmmm sami pleškoti.. zadrgnjeni kravatarčki ali taki, k imajo outfit, da boh pomagi 😉

Evo bejbi obljubim, da se bom v ponedeljek sprehodil po tej Čopovi od začetka do konca.
Ampak sam tolk, da zopet en mal pokvarim povprečje, ki ga je dvignil tisti hudi tip. :-))
Ampak kot varnostni ukrep predlagam, da imata gor kakšna sončna očala… ker če ne bodo oči pekle cel teden, ne bosta mogle spat, pa še nočne more vaju bodo tlačile tko grozn bo za videt.
Za vrat pa ni skrbi, ker se ne bosta obračali…. prej stran pogledali :-))

PS
po moje je bil N.S. na sprehodu po Čopovi. :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

hmmm.. raj dej v tor, k so maškare 😉

N.S… no to pa dvomim.. edino, če ni visok okoli 1,9m, suh (ne presuh) ampak še vedno malce nabildan, z 2 dni staro bradico in fuuuul lepimi, daljšimi, rjavimi lasmi.. pa rockerski outfit ;)))

NS.. si bil to ti? 😀

Malo je Štajercev v Ljubljani, pač imate malo smole Ljubljančanke. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti kar korajžno, glavo gor, s smelim korakom :-)))

Malo je Štajercev v Ljubljani, pač imate malo smole Ljubljančanke. ;)[/quote]

Sn bla tudi v Maribori….isti šmorn….

Sn bla tudi v Maribori….isti šmorn….[/quote]

Kr priznaj, da so najlepši dalejnčki… še posebno, ko imaš kakšen liter cvička pod kapo. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Jaz pa moram pošteno oči odpret , da kje kako res hudo vidim. Verjetno imamo različna merila, kaj je huda ženska. To “od daleč zgeldam huda, ker imam sončne špegle, čop in sem zrihtana”, to je maškarada. Huda baba zgleda huda tudi v trenirki in nenamazana.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Na Čopovi bl ne. Sej drgač se strninjam….ampak na promenadi ti mora
past v oči….način hoje, kako se nosi, samozavest….plus dopadljiv outfit….
(za moške in ženske)

In kaj imaš od tega ocenjevanja folka, s katerim nič nimaš? Ni to malo najstniško? Si sploh bila že kdaj v kakšni svetovni metropoli in videla, kako so šele tam ljudje oblečeni? Mislim bila, ne na tv gledala..

ja, moški in camel’s toe.. :)))

ma, če sem jaz v trenirki in nič namazana.. me folk sprašuje, v kater letnik SŠ hodim 😉 tako, da je to zelo odvisno.. no, edin, če imaš fetiš na mlajše

Sn bla tudi v Maribori….isti šmorn….[/quote]

Moški pa, kamor koli gremo, povsod polno lepih deklet. :)))
To pomeni, da imaš srčno-ljubezenski kompas pokvarjen. 😀

Sem bla ja. Ne enkrat. In se strinjam, da je kultura oblačenja pri nas
na popolni nuli. Mode praktično ni, oblačimo se ko holcerji sredi mesta.
Pa kaj.
Pač, rada gledam ljudi, rada opazujem, uživam v tem, ko se mimo mene
vali anonimna množica, rada vidim kaj posebnega, kaj lepega, kaj
originalnega.

Sounds hot. 😀

Enostavno ni res. Smo čisto primerljivi z ostalim zahodnim svetom. Razen če ti ni všeč huda ekstravaganca, potem idi pogledat barcelono, tam imaš polno tipov, ki hodijo po mestu tako oblečeni, kot pri nas koga vidiš samo za pusta.

ma, če sem jaz v trenirki in nič namazana.. me folk sprašuje, v kater letnik SŠ hodim 😉 tako, da je to zelo odvisno.. no, edin, če imaš fetiš na mlajše[/quote]

spredaj in od zadaj malo s kakšno gobo podložiš, če je bila mati narava bolj skopa pri obdarjanju …. 😀

ma, če sem jaz v trenirki in nič namazana.. me folk sprašuje, v kater letnik SŠ hodim 😉 tako, da je to zelo odvisno.. no, edin, če imaš fetiš na mlajše[/quote]

spredaj in od zadaj malo s kakšno gobo podložiš, če je bila mati narava bolj skopa pri obdarjanju …. :D[/quote]

a najstnice pa misliš, da nimajo oblin 😛

Pametno razmišljanje.
Predvsem pa lepo, da en moški tako razmišlja.
Namreč med ženskami velja čisto drugo prepričanje. Ženske bi raztrgale žensko v trenirki in nenamazano, da je neurejena in sploh grozna, ker je upala stopit iz stanovanja taka.

spredaj in od zadaj malo s kakšno gobo podložiš, če je bila mati narava bolj skopa pri obdarjanju …. :D[/quote]

a najstnice pa misliš, da nimajo oblin :P[/quote]

Jah, ampak ravno zaradi oblin lahko pri 16 nekatere zgledajo tudi 25.

Enostavno ni res. Smo čisto primerljivi z ostalim zahodnim svetom. Razen če ti ni všeč huda ekstravaganca, potem idi pogledat barcelono, tam imaš polno tipov, ki hodijo po mestu tako oblečeni, kot pri nas koga vidiš samo za pusta.[/quote]

Seveda je res. Za modo v evropskih prestolnicah capljamo z nekaj letnim
zaostankom, o kulturi oblačenja smo bogi da glava peče, najraj smo
(vključno z mano) v kavbojkah, debele bunde, kr neki, ko da greš v hosto,
ne pa po mestu….je pa res, da Ljubljana glih ni neka huda “prestolnica”….
Zares zrihtamo se (pa še to ne vsi) samo za it žurat….za na cesto je
pa vse dobr.
Zares lepo in po modi oblečeno žensko srečaš enkrat na vsake kvatre.
O moških pa sploh ne bi…

a najstnice pa misliš, da nimajo oblin :P[/quote]

Jah, ampak ravno zaradi oblin lahko pri 16 nekatere zgledajo tudi 25.[/quote]

ok, če tko misliš.. ampak jst ti loh povem, da zgledam v faco, k ena najstnica.. joške in rit mam 😉

Jah, ampak ravno zaradi oblin lahko pri 16 nekatere zgledajo tudi 25.[/quote]

ok, če tko misliš.. ampak jst ti loh povem, da zgledam v faco, k ena najstnica.. joške in rit mam ;)[/quote]

ker dejstvo je, da če v faco zgledaš star, si loh tud dila, pa te ne bo noben zamenjal za pol mlajšega 🙂

Mene samo zanima zakaj bi se morali pretirano rihtat? Komurkoli ni všeč, lahko pogleda stran, po zakonu vse kar ni dovoljeno je hodit okrog nag ipd. To mi vse spet sliči na to, da bi eni radi najboljše da določimo 5 setov oblačil ki jih ljudje lahko nosimo.

Fuj, vtikovanje v ljudi, mene ne briga kako so drugi oblečeni, če je kakšna vredna da jo pogledam jo bom pogledal, če pa ne, pač ne, in se s tem ne ubadam, bedniki pač se, ker je opazovanje drugih vaš edini način lajfa, svojega itak nimate, ste kot Big Brotherji v malem

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close