Najdi forum

COPPERTONE

Coppertone ima res veliko izdelkov,zato se ne morem odlociti za pravega!Rada bi taksnega za zelo hitro porjavitev,ampak ta ima potem zelo nizek zascitni faktor,oz.ga sploh nima,zato-ali ne bom namesto rjava, rdeca?

Lp

Po moje ne bos rdeca, poleg tega pa tudi ce bos na zacetku, bos potem porjavela. Jaz ti svetujem karkoli z visjim faktorjem v prvih dneh, ker imas samo eno kozo do konec zivljenja. Raje pomisli ali bi raje uporabljala nizek faktor in:
– se v najboljsem primeru samo lupila (letos)
– dozivela prehitro staranje koze in v najslabsem primeru koznega raka

Ali pa bi raje uporabljala malo visji faktor in pocasi pridobivala barvo, ki bo dalj casa tudi ostala.
Nizek faktor ti ne prepreci pordecitve. Nizek faktor na to ne more vplivati, vse je v genetiki in tvojem tenu. Lepo in zdravo porjavitev bos dosegla s pocasnim soncenjem. Lahko pa se odlocis za nizek faktor, ko bos ze rjava.
Pazi na kozo, ker posledice bodo vidne sele cez nekaj let!!!!!

Pamet v roke —-> soncno kremo z visokim faktorjem!

🙂 Copertone prav ta… za hitro porjavitev z zaščitnim faktorjem 2 mam jst … nisem bela, sem nekje srednje polti… sm se mazala s tem, bla u nedeljo na morju… pa me je takoooo zelo zažgalo, da okrevam že par dni (tudi ostalih 5 sotrpinov ki so uporabljali isto kremo). Tega raje uporabljaj ko maš že zagorelo polt. Za začetno zagorelost si omisli kak močnejši faktor!

Saj zdaj pa sem si kupila olje Ambre Solaire-zascita 2.Bomo videli…Morda si grem popoldne kupit se eno z visjim faktorjem.Kaj priporocate in s kaksnim faktorjem.Po kolikih dneh pa se lahko zacnem mazati s to tanovo z 2 zascitnim faktorjem?
pa-pa

Pa daj štartaj z najmanj 8!! Sploh zdej ko je sonce zmer bolj škodljivo… sej boš kljub temu faktorju hitro zagorela pa pol prešaltaj na manjši faktor če že moraš!

Tako je se strinjam s teboj, jaz sem temne polti, pa uporabljam 27 faktor, pa kljub temu lepo porjavim.
Treba je paziti!

Je vredu,da imam naprimer 1 teden 25.nato pa 2?

Če si bolj temne polti lahko prebekslaš na 2, jaz tudi tako naredim ali pa na 4.
LP!

New Report

Close