Najdi forum

Copy-paste / virus ?

Kateri virus je že “kriv”, da copy-paste ne dela v MS programih? Podoben problem sem imela kakšno leto nazaj, pa sem malce pozabila, iskalnik pa žal zdajle ne dela, bi pa rada porihtala….

TNX!

Blaster je bil tisti pacek, ki je to počel.

Poleg tega, da ga odstraniš, namesti še security update za polkenca.

Pk, FixTools za Blaster že laufa.

Kateri Security Update pa naj izberem (jih je kar nekaj na razpolago), imam Win 2k?

Dons sem blont in skoraj nič na računalu več ne dela :((((

Dotični za to zadevo je KB823980 , ampak ti si kar vse naloži če le moreš.

Uf hvala, ker nič ne dela, sem mogla vse na roke prepisat, zdaj se pa downlaoda (pr men to traja). Pravkar se je končal tudi scan za Blaster ampak pravi, da ga nimam gor.

hmmm, čudno, no za tega sem vedel da dela copy/paste težave, če je bil pa še kakšen pa zdajle res ne vem. Saj načeloma če imaš posodobljen antivirusni program, bi ti ga moral tudi ta zazanat. Saj ga imaš, kajneda?

Drugače pa poskusi s temle , ta naj bi odkril vse različice Blasterja, ali pa tole , lovsan je tudi alias za blasterja.

hehe, pa sorči za dolge linke…

Sem že naredila z obema, pa nič ne najde. Sem ponovno potegnila čez SP4, zdaj dela. Bomo videli, kako dolgo.

Še enkrat najlepša hvala za pomoč!

Uf, NAV mi je pravkar potekel, bo treba colat.

Nič ni pomagalo, težave so spet tu.

Zanimivo je, da OE nekaj časa dela (ene 5 minut), potem pa začne štekat vse skupaj, tudi ostale stvari v WIN. Kakšen drug trojanc? AdAware je čist, NAv je čist. Kaj pa zdaj?

Še Anti Vir poskusi 🙂

Hm, kaj se le to dogaja? V Wordu mi zdaj npr. javlja: “Tega dokumenta ni mogoče registrirati. Vzpostavitev povezave iz drugih dokumentov v ta dokument ne bo mogoča.”

Ko računalo resetiram, pa je ene pol urce vse OK, lepo dela, potem pa spet… ponovi vajo…

Antivir ne najde ničesar. Nula.

Še kakšen namig?

Se ti to dogaja samo pri nekaterih odprtih dokumentih ali vsakič, ko jih urejaš z Wordom. Si morda to datoteko prejela od kod drugod?

lp Tajfun

Vsakič v Wordu, z vsemi datotekami. Nekaj Wordovih datotek sem si poslala sama iz službenega računalnika, tujih ne odpiram. Opazila sem tudi, da v Explorerju ne delujejo povezave na linke, če npr. kliknem gor, se ne zgodi nič.

Hec je tudi v tem, da zadeva nekaj časa dela, nekaj časa pa ne.

Jah, če ti ne bo uspelo odkriti nobenih virusov ali drugega mrčesa, poskusi odstraniti in ponovno namestiti MS Office. V končni fazi pa morda celo formatiranje in ponovna namestitev vsega, zlasti še če se bodo napake, ki te motijo pri delu stopnjevale.

Razmisli malo, od kdaj se ti težave pojavljajo. Morda si nameščala kakšen nov program? Poišči koga, da ti dodatno pregleda računalnik…

hmmm, čudno čudno…

Zadnjič si rekla, da ti je sistem našel cel kup security updatov. Ali si naložila vse tiste ali ne? No najprej naloži Service Pack 4 in nato še enkrat preveri za security update in naloži vse kar ti najde.

Sicer pa zgleda, da ima tvoj mlinček kar cel kup problemov vendar je takole na daljavo težko rečt, kaj bi bilo narobe. Če ne bo bolje, bi bilo mogoče dobro zagnat SFC(System File Checker), ki ti kao pregleda sistemske datoteke in jih po potrebi zamenja z originali.

Skratka, jaz bi najprej čez vrgel še enkrat SP4, nato še vse update in povej če je kaj bolje.

Od novih programov sem nameščala le novo verzijo AdAware- SE.

SP4 in Security Update sem že zadnjič naložila. Bilo vse OK.

Bom poskusila še s ponovno namestitvijo Officea.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close