Corel Draw….pomoč hitro
Vsem en lep dober dan,
CoREL DRAW PROGRAM….( a sem prav napisala..hehe )
vprašala bi vas, če mi lahko poveste, ali se lahko ta programček kje stakne z interneta kot free download ali kje bi se ga dal dobit mal ceneje?
Hvala za vaše informacije
Amanda
A gori? Upam, da BSA ne spremlja debat na tem forumu.
– prvič, to ni programček, ampak kar zmogljiv programski paket, ki vsebuje celo vrsto programov.
– za instalacijo potrebuješ vsaj prvi cd
– če nimaš hitre povezave, se ti ga nikakor ne splača vleč z neta dol.
– na netu se dobi vse, s to razliko, da Corlna ne boš snela kar kot nek shareware ali programček za izračun dohodnine.
Nasvet: casha za nakup najbrž nimaš, ker ni ravno poceni, torej – povprašaj kakega dobrega frenda, če ti ga posodi.
PSSST, pa ne govort okol!
Poskusna verzija je bila na CD od Softwarepower in nekaterih drugih.
Za kakšnega jurčka pa ga dobiš seveda pri piratih.
Lej Amadeja na mislim, da sem našel tri ali štiri zadetke, kjer ponujajo pššššššššššt……kopije corel drawa tam za 800sit do 1k sit .
Jej, jej spet jih bom slišal :))))))
Če potrebuješ original, kupiš eno predpotopno vertijo (za zelo zelo malo denarja), natio pa kupiš upgrade (za bistveno manj denarja kot polno verzijo) na verzijo Corela, ki jo potrebuješ…
To je res, Corel 7.0 stane nekaj prešernov, ampak upgrade je še vedno kar zasoljen. Koliko lepše jim je npr. v rojstnem kraju Corlna, kjer je le-ta čisto poceni.
Res je tudi, da začetnik s sedmico čisto dobro shaja. Novosti, ki jih prinašajo nove verzije, še profesionalci ne utegnejo dodobra spoznati in izkoristiti. Enako se dogaja z MS Office.
Forum je zaprt za komentiranje.