Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek COSMODERM ŠMAJGERT DR. JOŽE

COSMODERM ŠMAJGERT DR. JOŽE

Na stara leta :))) sem dobila grozne težave s kožo. Ali ima katera izkušnje s tem dermatologom oz. njihovim kozmetičnim salonom? Mi priporočate koga drugega?

Ja jaz sem bila pri njem pred približno sedmimi leti. Imela težave z glivicami na rokah. Ko sem prišla, jih je samo ošvrknil in me poslal ležat na trebuh in pol injekcija v rit (plačala takrat 10 tisoč). Vse se je ponovilo še dvakrat, torej 30 tisoč, nobenega efekta, le prazna denarnica. Potem me ni več videl.
Je pa za telekomovo đamijo.

Moj mož je imel glivice na nogah. Po 6. mesečnem zdravljenju pri osebnem zdravniku je obiskal dr. Šmajgerta. Ta mu je dal inekcijo in dve kremi (pregled, injekcija in kreme 15.000,00 SIT), s katerimi je mazal in od takrat ne duha ne sluha od glivic. Moram pa reči, da je ta zadeva zelo trdovratna in nadležna.

Sicer pa je dober dermatolog dr. Rems na Ptuju. Poskusi.

Veliko sreče, Valci.

Aja, pozabila sem še na drage kreme, ki mi jih je predpisal.

Tudi k Remsu sem hodila na Ptuj, on je moje glivice označil za luskavico. Spet drage kreme, injekcije……

Odkar ne hodim več k njima, nimam popolnoma nobenih težav že nekaj let. In on meni, da imam luskavico.

Na žalost nimam nobenega dobrega nasveta zate, pač pa ti posredujem samo svoje slabe izkušnje z dermatologoma.

Kar pa seveda še ne pomeni, da so vsi slabi.

LP

New Report

Close