Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek covid

covid

A kdo ve, kako je zdej s tem covidom, če si v bolniški? Če so bili prvi simptomi 20.1., se grem testirat 27.1 (sedem dni), nasledni dan grem lahko v službo, če sem negativna na testu ali 10 dni doma brez testiranja in potem v službo. Se pravi, če po 7 dneh še ne bom ok, sem doma 10 dni in grem delat lahko 30 ali 31.1. ?

A čisto nobeden ne ve?

Resno? Še vedno obstaja kovid bolniška??? A ni epidemije že zdavnaj konec?

isto ti je kot prehlad, ne rabiš nič drugače ravnati

S kje ste vi vsi? Test je pozitiven. Kdaj grem lahko v službo, v pon ali tor?

Prekinitveni test sedmi dan.

Če je negativen, je konec bolniške in greš naslednji dan v službo.

Če je pozitiven, greš v službo po desetih dnevih.

Če pa se sam testiraš doma in si še vedno pozitiven, greš še na uradni test in se ti bolniška še podaljša.

Jaz nisem imela prav nobenih težav, niti ne znakov, testirala sem se doma samo zaradi tega, ker je bil nekdo v družini pozitiven in sem imela negativna deseti dan zvečer (zjutraj še ne).

Ja vse razumem. Ni mi pa jasno, kako grem lahko v pon že v službo, če je 10 dni od prvih znakov v ponedeljek ( če po 7 dneh ne bom še zdrava) Se pravi grem v službo v tor?

Ce je bil test pozitiven 20.1. (to je prvi dan) gres na test po 7 dneh- 26. 1. Ce si se vedno pozitivna ostanes doma in se ti 10 dan iztece 29.1. In gres v ponedeljek 30. v sluzbo.

Ja tako bi bilo logično. Pri meni je bil test pozitiven šele včeraj zvečer, prej ne, prvi simptom se je pokazal pa 20.1. v petek, ko me je začelo praskat po grlu. Tako, da ne vem nič.

Zabita čreda ne  morete brez covid fašizma.

Odgovor na objavo uporabnika
robi9, 24.01.2023 ob 16:05

Zabita čreda ne  morete brez covid fašizma.

Robi enem ovcam to paše in izkoriščajo, saj ni bolna, samo pozitivna ovca je, če bi bila bolna ne bi težila po forumu

Odgovor na objavo uporabnika
ZOSS, 24.01.2023 ob 16:19

Robi enem ovcam to paše in izkoriščajo, saj ni bolna, samo pozitivna ovca je, če bi bila bolna ne bi težila po forumu

Je bolano v glavi.

Dve leti fašizma ni bilo dovolj.

Šteje se od dneva testa, ne od simptomov. Torej 7. dan od poz. testa se greš lahko testirat in če je neg. greš delat. Tako mi je rekla os. Dr.

New Report

Close