Covid idioti
Vsi tisti, ki še vedno mislite kako je covid prizadel ljudi in cepljenje pa ta šmorn. Dejte mal raziskat, da to ni bla tako huda bolezen zarad kere so lde umiral. Zarad HIV/Aids jih je še vedno umrlo več, kot zarad korone. S tem, da se je korona širila po zraku, samo z dotikom…. Aids pa s krvjo, spolnim odnosom. Torej? Ali vam to kaj pove?
Bolj bi vas moglo skrbet s kom greste v posteljo in ne zarad covida in ceplenja
Covid ne obstaja,covid še vedno ni dokazan.Covid je še vedno na zadnjem mestu po umljivostiLjudje pa so umirali ker zdravniki nimajo pojma da bi jih zdravili.Zdravili so jih za neznano boleznijo,ljudje pa umirali zaradi pridruženih bolezni.Prirejajo statistiko.Najprej so rekli da je na svetu umrlo okrog milijon ljudi,zdaj trdijo da je leta 2020 umrlo 20 milijonov ljudi.čez 100 let se bodo učili in lagali,da je covid ubil milijardo ljudi.
Samo prizadeti ljudje verjamejo v covid pravljice.
When you don’t know how to treat Covid, it is actually a nightmare. But when you can control it, you tend to look down on it. Penalty Shooters
Kar se mene tice, je kovid gripa, zato je zginila z oblicja zemlje med kovidom, ko je bilo kovida konec, se je vrnila. Skoraj gotovo je bila H3N2. Jaz sem jo ze imela, zato kovida nisem imela, kljub delovnemu okolju, v katerem sem bila dnevno izpostavljena in kljub necepljenju. To je moja osebna razlaga. Ampak grem stavit, da 99% ljudi s pozitivnim testom za namisljeno bolezen ni bilo bolnih. Za nobeno nalezljivo bolezen brez simptomov ljudje ne stojijo v dolgih vrstah, da bi jim nekdo povedal, ce so bolni. Moras biti res velik idiot in totalno neizobrazen, da verjames, da si bolan, ceprav nimas simptomov. Vsaka bolezen ima simptome, drugace ne bi bila bolezen. In da so h kovid smrtim pristeli tudi samomore, nesrece in vse ostalo, ce so umrli do 28 dni po “pozitivnem” testu, pove vse. Brez teh 28 dni in izmisljenih smrti, ne bi mogli furati kovid agende.
Ce bi se vrnila resna bolezen, kot je kuga, mislite, da bi vas postavljali v dolge vrste za testiranje in vas cepili? Ne, ker pri kugi je tako vioka stopnja smrtnosti, da bi se vsi kovid gospodarji takoj poskrili v svoje misje luknje s skafandri in vesoljskimi oblekami. Nobena medicinska sestra ne bi zdela na testnem mestu cel bozji dan in zokala po nosovih, ker bi se prav tako od strahu posrackala in se skrila v svojo misjo luknjo. Nobenemu ne bi bilo mar za vas, ce crknete danes ali jutri. Vsak bi gledal na svojo rit in panika bi bila taka, da ne bi nic finkcioniralo. Ne bi bilo elektrike, ne vode, ne ogrevanja, ne televizije in ne drugh medijev za poneumljanje – nic. Se vojska bi se poskrila na varno.
1. Izguba okusa in vonja je značilna tudi za gripo.
2. Covid je bil dokazano v Italiji že jeseni 2019. Tudi sam sem zbolel enkrat v 2018 za gripo, potem 6 let nič in šele decembra 2024. Pa kaj potem? Sploh pa en primer nima popolnoma nobenega pomena v širi sliki…
3. IFR: Infection fatality rate je okrog 0,05%. To je povsem običajen rezultat za gripo. Covid= gripa. Dolgi covid=posledice cepljenja. Covid=prevara.
4. Cepljenje ne samo, da NI nikoli bilo učinkovito, močno prispeva še danes k presežni umljivosti v večini držav, samo – o tem se ne sme govoriti v medijih. V Sloveniji to pomeni za leto 2024 1.000 presežnih smrti. Velik del se izrazi v pospešenih rakih (recimo pljučni rak pri kadilcih pride na plan 5 let prej, imamo že rekordnih 1.700 novih primerov, in že strahotnih 700 pri ženskah), v mnogih srčno-žilnih dogodkih – kapi, infarkti, miokarditisi…
Če še vedno ničesar ne kapirate, si prosim preberite tole:
40 Facts You NEED to Know: The REAL Story of “Covid” – OffGuardian
Navedel sem glavne krivce, že parkrat, v MS medijih pa to brišejo- še zlasti na cenzuRTV. Večina zdravnikov je tiho, skupaj z zobozdravniki jih je 11.000. Vemo, da je bila ena skupina plačancev izrazito za cepljenje, celo za prisilno, druga pa proti, v obeh je bilo približno 50 ljudi. Za 10.900 jih sploh ne vemo, kaj so si mislili, kaj mislijo danes. Ker so tiho o tem, enostavno zato, ker so strahopetci in oportunisti. Podobno je bilo med zdravniki v nacizmu, velike paralele so tukaj, Milgram in Zimbardo imata seveda prav.
Druge, plemenite skupine ne bom izpostavljal, hvala jim. HVALA, 1000x!!
Tole so pa prvi, zdajle jih bom pa naštel, ta glavne KRIVCE, ljudje imajo res slab spomin, morda kakega nepomembnega tudi izpustim, a ti so glavni:
Bojana Beović, Mateja Logar, Janez Poklukar, Vesna Kerstin Petrič, Janez Tomažič, Alojz Ihan, Marko Bitenc, Matjaž Jereb, Tatjana Lejko Zupanc, Milan Krek, Tomaž Gantar, Aleš Rozman, Marko Pokorn, Irena Grmek Košnik, David Zupančič, Mario Fafangel, Miroslav Petrovec, Tatjana Avšič Zupanc, Tina Bregant, Ivan Eržen, Alenka Trop Skaza, Mitja Vrdelja, Maja Grgič Vitek, Radivoje Pribaković Brinovec, Branko Gabrovec, Robert Carotta, Maja Sočan, Marko Noč, Borut Štrukelj, Jelko Kacin, Roman Jerala, Leon Cizelj, Dan Podjed, Tomaž Grušovnik, Simona Repar Bornšek, Simona Kustec, Luka Renko in ostali plačanci covid-sledilnika, Sašo Dolenc, Anuška Delić in drugi plačanci fucked-checkerji, anonimna cenzorska golazen v vseh medijih, politično pa skoraj vsi poslanci, zlasti Janez Janša, Aleš Hojs, in seveda – VSI prodani, strahopetni, debilni ”NOVINARJI”. Tudi kaka redka izjema ne spremeni stvari.
V letu 2024 je še vedno 1.000 presežnih smrti po SURS. Le kdo bi za to bil odgovoren?
Never forget!! Nikoli ne pozabimo, čeprav zdaj kaže, da ne bodo kaznovani, je še vedno čas za to…