Covid posledice
pikimepiki, 08.11.2023 ob 07:24
Namen vseh kljovid peciv je tudi napad na reproduktivno zdravje. Veliko cepljenih žensk poroča o motnjah menstrualnega cikla.
Tisti, ki v tem postu poročate o posledicah prebelelega kljovida – niste navedli najbolj pomembnega podatka – in ta je, ali ste prejeli kljovid šut?
Nikoli cepljena.
Dajmo sodelovat, 08.11.2023 ob 08:08
Tema NI namenjena temu ali je nekdo cepljen ali ne!
Preberite vprašanje avtorja/avtorice in se držite teme, loleki..
Drgač ni čisto vseeno, če so prebolevniki cepljeni ali ne, prej ali potem. Vprašanja so precej na mestu. Čemu torej pripisati posledice covida. Jaz sem necepljena, dvakrat sem bila pozitivna … Nisem ok, ampak mislim, da to ni od covida, bolj izgorelost. Stil lajfa je neustrezen.
444, 08.11.2023 ob 07:51
No ko se ze govori o tem… Poznam 4 primere mladih ljudi (35 do 45 let) ki so se cepili vsaj 2x in sedaj imajo tezave s srcnimi zaklopkami. Nihce me ne bo preprical da ni od cepiva. Ljudje so redno aktivni, zdrava teza, prehrana… Pa take tezave. Zanimivo.
Seveda jih. Ajde na plano z imeni in priimki, da vidimo koliko je res
Ena108, 08.11.2023 ob 08:56
Drgač ni čisto vseeno, če so prebolevniki cepljeni ali ne, prej ali potem. Vprašanja so precej na mestu. Čemu torej pripisati posledice covida. Jaz sem necepljena, dvakrat sem bila pozitivna … Nisem ok, ampak mislim, da to ni od covida, bolj izgorelost. Stil lajfa je neustrezen.
Brat je bil 2x cepljen, prebolel covid pred dvema letoma ( precej hudo obliko); še danes nima okusa. Sama nisem bila cepljena, prebolela covid pred dvema letoma;t.j.bila pozitivna. Ali je to slučaj, ne vem. Tako je pri nas. Oba sva stara 60+.