Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Covid posledice

Covid posledice

Je imel kdo po lažji obliki covida posledice utrujenost, ki ne mine niti po dveh letih, bolečine po telesu, upad libida?

Da, komaj se še premikam. Mišice kot da so odšle, pa jih imam v telesu 60% (tanita meritve). Hoje zmorem do 30′, potem začnem kar skupaj lezti.

Nič .

Jaz se vedno ne vonjam prav in nimam pravega okusa. Isto po dveh letih oz malo manj.

Dolgi kovid je ponavadi posledica neumnosti anticepilcev.

Odgovor na objavo uporabnika
J.S.B., 08.11.2023 ob 00:52

Je imel kdo po lažji obliki covida posledice utrujenost, ki ne mine niti po dveh letih, bolečine po telesu, upad libida?

Pri meni podobno. Koliko si pa stara, avtorica?

2x sem ga prebolela v lažji obliki od zadnjega dalje, sem na vsake 3 mesece prehlajena in prehlad se vleče vsaj 3 tedne. Cepljena z Moderno 3x. Imam še neredne menstruacije, kar prej nikoli nisem imela. Stara 38.

Namen vseh kljovid peciv je tudi napad na reproduktivno zdravje. Veliko cepljenih žensk poroča o motnjah menstrualnega cikla.

Tisti, ki v tem postu poročate o posledicah prebelelega kljovida – niste navedli najbolj pomembnega podatka – in ta je, ali ste prejeli kljovid šut?

Ne, nisem bila in ne bom cepljena.

Ti, ki se  pačis, ti bi še poplave naprtilnl cepivu.bl  Če nisi cepljen te kovid pač bolj zadane, v različnih oblikah, posledice na pljučih pa seveda ostanejo.

pikimepiki, 08.11.2023 ob 07:24

Namen vseh kljovid peciv je tudi napad na reproduktivno zdravje. Veliko cepljenih žensk poroča o motnjah menstrualnega cikla.

Tisti, ki v tem postu poročate o posledicah prebelelega kljovida – niste navedli najbolj pomembnega podatka – in ta je, ali ste prejeli kljovid šut?

Nikoli cepljena.

No ko se ze govori o tem… Poznam 4 primere mladih ljudi (35 do 45 let) ki so se cepili vsaj 2x in sedaj imajo tezave s srcnimi zaklopkami. Nihce me ne bo preprical da ni od cepiva. Ljudje so redno aktivni, zdrava teza, prehrana… Pa take tezave. Zanimivo.

Tema NI namenjena temu ali je nekdo cepljen ali ne!

Preberite vprašanje avtorja/avtorice in se držite teme, loleki..

Po dveh letih še vedno nimam okusa. Torej, okušam stvari, a slabo, drugače. Včasih pa tudi nič.

Dajmo sodelovat, 08.11.2023 ob 08:08

Tema NI namenjena temu ali je nekdo cepljen ali ne!

Preberite vprašanje avtorja/avtorice in se držite teme, loleki..

Drgač ni čisto vseeno, če so prebolevniki cepljeni ali ne, prej ali potem. Vprašanja so precej na mestu. Čemu torej pripisati posledice covida. Jaz sem necepljena, dvakrat sem bila pozitivna … Nisem ok, ampak mislim, da to ni od covida, bolj izgorelost. Stil lajfa je neustrezen.

444, 08.11.2023 ob 07:51

No ko se ze govori o tem… Poznam 4 primere mladih ljudi (35 do 45 let) ki so se cepili vsaj 2x in sedaj imajo tezave s srcnimi zaklopkami. Nihce me ne bo preprical da ni od cepiva. Ljudje so redno aktivni, zdrava teza, prehrana… Pa take tezave. Zanimivo.

Seveda jih. Ajde na plano z imeni in priimki, da vidimo koliko je res 🙂

Seveda je pomembno, razen za idiote, ki hočete prikriti cepilni zločin.

Prikrivanje zločina je prav tako kaznivo dejanje.

Seveda seveda, 08.11.2023 ob 09:01

Seveda jih. Ajde na plano z imeni in priimki, da vidimo koliko je res 🙂

Ne bom, ker gre za mojega partnerja, njegovo sodelavko, sovascanko in brata od moje prijateljice. To se lahko izpostavljajo samo sami, jaz jih ne bom.

Ena108, 08.11.2023 ob 08:56

Drgač ni čisto vseeno, če so prebolevniki cepljeni ali ne, prej ali potem. Vprašanja so precej na mestu. Čemu torej pripisati posledice covida. Jaz sem necepljena, dvakrat sem bila pozitivna … Nisem ok, ampak mislim, da to ni od covida, bolj izgorelost. Stil lajfa je neustrezen.

Brat je bil 2x cepljen, prebolel covid pred dvema letoma ( precej hudo obliko); še danes nima okusa. Sama nisem bila cepljena, prebolela covid pred dvema letoma;t.j.bila pozitivna.  Ali je to slučaj, ne vem. Tako je pri nas. Oba sva stara 60+.

V moji družini in družbi ni bilo posledic za katere bi vedel. Samo okrevanje nazaj v normalno stanje je včasih trajalo malo dlje – a ne več kot par tednov.

New Report

Close