Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Covid – strdki

Covid – strdki

Pozdravljeni,

 

Nikjer ne najdem informacije in sicer:

Če si cepljen in nato preboliš covid, kakšna procentualnost je možnost nastanka strdka?

Glede na to, če si prebolel je 2%, če pa si cepljen pa promislka možnost..

 

 

Lp

Prebolevam trenutno različico SarCov2 – jemljem povišano dozo antikoagulanta- preventivno ( ker imam gensko nagnjenost k motnjam strjevanja krvi – zato tudi nisem cepljena oseba s kovid cepivi, po lastni presoji in odločitvi). Zaenkrat brez težav, tudi simptomi prebolevanja so popolnoma znosni. Cepiti se ne mislim, ker ne želim tveganja krvnega strdka.

Skoraj naceloma: ce nisi cepljen in prebolel eno od verzij korona virusa, je sila majhna moznost strdka.

Ce si cepljen, veckrat je “se bolje”, moznost precej vecja. Dogaja se nekaj zelo cudnega: mladi in sportno zelo aktivni se srecujejo s tem problemom. Piloti, ki so veljali, do sedaj, za ene najbolj zdravih, se srecujejo s tem problemom. V ZDA je ze pomanjkanje pilotov in, naprimer Alaska Airlines, dnevno odpove priblizno 5% letov. Ce me spomin ne vara jih vsakodnevno imajo nekaj cez 5000. Tudi nogometna zveza FIFA, ima svoje pomisleka.

Upam le, da nam spomin ne bo opesal… prehitro.

Odgovor na objavo uporabnika
fakmi…, 25.05.2022 ob 14:29

Skoraj naceloma: ce nisi cepljen in prebolel eno od verzij korona virusa, je sila majhna moznost strdka.

Ce si cepljen, veckrat je “se bolje”, moznost precej vecja. Dogaja se nekaj zelo cudnega: mladi in sportno zelo aktivni se srecujejo s tem problemom. Piloti, ki so veljali, do sedaj, za ene najbolj zdravih, se srecujejo s tem problemom. V ZDA je ze pomanjkanje pilotov in, naprimer Alaska Airlines, dnevno odpove priblizno 5% letov. Ce me spomin ne vara jih vsakodnevno imajo nekaj cez 5000. Tudi nogometna zveza FIFA, ima svoje pomisleka.

Upam le, da nam spomin ne bo opesal… prehitro.

Pilotov primanjkuje zaradi strdkov, ja 😀

citat: Pilotov primanjkuje zaradi strdkov, ja

Pravilno si ugotovil. Pilot delte je med letom celo umrl.

Stanje je lepo…v pravi smeri.

Odgovor na objavo uporabnika
fakmi…, 30.05.2022 ob 00:43

citat: Pilotov primanjkuje zaradi strdkov, ja

Pravilno si ugotovil. Pilot delte je med letom celo umrl.

Stanje je lepo…v pravi smeri.

A se nikoli ne naveličaš lagat?

Hehe, ti trolek ti! Spet bluzis kot pravi politicni aparatcik, dokazes pa nicesar. In potem bos spet sam sebi pisal podporo. Se spomnis, ko si pozabil prekiniti in je tvoj psevdonim bil tudi v pospori? Ne se smesit no.

citat:

Dr. Jane Ruby je v intervjuju s Stewom Petersom podala prelomne informacije, ki jih je potrdilo več virov, da je v zadnjih dveh tednih med letom umrl pilot letalske družbe Delta Airlines, ki je bil cepljen , da je letalo moralo zasilno pristati in da podjetje to prikriva!

pa se za Southwest: Za letalsko družbo Southwest Airlines je bil to katastrofalen konec tedna. V soboto in nedeljo so odpovedali več kot 2 100 letov, kar je približno četrtina vseh letov. Sedaj pa je vse skupaj še bolj zanimivo: Zelo očitno je, da nekdo laže o razlogih. Družba Southwest je v izjavi krivdo pripisala slabemu vremenu in težavam s kontrolo zračnega prometa. Zvezna uprava za letalstvo pa pravi, da od prejšnjega petka ni bilo nobenih težav s kontrolo zračnega prometa. In če je bilo “slabo vreme” vzrok za odpovedi letov, je bilo to posebno vreme, ki je vplivalo samo na družbo Southwest in njena letala. Druge letalske družbe niso množično odpovedovale letov. Na Floridi je bilo nekaj dežja in neviht, vendar ni bilo orkanov. Nič takega, kar bi zahtevalo množične odpovedi.
Ne, nekdo laže. In to lahko tako pri podjetju Southwest kot pri FAA. Obstajajo poročila, da so v Jacksonvillu na Floridi kontrolorji zračnega prometa v znak protesta proti obveznemu cepljenju zapustili delo. Vendar to morda ni vse. Družba Southwest je prejšnji teden objavila obveznost cepljenja za vse zaposlene in poročajo, da se uporu pridružujejo tudi piloti. Vendar sindikat pilotov družbe Southwest trdi, da takšna protestna akcija ne poteka; pravijo, da je odpovedi letov povzročilo “slabo načrtovanje” vodstva družbe Southwest. Morda torej sindikat laže ali pa je prav tako neveden.
vir: https://www.redvoicemedia.com/2021/10/sources-vaxxed-delta-pilot-dies-in-flight-emergency-landing-required/

Ne izzivaj, ker ti bom napopal toliko dokazov, da te bo bolela glava. In potem bos spet klical na pomoc mamo cenzuro…

 

“Dokazov” 😀 Tvoj “dokaz” je samo trditev, da vsi lažejo 😀

Povej ime in priimek tega pilota, ki je krepnil med letom 🙂

ti LOL. Neverjetno… in se nekaj si jih imel do sedaj… vedno vpijes LAZ in Dokazi. Ko ti nekdo DOKAZE pa se naprej vpijes LAZ. In vsasih v svoji evforiji postanes malce slampast in sam sebi pises podporo. Tega se spomniva, a nede.

Takole, imena ti ne bom dal, ker si razgledan in, po tvoji izjavi, nekakratni doktorirani Slovenec, ti ne bo tezava malce po Bichute pobrkati.

Da pa imajo piloti precejsnje tezave, to pa je dejstvo, pa ce ga ti se tako zanikas.

accine he woke up in the middle of the night with his heart po\

 

American Airlines Captain Greg Pearson recalled suffering atrial fibrillation after he decided to get a work-mandated Covid-19 jab.

prevod:  By Infowars.com Četrtek, 13. januar 2022

Kapitan letalske družbe American Airlines Greg Pearson se je spomnil, da je zbolel za atrijsko fibrilacijo, potem ko se je odločil, da se bo po službeni dolžnosti cepil s Covidom-19.

citat:

Pearson je prejšnji mesec pričal na tiskovni konferenci na festivalu AmericaFest 2021, kjer je povedal, da se je za cepljenje odločil po pritisku delodajalca.
“Med potovanjem med zvezno državo, v kateri živim na Havajih, in Kalifornijo, kjer imam družino – to sta dve državi, ki imata arhaične omejitve potovanja – sem se med pritiskom tega in svoje letalske družbe, ki je zahtevala obvezno cepivo, odločil, da grem in se cepim.”
Pearson pravi, da se je po cepljenju sredi noči zbudil z bolečino v prsih.
“Na Havajih sem se cepil ob 11.30 zjutraj. Vse je bilo normalno. Šel sem spat. Zbudil sem se ob pol treh zjutraj, ko mi je srce razbijalo po prsih,” je izjavil.
Sprostite bojevnika v sebi in izkoristite vroče ponudbe, ki jih ne boste našli nikjer drugje!
“Šel sem na urgenco. Hitro so me priključili na EKG, intravenozno infuzijo in opravili krvne preiskave. Hitro so ugotovili, da gre za atrijsko fibrilacijo. To je glavni vzrok za možgansko kap.”
Po Pearsonovih besedah bi lahko nujna srčna okvara stala življenja več sto ljudi, če bi v času, ko se je zgodila, pilotiral jumbo jet.
“Nikoli ne veš, kdaj bo džin prišel iz steklenice in te zadel,” je dejal in dodal: “Lahko bi me zadela kap na višini 100 metrov, ko bi poskušal pristati z letalom, poleg nas pa bi bilo v vrsti 40 letal. Lahko bi samo pritisnil na palico, preden bi oseba zraven mene lahko kaj storila.”
Pearson pravi, da so tudi drugi piloti v letalski industriji, ki čutijo enako, vendar se bojijo oglasiti, ker se bojijo, da bodo deležni povračilnih ukrepov.
“Veliko je pilotov, ki se bojijo spregovoriti. Bojijo se maščevanja. Obstajajo fantje, ki hodijo na delo z drvečimi bolečinami v prsih in glavi. Bojijo se, da bodo izgubili kariero, ker so stari 25 let.”
Pearsonovo pričanje je prišlo, ko je vojaška letalska kirurginja, podpolkovnica Theresa Long, septembra Pentagonu priporočila, naj zaradi tveganja srčnega zastoja med letenjem prizemlji vse pilote, ki so vzeli cepivo Covid.

vir: https://www.newswars.com/major-airline-pilot-describes-heart-problems-following-covid-vaccine-i-could-have-stroked-out-at-100-feet-trying-to-land-an-airplane/

Predlagal bi ti, da ne izzivas po nepotrebnem. Vsako leto potujem, dvakrat ali trikrat, cez Atlantik. Anglescina mi je pogovorni jezik malce vec kot polovica casa. Torej sem se imel moznost izobraziti kaj se v resnici dogaja. Ce bi ti bil res tako razgledan kot trdis, bi po zadnjem srecanju WEF skakal do stropa in vpil. Ce bi bil res tako zaveden Slovenec, bi se jezil in spraseval Oblast zakaj je dovolila da se Shengenska meja kontrolira na Avstrijsko-slovenski meni in ne na meji s Hrvasko. Ce bi bil res tako ragledan, bi prebral knjigo, ki jo je napisal TVOJ vodja, Klaus Schwab: COVID19:The Great Reset.

Se en video: Upam, da bos poslusal, zelo izobrazevalno, bi dejal. Vsi ki razumete anglesko, poslusajte.

vir: https://banned.video/watch?id=61329ac40bdc2e0713fd6591

poslusaj pri 1:10, zanimivo.

 

 

 


Travel Hell: More Canceled Flights Pile Up on Memorial Day Weekend – 5,260 Canceled Flights as of Sunday Evening
prevod: Potovalni pekel: Vikend ob dnevu spomina na mrtve: od nedelje zvečer je bilo odpovedanih ze več letov – 5.260 odpovedanih letov

citat:

Do nedelje zvečer je bilo po vsem svetu odpovedanih na stotine letov, s čimer se je povečalo število odpovedanih letov med napornim prazničnim vikendom Memorial Day v ZDA.
Po podatkih spletne strani za spremljanje poletov FlightAware je bilo v nedeljo ob 19.00 po srednjeevropskem času odpovedanih približno 1 460 letov. To je sledilo več kot 2 300 odpovedim v petek in še 1 500 v soboto.
Skoraj 450 od nedeljskih odpovedi se je nanašalo na letala, ki naj bi letela v ameriška mesta ali iz njih.
Med večjimi ameriškimi letalskimi družbami je največ letov odpovedala družba Delta Air Lines, ki je v soboto odpovedala več kot 250 letov ali 9 % vseh letov. Po podatkih agencije FlightAware je bilo do nedelje zvečer odpovedanih sto šestdeset letov družbe Delta.

vir: https://www.thegatewaypundit.com/2022/05/travel-canceled-flights-pile-memorial-day-weekend-5260-canceled-flights-sunday-evening/

In vzrok? Ga ze poznamo: vremenske razmere in kontrola letenja. (Delta Airlines blamed bad weather and “air traffic control actions” for Friday’s cancellations.)

 

 

Tako po sami bolezni, kot po cepljenju je povečana možnost nastanka strdkov. Naj bi pa raziskave pokazale, da je po bolezni sami to tveganje se nekoliko višje. Se pa v vsakem primeru stanje po cca 2 mesecih normalizira na prejšnji nivo (po bolezni in po cepljenju). Če torej zbolis več kot 2 meseca po cepljenju, se tveganje ne bi smelo seštevati.

Osebno nisem bila cepljena, sem pa covid prebolela in sem imela mesec in pol po okužbi prehodni ishemični napad, ki lahko napoveduje pravo kap. Na srečo se je zgodilo samo 1x.

Zdaj je ze toliko strdkov, da so razvili novo teorijo (= izgovor) zanje: krivo je vroce vreme, ker vas dehidrira. Kaj bo krivo pozimi? Mrzlo vreme?

WHO priznal..(https://childrenshealthdefense.org/defender/who-covid-leaked-wuhan-institute-virology-lab/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=fb258472-675e-4173-8644-af967156e65d)

Verjetno je pilot padel iz letala, za njem se je pa izgubila vsaka sled 😀

Piloti  in kabinsko osebje zato, ker so dnevno na hudem pritisku na krvožilni sistem na 10.000m višinske, v kabini. Zato je tapocepljeno letalsko osebje bolj rizično in več in pogosteje umirajo zaradi kapi, infarktov, ipd.

citat:

Naj bi pa raziskave pokazale, da je po bolezni sami to tveganje se nekoliko višje

Ling do te raziskave?

Hvala.

It means you are going to be promoted.
When your personal life is gone, remember to notify me, it means you are going to be promoted.
I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work.
Choice is a very interesting thing, and when you make a choice, it also means that you will lose something very pity.
https://www.topreviewweb.com
A very interesting website

New Report

Close