Najdi forum

CPP

Po kateri metodi, se je najlažje naučiti CPP u nulo in kako preveriti svoje znanje pred izpitom? Hvala vsem.

A se na netu nič vaj ne najde? Probaj mal prebrskat. Več vaj boš rešil, več se boš naučil. Če katero nalogo narediš narobe, obvezno pogruntaj zakaj je prav tako kot piše.
Saj veš kako rečejo, vaja dela mojstra.

Pred vajami pa se moraš seveda naučit osnovo (znake, križišča, kdo ima prednost…)

Se strinjam, tudi meni je tak način učenja najlažji. Vaje in samo vaje 🙂

Vse vaje imaš na internetu. Priporočeno je, da narediš vsaj 100 vaj predno greš na gl. izpit CPP-ja. Moja hči je ta izpit naredila ravno pred Novim letom. Naredila je okoli 160 vaj, na izpitu 2 napake, ki pa točkovno niso bile hude, eni so tudi padli.

Je učitelj dal samo modro knjigico razložil pa nič? Moral bi imeti poln razred in razlagati na avtomobilčkih in križiščih. Beži stran od njega, ker bo vzel denar naučil pa nič.

Zdaj je CPP bistveno težji kot pred leti. In opravlja se digitalno na računalniku. Obstaja uradna stran kjer so gor vsa vprašanja (okoli tisoč).
Računalnik od teh naključno izbere okoli 20, zato se ne moreš več na pamet naučiti pol.
Ni pa spet tok težko, če sipreviden, se da vse rešiti.

Mogoče veš kje najdem to stran? Hvala.

Če v google napišeš CPP testi, dobiš ogromno rezultatov…
So pa baje sedaj na izpitu tudi vprašanja, ki nimajo ravno veze s samo vožnjo avtomobila. Ta vprašanja so neumna in tu hitro zgubiš kakšno točko, npr. če si rahlo vinjen, koga lahko prevažaš v avtu: otroka, odraslo osebo, ali starejšo osebo. Pravilen odgovor je starejša oseba, meni totalno neumno.

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Samo ne piflaj se. Knjiga in potem vaje. Jaz sem Cpp naredila 2 leti nazaj, sestra pa lani, pa je velik težje zdej k je digitalno. Jaz bi zdaj padla, ko sem reševala sestrine vaje na internetu.

Kako lahko padeš CPP? To pomeni, da nisi za na cesto.

Resničnim genijem najbolj zagrizeno nasprotujejo povprečneži (Albert Einstein)

Točno tako.
In ne piflaj se!!!!
Nauči se lepo z vajami, kot so ti že omenili. Saj boš naredil, boš videl. Če se boš pa napiflal, pa vprašanje, znaš cepnit.
Moraš obvladat, razumet, znat (ne pa bit napiflan)!!!! Kako misliš potem na cesti, pa sam v avtu?
Vaja dela mojstra!!!! Pa srečno.

Če ti tisti, ki si ga plačal ni razložil niti CPP kako boš potem naredil praktično, če ne boš znal CPP? Pojdi, k nekomu, ki je zahteven in odločen, ker tisti prijazni piškotki v mestu nič ne naučijo.

Živjo,
trenutno pričakujem da bom v bližnji prihodnosti postala nova mlada voznica. Obiskujem že 1 teden cpp tečaj, ki se bliža koncu. Predavatelj, ki nam očitno jemlje 3 ure na dan za prazno nič, meni da bomo vsi naredili in da smo pripravljeni. Njegova ideja predavanja je očitno pogovor z taxistom, ki je izgubil vozniški izpit (se pravi da bil kaj preveč dober voznik), listanje po slajdih, ki jih določeni sploh ne vidimo in niso razloženi, in seveda hitro govorjenje ki ga sploh ne razumeš. No, danes sem malo brskala in našla online cpp in sm ugotovila da morda več kot 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} stvari mi sploh ni jasno, nikoli nisem slišala za nekatere izraze….
Se pravi, plačala sem 50eur nekomu, ki sploh nima želje da novo pečene voznike kaj nauči. bravo. In potem se sprašujejo zakaj je tak poraz od voznikov na cestah. Očitno vse moraš na svojo roko….

Kam pa hodiš to na predavanja, v katerem kraju?

Kam pa hodiš to na predavanja, v katerem kraju?[/quote]
V Logatcu …

Kam pa hodiš to na predavanja, v katerem kraju?[/quote]
V Logatcu …[/quote] Aha, sem mislila, če si mogoče iz Posavja, tu mi je malo bolj poznana situacija. Drugače je pa ta knjiga Dober voznik bom zelo dobra za preštudirat. Jaz sem sicer delala še po starem sistemu, ampak mi je bila navedena literatura kar v pomoč. Čimprej opravi cpp, držim pesti!!!:)))

Jaz sem se učila po knjigi in rešila nekje dvajset testov.

http://teorija-priprava.gov.si/moodle/login/index.php

Ubistvu je izpit zelo enostaven, če se pripraviš nanj. Sem naredila v prvo brez napak.

Veliko sreče.

Živjo,

am nisem jaz napisala da sem iz Logatca.. Drugače pa, opravljam cpp v Ljubljani. Katastrofa. Danes je bil zadnji dan predavanja in smo tudi reševali teste. Seveda je prišlo do take situacije da določenih stvari, ki so bile na testih sploh niso omenjene.
Nevem, mogla bom zelo veliko samostojno vaditi preden se prijavim na teoretični del..

Odgovor na objavo uporabnika
piflanje, 05.01.2016 ob 15:39

Mogoče veš kje najdem to stran? Hvala.

POSAVC CPP

New Report

Close